Gość: An IP: *.telpol.net.pl / 172.16.6.* 05.08.03, 22:37 potrzebuje informacji o biurze Selectours. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agrest Re: Egipt z Selectours IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.08.03, 22:41 Nieznam i pewnie mało kto to coś zna. Nie możesz sobie wybrać czegoś innego?? Ja byłem z tradą i było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agentka Re: Egipt z Selectours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 09:38 Gość portalu: agrest napisał(a): > Nieznam i pewnie mało kto to coś zna. > Nie możesz sobie wybrać czegoś innego?? > Ja byłem z tradą i było ok. Widać jesteś kiepskim turysta skoto nie znasz biura selectours, albo pracujesz w tej pożal się boze triadzie na której nikt nie pozostawił juz suchej nitki. zapewniam cię że mnóstwo ludzi zna Selectours i napewno nie narzekaja tak jak na Triadę. A wracając do Selectours, to biuro jest OK, dobrze robią Tunezję i Egipt, nie obiecują gruszek na wierzbie, są realistami w przeciwieństwie do innych biur. To za co płacisz jest faktycznie i nie ma zadnej koloryzacji w ich ofercie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: agentka IP: *.telpol.net.pl / 172.16.6.* 06.08.03, 11:50 bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Egipt z Selectours IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 23:44 Wejdz na forum o Egipcie-tutaj wyzej.Tam znajdziesz info o tym biurze.Ponoc Egipt robia dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Egipt z Selectours IP: *.Astral.Lodz.PL 06.08.03, 12:58 Byłam z nimi w tym roku w Tunezji i nie mam żadnych zastrzerzeń, dla mnie i tak najważniejsze jest to żeby impreza się odbyła i przebiegała bez zastrzerzeń. I tak właśnie było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dor Re: Egipt z Selectours IP: *.eatntn01.nj.comcast.net 07.08.03, 00:14 Biuro godne polecenia,bylam z nimi w Sharm el Sheikh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Egipt z Selectours IP: *.ists.pl / 192.168.1.* 08.08.03, 09:34 Witam , Bylam z nimi w Tunezji , i bylo ok , wszystko jak w ofercie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś