Dodaj do ulubionych

madonna, haha

07.11.05, 10:15
widzialam wlasnie hang uop madonny. udziska straszne, jak moje. tylek jakis
wielki obwisly. ale twarz! jak monika olejnik! zwlaszcza zeby!
Obserwuj wątek
    • around_the_sun Re: madonna, haha 07.11.05, 10:23
      Romy, to samo skojarzenie,
      wypisz wymaluj Olejnik !
      • romy_sznajder Re: madonna, haha 07.11.05, 10:24
        az sie olejnik wydala ladna! bo jej psuje wizerunek zolc wlosa. gdyby miala
        popielaty sredni blond wygladalaby - by odwrocic - jak madonna.
        • tw_muza Re: madonna, haha 07.11.05, 10:48
          A ja Monike Olejnik lubię... Zwłaszcza w wydaniu radiowym, szczerze mówiąc.
          • romy_sznajder Re: madonna, haha 07.11.05, 10:50
            no ale wlosiny ma fatalne!
            • around_the_sun Re: madonna, haha 07.11.05, 11:00
              a mnie nie o lubienie chodzi tylko o wygląd,
              wizerunek znaczy, no, to co ma namalowane na twarzy.
              • romy_sznajder Re: madonna, haha 07.11.05, 11:03
                no. jakby madonnie z tego klipu wyprostowac wlosy i dac do reki fajka, to wypisz
                wymaluj. i mikrofon w lape. juz slysze: -Panie posle, czemu sld przegralo wybory?
                • forumowicz_pospolity Re: madonna, haha 07.11.05, 11:35
                  romy_sznajder napisała:

> no. jakby madonnie z tego klipu wyprostowac wlosy i dac do reki fajka, to
                  wypis
                  > z
                  > wymaluj. i mikrofon w lape. juz slysze: -Panie posle, czemu sld przegralo
                  wybor
                  > y?

hahah:))
    • invicta1 a ile lat ma obleśna Monika? 07.11.05, 12:41
      bo Madonna 48
      • romy_sznajder Re: a ile lat ma obleśna Monika? 07.11.05, 12:57
        tylez samo chyba?
        pl.wikipedia.org/wiki/Monika_Olejnik
        56. wydawalo mi sie ze czytalam o 48. moze ma urodziny w koncu listopada?
        • romy_sznajder Re: a ile lat ma obleśna Monika? 07.11.05, 12:57
          56 rocznik oczywiscie
          • invicta1 Re: a ile lat ma obleśna Monika? 07.11.05, 12:59
            weźcie nie narzekajcie:)
            chciałabym tak wyglądać mając 48 lat!
            • romy_sznajder Re: a ile lat ma obleśna Monika? 07.11.05, 13:02
              jak ktora z pan?
              • invicta1 Re: a ile lat ma obleśna Monika? 07.11.05, 13:06
                no Monika nie:)
                mam na mysli figure nie twarz:)
                • piotr7777 Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 13:48
                  ...rocznik 1959.
                  • moniq_c Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 13:54
                    z tą dupką opadnietą też mi się BARDZO w oczy rzuciła w teledysku
                    chociaż na rozdaniu nagród MTV chyba ją sobie podciągnęła bo miała całkiem ok :)
                  • invicta1 Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 13:56
                    ja wiem, że rocznik 1958
                    • tw_muza Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 14:04
                      w kwestii opadniętego tyłka madonny chciałabym zabrać głos: otóż jak ją w
                      teledysku widziałam z boku, tyłek istotnie wydawał się opadnięty, ale jak ją w
                      końcu pokazali tak całkiem z tyłu, to naprawdę trudno mieć zastrzeżenia do tego
                      tyłka:)
                      • brezly Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 15:16
                        No, w koncu tylu ludzi nad tym pracowalo, amerykanskie technologie, w Kosmos
                        lataja, life science z dietami, polimery, callaneticsy, wellnessy, mikroelementy
                        etcetery, wizazysci tylni w pcoie czola, potem to co upgradowane sie filmuje i
                        poddaje obrobce komputerowej, to jak ma niby wygladac?! Jak analogiczna czesc
                        Sekretarza Generalnego Komunistycznej Partii Zwiazku Radzieckiego, tow.
                        Konstantina Czernienki na dwie godziny przed odlaczeniem od kroplowki?! Oni by
                        z Lukaszenki zrobili Banderasa, Granta, Pitta, co sobie zyczyta, ci z
                        Hollywoodu. Albo nawet i Crawfordowa tez, tylko by musial byc lepszy komputer.
                        Czesc pracy!
                        • invicta1 Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 16:38
                          hihi
                        • moniq_c Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 16:39
                          ale kiedy rozchodzi się o to że na występie na żywo tyłek ów prezentował się w
                          porządku, a na obrabianym teledysku wisiał przebrzydle...
                          i przy tej wersji będę się upierać
                          • brezly Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 16:47
                            Okropnie trudno o dobrych specjalistow teraz od grafiki komputerowej, a moze
                            firma od teledysku ciela koszty i wynajela jakichs tanszych. Jakis outsourcing
                            za morzem, tam moga byc inne standardy urody pupy, wiesz nieporozumienia
                            kulturowe. Albo sie spieszyli okrutnie i juz im na obrobke pupy czasu nie
                            starczylo. Wiesz, realia w przedsiebiorstwach sa jakie sa, oni mogli byc pod
                            planem z tym teledyskiem, moze im konkurencja podkupila bottom-graphic managera,
                            no roznie moze byc, nie?
                            • irenka82 Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 19:29
                              madonna to juz matka dzieciom,a dupsko ukazuje szerszej publicznosci.fuj.
                              zreszta mam wrazenie ze chce w ten sposob odwrocic uwage od swoich mozliwosci
                              wokalnych.
                              • paula245 Re: Madonna ma 46 lat 09.11.05, 16:01
                                Na tyl jakos nie zwrocilam uwagi,bo odbior zaklocaly mi uda.
                                Ale melodyjka w porzo.
                                • moniq_c Re: Madonna ma 46 lat 09.11.05, 16:05
                                  uda rozbudowane bo ogólnie rzecz biorąc zawsze umięśniona była.
                                  ale ten zwis dupny???? fatalnie to wygląda, naprawdę.
                                  co do muzyczki - fakt, przyjemna :)
                                  • paula245 Re: Madonna ma 46 lat 09.11.05, 18:13
                                    na madonna.com mozna sobie za darmo posluchac.i to nie tylko to :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka