lulu20 09.10.05, 02:23 takie byly rozowe z trzema paskami i kangurkiem? i relaxy? i kreszowy neonowy dres (ale wiocha ;))) albo buty "szczury" i dzinsy marmurki=pumpy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misqa Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 09.10.05, 08:06 ja miałam czapencję z kangurkiem, boooska była;P Odpowiedz Link Zgłoś
disarono Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 30.05.06, 18:21 tak, czapki z kangurkiem turkusowe albo wściekle różowe (ja miałam tą drugą...) Odpowiedz Link Zgłoś
minormanbis Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 30.05.06, 22:09 no i obowiazkowo do tego zestawu jaskrawy badz czarny szalik "puma" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 10.10.05, 18:27 ja kjaialm relaksy :) Odpowiedz Link Zgłoś
filmowka79 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 18.05.06, 19:50 Nie zapomnijcie o seledynowych i wściekle różowych sznurowadłach, tego samego koloru szalikach, również Sofixach, tudzież zimowych kombinezonach, w których wyglądało się jak Sigma i Pi. Odpowiedz Link Zgłoś
disarono Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 30.05.06, 20:34 a "czeszki" albo "ćwiczki" takie białe buty z gumką i z taką malutką flagą z boku...pamiętacie? Odpowiedz Link Zgłoś
disarono Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 30.05.06, 21:03 albo "plastiki" buty kolorowe na obcasiku, strasznie niewygodne, nigdy mi się nie podobały Odpowiedz Link Zgłoś
hohoho7 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 30.05.06, 21:29 Pamiętam szał "plastików". Była też moda na spódniczki "lambadówki", marzyłam o takiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
disarono Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 02.06.06, 13:37 pamiętam, że była jeszcze moda na "tureckie swetry", sama miałam chyba ze 3 takie;) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 26.06.06, 23:32 miałam i tureckie swetry i dres "Adidasa" i dwa komplety czapek i szalików z pumą (wściekły róż i biały) Miałam też dres taki szelszczący i jedwabną kurtkę hehe Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 26.06.06, 23:33 albo "jedwabną" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
disarono prasowanki 06.07.06, 13:13 a pamiętacie takie koszulki z prasowankami? kupowało się prasowankę np. z jakimś idolem i na koszulkę gorącym żelazkiem;) niestety nie mogę sobie przypomnieć co takiego sobie "naprasowałam"...buuu Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: prasowanki 06.07.06, 14:56 disarono napisała: > a pamiętacie takie koszulki z prasowankami? > kupowało się prasowankę np. z jakimś idolem i na koszulkę gorącym żelazkiem;) > niestety nie mogę sobie przypomnieć co takiego sobie "naprasowałam"...buuu s ja pamiętam;) Limahla;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 08.09.06, 13:24 a ja mialam pliastiki,rewelka, na obcasie,wbijalam sobie w niego pinezki i fajnie stukały jak szłam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eneduerabe2 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 11.07.06, 17:36 miałam taką czapkę i opaskę różową z kangurem :) Odpowiedz Link Zgłoś
disarono Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 25.07.06, 12:13 Przypomniały mi sie jeszcze "czapki kominiarki", też była na nie moda swego czasu. Byłam posiadaczką takowej, koloru czerwonego. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka04 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 25.07.06, 12:38 miałam żółtą z brązową otoczką przy twarzy, ja ją miło wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 11.08.06, 15:14 disarono napisała: > Przypomniały mi sie jeszcze "czapki kominiarki", też była na nie moda swego > czasu. Byłam posiadaczką takowej, koloru czerwonego. mnie mama zrobiła komin na drutach, baaardzo fajny, no i rasz wracałam ze szkoły i zdejmowałam go w windzie. Widać mi się zaplątał, bo musiał mi wypaść. Jak ściągnęłam windę po 5 minutach, jak się w domu zorientowałam, że nie mam, już go nie był. Strasznie wtedy naród kradł, niestety;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kajka04 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 11.08.06, 22:35 chiara76 napisała: > > mnie mama zrobiła komin na drutach, baaardzo fajny, pamiętam i ja, miałam szafirowy i biały-zrobiony przez mamę :-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 08.09.06, 13:23 zielona z kangurkiem i kominiarka czerwona z daszkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_7 a pamietacie takie chusty arabskie z fredzelkami? 12.09.06, 13:21 tez byl na nie szał... Odpowiedz Link Zgłoś
disarono Re: a pamietacie takie chusty arabskie z fredzelk 12.09.06, 15:38 pamiętamy, pamiętamy:) miałam taką i strasznie ją lubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 u nas się mówiło na nie arafatki;) 12.09.06, 19:33 disarono napisała: > pamiętamy, pamiętamy:) miałam taką i strasznie ją lubiłam podejrzewam, że wszędzie ta nazwa obowiązywała... Były w biało czarnej albo biało czerwonej tonacji... Odpowiedz Link Zgłoś
disarono Re: u nas się mówiło na nie arafatki;) 12.09.06, 22:50 chiara76 napisała: > podejrzewam, że wszędzie ta nazwa obowiązywała... > Były w biało czarnej albo biało czerwonej tonacji... zgadza się, u nas mówiło się jeszcze arabki ja miałam czarno-białą i wydaje mi się, że jeszcze leży gdzieś u rodziców w szafie;) Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: u nas się mówiło na nie arafatki;) 12.09.06, 23:31 dokładnie arafatki,pamiętam mamę jak w tym chodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 19.09.06, 08:34 spódniczki lambadówki od słynnego utworu Lambada, takei ze ściągaczem. Był szał na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
19marek80 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 26.06.14, 03:36 Relaxy miałem ;) a czapkę to miałem nie z kangurkiem a z pomponem ;D jeans'y - marmurki (to współczesna nazwa? - bo na nie kiedyś mówiło się "sprane") pamiętam, ale ja takowych nie posiadałem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
plater-2 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 07.07.14, 09:20 O czapkach z kangurkiem marzyły moje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś