Dodaj do ulubionych

Wszyscy, którzy czytają FT .....

IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 12:51
a nie wpisują się, ogranicząjąc swoją obecność tutaj do niewinnego oglądactwa.

Chcielibyśmy Was poznać.:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mina Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.165-200-80.adsl.skynet.be 27.09.02, 12:52
      przylaczam sie do wniosku kol. pom. kto pierwszy na odwaznego?
      • sraczek Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 12:58
        moge byc ja?
    • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:29
      a nie będziecie krzyczeć? :)
      • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:40
        Ładny nik Lami. Czesc
        • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:47
          szybki_bil napisał:

> Ładny nik Lami. Czesc
          Cześć szybki_bilu:)
          • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:48
            skad pochodzisz?. Ja północno wschodnia Polska.
            • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:49
              to witaj w klubie :)
              • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:51
                Miło, może z tego samego miasta jestesmy.
                Ale o tym potem. Nika wskazuje ze jestes kobieta, czy tak?
                • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:53
                  ponoć 100% :)))
                  • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:55
                    Czarne długie włosy, 170 cm i 53 kg?
                    Jesli tak to spadam, miałem odpoczac od kobiet:).
                    • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:57
                      nie. W drugą stronę. 164/50. Farbowana blondynka, postanowiłam wyjść z
                      ukrycia:))
                      • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:00
                        164/50 supper. nie kus. pogadajmy lepiej o pogodzie,
                        albo o winku na przykład.
                        • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:03
                          nawet nie myślałam o kuszeniu :) O winku? Proszę bardzo, najlepsze białe,
                          półwytrawne :)
                          • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:07
                            Mam słabosc do ładnych kobiet, a te wymiary i to
                            co sobie wyobraziłem powaliły mnie.
                            Podasz mi pierwsza litere swojego miasta?:)
                            • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:10
                              B. Ale ja wcale nie twierdzę, że jestem ładna. Zgrabna, mądra, inteligenta,
                              wykształcona to i owszem :))
                              • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:13
                                Pólnocno wschodnia Polska miasto na B... co to moze byc?.
                                Wiem, wiem skromna jestes. Ja tez. Wykształcona w jakim kierunku, ja scisły.
                                • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:14
                                  kierunek raczej ścisły :) i ciągle się uczę :))
                                  • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:19
                                    B......yce zgadłem?:). To i latek nie masz zbyt wiele
                                    i jak tu z nia gadac?. Zgrabna, inteligentna, wymiary ok.
                                    Ja za to mógłbym grac w "Pieknej i bestji" albo za frankensztajna.
                                    • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:21
                                      Nie zgadłeś. Tam mam tylko dziadka. A uczę się, dalej. Studia już za mną :))
                                      • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:24
                                        B....wo. Dawno skonczyłas studia?.
                                        Ja juz zapomniałem kiedy to było.
                                        • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:27
                                          Miasto nadal się nie zgadza:) A studia - trochę czasu minęło :)) A po co Ci ta
                                          wiedza? Chcesz wiedzieć ile mam wiosen za sobą ? :))
                                          To może powiesz z jakiego Ty jesteś miasta. Może być pierwsza litera :))
                                          • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:36
                                            B......ok teraz zgadłem:). Moja na O.. To prawda chciałem wyczuc ile masz lat:)

• lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:41
                                              O...yn? Zgadłam? Tam też mam rodzinę :)) Ja nie pytam ile masz lat :))
                                              • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:44
                                                Zgadza sie. Czy ja trafiłem?. Lat mam nie duzo i nie mało.
                                                Na jakim kierunku sie teraz szkolisz?
                                                • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:46
                                                  tak, tarfiłeś. Podnoszę kwalifikacje zawodowe, bo studia to tylko namiastaka :))
                                                  • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:51
                                                    miałem kolege z Twojego miasta. Teraz mieszka w Warszawie.
                                                    Dzieci sie juz dochowałas?, ja mam jedno.
                                                  • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:52
                                                    mam synka, a męża już nie, huraaaaaa :))))))
                                                  • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:57
                                                    Moja do szkoły juz chodzi.
                                                    Wnioskuje ze nie trafiłas najlepiej w małzenstwie.
                                                    Od dawna czytasz to forum?
                                                  • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 15:06
                                                    mój mały ma 3 latka, chodzi do 4-latków :) Małżeństwo - szkoda gadać.A Forum-
                                                    od jakiegoś czasu.
                                                  • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 15:12
                                                    Twój nik kojarzy mi sie z Lamia z Seksmisji.
                                                    Czy sie zajmujesz w pracy?
                                                  • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 16:54
                                                    nik to przypadek, ale jak tak Ci się kojarzy...
                                                    Finanse - to mój sposób na zarabianie pieniędzy :)) A Ty co robisz?
                                                    Teraz już uciekam. Dziecko płacze, do poniedziałku :)))
                                                  • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 22:36
                                                    przemysł. Do jutra.
                                                    Ażżżżż te kobiety miałem z nimi nie rozmawiac:)
                                                  • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 30.09.02, 13:02
                                                    rozmawiasz jeszcze z kobietami? :))) Witaj, okropny dzień :((
      • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 13:41
        Na moim wątku nie pozwolę nikomu na Ciebie krzyczeć.:)
        • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:48
          dziękuję Ci Pom :))To może jakaś kawusia i coś słodkiego na dobry początek :)
          • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 13:50
            Nie widzę przeciwskazań.:)))
            Wybieram ekspresso z mlekiem i adwokatki w cieście ptysiowym!
            • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:52
              a ja czarną rozpuszczalną bez mleka i cukru :)) a do tego ptasie mleczko
              kokosowe mmmmm, pychaaaaa :))
              • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 13:57
                Musze wypróbować, bo brzmi nieźle. A ptasie mleczko kokosowe robi Wedel??
                • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:02
                  tak Wedel. Kup dwa pudełka, żeby nie trzeba było dwa razy do sklepu chodzić.
                  Znika jak woda :)
                  • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:10
                    OK... kupię, zjem i zdam relacje, w którym miejscu ciałka się odłożyły te
                    ptasie mleczka.:)
              • mawyr Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:00
                czy można się dołączyć, herbatka madras, bułka z kaszanką :(((
                • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:03
                  Z kaszanką? Salceson z indyka i będzie ok.:)
                  • mawyr Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:06
                    Gość portalu: pom napisał(a):

> Z kaszanką? Salceson z indyka i będzie ok.:)

szkoda, tylko cwaniak jest na wypiskę w kantynie, na wolnośc wychodzę dopiero...
                    szkoda gadać ;(((((((((((((((
                    • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:11
                      Jakaś paczka wchodzi w grę? Podeślę z kilogram...
                      • mawyr Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:14

> Jakaś paczka wchodzi w grę? Podeślę z kilogram...

Nie zdąży dojść, bo ja liczę minuty , dokładnie 45 :)))))))))
                        Ale jak się ciągną ;(((((((((
                        • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:16
                          Czyli zostaje kaszanka... Ale wiesz co? Zjem ja za Ciebie!!
                          • mawyr Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:36

> Czyli zostaje kaszanka... Ale wiesz co? Zjem ja za Ciebie!!

Jak miło spotkać serdeczną duszę, a kaszaneczka swojskiej roboty, wykonana z
                            najlepszych składników, cimes na gorąco, już prawie się kończy, po znajomści
                            jeszcze dostałem 40 dkg. Bułeczka cieplutka, chrupiąca, do tego browarek
                            schłodzony, a co mam Ci żałować :))))))))))))))
                            • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:43
                              Uuuuaaaa!! :)) Jaka uczta!:)) Jeszcze tylko prosze cebulkę posiekać i na
                              patelnie rzucć a do całego zestawu ogóreczek kiszony dodać.

Boże, slinka mi leci, choć jestem po obiedzie!:))
                              • mawyr Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:51

> Uuuuaaaa!! :)) Jaka uczta!:)) Jeszcze tylko prosze cebulkę posiekać i na
                                > patelnie rzucć a do całego zestawu ogóreczek kiszony dodać.
                                >
                                > Boże, slinka mi leci, choć jestem po obiedzie!:))

Cebulka już się zarumieniała, ogóreczek kiszony w całości czy plasterkach?
                                Tylko tak szybko nie jedz bo będziesz miała czkawkę, a ja juz ciumam te
                                umorusane paluszki w kiszeczce i do przeczytania w poniedziałek.
                                Pa cium i smacznego i jeszcze herbatka Lipton !! :)))))))))))))
                                • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:56
                                  Do poniedziałku proszę mi nowy, równie smakowity zestaw przygotować...!
    • dionizoss Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:35
      jestem prawie nowy,
      znam tylko p.samantę,pozdrawiam serdecznie:)))
      • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:41
        Dionizoss....skad jesli można wiedziec?
      • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 13:51
        Cześć, Dionizoss.:)
        PANI SAMANTA na pewno się ucieszy.:))
        • dionizoss Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:00
          oj nie byłbym taki pewny radości p. Samanty!
          milo poznac nowe osoby,mam na imię Maciek jestem z dolnego śląska:)))
          • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:33
            Przyjdzie p. Samanta i się okaże.:)
            Jam Marzena z pomorza.
    • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:39
      Ja tez nowy. poznajmy sie.
    • meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:44
      Ja czasami cos wpisuje, ale bardzo
      rzadko......
      A czytam juz od dluzszego czasu tylko
      tak sie jakos czuje nieswojo.......
      • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 13:49
        Hmm.... nie wiem, co Ci poradzić. Pisz do ludzi, przecież Ciebie nie zjedza
        przez monitor.:) A jak trzeba to odpyskuj i już.:)
      • szybki_bil Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:49
        Pisze tu od wczorajszego wieczoru. Czuje sie jak wszedzie.
        zmieniłem towarzystwo, musze troche odpoczac.
      • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 13:55
        meduza4 napisała:

> Ja czasami cos wpisuje, ale bardzo
        > rzadko......
        > A czytam juz od dluzszego czasu tylko
        > tak sie jakos czuje nieswojo.......
        a może kawki się z nami napijesz? :)
        • tygrysek_ Re: to ja was przywitam!!!!!..... 27.09.02, 13:59
          wszyscy którzy przebywają na tym Forum a ograniczają siem tylko do czytania:
          WYPIERDALAC!!!!!!!!!:)))))))))))
          • Gość: pom Prosze Tygryska potraktować.... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:01
            jako Tygryska specjalnej troski.:)
            • tygrysek_ Re: ej! pom-ponik!!!.... 27.09.02, 14:06
              nie nadymaj siem tak bo pękniesz!!!:)))
              a dalej żeś jezd taka zarośnięta babo??:)
              może siem ogol do cholery wreszcie!!:)

powtarzam mój postulat do nowych: WYPIERDALAĆ!!!!!!!!:))))))

tygrysek...
              • Gość: pom Re: ej! pom-ponik!!!.... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:08
                No co miałam zrobić, ja żeś taki apel radykalny wystosował... musiałam coś na
                szybko zrobić dla przeciwwagi.:)
                Zarastam dalej na dziko.:)
              • lami Do Tygryska 27.09.02, 14:12
                A nie lepiej razem pobrykać? :)))
                • Gość: pom Re: Do Tygryska IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:14
                  Tygrysku... a jak oni by mieli wypierdalać, jak nie pisząc nie wpierdalają się?
                  To jak to...
                • tygrysek_ Re: Do Tygryska 27.09.02, 14:20
                  nie ma chuja!!! TYGRYSEK BRYKA TYLKO SAM!!!!
                  ewentualnie bawi siem podczas brykania włochatym pom-ponikiem!!:)

tygrysek...
                  • lami Re: Do Tygryska 27.09.02, 14:23
                    A ja do dziś myślałam, że tygrysek z maleństwem bryka... Chyba złą bajkę
                    oglądałam :)))))
                  • Gość: pom Re: Do Tygryska IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:25
                    Uf, bo już myślałam, że sie obraziłeś na mnie.
                    A skąd wiesz, że Lami nie jest lepiej uwłochacona ode mnie??:)
                    • tygrysek_ Re: Do Tygryska 27.09.02, 14:38
                      no wlaśnie nie wiem pom....dobra Lami czy jak ciem tam zwał...
                      przysyłaj zdjęcie twego owłochacenia!!
                      jak bendziesz dostatecznie wlochata to możesz siem ostać tutaj!!:)

• lami Re: Do Tygryska 27.09.02, 14:48
                        a jak nie to co?? Zjesz mnie? :)))))))
          • szybki_bil Re: to ja was przywitam!!!!!..... 27.09.02, 14:02
            Zapros ich lepiej może sa niesmiali.
            Tygrys jestes, chyba niebezpieczny?
        • meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:02
          Kawki sie owszem, napije, tylko...
          Jak????????????
          Z monitora mam zlizywac?????
          :)))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 14:06
            A wyobraźni troszkę gdzie się podziało?
            Nie bierz tak wszystkigo dosłownie. Przecież jak ze soba rozmawiamy przez net,
            to nikt ustami nie rusza i nie gada, jak wciska enter.:)
          • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:07
            meduza4 napisała:

> Kawki sie owszem, napije, tylko...
            > Jak????????????
            > Z monitora mam zlizywac?????
            > :)))))))))))))))))))))))))))))))))
            Jeśli tylko porafisz ;) Ale lepiej zrób sobie taką jak lubisz i gagaj z nami :))
            • meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:10
              No dobra -o czym mamy gadac?
              O pogodzie lepiej nie, bo za oknem
              paskudnie....
              Najlepszy temat na dzisiejszy dzien
              to ?????????????
              Niech ktos mi pomoze :))))))
              • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:13
                dziś już piątek. Za chwilę weekend? Masz jakieś plany? :)
                • meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:17
                  Planow zasadniczo nie mam...
                  Wstane pozno, bo mnie przeziebienie
                  bierze, posprzatam mieszkanie...
                  Jak mnie bedzie nadal lamac to siedze
                  do wieczora pod koldra (niestety sama)
                  a jak mi przejdzie -to pojde zrobic zakupy...
                  W niedziele jak mnie nadal bedzie lamac
                  to znow siedze pod koldra, a jak mi przejdzie
                  -pojde gdzies na spacer, albo na basen...
                  :))))))))))
                  • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:19
                    weekend w zaciszu domowym. Chyba trochę Ci zazdroszczę:) Bo ja to jeszcze jutro
                    do szkoły muszę iść. Jakby mi studiów było mało :)))
                    • meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:29
                      Przepraszam.... To ty studiujesz i chodzisz
                      do szkoly?
                      A do ktorej klasy :))))))))))))))))))))))
                      • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:33
                        to nie szkoła, ale jak nazwać coś co trwa 1 rok, we wszystkie soboty? :(
                        A studia to ja już skończyłam :))
                        • meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:35
                          No nie wiem jak nazwac :(((
                          Ale ja tez studia skonczylam
                          (jakis czas temu) i bardzo mnie to cieszy!
                          Mozna wiedziec skad jestes ????????
                          • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:40
                            Północno - Wschodnia część Polski. A Ty???
                            • meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:42
                              Znacznie bardziej na poludnie :((((
                              • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:43
                                w górach???
                                • meduza4 Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:47
                                  Az tak dobrze to nie mam :(((
                                  Ale do gor blisko, wystarczy zlapac
                                  pierwszy lepszy pociag na poludnie
                                  i gdzies w jakies gory sie trafi :)))))
                                  • lami Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 14:49
                                    Fajnie. Ja mam niecałe 100 km do najbliższego jeziora :)) i do żubrów też
                                    całkim blisko :))
    • saqqara witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:28
      tych co wyjda z kanalow;))

ps. a dla pierwszych 100 osob promocja. kup dzisiaj deske do prasowania
      Leifheit, a pierwsza rate w wysokosci 11 plz (slownie: jedenascie plz) wplacisz
      dopiero w 2003!!!

Jesli chodzi o Tygrysa.... to nasz forumowy folklor, bez niego nie byloby to
      samo:)))
      • lami Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:30
        Cześć, tylko tej soli to nie za dużo. OK? :))
        • saqqara Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:34
          hehehe, nie ma tak dobrze, wpisowe musi byc. Wybierasz, albo sol z wodka albo z
          teqila:))
          • lami Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:38
            saqqara napisała:

> hehehe, nie ma tak dobrze, wpisowe musi byc. Wybierasz, albo sol z wodka albo
            z
            >
            > teqila:))
            zdecydowanie z teqilą, tylko cytrynkę jeszcze poproszę :))
            • tygrysek_ Re: Saqqaruś!!!! 27.09.02, 14:44
              jaki kurwa folklor do chuja!!!!???:),..folklor to jezdeś Ty, Mario, Men,
              Samcia, Czort!!!
              ja strażnikiem jezdem!!!,
              ..jezdem mocarny, ponętny:),przebiegły i szybki!!:)

powtarzam po raz trzeci!! nowi WYPIERDALAĆ bo będzie źle!!!!:)))))

tygrysek...

• saqqara Kocurze ponetny! 27.09.02, 14:51
                no wez mnie przestan stawiac pod murem bo sie zle skonczy, wiesz co ja potrafie
                zrobic przez telefon!:))

straznikiem czego? kregoslupa moralnego tego forum? przeciez nic takiego tutaj
                nie ma, mysle o kregoslupie;))))bo o moralnosci to tu pewnie nikt nie
                slyszal:))

• mawyr Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:42
            saqqara napisała:

> hehehe, nie ma tak dobrze, wpisowe musi byc. Wybierasz, albo sol z wodka albo
            z
            >
            > teqila:))

A może z tętniczną, szybciej idzie z.. i do głowy ;)
            • saqqara Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:47
              Lami
              rozpuszczona widze jestes:)) ale nie ma problemu, cytrynka raz!

Mawyr
              ja widze ze Ty nie miales jeszcze z wampirem czyli ze mna przyjemnosci, ale nie
              boj sie, nic straconego;)))
              • lami Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:51
                w takim razie jeszcze raz to samo :)))
                • saqqara Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 14:58
                  aha... na druga nozke? a prosze bardzo, tylko pytanie jedno mam, jak masz mocna
                  glowe?:)
                  • lami Re: witamy chlebem i sola 27.09.02, 15:01
                    dwoma kieliszkami to ja się nie upiję. Chyba, że ta poprzednia działka, to była
                    beczka. To już leżę pod biurkiem, i nie wiem kto to pisze :)))))
                    • 0nly Re: a ja wam moge dopiepszyc..... 27.09.02, 15:09
                      w sensie piepszu dodac do chleba i soli, jak ktos lubi chleb na bardziej
                      pikantno......
                      :)
    • Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 16:48
      A ja transformację niedawno przeszedłem i jestem jak nowy, to pewnie też mogę
      się wpisać.Pozwolisz Pom? ;)))
      • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 16:50
        To zależy, jak się przetransformowałeś.:) Ale jestem dobrej myśli!
        • onlyania Re: Crimen jest Crimenka????..... 27.09.02, 16:53
          czy crimoona????
          • Gość: pom Re: Crimen jest Crimenka????..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 16:58
            Sądzisz, że to w tę dziurkę poszło??A może to Creemacho...?
          • Gość: crimen Re: Crimen jest Crimenka????..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 16:58
            A Ty narzeczona nie rozsiewaj plotek, bo podważasz wiarę w swoją orientację;)))
            • onlyania Re: Crimen Zonder Jonder????..... 27.09.02, 16:59
              czyzby????
              • Gość: pom Re: Crimen Zonder Jonder????..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:00
                To ja jestem narzeczona czy Ty, jak tak pytasz??
                • onlyania Re: Crimen Zonder Jonder????..... 27.09.02, 17:03
                  alez ja przed slubem.....
                  chyba nie sadzisz ze noc poslubna moze sie odbyc bez slubu......
                  • Gość: pom Re: Crimen Zonder Jonder????..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:04
                    są stosunki małżeńskie oraz akty nierządu....

znali li to?
                    • onlyania Re: Crimen Zonder Jonder????..... 27.09.02, 17:08
                      a narzady aktu, mowi ci to cos......
                      tyle ze teraz to moze byc juz tylko akt bez narzadow, he he he .....
                      • Gość: pom Re: Crimen Zonder Jonder????..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:11
                        akty pod rzad i narzadem uaktywnic....
              • Gość: crimen Re: Crimen Zonder Jonder????..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:03
                To zależy od Twoich preferencji;)))
                • onlyania Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... 27.09.02, 17:07
                  no dobra.....

• Gość: pom Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:09
                    to ja stawiam na tolka banana...
                    • Gość: crimen Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:13
                      A ja przez chwilę bałem się o Only.Spróbuje na zachodzie jakichś nowinek i w
                      Polsce już nie zechce "na Glempa" ;)))
                      • onlyania Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... 27.09.02, 17:19
                        sprobuje "na Murzyna", moze byc?????
                        tylko dokup wlasciwy sprzet, he he he
                        • Gość: crimen Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:24
                          Udowodnię Ci wyższość techniki nad prymitywnym mongolizmem;)))
                          • onlyania Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... 27.09.02, 17:29
                            bedzie "czary mary"???
                            • Gość: crimen Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:42
                              Skoro pytasz, to jeszcze tego nie prze żyłaś.Wszystko przed Tobą;)))
                    • onlyania Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... 27.09.02, 17:15
                      no crimen tez bedzie pewnie juz teraz tylko tolkowi postawic banana mogl...

• Gość: pom Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:17
                        o ile sie tolek nie przestraszy, ze mu Freedie ze skorki banana nie obedrze

• Gość: crimen Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:27
                          Nieuczciwą konkurencję mogę obedrzeć ze skóry i jeszcze posolić;))))
                          • onlyania Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... 27.09.02, 17:31
                            a potem polizac czy nadaje sie do jedzenia??????
                            oby nie za dlugo, bo sie przyzwyczaisz......

• Gość: crimen Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:38
                              Ty siadaj w autobus i wracaj do kraju, bo kto potem zaspokoi Twoje perwersyjnie
                              rozwijające się upodobania;)))
                              • onlyania Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... 27.09.02, 17:50
                                no kierowca autobusu, tez murzyn....:)))
                                • Gość: crimen Re: Crimen is Bijzonder Zonder Jonder..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 18:01
                                  Ale Ty nie musisz mu biegów zmieniać;)))
        • Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 16:56
          Zdecydowanie.Nie poznałabyś mnie dzisiaj, Pom;)))
          • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 16:58
            To może mały opisik?:)
            • Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:00
              Lepiej nie.Wolę byś mnie pięknym pamiętała;)))
              • Gość: po Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:02
                Crimen-Kruger, znaczy się!:)
                • Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:05
                  Mów mi Freddie;)))
                  • Gość: pom Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:06
                    No to się na nowo zaloguj i witamy w naszych progach.:))))
                    • Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:10
                      Może od jutra.Dzisiaj jeszcze chwilę będę sobą;)))
            • onlyania Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 17:00
              a jak on opisze to czego juz nie ma.....:((((
              • Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:07
                To co najważniejsze, ochroniłem.Nie porzucaj mnie Narzeczona;)))
                • onlyania Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 17:11
                  no tak, pewnie gardlo, zeby bylo gdzie piwo wlewac.....:)
                  • Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:19
                    Nie zachowuj się przed ślubem jak stara żona.Skąd Ty masz takie doświadczenia?
                    To Menik czy Kituś? ;)))
                    • onlyania Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 27.09.02, 17:25
                      menczykitek....:)))
                      • Gość: crimen Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.smlw.pl 27.09.02, 17:34
                        A widzisz, jeszcze o tym zapomniałem;)))
    • melinek Re: ja też tu nowy 27.09.02, 17:18
      No co minęła 17ta i wszyscy do domu sobie poszli?
      • Gość: pom Re: ja też tu nowy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:20
        Cześć, Melinek.
        Czy to od małej melinki??
        • melinek Re: ja też tu nowy 27.09.02, 17:41

> Czy to od małej melinki??
          Od tego też, może być również od malinki. Jak kto woli.
          To co? Zaprosi mnie ktoś na kawę?
          • Gość: pom Re: ja też tu nowy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:55
            A może się tak rozejrzysz sam i coś usidlisz?:)
            • melinek Re: ja też tu nowy 27.09.02, 18:06
              Jasne pom-eranio, że się rozejrze. Zazdrość przez ciebie przemawia.
              Zapomniałaś, że nie masz wyłączności na ten wątek?
              • Gość: xp Re: ja też tu nowy IP: 213.241.6.* 27.09.02, 18:42
                zaglądam tu okazyjnie
                przepraszam,ze sie wpisalem
                • melinek Re: przepraszasz a za co? 27.09.02, 21:12
                  Gość portalu: xp napisał(a):

> przepraszam,ze sie wpisalem

Nie ma za co. Witamy wśród swoich nowcjuszy, nowoprzybyłych, nowożeńców i
                  nowozelandczyków.
      • Gość: Pola Przyznaje sie ... IP: *.extern.kun.nl 27.09.02, 21:22
        czasem czytam lezia :-)

• 0nly Re: Przyznaje sie ... 27.09.02, 21:46
          no i wydalo sie czemu wszystkie teksty leziowe sa taaaakie....wyczytane.......:)
          • kitek1 Przyznaje sie ... nikogo nie czytam.......... 27.09.02, 21:47
            szkoda oczu:)
            • Gość: Pola Re: Przyznaje sie ... nikogo nie czytam.......... IP: *.extern.kun.nl 27.09.02, 21:54
              i wszystko jasne!
            • 0nly Re: Przyznaje sie ... nikogo nie czytam.......... 27.09.02, 21:55
              ej kitek, przyznaj sie, ze to skleroza......
              po prostu nie pamietasz nic z tekstu na ktory odpisujesz......
              wiedzialam...:)))
              Nie to co men, on tez nie czyta nikogo, bo nawet jak czyta swoje wpisy to jest
              mu trudno odnalesc w tresci temat na ktory pisal......:)))
              • kitek1 OMO, to takie trio, ktorego ja za chiny........ 27.09.02, 22:02
                nie pojmuje:)
                • 0nly Re: OMO, to takie trio, ktorego ja za chiny...... 27.09.02, 22:04
                  bo ja nie mam chinow, tylko dziurki w nosie.....a tam katar.....:)
    • shrek_ Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... 30.09.02, 11:39
      Chetnie porozmawiam z nowymi, sam nie jestem stary:-)))
      • Gość: martucha Re: Wszyscy, którzy czytają FT ..... IP: *.chello.pl 30.09.02, 15:56
        To ja zaryzykuje wpisanie sie, choc Shreku, juz mnie
        powitales milo na innym watku. Wpisuje sie rzadko, ale
        postanawiam poprawe, prosze o pokute i rozgrzeszenie.
        Tylko moze nie ze strony Tygryska, bo mi pewnie glupio
        bedzie. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka