Dodaj do ulubionych

kto pod kim dolek kopie...

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 21:32
ja pod nikim nie kopalam a w niego wpadlam .Masochistycznie slucham jakiejs
psychodelicznej muzyki.A co?jak siem juz meczyc to na calego.
Obserwuj wątek
    • 0nly Re: kto pod kim dolek kopie... 26.09.02, 21:36
      no, wylazlo szydlo z worka,
      w sensie chec na stryczek z muzyczki......
      :)
      • Gość: samanta Re: kto pod kim dolek kopie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 21:38
        Och Only...to jezd cudna muzyka.jak masz dobry nastroj to sluchajac tego masz
        ochote latac i to bez LSD ,ale przy dolku momentalnie lapiesz za zyletke co by
        siem chlastac.
        • Gość: mina Re: kto pod kim dolek kopie... IP: *.165-200-80.adsl.skynet.be 26.09.02, 21:40
          samcia wez se jakichs klasykow posluchaj albo u2,a tak w ogole to dzis sa 57
          urodziny bryana ferry, a klient jest boski w kazdym calu:)))
          ja slucham:):):)
          • ulalka Re: kto pod kim dolek kopie... 26.09.02, 21:45
            a mnie jakis jesienny dolek dopadl.. moze zbyt bolesnie mi ktos cos
            uswiadomil.. :-(( dosc, ze powinnam sie pewnie dorabac muza, bom tez wrazliwa..
            Samcia co to za zespol? :-)))) jak nie powiesz, to zaraz sobie zapodam Placebo
            i tez siem dobijem ;-)))
            • ulalka Re: kto pod kim dolek kopie... 26.09.02, 22:01
              no to wlaczam Placebo... :-((
    • dionizoss Re: kto pod kim dolek kopie... 26.09.02, 22:26
      dzien dobry.
      Ja bym to wyłączył jak by mnie to wkurzało.
      Pozdrawiam Samante:)))
      • randia Re: kto pod kim dolek kopie... 26.09.02, 22:29
        Ją to nie wkurza, Ją to nakręca :)
        • dionizoss Re: kto pod kim dolek kopie... 26.09.02, 22:35
          o sorry,nie zaskoczylem najwidoczniej:)
          • Gość: samanta Re: kto pod kim dolek kopie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 22:44
            No dobra...koniec z dolkiem.Pierdziele wszystko i jade w sobote.A potem bede
            sie martwic:)Raz sie zyje ,raz umiera ,trzeba korzystac z zycia poki jeszcze
            moge.Buziaki dla was moi drodzy ! ide spaciu bo jezdem zmeczona dzisiaj jak
            potwor.
            • dionizoss Re: kto pod kim dolek kopie... 26.09.02, 22:45
              dobranoc:)))
            • Gość: samanta dionizoss IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 22:46
              dzienks za pozdrowiaczki ,milego wieczorku zycze z ta banda forumowych
              pojebow .Jak bys siem zle poczul to mengele da ci zastrzyk,pa:))))))
              • ulalka Samcia... :-)))) 26.09.02, 22:52
                jakbys znalazla chwilke, to ja bym jednak chciala wiedziec co tak daje czadu z
                Twojej wiezy ;-)))))))))
              • dr_mengele Re: dionizoss 26.09.02, 23:04
                zawsze i wszędzie i o każdej porze...
                zastrzyk z pavulonu wszystkim wam pomoże... :)))
                • ulalka doktorze :-))))) 26.09.02, 23:09
                  to ja siem sama uleczem ;-)))))) dziekuje uprzejmie ;-))))
                  pzdr
                  • dr_mengele Re: doktorze :-))))) 26.09.02, 23:19
                    ale ja to zrobię zdecydowanie lepiej... mam odpowiednie klasyfikacje... 007
                    • ulalka Re: doktorze :-))))) 27.09.02, 21:35
                      heh.. obiecanki cacanki, a potem bede... chorsza i trup?? ;-)))
                      • dr_mengele Re: doktorze :-))))) 27.09.02, 21:42
                        trup jest właściwie okazem zdrowia... żaden proces chorobowy bowiem już go nie
                        toczy... i nijakie powikłania groźne mu nie są...
                        • ulalka Re: doktorze :-))))) 29.09.02, 12:00
                          maaaaaaatko, co za optymizm bije z pana, doktorku ;-)))))))))))
                          ja tam wole czuc, ze zyje i juz wole ten katar, co mnie meczy jesiennie ;-))))
                          pzdr :-)))))
                          • dr_mengele Re: doktorze :-))))) 29.09.02, 12:14
                            to nie jest żaden optymizm... tylko fakt...z drugiej strony doświadczamy tego,
                            że życie nadal tkwi w nas... i, że nie opuściliśmy jeszcze tego padołu łez...
                            • ulalka Re: doktorze :-))))) 29.09.02, 14:03
                              joj joj joj.... padolu lez?? my goodness me, Doktorku :-)))))))
                              to moze ja powinnam Ci zrobic zastrzyk?? z radosci zycia?? :-))))))
                              • dr_mengele Re: doktorze :-))))) 29.09.02, 14:10
                                ależ mnie nie brakuje radości życia... tyle, że radości życia i radości śmierci
                                idą ze sobą w parze... jak alfa i omega... jak jing i yang... itd...
                                • ulalka Re: doktorze :-))))) 29.09.02, 14:35
                                  mhmmmm... ying & yang czyli pierwiastek meski i zenski faktycznie niezle siem
                                  ze soba uzupelniaja, czyz nie? :-))))))
                                  • dr_mengele Re: doktorze :-))))) 29.09.02, 14:39
                                    te dwa pierwiastki pasują do siebie jak klucz i zamek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka