romy_sznajder 07.11.05, 10:15 widzialam wlasnie hang uop madonny. udziska straszne, jak moje. tylek jakis wielki obwisly. ale twarz! jak monika olejnik! zwlaszcza zeby! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: madonna, haha 07.11.05, 10:23 Romy, to samo skojarzenie, wypisz wymaluj Olejnik ! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: madonna, haha 07.11.05, 10:24 az sie olejnik wydala ladna! bo jej psuje wizerunek zolc wlosa. gdyby miala popielaty sredni blond wygladalaby - by odwrocic - jak madonna. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: madonna, haha 07.11.05, 10:48 A ja Monike Olejnik lubię... Zwłaszcza w wydaniu radiowym, szczerze mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: madonna, haha 07.11.05, 11:00 a mnie nie o lubienie chodzi tylko o wygląd, wizerunek znaczy, no, to co ma namalowane na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: madonna, haha 07.11.05, 11:03 no. jakby madonnie z tego klipu wyprostowac wlosy i dac do reki fajka, to wypisz wymaluj. i mikrofon w lape. juz slysze: -Panie posle, czemu sld przegralo wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: madonna, haha 07.11.05, 11:35 romy_sznajder napisała: > no. jakby madonnie z tego klipu wyprostowac wlosy i dac do reki fajka, to wypis > z > wymaluj. i mikrofon w lape. juz slysze: -Panie posle, czemu sld przegralo wybor > y? hahah:)) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: a ile lat ma obleśna Monika? 07.11.05, 12:57 tylez samo chyba? pl.wikipedia.org/wiki/Monika_Olejnik 56. wydawalo mi sie ze czytalam o 48. moze ma urodziny w koncu listopada? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: a ile lat ma obleśna Monika? 07.11.05, 12:57 56 rocznik oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: a ile lat ma obleśna Monika? 07.11.05, 12:59 weźcie nie narzekajcie:) chciałabym tak wyglądać mając 48 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: a ile lat ma obleśna Monika? 07.11.05, 13:06 no Monika nie:) mam na mysli figure nie twarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 13:54 z tą dupką opadnietą też mi się BARDZO w oczy rzuciła w teledysku chociaż na rozdaniu nagród MTV chyba ją sobie podciągnęła bo miała całkiem ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 14:04 w kwestii opadniętego tyłka madonny chciałabym zabrać głos: otóż jak ją w teledysku widziałam z boku, tyłek istotnie wydawał się opadnięty, ale jak ją w końcu pokazali tak całkiem z tyłu, to naprawdę trudno mieć zastrzeżenia do tego tyłka:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 15:16 No, w koncu tylu ludzi nad tym pracowalo, amerykanskie technologie, w Kosmos lataja, life science z dietami, polimery, callaneticsy, wellnessy, mikroelementy etcetery, wizazysci tylni w pcoie czola, potem to co upgradowane sie filmuje i poddaje obrobce komputerowej, to jak ma niby wygladac?! Jak analogiczna czesc Sekretarza Generalnego Komunistycznej Partii Zwiazku Radzieckiego, tow. Konstantina Czernienki na dwie godziny przed odlaczeniem od kroplowki?! Oni by z Lukaszenki zrobili Banderasa, Granta, Pitta, co sobie zyczyta, ci z Hollywoodu. Albo nawet i Crawfordowa tez, tylko by musial byc lepszy komputer. Czesc pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 16:39 ale kiedy rozchodzi się o to że na występie na żywo tyłek ów prezentował się w porządku, a na obrabianym teledysku wisiał przebrzydle... i przy tej wersji będę się upierać Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 16:47 Okropnie trudno o dobrych specjalistow teraz od grafiki komputerowej, a moze firma od teledysku ciela koszty i wynajela jakichs tanszych. Jakis outsourcing za morzem, tam moga byc inne standardy urody pupy, wiesz nieporozumienia kulturowe. Albo sie spieszyli okrutnie i juz im na obrobke pupy czasu nie starczylo. Wiesz, realia w przedsiebiorstwach sa jakie sa, oni mogli byc pod planem z tym teledyskiem, moze im konkurencja podkupila bottom-graphic managera, no roznie moze byc, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Madonna ma 46 lat 07.11.05, 19:29 madonna to juz matka dzieciom,a dupsko ukazuje szerszej publicznosci.fuj. zreszta mam wrazenie ze chce w ten sposob odwrocic uwage od swoich mozliwosci wokalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Madonna ma 46 lat 09.11.05, 16:01 Na tyl jakos nie zwrocilam uwagi,bo odbior zaklocaly mi uda. Ale melodyjka w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Madonna ma 46 lat 09.11.05, 16:05 uda rozbudowane bo ogólnie rzecz biorąc zawsze umięśniona była. ale ten zwis dupny???? fatalnie to wygląda, naprawdę. co do muzyczki - fakt, przyjemna :) Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Madonna ma 46 lat 09.11.05, 18:13 na madonna.com mozna sobie za darmo posluchac.i to nie tylko to :) Odpowiedz Link Zgłoś