Gość: pom IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 12:51 a nie wpisują się, ogranicząjąc swoją obecność tutaj do niewinnego oglądactwa. Chcielibyśmy Was poznać.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.165-200-80.adsl.skynet.be 27.09.02, 12:52 przylaczam sie do wniosku kol. pom. kto pierwszy na odwaznego? Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:29 a nie będziecie krzyczeć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:40 Ładny nik Lami. Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:47 szybki_bil napisał: > Ładny nik Lami. Czesc Cześć szybki_bilu:) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:48 skad pochodzisz?. Ja północno wschodnia Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:51 Miło, może z tego samego miasta jestesmy. Ale o tym potem. Nika wskazuje ze jestes kobieta, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:55 Czarne długie włosy, 170 cm i 53 kg? Jesli tak to spadam, miałem odpoczac od kobiet:). Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:57 nie. W drugą stronę. 164/50. Farbowana blondynka, postanowiłam wyjść z ukrycia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:00 164/50 supper. nie kus. pogadajmy lepiej o pogodzie, albo o winku na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:03 nawet nie myślałam o kuszeniu :) O winku? Proszę bardzo, najlepsze białe, półwytrawne :) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:07 Mam słabosc do ładnych kobiet, a te wymiary i to co sobie wyobraziłem powaliły mnie. Podasz mi pierwsza litere swojego miasta?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:10 B. Ale ja wcale nie twierdzę, że jestem ładna. Zgrabna, mądra, inteligenta, wykształcona to i owszem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:13 Pólnocno wschodnia Polska miasto na B... co to moze byc?. Wiem, wiem skromna jestes. Ja tez. Wykształcona w jakim kierunku, ja scisły. Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:14 kierunek raczej ścisły :) i ciągle się uczę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:19 B......yce zgadłem?:). To i latek nie masz zbyt wiele i jak tu z nia gadac?. Zgrabna, inteligentna, wymiary ok. Ja za to mógłbym grac w "Pieknej i bestji" albo za frankensztajna. Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:21 Nie zgadłeś. Tam mam tylko dziadka. A uczę się, dalej. Studia już za mną :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:24 B....wo. Dawno skonczyłas studia?. Ja juz zapomniałem kiedy to było. Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:27 Miasto nadal się nie zgadza:) A studia - trochę czasu minęło :)) A po co Ci ta wiedza? Chcesz wiedzieć ile mam wiosen za sobą ? :)) To może powiesz z jakiego Ty jesteś miasta. Może być pierwsza litera :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:36 B......ok teraz zgadłem:). Moja na O.. To prawda chciałem wyczuc ile masz lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:41 O...yn? Zgadłam? Tam też mam rodzinę :)) Ja nie pytam ile masz lat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:44 Zgadza sie. Czy ja trafiłem?. Lat mam nie duzo i nie mało. Na jakim kierunku sie teraz szkolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:46 tak, tarfiłeś. Podnoszę kwalifikacje zawodowe, bo studia to tylko namiastaka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:51 miałem kolege z Twojego miasta. Teraz mieszka w Warszawie. Dzieci sie juz dochowałas?, ja mam jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:52 mam synka, a męża już nie, huraaaaaa :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:57 Moja do szkoły juz chodzi. Wnioskuje ze nie trafiłas najlepiej w małzenstwie. Od dawna czytasz to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 15:06 mój mały ma 3 latka, chodzi do 4-latków :) Małżeństwo - szkoda gadać.A Forum- od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 15:12 Twój nik kojarzy mi sie z Lamia z Seksmisji. Czy sie zajmujesz w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 16:54 nik to przypadek, ale jak tak Ci się kojarzy... Finanse - to mój sposób na zarabianie pieniędzy :)) A Ty co robisz? Teraz już uciekam. Dziecko płacze, do poniedziałku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 22:36 przemysł. Do jutra. Ażżżżż te kobiety miałem z nimi nie rozmawiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 30.09.02, 13:02 rozmawiasz jeszcze z kobietami? :))) Witaj, okropny dzień :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 13:41 Na moim wątku nie pozwolę nikomu na Ciebie krzyczeć.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:48 dziękuję Ci Pom :))To może jakaś kawusia i coś słodkiego na dobry początek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 13:50 Nie widzę przeciwskazań.:))) Wybieram ekspresso z mlekiem i adwokatki w cieście ptysiowym! Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:52 a ja czarną rozpuszczalną bez mleka i cukru :)) a do tego ptasie mleczko kokosowe mmmmm, pychaaaaa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 13:57 Musze wypróbować, bo brzmi nieźle. A ptasie mleczko kokosowe robi Wedel?? Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:02 tak Wedel. Kup dwa pudełka, żeby nie trzeba było dwa razy do sklepu chodzić. Znika jak woda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:10 OK... kupię, zjem i zdam relacje, w którym miejscu ciałka się odłożyły te ptasie mleczka.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:00 czy można się dołączyć, herbatka madras, bułka z kaszanką :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:03 Z kaszanką? Salceson z indyka i będzie ok.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:06 Gość portalu: pom napisał(a): > Z kaszanką? Salceson z indyka i będzie ok.:) szkoda, tylko cwaniak jest na wypiskę w kantynie, na wolnośc wychodzę dopiero... szkoda gadać ;((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:11 Jakaś paczka wchodzi w grę? Podeślę z kilogram... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:14 Gość portalu: pom napisał(a): > Jakaś paczka wchodzi w grę? Podeślę z kilogram... Nie zdąży dojść, bo ja liczę minuty , dokładnie 45 :))))))))) Ale jak się ciągną ;((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:16 Czyli zostaje kaszanka... Ale wiesz co? Zjem ja za Ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:36 Gość portalu: pom napisał(a): > Czyli zostaje kaszanka... Ale wiesz co? Zjem ja za Ciebie!! Jak miło spotkać serdeczną duszę, a kaszaneczka swojskiej roboty, wykonana z najlepszych składników, cimes na gorąco, już prawie się kończy, po znajomści jeszcze dostałem 40 dkg. Bułeczka cieplutka, chrupiąca, do tego browarek schłodzony, a co mam Ci żałować :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:43 Uuuuaaaa!! :)) Jaka uczta!:)) Jeszcze tylko prosze cebulkę posiekać i na patelnie rzucć a do całego zestawu ogóreczek kiszony dodać. Boże, slinka mi leci, choć jestem po obiedzie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:51 Gość portalu: pom napisał(a): > Uuuuaaaa!! :)) Jaka uczta!:)) Jeszcze tylko prosze cebulkę posiekać i na > patelnie rzucć a do całego zestawu ogóreczek kiszony dodać. > > Boże, slinka mi leci, choć jestem po obiedzie!:)) Cebulka już się zarumieniała, ogóreczek kiszony w całości czy plasterkach? Tylko tak szybko nie jedz bo będziesz miała czkawkę, a ja juz ciumam te umorusane paluszki w kiszeczce i do przeczytania w poniedziałek. Pa cium i smacznego i jeszcze herbatka Lipton !! :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:56 Do poniedziałku proszę mi nowy, równie smakowity zestaw przygotować...! Odpowiedz Link Zgłoś
dionizoss Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:35 jestem prawie nowy, znam tylko p.samantę,pozdrawiam serdecznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:41 Dionizoss....skad jesli można wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 13:51 Cześć, Dionizoss.:) PANI SAMANTA na pewno się ucieszy.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dionizoss Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:00 oj nie byłbym taki pewny radości p. Samanty! milo poznac nowe osoby,mam na imię Maciek jestem z dolnego śląska:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:33 Przyjdzie p. Samanta i się okaże.:) Jam Marzena z pomorza. Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:39 Ja tez nowy. poznajmy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:44 Ja czasami cos wpisuje, ale bardzo rzadko...... A czytam juz od dluzszego czasu tylko tak sie jakos czuje nieswojo....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 13:49 Hmm.... nie wiem, co Ci poradzić. Pisz do ludzi, przecież Ciebie nie zjedza przez monitor.:) A jak trzeba to odpyskuj i już.:) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:49 Pisze tu od wczorajszego wieczoru. Czuje sie jak wszedzie. zmieniłem towarzystwo, musze troche odpoczac. Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:55 meduza4 napisała: > Ja czasami cos wpisuje, ale bardzo > rzadko...... > A czytam juz od dluzszego czasu tylko > tak sie jakos czuje nieswojo....... a może kawki się z nami napijesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: to ja was przywitam!!!!!..... 27.09.02, 13:59 wszyscy którzy przebywają na tym Forum a ograniczają siem tylko do czytania: WYPIERDALAC!!!!!!!!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Prosze Tygryska potraktować.... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:01 jako Tygryska specjalnej troski.:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ej! pom-ponik!!!.... 27.09.02, 14:06 nie nadymaj siem tak bo pękniesz!!!:))) a dalej żeś jezd taka zarośnięta babo??:) może siem ogol do cholery wreszcie!!:) powtarzam mój postulat do nowych: WYPIERDALAĆ!!!!!!!!:)))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ej! pom-ponik!!!.... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:08 No co miałam zrobić, ja żeś taki apel radykalny wystosował... musiałam coś na szybko zrobić dla przeciwwagi.:) Zarastam dalej na dziko.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Do Tygryska IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:14 Tygrysku... a jak oni by mieli wypierdalać, jak nie pisząc nie wpierdalają się? To jak to... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Do Tygryska 27.09.02, 14:20 nie ma chuja!!! TYGRYSEK BRYKA TYLKO SAM!!!! ewentualnie bawi siem podczas brykania włochatym pom-ponikiem!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Do Tygryska 27.09.02, 14:23 A ja do dziś myślałam, że tygrysek z maleństwem bryka... Chyba złą bajkę oglądałam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Do Tygryska IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:25 Uf, bo już myślałam, że sie obraziłeś na mnie. A skąd wiesz, że Lami nie jest lepiej uwłochacona ode mnie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Do Tygryska 27.09.02, 14:38 no wlaśnie nie wiem pom....dobra Lami czy jak ciem tam zwał... przysyłaj zdjęcie twego owłochacenia!! jak bendziesz dostatecznie wlochata to możesz siem ostać tutaj!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_bil Re: to ja was przywitam!!!!!..... 27.09.02, 14:02 Zapros ich lepiej może sa niesmiali. Tygrys jestes, chyba niebezpieczny? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:02 Kawki sie owszem, napije, tylko... Jak???????????? Z monitora mam zlizywac????? :))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:06 A wyobraźni troszkę gdzie się podziało? Nie bierz tak wszystkigo dosłownie. Przecież jak ze soba rozmawiamy przez net, to nikt ustami nie rusza i nie gada, jak wciska enter.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:07 meduza4 napisała: > Kawki sie owszem, napije, tylko... > Jak???????????? > Z monitora mam zlizywac????? > :))))))))))))))))))))))))))))))))) Jeśli tylko porafisz ;) Ale lepiej zrób sobie taką jak lubisz i gagaj z nami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:10 No dobra -o czym mamy gadac? O pogodzie lepiej nie, bo za oknem paskudnie.... Najlepszy temat na dzisiejszy dzien to ????????????? Niech ktos mi pomoze :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:13 dziś już piątek. Za chwilę weekend? Masz jakieś plany? :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:17 Planow zasadniczo nie mam... Wstane pozno, bo mnie przeziebienie bierze, posprzatam mieszkanie... Jak mnie bedzie nadal lamac to siedze do wieczora pod koldra (niestety sama) a jak mi przejdzie -to pojde zrobic zakupy... W niedziele jak mnie nadal bedzie lamac to znow siedze pod koldra, a jak mi przejdzie -pojde gdzies na spacer, albo na basen... :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:19 weekend w zaciszu domowym. Chyba trochę Ci zazdroszczę:) Bo ja to jeszcze jutro do szkoły muszę iść. Jakby mi studiów było mało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:29 Przepraszam.... To ty studiujesz i chodzisz do szkoly? A do ktorej klasy :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:33 to nie szkoła, ale jak nazwać coś co trwa 1 rok, we wszystkie soboty? :( A studia to ja już skończyłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:35 No nie wiem jak nazwac :((( Ale ja tez studia skonczylam (jakis czas temu) i bardzo mnie to cieszy! Mozna wiedziec skad jestes ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:40 Północno - Wschodnia część Polski. A Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:42 Znacznie bardziej na poludnie :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:47 Az tak dobrze to nie mam :((( Ale do gor blisko, wystarczy zlapac pierwszy lepszy pociag na poludnie i gdzies w jakies gory sie trafi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:49 Fajnie. Ja mam niecałe 100 km do najbliższego jeziora :)) i do żubrów też całkim blisko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:28 tych co wyjda z kanalow;)) ps. a dla pierwszych 100 osob promocja. kup dzisiaj deske do prasowania Leifheit, a pierwsza rate w wysokosci 11 plz (slownie: jedenascie plz) wplacisz dopiero w 2003!!! Jesli chodzi o Tygrysa.... to nasz forumowy folklor, bez niego nie byloby to samo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:30 Cześć, tylko tej soli to nie za dużo. OK? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:34 hehehe, nie ma tak dobrze, wpisowe musi byc. Wybierasz, albo sol z wodka albo z teqila:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:38 saqqara napisała: > hehehe, nie ma tak dobrze, wpisowe musi byc. Wybierasz, albo sol z wodka albo z > > teqila:)) zdecydowanie z teqilą, tylko cytrynkę jeszcze poproszę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saqqaruś!!!! 27.09.02, 14:44 jaki kurwa folklor do chuja!!!!???:),..folklor to jezdeś Ty, Mario, Men, Samcia, Czort!!! ja strażnikiem jezdem!!!, ..jezdem mocarny, ponętny:),przebiegły i szybki!!:) powtarzam po raz trzeci!! nowi WYPIERDALAĆ bo będzie źle!!!!:))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Kocurze ponetny! 27.09.02, 14:51 no wez mnie przestan stawiac pod murem bo sie zle skonczy, wiesz co ja potrafie zrobic przez telefon!:)) straznikiem czego? kregoslupa moralnego tego forum? przeciez nic takiego tutaj nie ma, mysle o kregoslupie;))))bo o moralnosci to tu pewnie nikt nie slyszal:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:42 saqqara napisała: > hehehe, nie ma tak dobrze, wpisowe musi byc. Wybierasz, albo sol z wodka albo z > > teqila:)) A może z tętniczną, szybciej idzie z.. i do głowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:47 Lami rozpuszczona widze jestes:)) ale nie ma problemu, cytrynka raz! Mawyr ja widze ze Ty nie miales jeszcze z wampirem czyli ze mna przyjemnosci, ale nie boj sie, nic straconego;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:51 w takim razie jeszcze raz to samo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:58 aha... na druga nozke? a prosze bardzo, tylko pytanie jedno mam, jak masz mocna glowe?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 15:01 dwoma kieliszkami to ja się nie upiję. Chyba, że ta poprzednia działka, to była beczka. To już leżę pod biurkiem, i nie wiem kto to pisze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a ja wam moge dopiepszyc..... 27.09.02, 15:09 w sensie piepszu dodac do chleba i soli, jak ktos lubi chleb na bardziej pikantno...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 16:48 A ja transformację niedawno przeszedłem i jestem jak nowy, to pewnie też mogę się wpisać.Pozwolisz Pom? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 16:50 To zależy, jak się przetransformowałeś.:) Ale jestem dobrej myśli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Crimen jest Crimenka????..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 16:58 Sądzisz, że to w tę dziurkę poszło??A może to Creemacho...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Crimen jest Crimenka????..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 16:58 A Ty narzeczona nie rozsiewaj plotek, bo podważasz wiarę w swoją orientację;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Crimen Zonder Jonder????..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:00 To ja jestem narzeczona czy Ty, jak tak pytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Crimen Zonder Jonder????..... 27.09.02, 17:03 alez ja przed slubem..... chyba nie sadzisz ze noc poslubna moze sie odbyc bez slubu...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Crimen Zonder Jonder????..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:04 są stosunki małżeńskie oraz akty nierządu.... znali li to? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Crimen Zonder Jonder????..... 27.09.02, 17:08 a narzady aktu, mowi ci to cos...... tyle ze teraz to moze byc juz tylko akt bez narzadow, he he he ..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Crimen Zonder Jonder????..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:11 akty pod rzad i narzadem uaktywnic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Crimen Zonder Jonder????..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:03 To zależy od Twoich preferencji;))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... 27.09.02, 17:07 no dobra..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:09 to ja stawiam na tolka banana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:13 A ja przez chwilę bałem się o Only.Spróbuje na zachodzie jakichś nowinek i w Polsce już nie zechce "na Glempa" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... 27.09.02, 17:19 sprobuje "na Murzyna", moze byc????? tylko dokup wlasciwy sprzet, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:24 Udowodnię Ci wyższość techniki nad prymitywnym mongolizmem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... 27.09.02, 17:29 bedzie "czary mary"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:42 Skoro pytasz, to jeszcze tego nie prze żyłaś.Wszystko przed Tobą;))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... 27.09.02, 17:15 no crimen tez bedzie pewnie juz teraz tylko tolkowi postawic banana mogl... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:17 o ile sie tolek nie przestraszy, ze mu Freedie ze skorki banana nie obedrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:27 Nieuczciwą konkurencję mogę obedrzeć ze skóry i jeszcze posolić;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... 27.09.02, 17:31 a potem polizac czy nadaje sie do jedzenia?????? oby nie za dlugo, bo sie przyzwyczaisz...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:38 Ty siadaj w autobus i wracaj do kraju, bo kto potem zaspokoi Twoje perwersyjnie rozwijające się upodobania;))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... 27.09.02, 17:50 no kierowca autobusu, tez murzyn....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 18:01 Ale Ty nie musisz mu biegów zmieniać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 16:56 Zdecydowanie.Nie poznałabyś mnie dzisiaj, Pom;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 16:58 To może mały opisik?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:00 Lepiej nie.Wolę byś mnie pięknym pamiętała;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:02 Crimen-Kruger, znaczy się!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:05 Mów mi Freddie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:06 No to się na nowo zaloguj i witamy w naszych progach.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:10 Może od jutra.Dzisiaj jeszcze chwilę będę sobą;))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 17:00 a jak on opisze to czego juz nie ma.....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:07 To co najważniejsze, ochroniłem.Nie porzucaj mnie Narzeczona;))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 17:11 no tak, pewnie gardlo, zeby bylo gdzie piwo wlewac.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:19 Nie zachowuj się przed ślubem jak stara żona.Skąd Ty masz takie doświadczenia? To Menik czy Kituś? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 17:25 menczykitek....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:34 A widzisz, jeszcze o tym zapomniałem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: ja też tu nowy 27.09.02, 17:18 No co minęła 17ta i wszyscy do domu sobie poszli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ja też tu nowy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:20 Cześć, Melinek. Czy to od małej melinki?? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: ja też tu nowy 27.09.02, 17:41 Gość portalu: pom napisał(a): > Czy to od małej melinki?? Od tego też, może być również od malinki. Jak kto woli. To co? Zaprosi mnie ktoś na kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ja też tu nowy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:55 A może się tak rozejrzysz sam i coś usidlisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: ja też tu nowy 27.09.02, 18:06 Jasne pom-eranio, że się rozejrze. Zazdrość przez ciebie przemawia. Zapomniałaś, że nie masz wyłączności na ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: ja też tu nowy IP: 213.241.6.* 27.09.02, 18:42 zaglądam tu okazyjnie przepraszam,ze sie wpisalem Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: przepraszasz a za co? 27.09.02, 21:12 Gość portalu: xp napisał(a): > przepraszam,ze sie wpisalem Nie ma za co. Witamy wśród swoich nowcjuszy, nowoprzybyłych, nowożeńców i nowozelandczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Przyznaje sie ... IP: *.extern.kun.nl 27.09.02, 21:22 czasem czytam lezia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Przyznaje sie ... 27.09.02, 21:46 no i wydalo sie czemu wszystkie teksty leziowe sa taaaakie....wyczytane.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Przyznaje sie ... nikogo nie czytam.......... 27.09.02, 21:47 szkoda oczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Przyznaje sie ... nikogo nie czytam.......... IP: *.extern.kun.nl 27.09.02, 21:54 i wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Przyznaje sie ... nikogo nie czytam.......... 27.09.02, 21:55 ej kitek, przyznaj sie, ze to skleroza...... po prostu nie pamietasz nic z tekstu na ktory odpisujesz...... wiedzialam...:))) Nie to co men, on tez nie czyta nikogo, bo nawet jak czyta swoje wpisy to jest mu trudno odnalesc w tresci temat na ktory pisal......:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 OMO, to takie trio, ktorego ja za chiny........ 27.09.02, 22:02 nie pojmuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: OMO, to takie trio, ktorego ja za chiny...... 27.09.02, 22:04 bo ja nie mam chinow, tylko dziurki w nosie.....a tam katar.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 30.09.02, 11:39 Chetnie porozmawiam z nowymi, sam nie jestem stary:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.chello.pl 30.09.02, 15:56 To ja zaryzykuje wpisanie sie, choc Shreku, juz mnie powitales milo na innym watku. Wpisuje sie rzadko, ale postanawiam poprawe, prosze o pokute i rozgrzeszenie. Tylko moze nie ze strony Tygryska, bo mi pewnie glupio bedzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś