suzume 09.10.02, 16:54 agick, agniecha27, aise_, amor_latino, bukowski27, gero1, kasiulek, kwik, rashomon, wasia, ydorius co chyba sami widzicie ;) kogo pominęłam? dopisywać proszę. ps: forum robimy otwarte, czy zamknięte? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise_ toć zamkłe 09.10.02, 16:57 bo ja stoje na bramce ale możemy wpuszczać jak sie spodobadzą, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: powtarzam: na liście forumowiczów/adminów są: 09.10.02, 16:57 ja proponuje, zeby jednak forum zamkniete. mozemy uruchomic drugie "bagno application" oraz "osla lawka":))) suzume napisała: > agick, agniecha27, aise_, amor_latino, bukowski27, gero1, kasiulek, kwik, > rashomon, wasia, ydorius > > co chyba sami widzicie ;) > > kogo pominęłam? dopisywać proszę. > > ps: forum robimy otwarte, czy zamknięte? > > Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: powtarzam: na liście forumowiczów/adminów są: 09.10.02, 17:51 OOOOOOOO RANY, ALE GIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Su, po powrocie z pracy wypije Twoje zdrowie:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: powtarzam: na liście forumowiczów/adminów są: 09.10.02, 19:04 suzume napisała: > agick, agniecha27, aise_, amor_latino, bukowski27, gero1, kasiulek, kwik, > rashomon, wasia, ydorius > > co chyba sami widzicie ;) > > kogo pominęłam? dopisywać proszę. > > ps: forum robimy otwarte, czy zamknięte? > > Odpowiedz Link Zgłoś