Dodaj do ulubionych

a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i...

09.10.05, 02:23
takie byly rozowe z trzema paskami i kangurkiem?
i relaxy?
i kreszowy neonowy dres (ale wiocha ;)))
albo buty "szczury"
i dzinsy marmurki=pumpy?
Obserwuj wątek
    • misqa Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 09.10.05, 08:06
      ja miałam czapencję z kangurkiem, boooska była;P
      • disarono Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 30.05.06, 18:21
        tak, czapki z kangurkiem turkusowe albo wściekle różowe (ja miałam tą drugą...)
        • minormanbis Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 30.05.06, 22:09
          no i obowiazkowo do tego zestawu jaskrawy badz czarny szalik "puma" ;)
    • madzia69 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 10.10.05, 18:27
      ja kjaialm relaksy :)
    • filmowka79 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 18.05.06, 19:50
      Nie zapomnijcie o seledynowych i wściekle różowych sznurowadłach, tego samego
      koloru szalikach, również Sofixach, tudzież zimowych kombinezonach, w których
      wyglądało się jak Sigma i Pi.
      • disarono Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 30.05.06, 20:34
        a "czeszki" albo "ćwiczki" takie białe buty z gumką i z taką malutką flagą z
        boku...pamiętacie?
        • disarono Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 30.05.06, 21:03
          albo "plastiki" buty kolorowe na obcasiku, strasznie niewygodne, nigdy mi się
          nie podobały
          • hohoho7 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 30.05.06, 21:29
            Pamiętam szał "plastików".
            Była też moda na spódniczki "lambadówki", marzyłam o takiej:)
            • disarono Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 02.06.06, 13:37
              pamiętam, że była jeszcze moda na "tureckie swetry", sama miałam chyba ze 3
              takie;)
              • miss_paradox Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 26.06.06, 23:32
                miałam i tureckie swetry i dres "Adidasa" i dwa komplety czapek i szalików z
                pumą (wściekły róż i biały)
                Miałam też dres taki szelszczący i jedwabną kurtkę hehe
                • miss_paradox Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 26.06.06, 23:33
                  albo "jedwabną" ;D
                  • disarono prasowanki 06.07.06, 13:13
                    a pamiętacie takie koszulki z prasowankami?
                    kupowało się prasowankę np. z jakimś idolem i na koszulkę gorącym żelazkiem;)
                    niestety nie mogę sobie przypomnieć co takiego sobie "naprasowałam"...buuu
                    • chiara76 Re: prasowanki 06.07.06, 14:56
                      disarono napisała:

> a pamiętacie takie koszulki z prasowankami?
                      > kupowało się prasowankę np. z jakimś idolem i na koszulkę gorącym żelazkiem;)
                      > niestety nie mogę sobie przypomnieć co takiego sobie "naprasowałam"...buuu

s ja pamiętam;) Limahla;)))
                      • sol_bianca Re: prasowanki 10.07.06, 23:15
                        a ja bruce'a lee :)
                        • miss_paradox Re: prasowanki 01.10.06, 22:59
                          a ja Sandrę
          • aluniaaa Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 08.09.06, 13:24
            a ja mialam pliastiki,rewelka, na obcasie,wbijalam sobie w niego pinezki i
            fajnie stukały jak szłam:)))
    • eneduerabe2 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 11.07.06, 17:36
      miałam taką czapkę i opaskę różową z kangurem :)
      • disarono Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 25.07.06, 12:13
        Przypomniały mi sie jeszcze "czapki kominiarki", też była na nie moda swego
        czasu. Byłam posiadaczką takowej, koloru czerwonego.
        • kajka04 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 25.07.06, 12:38
          miałam żółtą z brązową otoczką przy twarzy, ja ją miło wspominam
        • chiara76 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 11.08.06, 15:14
          disarono napisała:

> Przypomniały mi sie jeszcze "czapki kominiarki", też była na nie moda swego
          > czasu. Byłam posiadaczką takowej, koloru czerwonego.

mnie mama zrobiła komin na drutach, baaardzo fajny, no i rasz wracałam ze
          szkoły i zdejmowałam go w windzie. Widać mi się zaplątał, bo musiał mi wypaść.
          Jak ściągnęłam windę po 5 minutach, jak się w domu zorientowałam, że nie mam,
          już go nie był. Strasznie wtedy naród kradł, niestety;/
          • kajka04 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 11.08.06, 22:35
            chiara76 napisała:

>
            > mnie mama zrobiła komin na drutach, baaardzo fajny,

pamiętam i ja, miałam szafirowy i biały-zrobiony przez mamę :-))

>
    • aluniaaa Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 08.09.06, 13:23
      zielona z kangurkiem i kominiarka czerwona z daszkiem:)
      • nastka_7 a pamietacie takie chusty arabskie z fredzelkami? 12.09.06, 13:21
        tez byl na nie szał...
        • disarono Re: a pamietacie takie chusty arabskie z fredzelk 12.09.06, 15:38
          pamiętamy, pamiętamy:) miałam taką i strasznie ją lubiłam
          • chiara76 u nas się mówiło na nie arafatki;) 12.09.06, 19:33
            disarono napisała:

> pamiętamy, pamiętamy:) miałam taką i strasznie ją lubiłam

podejrzewam, że wszędzie ta nazwa obowiązywała...
            Były w biało czarnej albo biało czerwonej tonacji...
            • disarono Re: u nas się mówiło na nie arafatki;) 12.09.06, 22:50
              chiara76 napisała:

> podejrzewam, że wszędzie ta nazwa obowiązywała...
              > Były w biało czarnej albo biało czerwonej tonacji...

zgadza się, u nas mówiło się jeszcze arabki
              ja miałam czarno-białą i wydaje mi się, że jeszcze leży gdzieś u rodziców w
              szafie;)
            • aluniaaa Re: u nas się mówiło na nie arafatki;) 12.09.06, 23:31
              dokładnie arafatki,pamiętam mamę jak w tym chodziła.
    • aluniaaa Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 19.09.06, 08:34
      spódniczki lambadówki od słynnego utworu Lambada, takei ze ściągaczem. Był szał
      na nie.
    • 19marek80 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 26.06.14, 03:36
      Relaxy miałem ;) a czapkę to miałem nie z kangurkiem a z pomponem ;D jeans'y - marmurki (to współczesna nazwa? - bo na nie kiedyś mówiło się "sprane") pamiętam, ale ja takowych nie posiadałem... :)
      • plater-2 Re: a mieliscie czapke z kangurkiem? i relaxy? i. 07.07.14, 09:20
        O czapkach z kangurkiem marzyły moje dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka