Dodaj do ulubionych

SĄD nad CRIMENEM,

29.09.02, 23:07
CZYLI CD. LIGII :)
Obserwuj wątek
    • Gość: crimen Re: SĄD nad CRIMENEM, IP: *.smlw.pl 29.09.02, 23:12
      Menik, ty nie wiesz na co się porywasz:)))
      • men_ Re: cicho, ryby 30.09.02, 11:58
        i siostry głosu nie mają :)
        • Gość: crimen Re: cicho, ryby IP: *.smlw.pl 30.09.02, 12:04
          A po co im głos???Podnosząc na mnie rękę, podpisałeś na siebie wyrok.Teraz
          drżyj;)))
          • Gość: mina Re: cicho, ryby IP: *.164-200-80.adsl.skynet.be 30.09.02, 12:29
            manik, do jasnej kurwy, ligii to od ligia, jesli liga to ligi. drazni mnie
            profanowanie odmiany nazwy osobniczej naszego sprzymierzenia:)))
            • kitek1 a ty jestes od miny gebowej, czy wybuchowej....... 30.09.02, 17:37
              bo tez nie wiem, jak cie odmieniac:)
              • Gość: mina Re: a ty jestes od miny gebowej, czy wybuchowej.. IP: *.164-200-80.adsl.skynet.be 30.09.02, 19:09
                men mine odminia sie za kazdym razem tak samo, niezaleznie od znaczenia.
                do szkoly pod gorke bylo czy jak?
            • men_ Re: Minusia, jak zwał to zwał, 30.09.02, 20:02
              jeden czort, tfu, miało być diabeł :)

Gość portalu: mina napisał(a):

> manik, do jasnej kurwy, ligii to od ligia, jesli liga to ligi. drazni mnie
              > profanowanie odmiany nazwy osobniczej naszego sprzymierzenia:)))
              • czort kto mnie wolal, czego chcial????????? 01.10.02, 01:23
                menik, do diabla, trza przynajmniej pisac: pani czort:)))
                i sluchaj sw. miny patronki rui i porubstwa, aha!!!!
                bo i moze niunia zmartwychwstanie, coby braciszka uspokoic????
    • czarowna_ica Re: SĄD nad CRIMENEM, 30.09.02, 16:36
      Menik!!.. drzyj ;-))))) zadarles z silami nieczystymi ;-))))))
    • Gość: crimen Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 19:37
      Grabisz se, hę? ;)))
      • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 19:38
        Men,to Ty,hę??:)
        • czarowna_ica Niechże Menik drży ;-)))))) 30.09.02, 19:45
          bo oto wrocilam ;-)))))))) bronić Crimenika :-)))))))
          • Gość: crimen Re: Niechże Menik drży ;-)))))) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 19:49
            Coś mi mówi że moc jest z Tobą;)))
            • czarowna_ica Re: Niechże Menik drży ;-)))))) 30.09.02, 20:11
              heh.... nio chiba ;-)))))))
              • Gość: crimen Re: Niechże Menik drży ;-)))))) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 20:35
                Biedny Menik.Ale ostrzegałem go;)))
        • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 19:49
          Uneczko, chciałem go uratować, ale OOn jak ćma do świecy;)))
          • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 19:59
            wiem,wiem,że sobie nawzajem jak najlepiej życzycie:))
            • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 20:05
              Boleję tylko nad tym że on nie pozwala sobie pomóc;)))
              • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 20:10
                ech,nawet mnie nie pozwala:((
                :)
                • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 20:12
                  Oon tylko tak się droczy.W piątek przekonałem się jak bardzo się Ciebie boi;)))
                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 20:39
                    chodzi Ci o to,że nie obudził?:)
                    • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 21:00
                      Chyba jednak obudził;)))
                      • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 21:01
                        ale nie przywlókł do komputera,np.za włosy,jak
                        rasowy samiec:)))
                        • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 21:10
                          I wypłakiwał mi się na czacie, ze strachem myśląc co będzie rano.A w sobotę
                          wstałaś bardzo wcześnie;)))
                          • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 21:16
                            to o 5 to był falstart,wróciłam do łóżeczka
                            i zwyczajowo spałam do 11-tej:))
                            wyspany Polak(czyt.Polka) to spokojny Polak,wiec
                            kłótnia (przed)małżeńska była tylko symboliczna:))
                            • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 22:17
                              Wiem że wystarczy znaczące spojrzenie Twoich legendarnych oczu;)))
                              • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 22:23
                                nikt bardziej niż Ty,no,może oprócz Randii,nie przyczynił się
                                do powstania tej legendy:))
                                • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 22:27
                                  Jestem skromny i wolę kryć się za Randyjką;)))
                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 22:35
                                    przy okazji biorąc udział w ceremonii
                                    czczenia przedmiotu kultu innej sekty,który
                                    znajduje się w posiadaniu Randii?:))
                                    • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 22:39
                                      Chciałbym coś sprostować.To Randyjka brutalnie mnie gwałci przy każdej
                                      okazji;)))
                                      • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 22:41
                                        no i sam się wygadałeś ! bo ja nie miałam na myśli
                                        niczego z "tych rzeczy",jak
                                        zwykle pogrążona w błogiej nieświadomości:))
                                        • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 23:01
                                          Ale Ty jesteś.Ani odrobiny współczucia dla ofiary przemocy;)))
                                          • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 23:03
                                            fakt,bywam okrutna.........:)))
                                            czyżby wieczny optymizm nieco Cię opuścił??:)
                                            • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 23:06
                                              Ależ skad.Znam kilka sposobów na okrutnice;)))
                                              • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 23:13
                                                zdradzisz coś?:))
                                                • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 23:18
                                                  Już Szekspir dawał pewne wskazówki;)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 23:20
                                                    ambitnie podchodzisz do tematu:)))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 23:22
                                                    Bo kobieta może i zmenną jest, ale nie w wymiarze dziejowym;)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 23:25
                                                    pewnie masz rację:)
                                                    wiesz,zastanawiam sie jeszcze tylko ,czy tamta złośnica
                                                    była skorpionem?...bo jeśli nie,to i Szekspir Ci nie pomoże:)))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 23:28
                                                    To jest porada umiwersalna.Musiała uwzględniac najtrudniejsze przypadki;)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 23:30
                                                    kapituluje przed Twoim zdecydowanym tonem,najwyrazniej
                                                    wiesz co mówisz.....:))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 23:34
                                                    Zastanawia mnie coś innego.Czy we Wrocku mieszkają same złóśnice? ;)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 23:37
                                                    zmieniłeś zdanie o Wrocławiankach,czy mam to poczytać za
                                                    komplement??:))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 30.09.02, 23:41
                                                    Zawsze miałem dobre zdanie o wrocławiankach, a teraz cytuję jedynie to co o
                                                    sobie mówicie;)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 23:59
                                                    hmmm,znam kilka które złośnicami nie są...ale może
                                                    nie znam ich zbyt dobrze:))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 01.10.02, 00:03
                                                    Może i nie są, ale mówią że są.I co o tym myśleć? ;)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 00:05
                                                    kokietują?:))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 01.10.02, 00:10
                                                    I zachęcają do poznawania wnętrza? ;)
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 00:15
                                                    Kitek tę kokieterię nazwał kiedyś niezdecydowaniem...może
                                                    miał rację?:))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 01.10.02, 00:19
                                                    Każda droga jest dobra, która prowadzi do celu;)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 01:00
                                                    wolisz te bardziej kręte czy na przełaj,byle szybciej do celu?:))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 01.10.02, 01:07
                                                    Myślałem że mówimy o Kitusiu, ale ja też nie lubię łatwizny;)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 01:10
                                                    to pech,bo tu na forum GW ponoć ,w świetle
                                                    cytatu wygrzebanego przez Kitka ,same"łatwe laski":))))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 01.10.02, 01:16
                                                    O ile się zorientowałem, cytat nie dotyczył naszego forum.Zresztą nawet gdyby
                                                    to było faktem, tylko idiota robiłby wam reklamę wobec obcych;)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 01:18
                                                    cytat był bodajże z "aktualności"-no,no,
                                                    kto by pomyślał,że właśnie tam........:)))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 01.10.02, 01:21
                                                    I dobrze że tam.Dzięki temu unikniemy tłoku tu;)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 01:22
                                                    tu jak byłyśmy trudne tak będziemy nadal!:))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 01.10.02, 01:24
                                                    I słusznie.Ja już chyba deklarowałem że nie lubię łatwizny;)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 01:27
                                                    ja przynajmniej zrobię co w mojej mocy,
                                                    żebyś był zadowolony-już pojutrze króliczek czmycha na jakiś czas do
                                                    Wrocławia:)))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 01.10.02, 01:33
                                                    Tym razem Ci się uda, ale niedługo odwiedzę Wrocław i wtedy nie będziesz taka
                                                    beztroska;)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 01:35
                                                    gdy Ty odwiedzisz Wrocław ,jak znam życie
                                                    i koleje naszych losów,ja będę z powrotem
                                                    w Warszawie:))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 01.10.02, 01:39
                                                    Genialne Holmesie.Jak na to wpadłeś(-aś)? ;)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 01:40
                                                    przebłysk genialności z powodu senności,
                                                    zmykam spać,dobranoc:))
                                                  • Gość: crimen Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.smlw.pl 01.10.02, 01:43
                                                    Dobranoc Uneczko.Jesteś genialna:)))
                                                  • Gość: oona Re: Jeszcze jakieś pytania, Menik;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 02:22
                                                    kpiarz!:))
                                                    wstałam,bo to jednak jeszcze nie moja pora:)
                                                  • kitek1 nawet uneczka, jeszcze nie spi.......... 01.10.02, 02:24
                                                    co za noc:)
                                                  • Gość: crimen Re: nawet uneczka, jeszcze nie spi.......... IP: *.smlw.pl 01.10.02, 02:28
                                                    Właśnie tego się spodziewałem, dlatego się nie kładłem:)))
                                                  • Gość: oona Re: nawet uneczka, jeszcze nie spi.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 02:31
                                                    mój organizm robi mi czasem tego typu psikusy,
                                                    Ty z Twoim chyba lepiej się rozumiecie?:))
                                                  • Gość: crimen Re: nawet uneczka, jeszcze nie spi.......... IP: *.smlw.pl 01.10.02, 02:34
                                                    Zdecydowanie.Mój wie, że ja nie lubię spać w nocy:)))
                                                  • Gość: oona Re: nawet uneczka, jeszcze nie spi.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 02:37
                                                    mój się czasem jeszcze miota,ale coraz słabiej,
                                                    no i przestał się bezsensownie budzić o 9 :))
                                                  • Gość: crimen Re: nawet uneczka, jeszcze nie spi.......... IP: *.smlw.pl 01.10.02, 02:41
                                                    Wygląda na to że odzyskałaś kontrolę nad draniem:)))
                                                  • Gość: oona Re: nawet uneczka, jeszcze nie spi.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 02:43
                                                    znów zaczyna mnie sen morzyć....,
                                                    ale tym razem nie dam się oszukać:))
                                                  • Gość: crimen Re: nawet uneczka, jeszcze nie spi.......... IP: *.smlw.pl 01.10.02, 02:46
                                                    A nie zrewanżujesz się Menikowi za piątek? ;)))
                                                  • Gość: oona Re: nawet uneczka, jeszcze nie spi.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 02:48
                                                    już mnie ,zdaje się, na to nie stać-
                                                    ta senność chyba jednak nie jest złudzeniem:))
                                                  • Gość: crimen Re: nawet uneczka, jeszcze nie spi.......... IP: *.smlw.pl 01.10.02, 02:54
                                                    To tym razem mu się udało:)))
                                                  • Gość: oona Re: nawet uneczka, jeszcze nie spi.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 02:56
                                                    jemu tak-ja przegrywam potyczkę ze snem:(-ponowne dobranoc:))
                                                  • Gość: crimen Re: nawet uneczka, jeszcze nie spi.......... IP: *.smlw.pl 01.10.02, 02:58
                                                    Dobranoc Uneczko:)))
      • men_ Re:Ty, Crimen, a co, 30.09.02, 20:01
        qwa mć, bohaterzy już wyginęli ?:)

Gość portalu: crimen napisał(a):

> Grabisz se, hę? ;)))
        • Gość: mina Re:Ty, Crimen, a co, IP: *.164-200-80.adsl.skynet.be 30.09.02, 20:05
          a chcesz miec pomnik poleglego w slusznej sprawie?
        • Gość: crimen Re:Ty, Crimen, a co, IP: *.smlw.pl 30.09.02, 20:07
          Gdy patrzę na Ciebie, to wiem że nie.Ale w imię czego, Menik? ;)))
          • men_ Re:Ty, Crimen, a co, 30.09.02, 20:16
            W imię zasad Crimen, w imię świętych, men_skich zasad lizusku :)
            • Gość: mina Re:Ty, Crimen, a co, IP: *.164-200-80.adsl.skynet.be 30.09.02, 20:17
              doslownie to bylo: "w imie zasad, skurwysynu":)))
              • men_ Re:Minka, to pierwszy etap 30.09.02, 21:06
                zabiegu ? - znaczy się to dołowanie Crimenika, hę ?:)

Gość portalu: mina napisał(a):

> doslownie to bylo: "w imie zasad, skurwysynu":)))
            • Gość: crimen Re:Ty, Crimen, a co, IP: *.smlw.pl 30.09.02, 20:25
              Menik, podstawowa zasada to przeżyć w tym okrutnym świecie;)))
              • men_ Re:Ty, Crimen, a co, 30.09.02, 21:10
                a wuja !!!!!
                Bohaterowie jeszcze żyją - nie wszyscy wiginęli jak mamuty :)
                • Gość: crimen Re:Ty, Crimen, a co, IP: *.smlw.pl 30.09.02, 22:19
                  Mamuty też tak myślały;)))
        • zlosnica__ns Re:Ty, Crimen, a co, 01.10.02, 16:46
          ej no co ty?
          jacy bohaterzy??
          • Gość: crimen Re:Ty, Crimen, a co, IP: *.smlw.pl 01.10.02, 17:17
            Karinko, daj świadectwo prawdzie:)))
            • men_ Re:Karinko, daj se spokój z tym 01.10.02, 18:51
              forumowym zbereźnikiem-lubieżnikiem - chodziło o Crimenika :)

> Karinko, daj świadectwo prawdzie:)))
              • Gość: crimen Re:Karinko, daj se spokój z tym IP: *.smlw.pl 01.10.02, 18:56
                Menik, boisz się prawdy? ;)))
    • kitek1 olej crimenka, meniku............ 30.09.02, 20:52
      ja tu robie co moge zeby lige rozpieprzyc,
      a ty robiac z crimenka menczennika,
      tylko je intergrujesz,
      niech go tam znaturalizuja,
      to wtedy nam wszystko ladnie wyspiewa:)
      • Gość: mina Re: olej crimenka, meniku............ IP: *.164-200-80.adsl.skynet.be 30.09.02, 20:54
        kitek - agresywnosc 7
        • kitek1 ta moja 7-ka minko, to chyba w tej samej skali.... 30.09.02, 21:43
          w ktorej wasza samantka,
          mimo,
          ze jak twierdzi zakochana,
          dzisiaj 77 osiagnela:)
      • Gość: crimen Re: olej crimenka, meniku............ IP: *.smlw.pl 30.09.02, 21:03
        Oon nie może, bo ego cierpi:)))
      • men_ Re: spoko Kitek, ja próbuję Crimenikowi 30.09.02, 21:05
        uświadomić, co u baboli z ligi oznacza naturalizacja :)

p.s.: a może Crimenik chce zostać ekscelencją, hę ?:)

kitek1 napisał:

> ja tu robie co moge zeby lige rozpieprzyc,
        > a ty robiac z crimenka menczennika,
        > tylko je intergrujesz,
        > niech go tam znaturalizuja,
        > to wtedy nam wszystko ladnie wyspiewa:)
        • Gość: crimen Re: spoko Kitek, ja próbuję Crimenikowi IP: *.smlw.pl 30.09.02, 22:36
          Ale o ile pamiętam, Kituś to też Liga:)))
          • Gość: leziox Re: spoko Kitek, ja próbuję Crimenikowi IP: *.arcor-ip.net 30.09.02, 23:52
            Chuja tam Crimek,źle pamiętasz.
            • Gość: crimen Re: spoko Kitek, ja próbuję Crimenikowi IP: *.smlw.pl 30.09.02, 23:56
              Dobrze pamiętam.Menika też przyjęły do Ligi.Tylko ja nigdy w Lidze nie byłem:)))
              • men_ Re: i dlatego tak sie Im podlizujesz ??:) 01.10.02, 18:49
                Spoko, ja tylko jako honorowy skarbnik - nie będę Tobie opowiadał o wszelkich
                przywilejach, jakie z racji tego stanowiska otrzymałem, O !:)

> Dobrze pamiętam.Menika też przyjęły do Ligi.Tylko ja nigdy w Lidze nie
                byłem:))
                > )
                • Gość: crimen Re: i dlatego tak sie Im podlizujesz ??:) IP: *.smlw.pl 01.10.02, 18:54
                  Sprzedałeś się im Menik.Tylko ja mogę wypowiadać się jako niezależny;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka