Dodaj do ulubionych

Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy!

24.11.05, 11:55
a teraz cisza.W skupieniu posłuchajmy KAZANIA - my GRZESZNICY
bowiem msza się rozpoczęła...
Obserwuj wątek
    • bettina75 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 11:56
      Amen!
      • zosia500 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 11:57
        Amen? To znaczy, że już koniec? Cholera znowu się spóźniłam :(
        • bettina75 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 11:57
          Amen oznacza: niech sie tak stanie, Zosiu:)
      • menk.a Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 11:58
        raczej proces
        a karą będzie spalenie na stosie
        albo podtapianie pod lodem, by przekonać się kto dziewicą w tym bezecnym
        świecie pozostał
    • t-rex33 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 11:58
      Ja też jestem chyba późno i mam tylko jedno pytanie: czy wino już było?
      • menk.a Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 11:59
        wznieśmy puchary! byle nie rozlewać, bo szkoda każdej kropli:)
        • thirsty1 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:04
          menk.a napisała:

> wznieśmy puchary! byle nie rozlewać, bo szkoda każdej kropli:)

Zliżemy każdą umykającą kroplę!
          Tylko czy wypada tak...w kościele...
          • t-rex33 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:07
            Kościół, nie kościół - wypić można, jak jest okazja
            • menk.a Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:09
              co za dekadencja!!!!!! gggrrrrrr
      • zosia500 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:14
        No t-rex właśnie za to Cię lubię - zrobiłam nową fotkę do wizytówki - ładnie???
        • zosia500 W złe miejsce się wpisało - kurna 24.11.05, 12:14
        • bettina75 Zoska REWELACJA!!!!!! 24.11.05, 12:16

• t-rex33 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:21
          zosia, cud-dziewczyno, po tym, jak przed chwilą Cię zobaczyłem, gotów jestem o
          miłości przez cały dzień z Tobą gadać. I nie dbam już o moją reputację.
          • zosia500 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:25
            A szyjkę mi w kufelek włożysz? ups...
            • t-rex33 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:25
              Hehehehe, szyjka w kufelek jest tylko dla thirsty
              • zosia500 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:28
                :(((((((((((((
                • tapierwsza1 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:29
                  hahahahhahahahahhaa
                • t-rex33 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:29
                  Ale powiem Ci jedną rzecz: realizuję się po pracy jako kominiarz, hehehehe
                  • zosia500 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:31
                    a ja właśnie hydraulika szukam ;)
                    • t-rex33 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:34
                      Sprawdzałaś na jakimś forum francuskim?
                      • zosia500 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:35
                        Nie wpadłam na to!
    • sofitel Wy spiewajcie 24.11.05, 12:00
      ja bede nawracac.

ps. na razie slowem;)
      • thirsty1 Re: Wy spiewajcie 24.11.05, 12:02
        sofitel napisała:

> ja bede nawracac.

Skazuję Twoją misję na niepowodzenie ;)
        • zlodziej_czasu Re: Wy spiewajcie 24.11.05, 12:03
          Dam pare groszy w ofierze! To zbozny cel!
          • sofitel Re: Wy spiewajcie 24.11.05, 12:05
            klasc sie krzyzem i zawodzic, moze cos z tego bedzie;)))
          • t-rex33 Re: Wy spiewajcie 24.11.05, 12:09
            Pare groszy??? Ty porządny kredyt w banku, Złodziej, bierz. Bo to jest mission
            impossible i szczególnego wsparcia nam potrzeba :)
            • menk.a Re: Wy spiewajcie 24.11.05, 12:12
              a podglądacze znów się slinia do monitorów i patrzą jak się szlachta bawi :D
    • anahita_jedyna Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:13
      Podoba mi się tutaj coraz bardziej - już dawno się tak nie śmiałam, jak przy
      ostatnich pojedynkach Koła Obrończyń Moralności Forumowej z podłymi
      wichrzycielami :DDD

Nie wiem tylko, czy przedtem nie powinnam wyznać publicznie wszystkich
      grzechów, ale zebrało by się tego tyle, że może lepiej nie (no i na wejściu
      mogłabym zostać publicznie zlinczowana) :PPP

Wracam do lektury, bo zdecydowanie poprawiacie mi humor :)

• thirsty1 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:16
        Wyznaj swoje grzechy Córko!
        My bezpruderyjni udzielimy Ci rozgrzeszenia ;)
      • t-rex33 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:16
        czekaj, czekaj. Wyznawaj te grzechy. Przedyskutujemy je tu wszyscy, poddamy
        wnikliwej analizie i zobaczymy, czy można Ci je odpuścić, hehehe
        • anahita_jedyna Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:18
          Mowy nie ma - to pewnie Zły przez Was przemawia i wodzi mnie na pokuszenie -
          ale ja będę twarda - nie dam się!

Wolę już żyć dalej w stanie duchowo nieczystym :PP
      • tapierwsza1 Re: Podniosłym głosem pieśń kościelną śpiewajmy! 24.11.05, 12:16
        ...i ułóżmy nowych 10 przykazań bo te stare zostały złamane:):):)::)):)
    • eemmy1 Re: Ja pójdę w ofierze.... 24.11.05, 12:30
      spłonę dla dobra NARODU i tych co są ze mną
      • t-rex33 Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:32
        I zapałki, oczywiście. Eemmę czas zjarać, hehehe
        • eemmy1 Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:33
          :)))) jestem gotowa!!!!
          • t-rex33 Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:35
            Ponawiam apel. Czarownica gotowa, kat jest - ja, hehehe. Tylko narzędzi do
            wykonania egzekucji nam brakuje.
            • emanuelle1 Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:36
              założę się że są już lalki VOODOO z moją podo-blizną:))) poczekaj poczekaj
              • eemmy1 Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:39
                no co? :)))
                • menk.a Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 12:40
                  ....
                  • eemmy1 Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 12:40
                    a te sępy???? boże Ona zatańczą nademną taniec!!! Istny sabat
                    • menk.a Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 12:42
                      sępy i hieny, cóż, musi byc ktoś kto zadowoli się resztkami z pańskiego stołu
                  • thirsty1 Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 12:47
                    już za chwileczkę już za momencik...
                    proszę państwa cóz za emocje....dewocja kłębi się wokół stosu...napięcie
                    rośnie.....czekamy z niecierpliwoscią...aż nadejdzie on-wykonawca wyroku..
                    i jest...nareszcie zbliża się do nas,wodząc chmurnym spojrzeniem po
                    zgromadzonych.....jeszcze chwila....iskra wznieci płomień....zamierają głosy
                    rozkrzyczanego tłumu.....Kacie czyń swoją powinność!
                    • menk.a Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 12:49
                      przybywa, he's coming...... he 's here
                      wzrok ma mętny, czoło zmarszczone, łypie oczyma ... szuka ofiary...
                    • t-rex33 Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 12:55
                      ale on wciąż czeka...wypatrzył ją w tłumie...przyszła tu przecież tylko dla
                      niego...wciąż się waha...myśli kłębią się w głowie...krew uderza do mózgu

Hehehehe, nawet kat lubi dobry sex

• tapierwsza1 Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 12:56
                        o kuźwa:):):):) ........kurde no....... co tu się szerzy!!!!!!! jestem obrońcą
                        prawa!!!!!
                      • anahita_jedyna Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 12:57
                        Żeby katu od tych emocji ręka za bardzo nie zadrżała, bo jeszcze rąbnie nie tę,
                        co trzeba :PP
                        • t-rex33 Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 13:01
                          Taki rozwój wypadków jest teraz możliwy: kat rąbie nie tą, co trzeba i zarąbią
                          kata za niewykonanie wyroku. Przypadek dość częsty w tej branży, hehehe
                          • anahita_jedyna Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 13:03
                            Ryzyko zawodowe, hehe :DD
                            Ale za to jaki fajny strój roboczy...
                            • tapierwsza1 Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 13:04
                              ja z katem nie tańczę......!!!!
                            • t-rex33 Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 13:05
                              taki perwersyjny i podniecający, co? Chyba juz się domyślasz dlaczego zostałem
                              katem
                              • anahita_jedyna Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 13:06
                                no, ba - najlepszą fuchę sobie zaklepałeś ;)
                              • tapierwsza1 Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 13:07
                                a gdzie samo obrona??????????
                      • thirsty1 Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 13:13
                        ...ona jest coraz bliżej i bliżej..na wyciagnięcie ręki...pod palcami niemal
                        wyczuwa szorstkość czarnej peleryny..w którą spowita jest tajemnicza wyznawczyni
                        LUCYFERA....wyobraźnia podpowiada mu śmiałe sceny....tu i teraz...na oczach
                        tłumu..dokonać perwersyjnego aktu....jest na to gotowy....opuszcza miejsce
                        egzekucji...idzie powolnym krokiem....wokół martwa cisza....i nagle ślepym
                        zrządzeniem losu....burząc nastrój chwili pojawia się...

ŚWIĘTA INKWIZYCJA
                        • t-rex33 Re: ach te chrupiące udka ;) 24.11.05, 13:18
                          Miałem milczeć, ale muszę, hehehe

Chmurne spojrzenia inkwizytorów...cisza wśród tłumu...jest wśród nich przecież
                          sławetny Torquemada...burzliwa dyskusja...i pada wreszcie wyrok: wykastrować
                          kata
                • t-rex33 Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:41
                  No, chyba muszę Cię własnoręcznie udusić, bo wciąż nie mam benzyny. Proszę
                  chociaż o jakiś topór... Ale tępy - będzie bardziej cierpiała
                  • anahita_jedyna Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:44
                    Ja mogę ewentualnie udostępnić nożyk do papieru (tępy!), tylko mam pewne
                    wątpliwości, czy to tak wypada przykładać rękę do mordu tak na wejściu...
                    • tapierwsza1 Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:48
                      Nie czas jeszcze na egzekucję!!!!!!!!!Czas na proces!!!!!!
                      • menk.a Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:50
                        wskaż człowieka! paragraf zawsze się znajdzie!
                        winni!!!
                      • anahita_jedyna Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:51
                        Eetam - cicho, po co proces - jeszcze się okaże, że ofiara jest niewinna i
                        będzie po zabawie :PP
                        • tapierwsza1 Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:52
                          Czy wyrok był prawomocny????????? Nic do niego nie wniesiono?????????????
                          • menk.a Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:54
                            nie udawaj naiwnej wierzącej w prawomocność, sprawiedliwość, grzeczność,.... bo
                            beret na siłę na głowę Ci wcisnę:D różowy moher!!!!!!
                      • girl32 Moze wystarczy tylko rozgrzeszenie 24.11.05, 12:54
                        ..i zal za grzechy?
                        • menk.a Re: Moze wystarczy tylko rozgrzeszenie 24.11.05, 12:56
                          a gdzie lojalność wobec koleżanek z ławy kościelnej???
                          • girl32 Re: Moze wystarczy tylko rozgrzeszenie 24.11.05, 12:57
                            nie skomentuje tego.
                            • menk.a Re: Moze wystarczy tylko rozgrzeszenie 24.11.05, 12:59
                              zawód przeżyłam
                              zaraz frustracja się zacznie
                              a potem zacznę się mścić
                        • menk.a Re: Moze wystarczy tylko rozgrzeszenie 24.11.05, 12:57
                          a gdzie lojalność wobec koleżanek z ławy ??? ojciec dyrektor wyklnie
                    • t-rex33 Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:50
                      Tyle od dwóch dni poruty i zgorszenia sieje, że nadszedł i dla niej sądny
                      dzień. Dawaj ten nożyk - ona zginie od ciosu w pierś, znaczy sercę chciałem
                      powiedzieć :)
                      Ale jest szansa na jej uratowanie - kata trzeba spić, bo ten facet nabiera
                      ludzkich cech tak gdzieś po 4 browarach :)
                      • menk.a Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:51
                        a po kilku lampkach wina kobiety wypięknieją ;)))) komu wina? zostanę
                        pięknością nocy!!!
                        • menk.a Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:53
                          bo na razie jestem postrachem dnia!
                      • anahita_jedyna Re: Czy na sali ma ktoś kanister benzyny? 24.11.05, 12:52
                        To zapodane powyżej wino mszalne jeszcze się nie uaktywniło? ;))
                        • eemmy1 Na CHAMSTWO reagować trzebaaaaa!!!!!! i.. 24.11.05, 12:57
                          zwalczać je z godnością i stanąc bdo walki......(uwaga proszę to czytać i
                          wyobrazić sobie że stoję na mównicy i jest echo)
                          • menk.a Re: Na CHAMSTWO ....brawo!!!!!!! 24.11.05, 13:00
                            wódki ci dać:D
                          • t-rex33 Re: Na CHAMSTWO reagować trzebaaaaa!!!!!! i.. 24.11.05, 13:02
                            Oj, Eemmy, będą tortury przed egzekucją, hehehehe. Oj, będą :)
                            • eemmy1 Re: Na CHAMSTWO reagować trzebaaaaa!!!!!! i.. 24.11.05, 13:07
                              Niech ktoś przybędie na białym koniu....z białą chustą w dłoni( to mówię
                              płacząc, przywiązana to Pala na stosie)
                              • anahita_jedyna Re: Na CHAMSTWO reagować trzebaaaaa!!!!!! i.. 24.11.05, 13:09
                                no, nie bądź taka - nie psuj zabawy - zawsze możesz odrodzić się z popiołów jak
                                ten - no - feniks chyba :PP
                              • t-rex33 Re: Na CHAMSTWO reagować trzebaaaaa!!!!!! i.. 24.11.05, 13:09
                                Noooo, przyjeżdżaj rycerzu wreszcie, pliiiizzzzz.
                                Tak naprawdę jest to kata pierwszy raz i bardzo się boi, hehehe
                            • menk.a Re: Na CHAMSTWO reagować trzebaaaaa!!!!!! i.. 24.11.05, 13:09
                              oślepłam od tego maximum perversum:D
                              • tapierwsza1 Re: Na CHAMSTWO reagować trzebaaaaa!!!!!! i.. 24.11.05, 13:10
                                A rycerza nie widać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • t-rex33 A teraz .... 24.11.05, 13:11
      Już milknę i każdą krytykę dzielnie zniosę. Każde zdanie przeanalizuję i z
      każdej uwagi wnioski wyciągnę. Obiecuję.
      • eemmy1 Re: Braterstwo krwią przypieczętujmy!!!! 24.11.05, 13:12
        X
        • eemmy1 Re: Braterstwo krwią przypieczętujmy!!!! 24.11.05, 13:13
          XX
      • wesolutka72 ALLELUJA...... :)))) 24.11.05, 13:13
        • eemmy1 Nie alleluja bo moherem dostaniesz:))) 24.11.05, 13:14
          ....no wiesz
          • wesolutka72 Re: Nie alleluja bo moherem dostaniesz:))) 24.11.05, 13:16
            Alleluja to piesn koscielna :)))) ja stosuje sie do tematu postu hehehe
            Swieta sie zblizaja, trza spiewac ile sil w plucach :))))
            • menk.a Re: wśród nocnej ciszy, harcują myszy 24.11.05, 13:18
              babjka świeci zapałkami, dziadek wali kamieniami
              zabili jedną!!!!!!!!!!!!
        • anahita_jedyna Re: ALLELUJA...... :)))) 24.11.05, 13:17
          Tyle emocji - chyba się napiję :P

Jakby ktoś miał ochotę, to zapraszam na wirtualnego drinka - nietrującego :))
          • thirsty1 Re: ALLELUJA...... :)))) 24.11.05, 13:19
            anahita_jedyna napisała:

> Tyle emocji - chyba się napiję :P
            >
            > Jakby ktoś miał ochotę, to zapraszam na wirtualnego drinka - nietrującego :

Owszem napić sie trzeba za umocnienie pozycji frakcji ;)
            • anahita_jedyna Re: ALLELUJA...... :)))) 24.11.05, 13:20
              Frakcja Niepogardzających Darmowym Drinkiem :PP
            • t-rex33 Re: ALLELUJA...... :)))) 24.11.05, 13:21
              A jutro jest piątek i cała Wawa bawi się mocno, lalalala. Wszyscy sprośnicy
              siedzą w pubach i klubach... I więcej nic już nie powiem, bo ostatnie wyjście
              ogłoszone przeze mnie to była totalna klapa, a drugiej porażki me delikatne
              serce już nie zniesie :)
              • anahita_jedyna Re: ALLELUJA...... :)))) 24.11.05, 13:23
                t-rex33 napisał:

Wszyscy sprośnicy siedzą w pubach i klubach...

No tak - to już mam odpowiedź na nurtujące mnie od lat pytanie - kim jestem?
                :PPP
          • menk.a Re: ALLELUJA...... :)))) 24.11.05, 13:20
            żadnych wirtuali
            jak lać w gardło to tylko wilgotne płyny!
            (Where the fuck is Alice - lubię ten song)
            • anahita_jedyna Re: ALLELUJA...... :)))) 24.11.05, 13:24
              Wilgotnym płynom mówię zdecydowane TAK :))
              • menk.a Re: ALLELUJA...... :)))) 24.11.05, 13:27
                dzięki płynom (przeróżnym) życie się rozwija
                ostatecznie życie wzięło się z wody;)))
                • anahita_jedyna Re: ALLELUJA...... :)))) 24.11.05, 13:36
                  Tak - poziom płynów w organizmie trzeba uzupełniać, coby nie wyschnąć na
                  wiór ;))
    • eemmy1 Re: Ojciec Rydzyk przemówi 24.11.05, 13:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka