katimai 29.11.05, 12:27 uprawiacie jakieś sporty, fitness or something?? naszło mnie żeby coś zrobić z moim wielkim..... i poszukuję cud urządzenia coby sobie małą siłownię w domu zrobic? znacie jakieś takie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: ćwiczycie?? 29.11.05, 12:31 Wolałabym nie jeśc miesiąc, niż pójśc na siłownię. Są trzy rodzaje aktywności, jakie moge znieść - rolki, łyżwy, rower. Całe liceum zwalniałam się z Wf bo tak nie cierpię ruszać kończynami :((( Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: ćwiczycie?? 29.11.05, 12:42 Chloe Twoją postawą zupełnie mnie załamałaś :-( Głodówki są nie wskazane ,szczególnie w tak młodym wieku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ćwiczycie?? 29.11.05, 12:48 djarnez napisał: > Głodówki są nie wskazane ,szczególnie w tak młodym wieku :-))) :DDDDDDDDD Ty to wiesz jak się przypodobać :)))) A poza tym chwilowo nie głoduję. No jedynie na kolację nie żrę już kabanosów - przerzuciłam się na sok pomidorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: ćwiczycie?? 29.11.05, 12:51 chloe30 napisała: :DDDDDDDDD Ty to wiesz jak się przypodobać :)))) Staram się jak mogę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 aerobik 29.11.05, 12:46 uprawiam. konkretnie step-aerobik. dwa razy w tygodniu. zeby pozbyc sie z dupska sloniny. teraz jest tu nowa moda - batuka. to taki aerobik-taniec. wypromowali toto w trakcie trwania programu podobnego do naszego idola. i teraz wszyscy wala batuke. my rowniez od dwoch zajec batuke. nie wiem czy mi sie widzi czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: aerobik 29.11.05, 12:59 Ty, poszukaj tam gdzies u siebie studia, ktore prowadzi BodyPump i BodyAttack - to jest to, jedno takie silowe bardziej ze sztangami, sama sobie regulujesz, drugie aerobowe. Super muzyczka, latwa choreografia, swietna zabawa... U Niemca to jest, w Pl nie ma, ale w Hiszpanii chyba maja. O, tu sobie mozesz poszukac: www.lesmills.com/global/site/class-locator/locator-search.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: aerobik 29.11.05, 13:11 gregor, ja body pump nie chce ja chce body-out jakies czy cos... bo dodawac to ja nie chce, nie nie nie! generalnie silownia nudzi mnie bardziej niz cokolwiek innego. ja musze miec zajecia prowadzone. a jeszcze jakby sie mi mieli faceci na moja gruba dupe patrzec caly czas gdzies z boku, to bym wykitowala. wole dziolchy, wszystkie z identycznym 'kompleksem', zadna na zadna nie patrzy tylko wymachuje konczynami. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: aerobik 29.11.05, 13:15 areobik i tym podobne nie dla mnie-ataku śmiechu dostaję patrząc na siebie i innych w lustrze... orbitek by się nadał a ja od wczoraj ćwiczę sama, w domu przy akompaniamencie małych płucek :> Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: aerobik 29.11.05, 13:29 właśnie oglądalam na googlu ten orbitek , no i fajnie wygląda, pewnie fajnie kusztuje ale czy warto? kojarzy mi się troche z tvmarketem i tym faciem co się szczerzy i wygina Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: aerobik 29.11.05, 14:49 Ale to jest prowadzone! A facetow chodzi malo, uwierz mi. Mnie tez silownia nudzi, zasypiam przy tych przyrzadach, no chyba ze patrze se na te przypakowane kurczaki, to wtedy sie czlowiek pobrecha troche. Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: ćwiczycie?? 29.11.05, 14:17 chodze na scianke, a jak cieplo to jezdzimy w skalki i gory. teraz biegam na biegowkach staram sie raz w tygodniu chodzic na basen jezdze do pracy na rowerze 7km w jedna strone w tym semestrze zapisalam sie na niemiecki i to mi zajmuje 3 wieczory w tygodniu, wiec nie mam za duzo czasu na inne sporty ale wczesniej chodzilam tez na step :-) chodzilysmy razem, wszystkie babki z pracy...a jest nas tu 5 :-) od przyszlego semestru bede chodzic na funky aerobic. Nie wiem co to jest ale prowadzi to swietna energetyczna babka, z ktora po prostu fajnie sie spedza czas. To moja imienniczka...co tylko potwierdza regule ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 jestes idolem, wielbi cie swiat:) 29.11.05, 16:59 skad ty energie i czas na to wszystko bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: jestes idolem, wielbi cie swiat:) 29.11.05, 17:08 hehe no przeciez napisalam ze prawie wszystko ROBILAM albo chce ROBIC:-) do pracy na rowerze jest szybciej niz tramwajem na step nie chodze, bo chodze na niemiecki ;-) ale chce chodzic w przyszlym semestrze a wspinanie sie...to chyba sposob zycia bardziej. Jakas decyzja ze weekend nie przed telewizorem tylko w gorach. Ale to chyba do innego watku :-) na "emigarcji" ma sie chyba duzo wiecej wolnego czasu... jezeli zabrzmialalo jak jakies przechwalanie sie to mi teraz glupio :-P Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: jestes idolem, wielbi cie swiat:) 29.11.05, 17:17 nie nie, zadne przechwalki. dobrze, ze napisalas, moze mnie to zmotywuje bo ciagel mysle, ze nie mam czasu. ja jestem leniwa doopa po prostu i niby nie mam czasu (moze i moj czas pracy jest beznadziejny, ale...), niby 'i chcialabym i boje sie'. w lato za goraco, w zime za zimno, zawsze cos wynajde. niby troche checi jest (stad aerobik),ale bym chciala wiecej, wiecej. tylko jakos glowa mi odmawia (i maz czasami:( Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: jestes idolem, wielbi cie swiat:) 29.11.05, 17:27 >i maz czasami:( nie chce mu sie ruszac? moj niestety jest czasem przyrosniety do komputera :-( Odpowiedz Link Zgłoś