Dodaj do ulubionych

"w poszukiwaniu zaginionego czasu"

25.10.05, 20:43
...gdzie sa moje dwie "ofiary"?..:))
Obserwuj wątek
    • bebe80 Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 20:45
      chodzi o zlodzieja?:)
      • st.anne Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 20:46
        czesc:)) a to sie juz roznioslo, ze to jedna z moich "ofiar"?
        skad wiesz? :))
        • bebe80 Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 20:47
          haha bystra jestem :P
          • st.anne Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 20:49
            nie ma co, geniusz z Ciebie, ale jeszcze jedna "ofiare" mam :)) :P
            • zlodziej_czasu Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 20:54
              Pozdrawiam z pracy!
              • st.anne Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 20:55
                ??? z pracy?! a co Ty o tej porze jeszcze pracujesz? ksiegowosc mafii? :)
                • zlodziej_czasu Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 20:56
                  To nie jest smieszne!
                  • zlodziej_czasu Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 20:56
                    Jak szyja? Szare ciaza?:)
                    • st.anne Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 20:58
                      ...szyja juz ciut lepiej, bedzie dobrze, ale wnerwia mni to...
                      no wiesz, ale pytanie: moje szare zawsze z bagazem sa w drodze...:))
                  • st.anne Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 20:57
                    a co? strzelilam w 10-tke?
                    smieszne to nie jest, nie powiem...nawet napewno dosc niebezpieczne...:P
                    • zlodziej_czasu Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 20:58
                      Sprobuj dzis byc mila
                      • st.anne Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 21:00
                        hmmm, musze sie zastanowic, nie wiem, czy znam to slowo :P
                        ale: jest Ci dzis smutno? to moze sie zastanowie, ale tak naprawde, to dlaczego
                        mam byc mila, Ty nie byles mily dla mnie wczoraj :P
                        • zlodziej_czasu Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 21:01
                          No dobrze! Wal we mnie, faktycznie masz do tego prawo. Bylem wczoraj zly dla
                          Ciebie
                          • st.anne Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 21:02
                            ooooooo, jakis Ty dzis potulny, hmmmmm, to widze, ze naprawde masz zly dzien,
                            jezeli sie do bledow przyznajesz?
                            a co? jeszcze nie byl nikt dla Ciebie mily dzis? ooo, biedaczek :P
                            • zlodziej_czasu Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 21:05
                              Jestem sprawiedliwy. Wiem ze dalem popis wczoraj
                              • st.anne Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 21:07
                                zaskakujesz mnie, musze przyznac...no niezle mnie wczoraj wkurzyles
                                a wlasnie, przypomnialam sobie, ze jestem niekonsekwentna: mialam nie rozmawiac
                                z Toba...
                                • zlodziej_czasu Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 21:08
                                  Zawsze mozesz to postanowienie wdrozyc w zycie
                                  • st.anne Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 21:14
                                    ...fakt, ale kogo bede "meczyc" jak z Ciebie zrezygnuje?!
                                    • zlodziej_czasu Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 21:15
                                      Czyli Twoj sens istnienia na forum to meczenie innych
                                      • st.anne Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 21:18
                                        ...aha, widze: dzis Twoj humor poszedl w las...?
                                        a nie: tylko Ty mi tak jakos podpadles..., i wczoraj juz chcialam spotulniec,
                                        ale...
                                        • zlodziej_czasu Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 21:19
                                          To juz nie mecze swoim dennym humorem:)
                                          • bettina75 Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 21:22
                                            Slyszalam od st.anne, ze Ty dzisiaj nie w sosie...
                                            Ja mam wspanialy humor i dlatego chce Cie troche nim zarazic:))
                                            • st.anne Betti:)) 25.10.05, 21:23
                                              ...wspanialy pomysl, bo ja to go chyba dzis za bardzo meczylam...:))
                                              • bettina75 Re: Betti:)) 25.10.05, 21:26
                                                Ja nawet Ci radzilam mu dac w skore, wiec tez jestem troche odpowiedzialna za
                                                ten caly stan rzeczy:((
                                                • st.anne Re: Betti:)) 25.10.05, 21:27
                                                  ...dzis sie nawet przyznal do winy...:)) w pracy siedzi jeszcze biedak...:)
                                                  • bettina75 Re: Betti:)) 25.10.05, 21:29
                                                    Ach nie, to niesamowite!!
                                                  • st.anne Re: Betti:)) 25.10.05, 21:32
                                                    no nie? :)) zlodzieju, wskocz tu do nas, widzisz: Betti ma swietny humor, i
                                                    mozliwe, ze mnie tym zarazi...:)
    • st.anne Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 21:04
      ...wiesz, jest opcja: jak przyjdzie moja druga "ofiara", to bede dla Ciebie
      mila...:)
    • st.anne Re: "w poszukiwaniu zaginionego czasu" 25.10.05, 21:20
      ok:)) to sobie dalej pracuj...:))
    • bettina75 Drogi Michalku!!!!!!!! 25.10.05, 21:33
      Wroc do nas, my Cie kochamy:))
      • st.anne Heino:)) 25.10.05, 21:34
        ...nie daj sie prosic, bo juz wiecej nie bedziemy...
        i szukac Cie tez juz nie bede...:))
        • bettina75 Re: Heino:)) 25.10.05, 21:35
          Teraz obrazil sie na nas na calego....
          • st.anne Michalku!!:)) 25.10.05, 21:39
            ...gniewasz sie na tak kochane dziewczyny jak my?! :))
        • bettina75 st.anne 25.10.05, 21:39
          Z naszym przyjacielem to gorzej jak z uparta baba, nie uwazasz?
          Ja tu do Niego z sercem na jezyku, a on ciagle gra obrazonego:(
          • st.anne Re: st.anne 25.10.05, 21:40
            masz 100% racji, ale wiesz, on sobie siedzi przed kompem i czyta, widac, ze
            lubi, jak go prosza:))
            to co? mamy jemu bukiet roz poslac, czy jak?
            • bettina75 Re: st.anne 25.10.05, 21:42
              On napewno zwija sie ze smiechu, a my tutaj...
              Ode mnie NIC nie dostanie, teraz JA jestem na NIEGO obrazona, ooo!
              • st.anne Re: st.anne 25.10.05, 21:46
                tez masz racje! ode mnie tez juz nic, buuu. nie to nie, on nas nie lubi, to my
                jego tez nie!
                oglaszam rowniez, ze sie obrazam!
                • bettina75 st.anne 25.10.05, 21:52
                  A jezeli biedak, rzeczywiscie ciezko pracuje?
                  • st.anne Re: st.anne 25.10.05, 21:53
                    do tej pory mial czas do nas pisac, to teraz ciezko pracuje? ale moze on jest w
                    drodze do domu?
                    • bettina75 Re: st.anne 25.10.05, 21:55
                      Nadal nic nie wiemy, a moze w imie milosci, damy mu druga szanse, co o tym sadzisz?
                      • st.anne Re: st.anne 25.10.05, 21:56
                        juz dzis? hmmm, no moze :))
                        • bettina75 Re: st.anne 25.10.05, 21:57
                          Jezeli uwazasz, ze za wczesnie, przesuniemy to na jutro...
                          • st.anne Re: st.anne 25.10.05, 21:58
                            ...moze podarujemy mu wlasny watek? jak myslisz?
                            • bettina75 Re: st.anne 25.10.05, 21:59
                              Moze zadziala...moze nie, teraz to juz sama nie wiem...
                              • st.anne Re: st.anne 25.10.05, 22:00
                                hmm, duzy problem...to jak?
                                • bettina75 Re: st.anne 25.10.05, 22:02
                                  Moze Ciebie uslucha?
                                  Wydaje mi sie, ze On Ciebie bardziej lubi:)
                                  • st.anne Re: st.anne 25.10.05, 22:07
                                    ...e tam, zdaje Ci sie tylko. jakby mnie lubil to by tu juz przyszedl...
                                    no sprobuje, ale tez sie podpiszesz?
                                    • bettina75 Re: st.anne 25.10.05, 22:08
                                      Dobra, w imie milosci poswiece sie i podpisze:))
                                  • emilka222 Re: st.anne 25.10.05, 22:07
                                    No i proszę!!!!!! Złodziej zniknął......czas pracuje na jego korzyść:))))
                                    • st.anne Re: st.anne 25.10.05, 22:08
                                      ...bo on dzis chce byc specjalnie proszony...:))
                                    • bettina75 Re: st.anne 25.10.05, 22:08
                                      No wlasnie, tak sobie kradnie nam czas....
                                      • emilka222 Re: st.anne 25.10.05, 22:10
                                        Niech nie będzie taki do przodu:) I na złodzieja przyjdzie czas:)
                                        • bettina75 Re: st.anne 25.10.05, 22:12
                                          St.anne co o tym sadzisz, co powiedziala emilka?
                                        • bettina75 Re: st.anne 25.10.05, 22:13
                                          Stalo sie!!
                                        • st.anne Betti 25.10.05, 22:13
                                          choroba, toz ja go juz znowu wolam...:(
                                          • emilka222 Re: Betti 25.10.05, 22:15
                                            To jak wołanie na pustyni....spoko...już pęka:)))
                                            • bettina75 Re: Betti 25.10.05, 22:16
                                              Nic nie widze...
                                              • emilka222 Re: Betti 25.10.05, 22:18
                                                Bo się kryguje, jak panienka nie przymierzając:))
                                                • st.anne Re: Betti 25.10.05, 22:19
                                                  ...juz nie mam cierpliwosci, dziewczyny, niech sie bawi bez nas, o!
                                                • bettina75 Re: Betti 25.10.05, 22:22
                                                  Ty???
                                                  • bettina75 Re: Betti 25.10.05, 22:22
                                                    Emilka222??
                                                  • emilka222 Re: Betti 25.10.05, 22:25
                                                    No co Betinko???????:)))) Mam dziś doła, jak stąd do.....? Dokąd????????? Kto
                                                    to wie???
                                                  • bettina75 Re: Betti 25.10.05, 22:30
                                                    Chcialam ratowac wszystkich, nawet Ciebie, ale nie wszyscy pragna tego:(
                                                  • emilka222 Re: Betti 25.10.05, 22:48
                                                    Dla mnie szkoda zachodu:( Stracona:( Ale tylko dzisiaj:)
                                                  • bettina75 Re: Betti 25.10.05, 22:51
                                                    A co bedzie jutro?
                                                  • st.anne Re: Betti 25.10.05, 22:51
                                                    kochana, jutro bedzie futro :D
                                                  • bettina75 st.anne 25.10.05, 22:53
                                                    Aha, dziekuje za przypomnienie:))
                                                  • st.anne Re: st.anne 25.10.05, 22:55
                                                    chetnie asystuje:)) tylko tak naprawde to niewiadomo czy to futerko bedzie czy
                                                    nie :D
                                                  • bettina75 Re: st.anne 25.10.05, 22:58
                                                    Jutro zobaczymy na wlasne oczy,co sie pod tym futerkiem kryje...
                                                  • st.anne Re: st.anne 25.10.05, 22:59
                                                    :D
                                                    co albo kto...:))
                                                  • bettina75 Re: st.anne 25.10.05, 23:00
                                                    no wlasnie:)
    • st.anne Dobranoc :) kolorowych snow!! 25.10.05, 23:02
      Betti, ja juz szukam kolderki :))
      zobaczymy futro jutro :D
      pa, pa
      • bettina75 Re: Dobranoc :) kolorowych snow!! 25.10.05, 23:04
        Dobranoc moja przyjaciolko doli i niedoli:))
        Jutro bedzie moze lepiej z tym nieszczesnym futrem:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka