Dodaj do ulubionych

WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO...

23.11.05, 13:26
...kochaj mnie ....!!!!! teraz...nie wytrzymam.....
brniesz dalej ..powoli ..widzisz że masz władzę.....chcesz sie
bawić......poznawać......delektować.......mój umysł mdleje...powieki
opadają .... moje ciało krzyczy.......bożeeee !!!!!! jak ja Cię
pragnę!!!..................

>>>>>Twoje cialo to zaproszenie to znak dla mnie ze jestes ta ktora teraz
pragne...
Rozchylam bluzke... widze bielizne... widze Twoje cialo ktore wola... ktore
chce i drzy z emocji...
Obserwuj wątek
    • eemmy1 Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 13:27
      .....chcę Cię jak nigdy dotąd
      • azael11 doszłaś:) 23.11.05, 13:30

• eemmy1 Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 13:37
        nie trzymaj mnie już ..........kocham Twoje Ciało.....całuj mnie ......całuj
        mnie wszędzie....
        • eemmy1 Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 13:39
          ......głębiej........dalej........
          • eemmy1 Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 13:48
            .....proszę nie igraj ze mną.........pragnienie odebrało mi
            głos.......kładziesz mnie na wilgotnej podłodze .....przesuwasz palcem....po
            moim Ciele.....zaciskam usta....moje ciało ...pręży się od rozkoszy.....
            • zlodziej_czasu Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 13:54
              chce czuc zapach Twojego rozgrzanego ciala... ale bardzie chce poczuc Twoje
              wnetrze... to ono jest zwienczeniem calej symfonii... bede delikatny i
              wyjatkowo subtelny... mimo ze wiem ze odchodzimy od zmyslow by wreszcie siebie
              poczuc... tak naprawde... tak intymnie
              • eemmy1 Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 13:57
                ....Twój dotyk stał się teraz niczym prąd......szaleję ......nie panuję nad
                sobą....jesteś silniejszy....dalej nie pozwalasz mi na nic.....kleczę przed
                Tobą...Swą postawą błagam o
                więcej.....myślami.....jestem.....jestem..........ja płynę w rozkoszy....
                • eemmy1 Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 13:59
                  ....proszę ......nie przestawaj......
                • zlodziej_czasu Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 14:02
                  Zrobmy to wreszcie... mysle... dotykasz tego co najczulsze... to dotyk
                  aniola... to jak strumien wody ktory obmywa cialo... to moment kiedy nic nie ma
                  znaczenia... liczysz sie tylko Ty... czekam co bedzie dalej... pragne to
                  wiedziec...
                  • eemmy1 Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 14:07
                    .....podciągasz mnie do siebie....moje nogi oplatają twoje biodra.......
                    ...jestes....jesteś.......jesteś.........nie potrafię ....nie potrafię tego
                    opisać ....zamykam oczy ...wszystko wiruje ......należę do Ciebie...odchylam
                    głowę z rozkoszy.....to co poczułam ....to jak poczułam .....
                    • eemmy1 Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 14:09
                      .....doznaję ekstazy.....a to dopiero początek.....
                    • zlodziej_czasu Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 14:11
                      To rozkosz dawac Ci rozkosz... Sam tez czerpie garsciami to co mamy dla siebie
                      najprzyjemniejsze... patrze w Twoje oczy i wypieki ktore kolorem kojarza sie z
                      platkami pasowej rozy... uwielbiam Twoje cialo... jego ruchy to jak babie lato
                      na wietrze... faluj...
                      • eemmy1 Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 14:12
                        ....więcej......chcę więcej......napisz to, wycisz się i napisz!!!
                        • eemmy1 Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 14:14
                          nie poddam się
                        • zlodziej_czasu Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 14:16
                          Czuje Cie tak wyraznie... chce zebys poczula sie wypelniona mna... jestes...
                          jestesmy jednym cialem... gdzie bija dwa serca... gdzie mysli dwoch umyslow
                          mysla to samo... gdzie temperatura rozgrzewa jak haustem wypity alkohol...
                          gdzie nic nas nie zgasi... to plomien milosci i pozadania!!!!!!!
                          • zosia500 Złodzieju!!! 23.11.05, 14:18
                            Nie zapomnij o prezerwatywie!!!
                            • wesolutka72 Re: Złodzieju!!! 23.11.05, 14:22
                              Wlasnie :)))
                              faceci to nie pamietaja o takich sprawach
                          • beata888 Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 24.11.05, 10:30
                            fajne....hmmm....:)
    • wesola_kicia Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 13:30
      czyje to jest??
    • wesolutka72 Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 13:41
      A teraz to sprawozdanie leci? :)))
      • smutna_kicia Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 23.11.05, 13:43
        aha
    • bettina75 Czyzby samowystarczalnosc??? 23.11.05, 13:49

• zosia500 POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:00
      ilustracje do tych wątków ;)))
      • wesolutka72 Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:05
        hahahaha :)))))))))
        Wszyscy chcemy!!!! :)))))
        • zosia500 Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:12
          Ciekawe czy równie dobrze rysują???
          • wesolutka72 Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:20
            Osobiscie wolalabym fotki lub film hehehe

Ale ten seks internetowy to jaki bezpieczny jest hehehe
            • wesola_kicia Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:23
              ja obstawiam na film:P
              • zosia500 Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:24
                Kicia lepiej chodź z nami!!!
                • wesolutka72 Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:26
                  W lazience albo w windzie hehehehe
                  • zosia500 Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:27
                    To dlatego, że jeszcze nie słyszeli o kominie hehehe
                • wesola_kicia Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:27
                  ale gdzie??
                  • wesolutka72 Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:29
                    Komin bedzie wyczyszczony na blysk hehehehe
                  • zosia500 Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:30
                    Chyba już i tak nie zdążymy - właśnie dochodzą...
                    • wesola_kicia Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:31
                      szkoda,a mogło być tak fajnie i zabawnie
                      • zosia500 Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:33
                        no i po zawodach :(
                        • wesola_kicia Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:39
                          troche szkoda ,ale i tak bym miała problem z dotarciem
            • zosia500 Re: POPROSZĘ O... 23.11.05, 14:23
              Wesolutka zapytajmy ich gdzie teraz są to pójdziemy popatrzeć - hehehe
    • sofitel mozna prosic o wiecej?? 24.11.05, 10:22
      to bylo super!!!!
      • menk.a Re: nie bo rozdziobią ich kruki i wrony! 24.11.05, 10:27
        więc nie prowokuj, by znów staniki były zazdrosne o czyjeś ramiączka
        • sofitel to ich problem 24.11.05, 10:30
          FT nie ma praw wlasnosci wiec kazdy moze robic co chce.

ps.prowokacja to moje drugie imie.
          • menk.a Re: to ich problem 24.11.05, 10:35
            immiennicy czy co?;)
            • sofitel Re: to ich problem 24.11.05, 10:42
              raczej "czy co";)

a na powaznie. fajnie sie czytalo, w koncu cos sie zaczelo dziac na tych
              zgliszczach a tu sie pojawily niedorzniete dziewice i sie skonczylo. a szkoda...
              • menk.a Re: to ich problem 24.11.05, 10:54
                nazwałabym to: zazdrością kupy ramiączek od staników o jedno ramiączko
                zazdrość, że to nie one były bohaterkami tego słowa pisanego dlatego się zwarły
                i popsuły
                • bettina75 Re: to ich problem 24.11.05, 11:00
                  Tu nie chodzi o zazdrosc, bo niby o co?????
                  tylko...
                  w zyciu istnieja takze sfery intymne.

Chodzicie nago po ulicy????
                  • menk.a Re: to ich problem 24.11.05, 11:03
                    Dystansu!!!
                    Widziałaś tu jakieś zdrożności? Nie było wulgaryzmów ani nawet dosadnego,
                    konkretnego słownictwa.
                    Jeśli ktoś czuje się zgorszony, zmienia kanał. Więc zamiast podglądać należało
                    nie otwierać wątku.
                    • bettina75 Re: to ich problem 24.11.05, 11:09
                      Dalabys to przeczytac swojemu dziecku???
                      • sofitel Re: to ich problem 24.11.05, 11:12
                        Ty chyba dzieckiem nie jestes, wnioskujac po nicku
                        • mimi_mami Re: to ich problem 24.11.05, 11:17
                          A co to ma do rzeczy? Dzieci maja dostep wszedzie .A to ze bronimy intymnosci
                          nie znaczy ze jestesmy niedorzniete czy cos w tym stylu.... to było żałosne..
                          • sofitel "zalosne"? paniusia chyba na CIP-ach bywa 24.11.05, 11:27
                            mimi_mami napisała:

> A co to ma do rzeczy? Dzieci maja dostep wszedzie

do Twojego lozka tez? to moze warto bronic tam wlasnej intymnosci, a nie na
                            forum PUBLICZNYM?
                            • mimi_mami Re: "zalosne"? paniusia chyba na CIP-ach bywa 24.11.05, 11:33
                              Mysl dalej, jak na razie kiepsko Ci idzie...
                              • sofitel Re: "zalosne"? paniusia chyba na CIP-ach bywa 24.11.05, 11:36
                                wklejaj wiecej zdjec dzieciatek, pedofile tez w necie siedza
                                • eemmy1 Re: NARESZCIE 24.11.05, 11:40
                                  BRAWO UKŁONY UKŁONY UKŁONY Z OBIEMA RĄCZKAMI WYSUNIĘTYMI PRZED SIEBIE :)))))
                                • mimi_mami Re: "zalosne"? paniusia chyba na CIP-ach bywa 24.11.05, 11:49
                                  Zdjęcia moich dzieci nie neca pedofili ....Są powodem do mojej dumy i nie mam
                                  zamiaru ich ukrywać...A Twój post był poniżej pasa bo co sie dzieje miedzy nami
                                  tu na forum to jedno ale od moich dzieci to wara!!!!
                                  • eemmy1 MINI? 24.11.05, 11:50
                                    Tupałaś jak to pisałaś???
                                    • sofitel Re: MINI? 24.11.05, 12:01
                                      tupala i zgrzytala zebami;)))
                                  • sofitel net to net! 24.11.05, 11:56
                                    wszystko co tu dasz jest wlasnoscia publiczna. radze pomyslec, zanim nastepnym
                                    razem wrzucisz kolejne zdjecie

ps. a skad wiesz jakie dzieci neca pedofila? z ciekawosci pytam...
                                    • mimi_mami Re: net to net! 24.11.05, 12:03
                                      Jakbyście obie nie zauwazyły nie wtracałam się w dyskusyjny watek... Wyraziłam
                                      tylko swoja opinie przy okazji ,po burzy.. Mam prawo do wlasnych opinii i ich
                                      wyrażania bo jest to forum publiczne.
                                      Atakowanie zdjęć moich dzieci nie jest na miejscu ale to zrozumiesz jak
                                      zostaniesz matka.
                                      Dla mnie juz dośc ...Lubie dyskusje i chetnie podyskutuje na kazdy temat, ale
                                      jak sie w to wlacza moje dzieci w tak niewybredny sposob....
                                      Po prostu pomyliłam sie co do tego forum...
                                      Dla mnie EOT..
                                      • sofitel wybacz, Mimi, ale chrzanisz 24.11.05, 12:09
                                        pierwsza czepnelas sie sygnaturki nie majac dosc wyobrazni na podanie
                                        rzeczowego argumentu. pretensje miej tylko do siebie, bo to co masz w
                                        sygnaturce zalezy jedynie od Ciebie. miej swiadomosc ryzyka zwiazanego z
                                        umieszczaniem zdjec. jako matka masz ZASRANY obowiazek przewidywac konsekwencje
                                        swoich dzialan, nawet w anonimowym internecie.
                                        • mimi_mami Droga Sofitel 24.11.05, 12:16
                                          Nie jestem wulgarna a dyskusja z Toba do tego sie sprowadza.
                                          A pretensji nie mam o co miec do siebie, nie od dzis mam dzieci wiem wiecej na
                                          ich temat niz Ty kiedykolwiek bedziesz...
                                          • sofitel Mimi, matko wszystkowiedzaca 24.11.05, 12:27
                                            a skad ta pewnosc, ze o dzieciach az tyle wiesz? dzieci male sa, wiec i Ty
                                            leciwa nie jestes, by wszystkie rozumy pozjadac.

ps. i nie badz taka pewna siebie, bo sie mozesz na tym niezle przejechac.
                                            a w sygnaturke proponuje wrzucic swoje zdjecie, z siebie tez przeciez mozesz
                                            byc dumna, nie?
                                            • eemmy1 Re: Mimi, matko wszystkowiedzaca 24.11.05, 12:31
                                              ICHA!!!!
                                              • mimi_mami Re: Mimi, matko wszystkowiedzaca 24.11.05, 12:32
                                                Jak skomlesz z nieszczescia to jakos Ci to iha nie wychodzi :)
                                                • eemmy1 Re: Mimi, matko wszystkowiedzaca 24.11.05, 12:32
                                                  pffff:))))
                                                  • mimi_mami Re: Mimi, matko wszystkowiedzaca 24.11.05, 12:34
                                                    Brawo za elokwencje:)
                                                    Powinszowac powinszowac..
                                                  • eemmy1 Re: Mimi, matko wszystkowiedzaca 24.11.05, 12:38
                                                    dziękuję dziękuję :))) kłaniam się
                                            • mimi_mami Re: Mimi, matko wszystkowiedzaca 24.11.05, 12:31

Twoje sobie wrzuce:)
                                              Z Ciebie jestem najbardziej dumna:)
                                              • sofitel Re: Mimi, matko wszystkowiedzaca 24.11.05, 12:45
                                                a nie powinnas, bos nawet kawalka macicy nie udostepnila;)
                      • menk.a Re: to ich problem 24.11.05, 11:16
                        Co ma piernik do wiatraka? Co kamizelka do fraka??
                        To nie forum dla dzieci , nie o misiu uszatku. TOWARZYSKIE się nazywa.
                        • bettina75 Re: to ich problem 24.11.05, 11:17
                          Ale tutaj moga zajrzec dzieci przez nieuwage....
                          wiec???
                          • menk.a Re: to ich problem 24.11.05, 11:24
                            Nieuwagę? O naiwności. Nie wierzę, ze mogę pzreczytać coś takiego.
                            Dziecko , które sobie swobodnie czyta, surfuje po internecie pzrez nieuwagę
                            wpada na forum towarzyskie i czytuje sobie . A rodzice przez nieuwage tego nie
                            zauważyli. Żałosne.
                    • mimi_mami Re: to ich problem 24.11.05, 11:16
                      Kurcze menk.a, jeszcze zeby to jeden raz poszło, a nie tyle, poza tym bawili
                      sie swietnie i ok, ale taki atak jak dziewczyny podpiely sie pod zabawe i
                      zaczely komentowac w sposob smieszny....nie bardzo byl na miejscu
                      Poza tym jak wywalimy wszystkie nasze najintymniejsze sfery na wierzch to co
                      nam pozostanie?
                      Cos musi pozostac tylko nasze, tylko dla nas, na tym polega piekno i urok tego
                      aktu:)ze jest nasz i tylko nasz....
                      • menk.a Re: to ich problem 24.11.05, 11:22
                        Więc rewelacja! Ci którzy chcą niech sobie chowają, co chcą dla siebie te
                        intymności. Jednocześnie dajcie innym wybór.
                        Papka forumowa (ktoś tu uzył tego sformuowania) niektórym uszami wychodzi.
                        Nie było tam nic gorszącego, więc to oburzenie pachnie hipokryzją, dewocją i
                        (upieram się) zazdrością.
                        Zamiast podglądać, śledzić z wypiekami na policzkach każdy nowy wpis w tym
                        wątku, można było zwyczajnie wyłączyć komputer albo dalej pisać o odbiorze
                        poczty, spaniu, kawie i nie wiem jakich jeszcze stałych gwoździach programu.
                        • zlodziej_czasu Re: to ich problem 24.11.05, 11:24
                          Dziekuje cenzorom spod znaku Radia Maryja...
                          Ale przynajmniej bylo ciekawie!
                          Ojciec Dyrektor
                        • t-rex33 Re: to ich problem 24.11.05, 11:26
                          menk.a dobrze gadasz. Jak zwykle zresztą ;)
                          • menk.a Re: to ich problem 24.11.05, 11:38
                            trex, nie przzwyczajaj się, bo jeszcze Cie zaskoczę;) ja kobieta z jajami
                            jestem (ktos kiedyś tak o mnie powiedział;))
                            • t-rex33 Re: to ich problem 24.11.05, 11:40
                              wiem, wiem :) Jak ktoś kiedyś pięknie to ujął - masz więcej jaj w małym palcu
                              niż niektórzy faceci między nogami :)
                              • menk.a Re: to ich problem 24.11.05, 11:44
                                heheheh czuję się doceniona;)
                                nie przeceniona! bo takie dobro luksusowe nie ulega dewalualizacji:))))
                        • bettina75 Re: to ich problem 24.11.05, 11:26
                          Samoocena?
                          Menka wybacz, pozostane przy swoim zdaniu.
                          Wszystko ma swoje granice i jak wynika z wielu tu opinii, chyba zostaly one
                          przekroczone.
                          Nikomu niczego nie mozna zabronic, ale i moje zdanie nie musi byc dla Ciebie ani
                          intreresujace, ani nie musisz sie z nim zgadzac. Tak jak ja nie zgdadzam sie w
                          tej chwili z Twoja opinia.
                          • menk.a Re: to ich problem 24.11.05, 11:37
                            Zaskakujacy paradoks. Dajesz i jednocześnie odbierasz prawo do wyrażania swoich
                            opinii czy treści postów.
                            Sieć teoretycznie miejsce wolności słowa. A tu święta inkwizycja gotowa
                            linczować i na stosie palić.
    • beata888 Re: WYZWÓL MNIE MOCNO..GŁEBOKO... 24.11.05, 10:31
      pieknie popłynęłaś....:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka