xemxija 31.10.05, 20:53 to maja ceche wspolna, jak sie na babe obrazaja, to odsuwaja talerz i nie jedza, ze niby na zlosc babie. I Gazela tak ma i Chocholy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: Zdunskie 31.10.05, 20:54 ja mam tylko jedno pytanie: dzie jest Santana? Ha? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Zdunskie 31.10.05, 20:54 Śmiać mi się chciało , jak usłyszłam z ust Gazeli " taka mnie nazła refleksja"...Matko jedyna co za refleksyjny chop! Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkienikizajete Re: Zdunskie 31.10.05, 20:58 a Maria jak cisnienie fachowo chopu mierzyła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Zdunskie 31.10.05, 20:59 A mnie szlag trafil jak Manka zaczela stekac przy sniadaniu. Nigdy nic normalnie nie powie, tylko yhhh, yhhm, uhmmm, ahhhm. Kurzasz jej twarz! A Renia tez nie lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Zdunskie 31.10.05, 21:02 Ona na stękanie zaprogramowana od początku. W angaż ma wpisane. A ja nie mogę juz patrzec na Hankę, no nie mogę! nie mogę za diabła! Nie wiecie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Zdunskie 31.10.05, 21:11 Ja też nie! A Luckowa i jej krojące się serce, swoją drogą te jej serce ma dużą siłę regeneracyjną, tak się ciągle kroić :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Zdunskie 31.10.05, 21:13 Gieriavit - tak ciągle na tym rowerze zaiwania, to ma zdrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zdunskie 31.10.05, 21:46 a ja to wszystko oglądam resztkami silnej woli, ale nie wiem jak długo jeszcze zdzierżę. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Zdunskie 31.10.05, 21:58 Ja też resztkami, ale to jest silniejsze ode mnie, nigdy się od tego nie uwolnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Zdunskie 31.10.05, 22:00 A ja już nie oglądam:) Wolę Klan o tam to jest dopiero hardcore:) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zdunskie 31.10.05, 22:06 nooo, w klanie nawet bylo morderstwo... i cpanie ostatnio.... i lewy pan doktor... znaczy lewe recepty czy jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zdunskie 31.10.05, 22:18 pani Stasia ma znajomego Jeremiasza.... i jego sasiadka zabila swego meza.... otrula scisle rzecz biorac... a wszystko odkryla Agnieszka prowadzac dziennikarkie sledztwo... szykuje sie zreszta nastepna smierc, czytalam jakies streszczenia... oni (scenarzysci) poszli na calosc i robia z tego serial kryminalny chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Zdunskie 31.10.05, 22:24 Klan jest the best of all! Dzisiaj oglądałam, już w ogóle nie łapię o co chodzi, Olka gdzieś pracuje nie wiadomo gdzie, nagle mieszkanie ma własne, dajcie spokój:P Ale trochę żeśmy od topicu odjechali :P Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Zdunskie 31.10.05, 22:26 Nio, Agnes na drugą Annę Marszałek z Rzeczpospolitej wyrasta:) A MjM nie trawię, od jakiegoś czasu tam się kompletnie nic nie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Zdunskie 31.10.05, 22:31 Jak to nie! A ciąża Papugi, a planowany wyjazd na żagle Łukiego, a Janina ze swoimi egzystencjalnymi problemami , a wreszcie Cholakowa! A co się będzie jutro działo..hoooo Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Zdunskie 31.10.05, 22:37 eeeeeeeeeeee tam bedzie sie działo. znowu trudno będzie odróżnić serial od gadających głów z przerwą na spacerki janinki i jej toreadora... to znaczy adoratora. adorateodora. :) Odpowiedz Link Zgłoś