21.10.05, 22:17
zajac.krolik, dzien dobry wieczor :)
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 22:19
      dobry
      to w końcu zając czy królik? ;))
      • zajac.krolik Re: Jestem 21.10.05, 22:20
        nie komplikuj:) Mowie ze zajac.krolik co nie?? ;)
        • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 22:22
          ale jest po kropce więc pomyślałem że chcesz żebyśmy zgadywali czy jedno czy
          drugie :P
          • zajac.krolik Re: Jestem 21.10.05, 22:23
            moze byc po przecinku, po spacji, albo po myslniku, do wyboru, a bez
            komplikacji.Jam niewybredny zajac krolik jest:)
            • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 22:27
              tylko spokój Cię uratuje ;))
              ja tylko chciałem Cie troszkę podenerwować :))
    • neita33 Re: Jestem 21.10.05, 22:20
      Dzień dobry wieczór Zającu-Króliku :)
      • zajac.krolik Re: Jestem 21.10.05, 22:21
        Dzien dobry, a wlasciwie wieczor dobry :P
        • neita33 Re: Jestem 21.10.05, 22:22
          A czy dobry to sie dopiero okaże :P
        • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 22:22
          dzień czy wieczór, dobry czy nie to i tak wszystko to samo i my też :)
          • girl32 Re: Jestem 21.10.05, 22:26
            Dobry wieczór.
            • zajac.krolik Re: Jestem 21.10.05, 22:27
              Ciekawe czego sie dowiem dzis wieczor na forum tow...;)
              • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 22:28
                a czego dowiedziałaś się wcześniej??
                tylko że ja Cie jakoś wcześniej jeszcze nie widziałem
                • zajac.krolik Re: Jestem 21.10.05, 22:31
                  Moze slabo patrzysz, a moze czas na wymiane szkiel? :p
                  • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 22:32
                    a może zmieniasz za często nick?? :P
                    • zajac.krolik Re: Jestem 21.10.05, 22:33
                      Moze, kto to wie, co mi zajacowi krolikowi do lepetyny wlochatej strzela :)
                      • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 22:35
                        only?? ;)
                        • zajac.krolik Re: Jestem 21.10.05, 22:37
                          Co only?? Zajac.krolik no english! :p
                          • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 22:44
                            pytałem się czy jesteś Only :P
                            • onlyania Re: Jestem 21.10.05, 23:04
                              buhahahaahahaa
                              a to zes zgadl, hehe

bo ja wlasnie salatke z kapusty wcinam, hehe
                              • girl32 Re: Jestem 21.10.05, 23:06
                                BRAWO KONRADO!!!
                                MASZ U MNIE WIELKIEGO PLUSA ZA ZMYSŁ DETEKTYWA.
                              • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 23:06
                                to w końcu zgadłem czy nie?? ;))
                                • onlyania Re: Jestem 21.10.05, 23:09
                                  niech pomysle:
                                  kapusta dla krolika
                                  wczesniej byla salata dla zajaca
                                  szynka dla only
                                  ale zostal jeszcze ser zolty....
                                  no tak, a ser to oczywiscie dla myszek....
                                  • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 23:10
                                    może być dla mnie ;))
                                    • onlyania Re: Jestem 21.10.05, 23:12
                                      nie ma sera bo sie rozpuscil...
                                      • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 23:13
                                        i teraz pozwolisz mi zdechnąć z głodu??
                                        • onlyania Re: Jestem 21.10.05, 23:14
                                          no nie, jeszcze mam saszetki dla kota...
                                          wariacja pod tytulem kaczka z krolikiem....
                                          • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 23:15
                                            takie chrupki to i ja mam :PP
                                            • onlyania Re: Jestem 21.10.05, 23:16
                                              no co ty, to w sosiku...pewnie z zajaca sosik...
                                              • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 23:20
                                                to ja mam takie suche, ale moge dodać królewskie :))
                                                • onlyania Re: Jestem 21.10.05, 23:23
                                                  no tak, saszetki sa szlacheckie tylko...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 21.10.05, 23:25
                                                    Do widzenia sie z Panstwem. Wpadne jak juz karme dla kotow omowicie
                                                  • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 23:27
                                                    a chrupki zalane piwem królewskim :))
                                                  • onlyania Re: Jestem 21.10.05, 23:31
                                                    ee, to blad, bo podobno robaka sie zwykle zalewa...

:)
                                                  • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 23:34
                                                    no dobra, chrupki będe popijał browarem :))
                                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 21.10.05, 23:41
                                                    Siostra! Zamowienie mam takie: Niewiasta, niebanalnej urody, slowianskie rysy,
                                                    INteligentna. Gdyby tak mozna bylo jeszcze przed Sylwestrem bylbym zobowiazany:)
                                                  • girl32 BRACIE 21.10.05, 23:44
                                                    Prosze przysłać szkic owej niewiasty na @.Pogadam z moją kulą.A podziekujesz
                                                    póżniej.
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 21.10.05, 23:46
                                                    Przeciez naszkicowalem slownie preferencje brata:) Obiecuje ze jak sie uda to
                                                    juz nigdy Twoich chlopakow nie bede sie czepial!
                                                  • girl32 Re: BRACIE 21.10.05, 23:48
                                                    Obiecałes publicznie pamiętaj.
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 21.10.05, 23:50
                                                    Publicznie! Daje słowo!
                                                  • girl32 Re: BRACIE 21.10.05, 23:51
                                                    Ciekawe gdzie ja za to pójdę na Sylwestra?
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 21.10.05, 23:54
                                                    W razie czego rodzenstwo pojdzie razem:)
                                                  • st.anne Re: BRACIE 21.10.05, 23:56
                                                    ...oj, oj, i co tu wyszlo z milej pogawedki o kroliczkach, hmmm :((
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 21.10.05, 23:57
                                                    Bateryjki im sie wyczerpaly
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:03
                                                    ...szkoda:(( wole kroliczki, hmm...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:04
                                                    to bateryjki kup i dalej...
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:05
                                                    ...no tak, ale to nie ja bylam kroliczkiem :(( widze, ze musze isc poszukac :))
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:06
                                                    oj a chcialabys byc?! Biedna...
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:07
                                                    NIE, ja nie jestem i nie chce byc kroliczkiem, nigdy w zyciu :P :))
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:10
                                                    A jakie masz ambicje?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:13
                                                    buahahaha, anarchistki skorpiona :))))
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:16
                                                    I co to niby takie smieszne bylo?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:18
                                                    zadziwiasz mnie, na serio! nie to nie jest smieszne, tylko myslalam, ze cos
                                                    smiesznego Ty powiesz, wiec wolalam pierwsza to zrobic:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:19
                                                    a to jest maraton usmiechu?
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:20
                                                    trzeba bylo puscic oko to bym cos podal smiesznego
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:21
                                                    nie, nie o to chodzi, to nie maraton usmiechu, ja napisalam jak najbardziej na
                                                    serio, i nie chcialam "glupiej" odpowiedzi, ale widze, ze jak malo kto tutaj,
                                                    jeszcze "myslisz" :)
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:23
                                                    nie wiem po co ten cudzyslow przy myslisz? I od razu pytanie z innej beczki:
                                                    umiesz tanczyc tango?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:26
                                                    no to teraz Cie rozczaruje: w ogole nie umiem :(
                                                    cudzyslow byl dla innych, zeby sie nie obrazili, ze niby nie mysla :))
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:28
                                                    no to jest nas dwoje! tez nie umiem ale mam ambicje i checi nauczyc sie
                                                    niedlugo! To raz. A dwa podziwiam Twoja troske o uczucia do innych!
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:30
                                                    po pierwsze: tez mam ambicje, ale nie wiem czy do skutku doprowadza.
                                                    po drugie: tlumaczenie: to nie troska, tylko cynizm.
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:32
                                                    A ja postanowilem ze naucze sie i to zrobie. To raz!
                                                    A dwa. Mam nadzieje ze lubisz ludzi...
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:34
                                                    primo: postawa to jeszcze nie skutek
                                                    secondo: lubie, nawet bardzo, ale takich z poczuciem humoru, i ciut ciut
                                                    cynizmem, ktory naturalnie nie kaleczy innych :)
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:37
                                                    No wiedze ze zanosi sie na iscie akademickie dywagacje.
                                                    A jak sobie radzisz z okresleniem granicy do ktorej nie kaleczy a za ktora juz tak?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:40
                                                    probuje zauwazac reakcje innych: jezeli mnie nie rozumieja, przestaje, tak jak
                                                    to u Ciebie zrobilam, bo nie bylam pewna, czy mnie zrozumiales.
                                                    granica jest subiektywna w zaleznosci od reakcji
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:41
                                                    Sugerujesz ze mnie oszczedzilas.
                                                    Jestes kobieta o ogromnym sercu!
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:42
                                                    nie, tez mnie nie zrozumiales, nie chcialam nic tu prowokowac...nie chodzilo o
                                                    oszczedzanie :)
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:43
                                                    Jak ja niewiele rozumiem... Czas to zmienic!
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:44
                                                    ...nie, tez nie to mialam na mysli, nie rob z siebie ofiary, bo nia nie
                                                    jestes...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:40
                                                    Myslisz...
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:41
                                                    ...no wiesz, czasami mysle, tak zdarza mi sie to...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:42
                                                    To nie byl cynizm! Poprostu czas oczekiwania wzrosl. I tyle:)
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:43
                                                    ...hmm, to moze juz za wysokie progi jak na mnie: oczekiwania na co?
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:48
                                                    myslalem o czasie oczekiwania na odpowiedz. Tylko i az
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:51
                                                    odpowiedz czyja?
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:54
                                                    Twiją odpowiedz St
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 00:55
                                                    eee, cos mi sie miesza, bo zdaje mi sie ze odpowiadalam, wiec chyba zgubilam
                                                    nitke?
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 00:58
                                                    Przetnijmy zatem tamta poprzednia i plecmy nowa:)
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:00
                                                    masz racje, bo cos moje szare juz sie pogubily, ale nie chce Cie przemeczac, bo
                                                    juz sie snujesz na paru :P :))
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:02
                                                    Olsniewasz mnie swa blyskotliwoscia i cientym dowcipem! Pozwol ze bede Twoim uczniem
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:04
                                                    Hmm, musisz sie na liste wpisac...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:05
                                                    W nosie mam liste! Pierwszy jestem i kropka
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:06
                                                    Hmm, jestes bardzo niecierpliwy...?
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:07
                                                    A Ty forujesz niecierpliwych. Prawda?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:10
                                                    Niecierpliwosc, pierwszy skok do piekla, a wiec: w moim kierunku
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:10
                                                    Czulem siarke od Ciebie:) Wiedzialem ze to ten kierunek
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:12
                                                    Teraz juz tylko Ty i Ja. Czekam na popis czarnej magii
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:13
                                                    Hmm, nie mam preferencji do bycia drugim wyborem...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:16
                                                    a do czego masz (jak to zgrabnie napisalas) preferencje?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:17
                                                    Do bycia pierwowzorem...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:18
                                                    ambitnie:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:18
                                                    Ale czy podolasz? Spore wyzwanie
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:19
                                                    Pytanie jest odwrotne: czy TY podolasz?
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:20
                                                    A na co stawiasz?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:21
                                                    Nie mam natury gracza, bo mam wlasne reguly...
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:21
                                                    Nie jeden juz wolal zniknac...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:22
                                                    >Nie jeden juz wolal zniknac...

Ale mnie przerazilas...
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:23
                                                    A widzisz...nie lubisz piekla?
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:24
                                                    Nieznane ciagnie! A Ciebie nie znam
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:25
                                                    ja Ciebie chyba tez nie, ale nigdy nie wiadomo...
                                                    ale nieznane jest czasem niebezpieczne...
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:26
                                                    czasem bieg konczy sie na krawedzi skaly...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:27
                                                    zachecasz czy wrecz przeciwnie?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:28
                                                    do skoku w dol?...zalezy na co Cie stac...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:29
                                                    jesli to ma sie wiazac z poznaniem nieznanej przyjemnosci to skacze!
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:31
                                                    a zastanowiles sie, co Cie na dole czeka...?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:32
                                                    pierwsza regula: na zimno rachowac...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:33
                                                    oj zdziwilabys sie jak dobrze rachuje:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:32
                                                    Ty?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:33
                                                    ja wiem, co jest na dole: bo to jest gra z moimi regulami...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:34
                                                    Juz teraz nie! Teraz jestes czescia mojego planu
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:34
                                                    musze Cie rozczarowac: Ty byles i jestes moja czescia planu, wiedzialam, ze tu
                                                    zostaniesz...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:37
                                                    i vice versa.
                                                    A tak na marginesie, nie czuje rozczarowania
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:39
                                                    Moze nie wpadlas na to ze chcialem zebys tak myslala;)
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:40
                                                    ...jezeli tak, to oboje to samo mielismy na mysli...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:42
                                                    Czyzby kompromis? Nieba z pieklem?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:39
                                                    to dobrze, ze jeszcze nie czujesz, bo meczarnie jeszcze sie nie rozpoczely, to
                                                    jest tylko faza probna...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:40
                                                    Probujesz mnie?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:41
                                                    naturalnie, w koncu moja postawa nie pozwala mi meczyc, tych, ktorzy by przy
                                                    tym cierpieli...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:43
                                                    a moze chca cierpiec zeby potem wyrazniej odczuwac przyjemnosc...
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:43
                                                    ...jestes znowu niecierpliwy...
                                                  • bebe80 Re: BRACIE 22.10.05, 01:44
                                                    zlodziej_czasu napisał:

> Probujesz mnie?

No prosze prosze jakie tu sie rozmowy tocza noca:)
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:44
                                                    ...juz sie zniechecasz...?
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:40
                                                    I jak smakuje? Slodko-gorzki...
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:43
                                                    ...raczej nie, podziwiam, ze ktos sie odwazyl...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:43
                                                    To az taka jestes gora nie do zdobycia?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:44
                                                    ...nie, tego nie powiedzialam :)
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:45
                                                    Dajesz nadzieje co? Piekna akcja! Lubie strome sciany...
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:46
                                                    ...w koncu musi byc jakas zacheta, aby zdobywca chcial sie w dol stoczyc..
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:46
                                                    > ...w koncu musi byc jakas zacheta, aby zdobywca chcial sie w dol stoczyc..

A moze jestes przereklamowana?
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:48
                                                    ...hmm, w zla strone teraz idziesz, reklamy sa nie dla mnie...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:46
                                                    Czy ja sie zniechecam? Oj nie musze teraz Ciebie rozczarowac!
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:47
                                                    ...ok, jest punkt na liscie dla Ciebie, jestes na drodze do bytu kandydata...
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:48
                                                    nie uznaje tej listy. Lista jest dla maruderow ktorzy podaja napoje
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:49
                                                    ...juz jest eliminacja, za ta reklame...:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: BRACIE 22.10.05, 01:50
                                                    nie wiedzialem ze jestes taka drobiazgowa... ale moze dobrze ze to napisalas
                                                    przynajmniej inni beda mieli przestroge
                                                  • st.anne zlodzieju 22.10.05, 01:51
                                                    ...to juz zrezygnowales, czy tak?
                                                  • st.anne Re: zlodzieju 22.10.05, 01:51
                                                    ...a nie mowilam...
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:28
                                                    reguly gry nie dopuszczaja wachajacych sie...
                                                  • zajac.krolik Re: BRACIE 22.10.05, 01:43
                                                    Hej, jestem z powrotem, a tu co sie wyrabia!? Ktos sie za mnie probuje
                                                    podszyc,reszta zbacza z topiku!....eh.....
                                                  • st.anne zajaczku 22.10.05, 01:46
                                                    ...nikt sie nie podszywa, no co Ty? jak bysmy mogli...
                                                  • girl32 Re: BRACIE 22.10.05, 00:26
                                                    Nie potrzebujesz pomocy braciszku?
                                                  • zajac.krolik Re: BRACIE 22.10.05, 01:50
                                                    Kurcze nie moge sie polapac, za goraca tu dysputa rozgorzala...niczym drzewa
                                                    rozwiane przez wichry piatkowonocne :) hihi
                                                  • st.anne Re: BRACIE 22.10.05, 01:50
                                                    ...nie rozumiesz? to jest proste...:))
                                                  • zlodziej_czasu Kroliczku 22.10.05, 01:52
                                                    moze nie te bateryjki sobie zainstalowalas;)
                                                  • onlyania Re: Jestem 21.10.05, 23:44
                                                    a do czego ten Sylwester cie zobowiazuje niby???
                                                    pogon chama, co sie czepia...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 21.10.05, 23:48
                                                    ten cham to do mnie?
                                                  • onlyania Re: Jestem 21.10.05, 23:52
                                                    nie, ten Sylwester...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 21.10.05, 23:53
                                                    pilnuj sie only
                                                  • onlyania Re: Jestem 21.10.05, 23:56
                                                    caly czas sie pilnuje...
                                                    no chyba ze mi ktos czas ukradnie...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 21.10.05, 23:58
                                                    no i co wielkiego sie stanie??
                                                  • onlyania Re: Jestem 21.10.05, 23:59
                                                    wtedy nie mam juz czasu sie pilnowac....
                                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 00:01
                                                    i w to mi graj! Ale co mi po takim latwym lupie...
                                                  • onlyania Re: Jestem 22.10.05, 00:02
                                                    z czasem wszystko nabiera wartosci, hehe
                                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 00:05
                                                    uroda tez?
                                                  • onlyania Re: Jestem 22.10.05, 00:08
                                                    uroda tez!
                                                    dodajac do urody kolejny rachunek za lifting, hehe
                                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 00:11
                                                    To juz sie kroisz, wstrzykujesz, odmladzasz only?
                                                  • onlyania Re: Jestem 22.10.05, 00:16
                                                    no co ty???
                                                    teraz, przed halloween???
                                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 00:18
                                                    Przepraszam, a gdzie tu zwiazek?
                                                  • onlyania Re: Jestem 22.10.05, 00:26
                                                    toc maski nie bede musiala zakladac...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 00:29
                                                    Nie moja mala! Radze sobie i nawet komplementa dostaje:)
                                                  • onlyania Re: Jestem 22.10.05, 00:43
                                                    a ta komplementa, to jakas choroba???

:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 00:47
                                                    Only zlap sie za wlasny ogon co?
                                                  • onlyania Re: Jestem 22.10.05, 00:49
                                                    gdybym ci ja miala.....:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 00:50
                                                    chyba masz odrobine wyobrazni
                                                  • onlyania Re: Jestem 21.10.05, 23:42
                                                    eee, strasznie to wyglada....taka packa wyjdzie....
                                                  • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 23:45
                                                    a co bym nie zrobił to i tak g... z tego :))

fajnie się rozmawia, ale Ty nie chcesz mnie poczęstować, juz nie mówiąc o
                                                    zaproseniu na kawę której nie lubie :)) a ja jestem już śpiący ;)
                                                    kororowych i erotycznych snów
                                                    do miłego, papa
                                                  • onlyania Re: Jestem 21.10.05, 23:51
                                                    nie ma kafa, cola byla
                                                    i tak gadka sie skonczyla
                                                    bede snila o zajacu
                                                    ktorym ja nie bylam w koncu
                              • konrado80 Re: Jestem 21.10.05, 23:08
                                zapomniałem
                                smacznego
    • st.anne Re: Jestem 21.10.05, 22:36
      witam zajaco-krolika :)) ale: jezeli bys zyl w 19 wieku w australi, to nie bylo
      by obojetne czy jestes zajacem czy krolikiem:)) rabbit fence?
      pozdrawiam :)
      • zajac.krolik Re: Jestem 21.10.05, 22:39
        witam St.Anne. A nawet nie wiedzialem o takich korzeniach swoich 19 sto
        wiecznych:p I tez pozdrawiam, fajnie, robi sie tloczno, i juz nawet sie czegos
        dzis dowiedzialem. Dowiedzialam.;)
        • st.anne Re: Jestem 21.10.05, 22:43
          o fakt: tez nie zauwazylam, ze Ty to pani zajaczkowo-kroliczkowa, eh,
          przepraszam:) wiesz, ja tez od niedawna tu jestem:))
          • zajac.krolik Re: Jestem 21.10.05, 22:44
            Alez nie trzeba przepraszac, bo niby za co no!?:) Ja jestem prosty,sympatyczny
            zajac krolik co sie nie obraza na lud :)
            • st.anne Re: Jestem 21.10.05, 22:46
              zajaczku-kroliczku, nie obraz sie, ale: jestes jeszcze nie pewny/a jaka plec
              wybrac? :))
        • girl32 Re: Jestem 21.10.05, 22:44
          A zając.królik jest jakiej płci?
          • zajac.krolik Re: Jestem 21.10.05, 22:46
            zajac krolik jeszcze sie nie zorientowal co do swojej plci..musi sie dokladniej
            przyjrzec, moze z czasem sie uda :):P
            • st.anne Re: Jestem 21.10.05, 22:47
              to moze zostaniesz hermafrodyta? :))
    • konrado80 A gdzie Pani zajęczyca, króliczyca uciekła?? ;)) 21.10.05, 22:53

• girl32 Re: A gdzie Pani zajęczyca, króliczyca uciekła?? 21.10.05, 23:03
        Konrado a skąd wiesz ze to pani?
        • konrado80 Re: A gdzie Pani zajęczyca, króliczyca uciekła?? 21.10.05, 23:05
          bo napisała w innym wątku :))
        • zlodziej_czasu Re: A gdzie Pani zajęczyca, króliczyca uciekła?? 21.10.05, 23:06
          Strzałka wszystkim ===>
          • girl32 Re: A gdzie Pani zajęczyca, króliczyca uciekła?? 21.10.05, 23:07
            O witaj wielki bracie
            • zlodziej_czasu Re: A gdzie Pani zajęczyca, króliczyca uciekła?? 21.10.05, 23:09
              Tak sie na chwile podlacze bo wlasnie reklamy zapodali w TV
              • girl32 Re: A gdzie Pani zajęczyca, króliczyca uciekła?? 21.10.05, 23:10
                Jesteś teraz "Władcą pierścieni"?
                • zlodziej_czasu Re: A gdzie Pani zajęczyca, króliczyca uciekła?? 21.10.05, 23:12
                  Widzialem juz to 3 razy. Chcialem sie zalapac na debate, ale za pozno do domu
                  przyjechalem
                  • zlodziej_czasu Re: A gdzie Pani zajęczyca, króliczyca uciekła?? 21.10.05, 23:13
                    A tu dyskusja o serze? Czy o jego dziurach?
                  • girl32 Re: A gdzie Pani zajęczyca, króliczyca uciekła?? 21.10.05, 23:14
                    O biedactwo.To powiedz chociaz ze warto bylo tak pozno wrocic...Wiesz o co
                    pytam prawda?
    • zlodziej_czasu Re: Jestem 21.10.05, 23:10
      Czesc Siostra!
      • bebe80 Re: Jestem 21.10.05, 23:15
        zajac to zajac krolik to krolik a to to takie nie wiadomo co:P
        • bebe80 Re: ohhh... 21.10.05, 23:15
          zapomnialam sie przywitac:) Strzaleczka wszystkim:)
          • konrado80 Re: ohhh... 21.10.05, 23:16
            już miałem Cie opiep... :PP
            • zlodziej_czasu Re: ohhh... 21.10.05, 23:18
              Warto bylo! Czapke sobie kupilem nieziemskiej urody:) Kawe wypilem w
              towarzystwie niewiasty, czerwona strzale zatankowalem i juz po 4 godzinach
              tulaczki osiadlem w pieleszach
              • girl32 Re: ohhh... 21.10.05, 23:21
                A w nosie z czapką.O towarzystwo niewiasty pytam.No to cieszy mnie to,ze udany
                wieczorek był.
                • zlodziej_czasu Re: ohhh... 21.10.05, 23:23
                  Ale niewiasta stara w sensie znajomosci. Zaufana towarzyszka mojej niedoli:) A
                  czapka wazna bo zima idzie, a przez glowe najwiecej ciepla ucieka
                  • bebe80 Re: ohhh... 21.10.05, 23:26
                    i przez stopy zlodzieju:) takze cieple skarpetki trza wlozyc;)
                  • girl32 Re: ohhh... 21.10.05, 23:27
                    Moja kula powiedziala,ze to co w niej widac to do końca roku sie spełni
                    a na nowy rok nowe zamówienia przyjmuje....hihihihihi
    • zajac.krolik Re: Jestem 22.10.05, 01:47
      Oh, i nawet nikt mnie nioe zauwazyl...ojpoj
      • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 01:48
        ...no jak nie? ja do Ciebie mowie :))
      • bebe80 Re: Jestem 22.10.05, 01:49
        Jak to nie? Oni tam, zazarcie dyskutuja ...przekomarzaja sie dwa robaczki:)
        • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 01:50
          witam i Ciebie :))
          • bebe80 Re: Jestem 22.10.05, 01:51
            st. szalejesz widze?:)
            • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 01:52
              nie kochana:)) jeszcze nie:)) i widze, ze kandydat mi zwial :))
              • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 01:53
                trwam na tym zboczu co chce zeby mawiano o nim Szczyt Marzen
                • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 01:54
                  ...zdawalo mi sie, ze juz zrezygnowales? game over dla Ciebie?
                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 01:55
                    Poddajesz sie Aniu?
                    • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 01:56
                      ...nie, tylko widzialam niechec u Ciebie
                      ja nie nazywam sie ania...
                      • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 01:56
                        Moge nazywac Cie jak chce
                        • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 01:57
                          ...mozesz, ale ja nie chce...
                          • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 01:57
                            To wybierz imie ktore chcesz
                            • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 01:58
                              ...ja juz mam dwa, w srodku z kreska...:)
                              • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 01:59
                                slucham zatem jak brzmi to imie
                                • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 02:00
                                  ...tu na forum?!
                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 02:01
                                    a co wstydzisz sie imienia?
                                    • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 02:01
                                      ...nie, ale nie musza wszyscy znac...
                                      • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 02:02
                                        to co chcesz mi wyslac golebia?
                                        • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 02:03
                                          ...nie mam golebi, tylko trolle...
                                          • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 02:03
                                            ...to moze Ty sie przedstawisz...?
                                            • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 02:05
                                              Michał
                                              • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 02:06
                                                ...tak to lubie, jezeli ktos sie pierwszy po czesci poddaje...
                                                • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 02:07
                                                  Uwazasz fakt przedstawienia sie za poddanie. Gratuluje
                                                  • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 02:07
                                                    ...roznie uwazam...zalezy od pory...:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 02:08
                                                    wykret i to nie najwyzszych lotow
                                          • zlodziej_czasu Re: Jestem 22.10.05, 02:04
                                            A co nie chcesz zeby ktos nad Toba gorowal?;)
                                            • st.anne Re: Jestem 22.10.05, 02:05
                                              ...nie, jezeli Ty sie najpierw zdradzisz, to nie bedziesz gorowal...:)
            • bebe80 Re: Jestem 22.10.05, 01:53
              Ja rowniez witam ale i mowie dobranoc .... jasiek mnie wzywa :)kladzcie sie spac
              jutro/dzis macie caly dzien:) buzka
              • st.anne bebe: buzka i dobranoc:)) pa, pa n/t 22.10.05, 01:53
              • zajac.krolik Re: Jestem 22.10.05, 01:55
                ja tez juz lece, futerko mi zmoklo ,trzeba szybciutko pod puchawa pierzynke
                kicnac, a nuz czeka tam wiewior.....:pp
                st.anne i zlodzieju, nie mam pojecia o co sie tak spieracie, ale slodkich snow:)
                papa
                • st.anne zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 01:55
                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 01:56
                    Nie spieramy sie tylko przypieramy
                    • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 01:56
                      ...tak, do skaly...
                      • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 01:57
                        nie! Do siebie
                        • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 01:58
                          ...to jest to samo w naszym wypadku, nie zauwazyles...?
                          • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 01:58
                            Licze ze nie jestes tak chropawa
                            • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 01:59
                              ...nie, ale na mnie mozesz sie za to tak poslizgnac, ze odchlan tylko czeka...
                              • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:00
                                dosc figlarna przenosnia;)
                                • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:01
                                  ...musze przyznac, zauwazylam to, jak post juz poszedl :P
                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:02
                                    rozumiem, pozna pora...
                                    • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:02
                                      ...tak, czane sily mnie wolaja...
                                      • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:03
                                        odpadasz od sciany! Lecisz w dol! Ale tam mnie nie znajdziesz
                                        • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:04
                                          ...bo?
                                          • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:06
                                            Bo ja jestem w gorze a nie na dole jak reszta
                                            • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:06
                                              ...wygorowane ego?
                                              • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:07
                                                Nie wygorowane, tylko tlo jest dosc nisko
                                                • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:08
                                                  ...ok, wchodzisz na teren obrazy..
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:09
                                                    juz sie dalej nie posune
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:11
                                                    zemdlalas?
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:13
                                                    No coz sam nie bede ze soba dyskutowal...
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:13
                                                    Myslalem ze stac Cie na jakies zakonczenie
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:14
                                                    hmmmmm
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:14
                                                    ...gra nie polega na ponizaniu...
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:15
                                                    A kto poniza? Myslalem ze ot tak sobie poprostu poszlas
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:15
                                                    ...nie, chodzi o to niskie tlo...
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:16
                                                    ...jak pojde to sie pozegnam..
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:16
                                                    Kto sie tak nisko czuje wezmie to do siebie. Nie obrazilem nikogo personalnie
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:18
                                                    Robisz sie oskarzycielska. Moze to juz znak czasu i powinienem pojsc spac
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:18
                                                    ...ok...
                                                    ...oskrarzenia tez nie maja prawa bytu w grze...
                                                    ...tak, tylko nie znajac siebie nawzajem, trzeba najpierw pole gry ograniczyc..
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:19
                                                    Ciekaw jestem jak ograniczyc pole gry tutaj? Skoro moze to czytac kazdy komu sie
                                                    podoba
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:19
                                                    ...ale zauwazyles, nikt sie mogl w tym polapac...:)
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:20
                                                    mialo byc: nie mogl sie
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:20
                                                    ...tzn...?
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:21
                                                    ...tzn, bylo do granic gry...
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:22
                                                    Tzn ze dobrze wiesz co napisalem. Zostawmy lopatologie dla tla...
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:22
                                                    ...ale, Ty nie wiesz nawet jak daleko ja jestem...
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:23
                                                    Oswiec mnie!
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:24
                                                    powiedz do czego bylo serdecznosci? to powiem
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:26
                                                    Serdecznosci czyli dziekuje za naprawde milo spedzony czas! W ktorym nie bylo
                                                    podawania numeru GG, przesylania zdjec, plytkich docinek, papatek, hejek i innych
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:27
                                                    To chyba jestes blisko szczytow
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:28
                                                    I nie byl to stracony czas dla mnie mimo tego tysiaczka w dol:)
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:28
                                                    ...w samym srodku :)
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:29
                                                    :))))
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:29
                                                    Szczesciara! Strzez sie lawin i glupoty! Miejmy nadzieje ze kiedys sie jeszcze
                                                    poprzepychamy slownie;)
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:30
                                                    ...jak najbardziej glupoty, po Twoim stylu pisania zdawalo by mi sie, ze Cie
                                                    znam, ale nie...
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:31
                                                    ...bardzo zapraszam na dalsze meczarnie...:))
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:32
                                                    Trzymaj sie!
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:33
                                                    ...czego? :P :)) Ty tez, pozdrawiam i zycze jeszcze raz dobranoc:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:31
                                                    Troche czasu Ci ukradlem:)
                                                    Czesc!
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:28
                                                    ...nie ma sprawy, rowniez dziekuje, zycze milej nocy: dobranoc :)
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:22
                                                    Serdecznosci!
                                                    Dobranoc
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:23
                                                    nie wiem do czego te serdecznosci...
                                                    dobranoc
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:24
                                                    czepiasz sie slowek, a to mialo byc mile i wiesz o tym tak dobrze jak ja
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:26
                                                    ...to zle Cie zrozumialam, myslalam naprawde, ze bylo to cyniczne, jakos
                                                    dziwnie zabrzmilo
                                                    od polnocnej granicy polski okolo 1000km w dol :)
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:27
                                                    ...eee, widzisz, nawet myslec juz nie moge: od poludniowej, cos zle na mnie
                                                    dzialasz :)
                                                  • zlodziej_czasu Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:20
                                                    Nie mniej ni wiecej ale jestes fajna skala, a szczyt czy odchlan (jak wolisz) to
                                                    kuszace przestrzenie
                                                  • st.anne Re: zajaczku: Tobie tez dobrej nocki:))) 22.10.05, 02:15
                                                    ...to nie ta gra...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka