Dodaj do ulubionych

Egipt z Selectours

IP: *.telpol.net.pl / 172.16.6.* 05.08.03, 22:37
potrzebuje informacji o biurze Selectours.
Obserwuj wątek
    • Gość: agrest Re: Egipt z Selectours IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.08.03, 22:41
      Nieznam i pewnie mało kto to coś zna.
      Nie możesz sobie wybrać czegoś innego??
      Ja byłem z tradą i było ok.
      • Gość: Agentka Re: Egipt z Selectours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 09:38
        Gość portalu: agrest napisał(a):

> Nieznam i pewnie mało kto to coś zna.
        > Nie możesz sobie wybrać czegoś innego??
        > Ja byłem z tradą i było ok.
        Widać jesteś kiepskim turysta skoto nie znasz biura selectours, albo pracujesz
        w tej pożal się boze triadzie na której nikt nie pozostawił juz suchej nitki.
        zapewniam cię że mnóstwo ludzi zna Selectours i napewno nie narzekaja tak jak
        na Triadę. A wracając do Selectours, to biuro jest OK, dobrze robią Tunezję i
        Egipt, nie obiecują gruszek na wierzbie, są realistami w przeciwieństwie do
        innych biur. To za co płacisz jest faktycznie i nie ma zadnej koloryzacji w ich
        ofercie.
        pozdrawiam
        • Gość: an Re: agentka IP: *.telpol.net.pl / 172.16.6.* 06.08.03, 11:50
          bardzo dziekuje
    • Gość: kaka Re: Egipt z Selectours IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 23:44
      Wejdz na forum o Egipcie-tutaj wyzej.Tam znajdziesz info o tym biurze.Ponoc
      Egipt robia dobrze.
    • Gość: marta Re: Egipt z Selectours IP: *.Astral.Lodz.PL 06.08.03, 12:58
      Byłam z nimi w tym roku w Tunezji i nie mam żadnych zastrzerzeń, dla mnie i tak
      najważniejsze jest to żeby impreza się odbyła i przebiegała bez zastrzerzeń. I
      tak właśnie było!
    • Gość: Dor Re: Egipt z Selectours IP: *.eatntn01.nj.comcast.net 07.08.03, 00:14
      Biuro godne polecenia,bylam z nimi w Sharm el Sheikh.
      • Gość: Margo Re: Egipt z Selectours IP: *.ists.pl / 192.168.1.* 08.08.03, 09:34
        Witam ,
        Bylam z nimi w Tunezji , i bylo ok , wszystko jak w ofercie
        pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka