forumowicz_pospolity 18.11.05, 20:47 w wykonaniu niejakiego Gazebo "I like Chopin", fajna piosenka więcej nic tego artysty nie znam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paprotka-gd Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 21:00 Dla jednej piosenki nie oglądam Załusie , oglądam na TVP 1 " Jeniec : Tak daleko jak nogi poniosą " - film rewelka ! I Like Chopin - teraz ta piosenka zaczęła mnie prześladować :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 21:02 paprotka-gd napisała: > Dla jednej piosenki nie oglądam Załusie , > oglądam na TVP 1 " Jeniec : Tak daleko jak nogi poniosą " - film rewelka ! > I Like Chopin - teraz ta piosenka zaczęła mnie prześladować :) podesle ci dzisiaj:) gdzies ją mam Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 21:04 forumowicz_pospolity napisał: > paprotka-gd napisała: > > > Dla jednej piosenki nie oglądam Załusie , > > oglądam na TVP 1 " Jeniec : Tak daleko jak nogi poniosą " - film > rewelka ! > > I Like Chopin - teraz ta piosenka zaczęła mnie prześladować :) > > > podesle ci dzisiaj:) > gdzies ją mam > czy ja też się mogę spodziewać? Jako następnej "niespodzianki" po tikecie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 21:06 wy sobie posylacie w tajemnicy prezenty, a mnie nie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 21:12 a dlaczego W TAJEMNICY ? każdy każdemu może posyłać co chce... no chyba... że co, że nie wolno??? Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 21:18 eee tam nie ma tajemnicy :) jest oficjalnie i też się załapiecie i będziem spiwoć razem na te same melodyje Druhu - dzięki Ci wielkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 21:20 Romy ma u mnie krechę za nazywanie mnie wiadomo jak:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 22:00 forumowicz_pospolity napisał: > w wykonaniu niejakiego Gazebo > "I like Chopin", fajna piosenka > więcej nic tego artysty nie znam:) > > No a ONLY YOU???;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 22:02 ciiiiicho, słucham :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 22:05 To ja tez chyba sobie sciagne, jak tak wszystkie sluchaja:)) I jeszcze sobie only you sciagne, a jak:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 22:09 nie być taka wyrywna, może Ci kto podeśle? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 22:11 Ale to "only you" to chyba nie un bo nie widze. Ale tak mi sie jakos kolacze;) Za pozno, juz sciagam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 22:27 xemxija napisała: > Ale to "only you" to chyba nie un bo nie widze. Ale tak mi sie jakos kolacze;) > Za pozno, juz sciagam:))) faktycznie only you też mylą mi się ci wykonawcy Gazebo z Falco i z Fancy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 22:29 tego Flako to jeszcze jakos kojarze, ale ten Franca to nie wiem ktory to byl. Ktory to byl?;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 22:39 xemxija napisała: > tego Flako to jeszcze jakos kojarze, ale ten Franca to nie wiem ktory to byl. > Ktory to byl?;) A może to była ta franca??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 22:40 xemxija napisała: > tego Flako to jeszcze jakos kojarze, ale ten Franca to nie wiem ktory to byl. > Ktory to byl?;) kurde wypiłas pewnie to z rybich ust, bo kaleczysz te pseudonimy artystyczne:) Falco miał takie hity jak "Amadeus" "Der Komissar" "Naked" Fancy to takie fajne italo disco czy jak to zwą "Flames of love" np to jego sztandarowy hit Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś w Załusię ...Chopin:) 18.11.05, 22:44 Aaa, flames of love, a jusci. On rzeczywiscie zaiste wygladal jak fr... jak Around mowi:) no w kazdym razie nie facet!! W tym makijazu takim, to chyba on byl. Odpowiedz Link Zgłoś