2-pi-r 30.11.05, 15:19 kogoś szukam i znaleźć nie mogę. Więc może tu spróbuję biorąc przykład z innych:) więc dziewczyny, macie szansę poznać normalnego faceta <30;)Czekam z niecierpliwością! Aha, jestem z Wawy.Pa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraiss Re: i ja też... 30.11.05, 16:47 2-pi-r napisał: > 150+vat;) a wiec możesz mieć od 171 do 216 cm wzrostu... duza rozpiętość:-) Odpowiedz Link Zgłoś
vatazhka Re: i ja też... 30.11.05, 17:09 A jak jest zwolniony albo ze stawką 0%? Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: i ja też... 30.11.05, 17:22 vatazhka napisał: > A jak jest zwolniony albo ze stawką 0%? tego nie brałam pod uwage:DDDD "optymistycznie" założyłam ,że jednak jakieś procenty są:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
huberto80 Re: i ja też... 30.11.05, 21:05 vat to 22% czyli kolega ma 172 pozdro:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: i ja też... 30.11.05, 22:39 huberto80 napisał: > vat to 22% czyli kolega ma 172 pozdro:-) błąd Hubercie:P po pierwsze vat jest nie tylko 22%, może byc równiez 7% do niedawna taki był na materiały budowlane, z tego co orientuję sie jest na prase, książki... jest też 0% po drugie zakładając, że kolega miał faktycznie na myśli vat 22% to do 150 nie dodaje sie 22 inaczej oblicza sie vat , proste równanie 150-100% x- 22% 150*22=x*100 3*22=x2 66:2=x 33=x wcześniej zapomniałam podzielić przez 2:( wiec maksymalnie może miec wzrostu 183cm Odpowiedz Link Zgłoś
huberto80 Re: i ja też... 30.11.05, 23:57 maraiss napisała: > huberto80 napisał: > > > vat to 22% czyli kolega ma 172 pozdro:-) > > błąd Hubercie:P > po pierwsze vat jest nie tylko 22%, może byc równiez 7% > do niedawna taki był na materiały budowlane, z tego co orientuję sie > jest na prase, książki... > jest też 0% > po drugie zakładając, że kolega miał faktycznie na myśli vat 22% > to do 150 nie dodaje sie 22 > inaczej oblicza sie vat , proste równanie > 150-100% > x- 22% > 150*22=x*100 > 3*22=x2 > 66:2=x > 33=x > wcześniej zapomniałam podzielić przez 2:( > wiec maksymalnie może miec wzrostu 183cm Fakt-)) Bystra z Ciebie kobietka-) nie pomyslalem a napisalem , jednak upieram sie przy swoim gdyz uwazam ze nie chodzilo tu o faktyczny vat itp a o cyfre domyslna jaka jest dla mnie w przypadku vat-u 22 i to bedzie 150=22 lub niech bedzie i 7:P takie moje liczenie . siemka Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: i ja też... 01.12.05, 08:23 A nie chodzi czasem o watę? Taką z apteki? Odpowiedz Link Zgłoś
2-pi-r Re:wow.. 01.12.05, 09:06 sami specjaliści od vaty na forum:) szkoda że poza tym brak odzewu;) miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re:wow.. 01.12.05, 21:23 2-pi-r napisał: > sami specjaliści od vaty na forum:) od vaty (z apteki) specjalista jest Tapatik:) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re:wow.. 05.12.05, 15:26 maraiss napisała: > 2-pi-r napisał: > > > sami specjaliści od vaty na forum:) > > od vaty (z apteki) specjalista jest Tapatik:) Dobre i to :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re:wow.. 05.12.05, 16:05 tapatik napisał: > maraiss napisała: > > > 2-pi-r napisał: > > > > > sami specjaliści od vaty na forum:) > > > > od vaty (z apteki) specjalista jest Tapatik:) > > Dobre i to :-) ale tylko na początek... więc mam nadzieje, że w krótce dowiem sie o kolejnych twoich specjalizacjach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik WOOOOW 05.12.05, 17:52 maraiss napisała: > > Dobre i to :-) > > ale tylko na początek... > więc mam nadzieje, że w krótce dowiem sie o kolejnych twoich specjalizacjach:-) Tym razem ja zawołam WOW. Jakie specjalizacje Ciebie interesują? Bo jak na razie to mam jeszcze specjalizację w dobrym humorze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: WOOOOW 05.12.05, 22:08 tapatik napisał: > Jakie specjalizacje Ciebie interesują? nie będę ciebie zanudzać wyliczanka:))) > Bo jak na razie to mam jeszcze specjalizację w dobrym humorze :-) hmm...coraz lepiej:))) nie bądź taki skromny, na pewno jakieś jeszcze są....pochwal sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: WOOOOW 08.12.05, 11:23 maraiss napisała: > > Jakie specjalizacje Ciebie interesują? > nie będę ciebie zanudzać wyliczanka:))) Wcale nie jesteś nudna. Jak na razie :-) > > Bo jak na razie to mam jeszcze specjalizację w dobrym humorze :-) > hmm...coraz lepiej:))) > nie bądź taki skromny, na pewno jakieś jeszcze są....pochwal sie :) A ta jedna nie wystarczy? Zupełnie jak w tym dowcipie z harcerzami. Starszy harcerz pokazuje swój mundur upstrzony "sprawnościami" i przechwala się co która oznacza. Młodszy cierpliwie się przygląda, wreszcie pyta: - A sprawność łapacza pcheł masz? - ??? - U nas na osiedlu wszyscy mają!!! Nie lepiej mieć jedną a dobrą? Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: WOOOOW 08.12.05, 11:49 tapatik napisał: > Nie lepiej mieć jedną a dobrą? w sumie masz racje... w końcu nie liczy się ilość tylko jakość:))) a może o innych swoich atutach nawet nie wiesz i czekają sobie az ktos je odkryje u ciebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vatazhka Re: i ja też... 01.12.05, 18:30 ...i nawet 3% VAT obecnie może być, np. na żołędzie, kasztany i wełnę szarpaną (powaga). Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: i ja też... 01.12.05, 21:08 vatazhka napisał: > ...i nawet 3% VAT obecnie może być, np. na żołędzie, kasztany i wełnę szarpaną > (powaga). Vatazhka widzę, że z ciebie prawdziwy znawca podatków:-) z ciekawości weszłam na strone ministerstwa finansów i rzeczywiście jest 3% vat na nieprzetworzone produkty rolne:))) ps: fajny wątek, taki kształcący:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: i ja też... 01.12.05, 21:20 wzrost 150 plus podatek daje obraz fanego człowieczka, a do tego napisałes"normalny"..hm..daje do myslenia. :PPP Czyli wszędzie niedobór normalnych obu płci:))))No i wolnych oczywiscie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
2-pi-r Re: i ja też... 02.12.05, 08:43 ba! pewnie ze fajny..;) nie wiem czy jest niedobór, może ludzie po prostu o sobie nie wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: i ja też... 02.12.05, 10:37 na pewno nie wiedzą:).Ale Ci starający sie...o swoje szczęście.... są tu :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
huberto80 Re: i ja też... 02.12.05, 11:04 Wszyscy maja zawiazane oczy:P Trzeba rozwiazać a wteddy każdy zobaczy fajne osyby-)) Odpowiedz Link Zgłoś
2-pi-r Re: i ja też... 02.12.05, 11:55 otóż właśnie! zamiast grać z kompem w szachy albo układać pasjanse trzeba by wyjść do ludzi i poznać tych fajnych:) no jak widac każdy probuje szukac swojego szczęścia w życiu.. Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: i ja też... 02.12.05, 13:08 mam odwiązane oczy , nie gram i nie układam pasjansów z kompem:PPPP, bo to totalna strata czasu. czyli czuję, że szukam i obym znalazła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
2-pi-r Re: i ja też... 02.12.05, 14:24 no to moze, skoro nikogo jeszcze nie znalazłaś, jesteś po prostu wybredna i nie podobają Ci się faceci z szerokimi szyjami albo z żelem we włosach albo krokiem od spodni na wysokości kolan;) Poza nimi to już niewiele zostaje:P Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: i ja też... 02.12.05, 15:14 tak, jestem wybredna, ale dlatego ze nie na sesnsu byc z kims tylko dlatego, bo POWINNO sie byc w wieku 30 lat. Z braku laku wziąć kogos kto nie pociąga????Bez sensu!! A do facetów z łąńcuchem po kolana, z komórą wiecznie w ręku, opalonych na solarium, z wtartym żelem i pasemkami na głowie jakos tak mam dziwny stosunek...Jak najdalej ode mnie:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
2-pi-r Re: i ja też... 02.12.05, 15:44 jak dla mnie to bomba tylko słowo pociągam zamieniłbym na interesuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: i ja też... 02.12.05, 16:21 słowo interesuje jakies takie bezpłciowe...nie mogłabym tworzyc czegos z kims kto mnie interesuje...za mało w tym powera:).Pociąga , to jest to:) Odpowiedz Link Zgłoś
2-pi-r Re: i ja też... 02.12.05, 17:46 interesuje w porównaniu do pociąga jest niewątpliwie bezpłciowe. To drugie to mi sie tak jakoś tylko z jednym kojarzy, chyba ze u Ciebie pociąganie to następne stadium interesowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: i ja też... 02.12.05, 18:05 o własnie...najpierw jest zainteresowanie kims, a potem inaczej na ta osobe patrzymy, by stwierdzic i poczuc to COS..A to COS , to własnie czy nas pociąga nie tylko fizycznie, ale i umysłowo. Wiadomo, ze niekazdy jest masochistą i chce"katowac sie"byciem z mądrym inaczej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bylam_jestem Re: i ja też... 05.12.05, 14:47 lodowisko...hm, żebyśmy tam tylko sobie krzywdy nie zrobili :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: i ja też... 05.12.05, 19:59 moze nie całkowicie porzuc te grzeszne mysli, one są jak najbardziej wskazane ....w odpowiednim momencie;) Odpowiedz Link Zgłoś
2-pi-r Re: i ja też... 08.12.05, 08:39 no dobra, w takim razie kupuje dobrą radę;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: i ja też... 08.12.05, 09:42 dobra rada na wagę złota:)))Ale ja podtrzymuje swoje zdanie najwazniejsze jest wyzwolic zainteresownie TĄ osoba, a jak do tego dojdzie jeszcze to COŚ, to istne szaleństwo..oby tak się stało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
2-pi-r Re: i ja też... 08.12.05, 10:58 no dobra Aga, to przyjeżdzaj do Wawy, ale z góry ostrzegam ze jestem nudny zeby potem pretensji nie było;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: i ja też... 08.12.05, 23:07 A ja czekam na Ciebie w Szczecinie. To kiedy mam Ciebie oczekiwac?! Ale ostrzegam nie jestem nudna, zeby potem pretensji nie było?!:) Hm..jutro bede pod Wawą, a dokładnie w Teresinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
2-pi-r Re: i ja też... 09.12.05, 15:18 to zahacz o wszawkę,pojdziemy do baru na piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: i ja też... 12.12.05, 00:35 I juz wróciłam z Wawy...ale tam macie sniegu, za zimno jak dla mnie:PP. Wymarzłam za wsze czasy...Takze teraz Twoja kolej dawaj do słonecznego, lecz:)) zapyziałego Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
2-pi-r Re: i ja też... 12.12.05, 10:08 na to że za zimno to myślę że mógłbym coś poradzić;) A co do Szczecina, byłem tam tylko przelotem i nie wim jak wygląda miasto ale hałptbanhof mnie nie powalił;) No ale budynki mnie nie interesują az tak mocno jak jego mieszkanki;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: i ja też... 12.12.05, 14:12 Oj mieszkanki warte ...hm....wielu mysli, grzechu:PPP, a szcególnie jedna:)))))) Pomysl mocno, bo naprawde warto..:))szczecin"zaatakowac" Odpowiedz Link Zgłoś
2-pi-r Re: i ja też... 13.12.05, 13:27 z pewnościa grzechu warte, będe sie chyba musiał na poważnie nad szczecinem zastanowic;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: i ja też... 13.12.05, 14:07 zacznij juz myslec nad "atakiem" na szczecin juz od wczoraj:)))Ale tak jak najbardziej powaznie.Pamietasz nasze pierwsze pisaninki?!:)))Najwazniejsze jest to COŚ, bo zainteresowanie juz chyba przerabialismy:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik82 Re: i ja też... 02.12.05, 19:12 Mam propozycje, skoro wszyscy szukają to dlaczego się nie umówić na wypad do klubu, pubu albo do kina?Wtedy w końcu wszyscy którzy chcą się zobaczą i będzie okazja ze sobą porozmawiać.Mam na myśli Warszawę i okolice.Też jestem z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
bylam_jestem Re: i ja też... 04.12.05, 22:55 I to jest dobry pomysł :-)Trzeba zrobić jakiś spend singli w przytulnym warszawskim klubiku i byc może wkrótce będziemy mieli jakieś forumowe małżeństwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
2-pi-r Re: i ja też... 05.12.05, 08:37 i to jest myśl, jako miejsce spotkania mogłoby być też..lodowisko;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik82 Re: i ja też... 15.12.05, 22:36 Witam, Ślizgawka to dobry pomysł ja bym najchetniej poszedł na Torwar ew. pod pałac.Są chętni? ślizgawka pod pałacem kultury od poniedziałku do czwartku w godz. 8-20, a od piątku do niedzieli w godz. 8- 21. Przy ślizgawce działa wypożyczalnia łyżew oraz barek. Torwar BILETY(na całą ślizgawkę): Normalny: 10 PLN Ulgowy: 7 PLN Wypożyczenie łyżew: 6 PLN (na całą ślizgawkę) Bilet ulgowy - dzieci, uczniowie, studenci za okazaniem ważnej legitymacji do 26 lat Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś