Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 21:32 ja pod nikim nie kopalam a w niego wpadlam .Masochistycznie slucham jakiejs psychodelicznej muzyki.A co?jak siem juz meczyc to na calego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: kto pod kim dolek kopie... 26.09.02, 21:36 no, wylazlo szydlo z worka, w sensie chec na stryczek z muzyczki...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: kto pod kim dolek kopie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 21:38 Och Only...to jezd cudna muzyka.jak masz dobry nastroj to sluchajac tego masz ochote latac i to bez LSD ,ale przy dolku momentalnie lapiesz za zyletke co by siem chlastac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: kto pod kim dolek kopie... IP: *.165-200-80.adsl.skynet.be 26.09.02, 21:40 samcia wez se jakichs klasykow posluchaj albo u2,a tak w ogole to dzis sa 57 urodziny bryana ferry, a klient jest boski w kazdym calu:))) ja slucham:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: kto pod kim dolek kopie... 26.09.02, 21:45 a mnie jakis jesienny dolek dopadl.. moze zbyt bolesnie mi ktos cos uswiadomil.. :-(( dosc, ze powinnam sie pewnie dorabac muza, bom tez wrazliwa.. Samcia co to za zespol? :-)))) jak nie powiesz, to zaraz sobie zapodam Placebo i tez siem dobijem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: kto pod kim dolek kopie... 26.09.02, 22:01 no to wlaczam Placebo... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
dionizoss Re: kto pod kim dolek kopie... 26.09.02, 22:26 dzien dobry. Ja bym to wyłączył jak by mnie to wkurzało. Pozdrawiam Samante:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: kto pod kim dolek kopie... 26.09.02, 22:29 Ją to nie wkurza, Ją to nakręca :) Odpowiedz Link Zgłoś
dionizoss Re: kto pod kim dolek kopie... 26.09.02, 22:35 o sorry,nie zaskoczylem najwidoczniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: kto pod kim dolek kopie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 22:44 No dobra...koniec z dolkiem.Pierdziele wszystko i jade w sobote.A potem bede sie martwic:)Raz sie zyje ,raz umiera ,trzeba korzystac z zycia poki jeszcze moge.Buziaki dla was moi drodzy ! ide spaciu bo jezdem zmeczona dzisiaj jak potwor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta dionizoss IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 22:46 dzienks za pozdrowiaczki ,milego wieczorku zycze z ta banda forumowych pojebow .Jak bys siem zle poczul to mengele da ci zastrzyk,pa:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Samcia... :-)))) 26.09.02, 22:52 jakbys znalazla chwilke, to ja bym jednak chciala wiedziec co tak daje czadu z Twojej wiezy ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: dionizoss 26.09.02, 23:04 zawsze i wszędzie i o każdej porze... zastrzyk z pavulonu wszystkim wam pomoże... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka doktorze :-))))) 26.09.02, 23:09 to ja siem sama uleczem ;-)))))) dziekuje uprzejmie ;-)))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: doktorze :-))))) 26.09.02, 23:19 ale ja to zrobię zdecydowanie lepiej... mam odpowiednie klasyfikacje... 007 Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: doktorze :-))))) 27.09.02, 21:35 heh.. obiecanki cacanki, a potem bede... chorsza i trup?? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: doktorze :-))))) 27.09.02, 21:42 trup jest właściwie okazem zdrowia... żaden proces chorobowy bowiem już go nie toczy... i nijakie powikłania groźne mu nie są... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: doktorze :-))))) 29.09.02, 12:00 maaaaaaatko, co za optymizm bije z pana, doktorku ;-))))))))))) ja tam wole czuc, ze zyje i juz wole ten katar, co mnie meczy jesiennie ;-)))) pzdr :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: doktorze :-))))) 29.09.02, 12:14 to nie jest żaden optymizm... tylko fakt...z drugiej strony doświadczamy tego, że życie nadal tkwi w nas... i, że nie opuściliśmy jeszcze tego padołu łez... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: doktorze :-))))) 29.09.02, 14:03 joj joj joj.... padolu lez?? my goodness me, Doktorku :-))))))) to moze ja powinnam Ci zrobic zastrzyk?? z radosci zycia?? :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: doktorze :-))))) 29.09.02, 14:10 ależ mnie nie brakuje radości życia... tyle, że radości życia i radości śmierci idą ze sobą w parze... jak alfa i omega... jak jing i yang... itd... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: doktorze :-))))) 29.09.02, 14:35 mhmmmm... ying & yang czyli pierwiastek meski i zenski faktycznie niezle siem ze soba uzupelniaja, czyz nie? :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: doktorze :-))))) 29.09.02, 14:39 te dwa pierwiastki pasują do siebie jak klucz i zamek... Odpowiedz Link Zgłoś