Dodaj do ulubionych

Kawałek faceta...

15.10.05, 16:43
Może się tu ujawni, bo na razie same babki... a tu weekend przed nami!
Obserwuj wątek
    • riese44 Re: Kawałek faceta... 15.10.05, 16:46
      Zglasza sie kawalek lekko nadgryziony...;)
      • optymistk-a Re: Kawałek faceta... 15.10.05, 16:50
        Dlaczego lekko nadgryziony?
        • riese44 Re: Kawałek faceta... 15.10.05, 16:51
          Zebem czasu:) 32 lata to juz przeszlo cwierc wieku...
          • konrado80 Re: Kawałek faceta... 15.10.05, 17:28
            a ja ćwierć wieku mam tuż przed sobą :))
            toż to ostatni mój dzień dobiega końca w tej części wieku ;))
            • riese44 Re: Kawałek faceta... 15.10.05, 17:32
              Czesc Konrad! Cwiartka Ci stuknie! Uwazaj na siebie, teraz juz powinienes dbac o
              siebie, a szczegolnie na gorne drogi oddechowe!:))
              • konrado80 Re: Kawałek faceta... 15.10.05, 17:35
                cześć, górne już po liftingu :)))
                więc nie jest tak źle :))
    • rysky A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:00
      • wietka Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:33
        najbardziej pożądane by byly szare komórki w większej ilości;)
        • konrado80 Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:36
          a na co Ci one?? :))
          • wietka Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:37
            lubię męskie szare komórki:)
            seksowne są bardzo;))
            • rysky Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:41
              Ale widac one Ciebie nie lubia, skoro ciągle szukasz :)
              • wietka Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:42
                ja ich nie szukam, tylko odpowiadam na pytanie:)
                ja w ogóle na forum nie szukam nikogo i niczego :)
            • konrado80 Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:45
              a co na Twój facet :PP
              no chyba że mówiłaś o jego komórkach :))
              • wietka Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:50
                a mój facet to wie, ze lubie szare komórki:))
                • konrado80 Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:51
                  a co po za tym słychać u Ciebie?? ;)
                  • wietka Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:53
                    dziękuję, wszystko w jak najlepszym porzadku:)
                    a Tobie, jak widzę zdrówko i humor dopisuja?:)
                    • konrado80 Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:54
                      jeszcze trochę pokasłuje, ale nie jest źle ;)
                      a co do humoru, to jak najbardziej, w końcu co 25 lat kończy się ćwierć
                      wieku :))

PS. to dopiero jutro ;)
                      • riese44 wietka 15.10.05, 17:56
                        i co szukasz tu meskich szarych komorek? Chcesz zrobic przeszczep swojemu
                        najukochanszemu?;)
                        • wietka Re: wietka 15.10.05, 17:59
                          Riese, przecież napisałam wyrażnie,ze nie szukam!!!
                          a mój facet ma wystarczającą ilość szarych kom., a nawet mogłby co niektórych
                          poobdzielać nimi:))!!
                          • riese44 Re: wietka 15.10.05, 18:01
                            Moge byc pierwszy w kolejce po kilka? :) Z gory serdecznie dziekuje w imieniu
                            swoim jak i kobiet:)))
                            • wietka Re: wietka 15.10.05, 18:06
                              ależ Riese, nie posądzałam Cię o braki w tej materii...:))
                              • riese44 Re: wietka 15.10.05, 18:14
                                Od przybytku glowa nie boli. Wyobras sobie kobiety... To bedzie zachwyt miec tak
                                duzo szarego w glowie!;)
                                • wietka Re: wietka 15.10.05, 18:19
                                  ale moze inne kobietynie lubią takich szarości?
                                  i co wtedy, hm?
                                  tylko stracisz na kobietkowych notowaniach ;)
                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 18:22
                                    Selekcja naturalna... Nic nie musze robic, zadnego wysliku a mniej wartosciowe
                                    odpadaja:)) Niezle co? I wszystko dzieki Twojemu facetowi:)
                                    • wietka Re: wietka 15.10.05, 18:29
                                      dzięki w jego imieniu;)
                                      a Ty coś wyjatkowo niską samoocenę posiadasz...
                                      przeciez całkiem do rzeczy wydajesz się być ze swoją ilością szarosci:)
                                      • riese44 Re: wietka 15.10.05, 18:30
                                        To poza! Wiesz, tak zeby nie odstraszac mlodziezy;))
                                        • wietka Re: wietka 15.10.05, 18:34
                                          w takim razie całkiem dobrze idzie Ci pozowanie;))
                                          bo niektóre panienki,az popiskują:)
                                          • riese44 Re: wietka 15.10.05, 18:35
                                            hmm, wartosci artystyczne im sie wyrabiaja! Milo posluchac;)
                                            A i dziekuje za slowa uznania! Pisniesz?! :)))
                                            • wietka Re: wietka 15.10.05, 18:40
                                              ja nie piskam na widok faceta:)
                                              a nawet powiedziałabym, jest wręcz odwrotnie! :))
                                              • riese44 Re: wietka 15.10.05, 18:41
                                                Jaki dobry PR! Wierz mi ze pisnelabys;PPP
                                                • wietka Re: wietka 15.10.05, 18:43
                                                  co to PR?
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 18:51
                                                    Publik Relations a znaczenie znajdz sobie w internecie*. Bo chyba masz takowy
                                                    wynalazek.
                                                    * Internet- sygnal przeplywajacy z Twojego komputera ( to takie pudlo z czyms co
                                                    wyglada jak telewizor a nim nie jest) do sieci przez kabelek zakonczony dwoma
                                                    wtyczkami. Umozliwia komunikacje ze Swiatem i miedzy innymi sprawdzanie
                                                    znaczenia trudnych slow. Wpisz w wyszukiwarce slowa podane powyzej naciscij
                                                    klawisz z napisem ENTER, globusik w prawym gornym rogu sie zakreci i po chwili
                                                    otrzymasz odpowiedz:) POWODZENIA!
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 18:57
                                                    dzięki za uświadomienie mnie w sprawie internetu:)
                                                    bo myślałam,ze oglądam 1000 kanał TV:)
                                                  • trzpiot_1 Re: wietka 15.10.05, 18:59
                                                    Dużo się nie pomyliłaś, to jest prawie reality show, tylko bez obrazków ;)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 19:01
                                                    Witamy kolejna brzydule:PP
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 18:59
                                                    ale Ci sie komórki uaktywniły!!
                                                    chyba popiskam z zachwytu!!;))
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 19:00
                                                    to do Riese było, nie do Ciebie Trzpiocie:)
                                                  • trzpiot_1 Re: wietka 15.10.05, 19:01
                                                    Oooo, ale szkoda! Już sobie chciałam posłuchać piskania ;)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 19:01
                                                    Jaka poezja dzwiekow! Dzieki, widzisz Twoj facet nie byl potrzebny! Udalo sie:))
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 19:02
                                                    to dzięki mnie, JA Cię dowartościowałam!
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 19:04
                                                    Oczywiscie Wietka ze to wylacznie Twoja zasluga! Juz nawet nie mysle co sie
                                                    dzieje jak sie z Toba czlowiek codziennie widzi...;)
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 19:06
                                                    zaczynasz mnie doceniac...to mile z Twojej strony, Riese ;))
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 19:11
                                                    Bylbym glupcem gdybym nie skorzystal z darmowego dowartosciowywania! Milo mi ze
                                                    jest Ci milo:)
                                                    Mam na imie Michal, jesli juz tak czule sie do mnie zwracasz:))
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 19:17
                                                    uprzejmość to nie czułość, Michale:)
                                                    a swoją drogą lubie świadczyc uprzejmości:)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 19:20
                                                    Jak widzisz mam jeszcze spore braki z inteligencji:( Moze na tym polu tez jestes
                                                    w stanie sie mna zaopiekowac??
                                                    Teraz ja piszcze z zachwytu! Widzisz role moga sie odwrocic;)
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 19:23
                                                    nie martw sie,nikt nie jest doskonały;)
                                                    ale pisnąłeś całkiem milutko:) podoba mi się:)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 19:24
                                                    Naprawde? O jaka jestes dla mnie wyrozumiala. Podobalo Ci sie? Miod na moje serce;)
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 19:26
                                                    jasne, bylo super!
                                                    ;)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 19:28
                                                    Czy teraz przejdziemy do kolejnego etapu? Jakie mozliwosci rozwazasz?
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 19:34
                                                    czyżby to eliminacje jakoweś były?
                                                    A Ty, rozumiem, przewidujesz kolejne etapy?
                                                    ;)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 19:36
                                                    No licze ze pomozesz mi podciagnac sie z inteligencji! Szarych mam dosc,
                                                    znaczenie roznych slow jakos mi idzie, tylko ta inteligencja...:( Moze to
                                                    kwestia Twojej aury tak optymistycznie mnie nastaraja;)
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 19:41
                                                    wybacz,ale ja się specjalizuje w dowartościowaniu...;)
                                                    ...niestety nie wiedziałam, co w Twoim słowniku oznacza skrót PR...nie czuję
                                                    się kompetentna w tym względzie;)
                                                    musisz szukać pomocy u innej nauczycielki :)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 19:43
                                                    Dostrzeglem kroki przypominajace sposob poruszania sie raka! Oj nie ladnie
                                                    wywolywac u mnie pisk a potem rejterowac! ;)
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 19:45
                                                    po prostu zmienilam zdanie...;)
                                                    " la donna e mobile" :)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 19:47
                                                    Donna kojarzy mi sie z czyms intymnym, a mobile z ruchem...:) Czy jestem na
                                                    dobrym tropie?;))
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 19:48
                                                    ciepło, ciepło...:)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 19:53
                                                    czuje...:)
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 19:56
                                                    gdybym była złośliwa, to powiedziałabym - poszukaj w internecie...jeśli wiesz,
                                                    co to jest...;))
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 20:01
                                                    Ale przeciez nie jestes zlosliwa...:)
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 20:03
                                                    ja nie jestem...a Ty? :)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 20:04
                                                    Skad?!! Wiem ze niektorzy tak mysla. Ale oni mnie nie znaja i wyciagaja pochopne
                                                    wnioski! Moze dlatego ze nie czytaja motta ponizej:)
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 20:05
                                                    odebrałeś tę @?
                                                    boe nie chcialabym przeszkadzac...
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 20:11
                                                    Dzika byla ta @ ale udalo mi sie okielznac:)
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 20:14
                                                    widać, masz dobrą rękę do @ ;)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 20:16
                                                    Zawsze mozesz sprobowac;)
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 20:18
                                                    :)
                                                    "kobieta zmienną jest" :)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 20:20
                                                    Moja skrzynia pomiesci wiele:) A jesli bedziesz mala jak pratka wiatka to
                                                    tymbardziej:)))
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 20:21
                                                    pamiętam nazwę, gabarytów nie:)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 20:24
                                                    tycia byla:) Ale za to programator miala niezly, widze pewna analogie;)))
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 20:27
                                                    :)))
                                                    bardzo romantyczne porównanie do pralki :))
                                                    otyginalny komplement:))
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 20:28
                                                    Musialem jakos wybrnac z tej pralki:) Ale przyparty do muru czynie cuda!!!:)
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 20:36
                                                    dopiero przyparty do muru...? :)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 20:37
                                                    Wietka zadalas mi pytanie retoryczne!:) Wiec nie odpowiem;P
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 20:39
                                                    wcale nie jest retoryczne;)
                                                    tylko konkretne;)
                                                    bo wiesz, w zyciu to różnie może bywac ;))
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 20:44
                                                    Okay! Przed przyparciem do muru tez czynie:)
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 20:48
                                                    grzeczny chłopczyk;))
                                                    chyba się pozegnamy, bo widzę wielbicielki nadchodzą;)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 20:56
                                                    Trudno świetnie ;)
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 20:57
                                                    wiedzialam,ze powiesz świetnie!
                                                    :)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 21:03
                                                    Czytasz w mojej glowie!
                                                    No to sprawdzimy Cie;) O czym teraz mysle??;) No??!
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 21:04
                                                    o mnie:))
                                                    skoro do mnie piszesz, to musisz o mnie mysleć;)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 21:08
                                                    No dobrze ale to jest na wierzchu! A tak glebiej??
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 21:13
                                                    tak publicznie? na forum? :)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 21:16
                                                    Licze na Twoje szare komorki:) Sa sposoby...
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 21:18
                                                    wiem:)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 21:21
                                                    to juz spokojniejszy jestem!
                                                  • wietka Re: wietka 15.10.05, 21:23
                                                    cieszy mnie takie mile zakończenie naszej dłuugiej, burzliwej rozmowy:)
                                                    pa:)
                                                  • riese44 Re: wietka 15.10.05, 21:25
                                                    pamietaj o polisensoryzmie:) Czesc!
                                                  • fiona_76 Michal!!! 15.10.05, 20:01
                                                    Sorki, ze wcinam Wam sie w rozmowe ale jesli mozesz odbierz @ :-))
                      • wietka Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:56
                        To ja Ci życzę kolejnej przewspaniałej ćwiarteczki, zeby była 100 razy lepsza
                        od tej obecnej:))
                        • konrado80 Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:57
                          dziekuję bardzo ;)
                          • wietka Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 18:00
                            ależ proszę;)
                          • krzys23-1986 Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 18:04
                            no najlepszy kawał chłopa to będe JO...:)))
                            • wietka Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 18:08
                              krzys23-1986 napisał:

> no najlepszy kawał chłopa to będe JO...:)))
                              udowodnij! :)
                              • krzys23-1986 Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 18:11
                                nie w gadce sie moc kryje ma lecz w czynach!!
                                • wietka Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 18:17
                                  masz rację:)
                                  więc udowodnij czynami:)
                      • wietka Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 18:23
                        wiem, ze jutro, ale jutro moze mnie tu nie byc, więc wolałam dzisiaj złożyć Ci
                        zyczenia:)
        • rysky Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:39
          No to masz problem. Tutaj ciężko o szare komórki i dotyczy to obu płci :)
          • zosia500 Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:41
            Pesymizmem powiało!
            • rysky Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:43
              Nie uogólniam - są wyjątki :)
              • wietka Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:47
                rysky napisał:

> Nie uogólniam - są wyjątki :)
                ...które potwierdzają regułę ;))
                • riese44 Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:48
                  Przeciez jest sama to jasne! ;))
                  • wietka Re: A o jaki kawałek (faceta) Ci chodzi? :) n/t 15.10.05, 17:49
                    kto? ja?
    • neita33 Re: Kawałek faceta... 16.10.05, 10:34
      No właśnie,to jest bardzo istotne,który..:p

;-))
      • v.i.o.l.a Re: Kawałek faceta... 16.10.05, 10:57
        No jak to który?Ten najistotniejszy przecież.
        • neita33 Re: Kawałek faceta... 16.10.05, 11:05
          aaaa...no to wszystko już jest jasne

To MÓZG ;)
          • v.i.o.l.a Re: Kawałek faceta... 16.10.05, 11:08
            Oczywiście ,ze MÓZG.Mam nadzieję,że nikt nie pomyślał o czymś innym.
            • neita33 Re: Kawałek faceta... 16.10.05, 11:21
              A co innego masz na myśli?? :P...bo nie wiem ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka