dzidzia_bojowa 16.11.05, 15:49 nikt nic nie mówi o wczorajszym odcinku.... a może mówi a ja nie widzę? Ja mam krótki komentarz: bleeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: mjm 16.11.05, 17:39 Wczoraj był tak nudny i tandetny odcinek, że się nawet pisać nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: mjm 16.11.05, 19:40 byl jeden fajny moment - Kamil moj ulubiony dal popis jakich malo w czasie proponowania chocholowi wspolnego pokoju..... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: mjm 16.11.05, 19:46 A ja tego prawie nie widziałam, trafiłam dziś tylko na moment, jak Kinga pocałowała klamkę. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: mjm 16.11.05, 22:40 A jednak coś się stało - choćby to, że Gosza (znana również jako "Myszka") już definitywnie stała się czarną owcą rodziny Mostowiaków - wcześniej ta rola była przypisana Markowi. W następnym odcinku Barbara wyrzuci Luckowi, że rozpuścił córkę jak "dziadowski bicz" - a ja pamiętam, że w pierwszych odcinkach to Lucek zarzucał żonie to samo w kwestii Marka. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: mjm 17.11.05, 08:34 "byl jeden fajny moment - Kamil moj ulubiony dal popis jakich malo w czasie proponowania chocholowi wspolnego pokoju....." A mi się to w ogóle nie podobało- strasznie to sztuczne było i przesadzone. Kto robi takie głupie miny i posuwa takie teksty podczas normalnej rozmowy??? Odpowiedz Link Zgłoś