zlodziej_czasu 02.12.05, 10:55 ...or do You live by social direction? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettina75 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 10:57 Hidden is hidden for me:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:02 Czasem jak puszczaja hamulce i mozna olac konwenanse odslaniam to co siedzi gleboko i wtedy wali mnie to co sobie ludzi pomysla. Nawet fajnie kiedy sa zdziwieni lub obruszeni! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:05 Kazdy z nas napewno juz cos takiego w swoim zyciu zastosowal, bo zycie jest takie jakie jest, nie zawsze nam wszystko pasuje... Dla mnie istnieja jednak pewne granice, ktorych nie koniecznie chcialabym przekroczyc, chocby ze wzgledu na sama siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:10 Napisz jakie to granice. Chodzi o to zeby poznac to sedno sprawy a nie tylko zblizyc sie do niego ogolnikami Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:11 To juz wylacznie moja sprawa, jakich granic nie chcialabym naruszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:21 Jasne! No tak bo jeszcze ktos mogly to wykorzystac przeciw Tobie. Uwielbiam goloslowie i zaslanianie sie prywatnoscia. W koncu to powazne forum i zbyt duzo tak waznych informacji, no wrecz kluczowych moze byc orezem w reku innych... Boze zlituj sie nad nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:31 Nie lubie sie wypowiadac na temat swojej duchowej strony zycia. Ty lubisz wirtualny sex, a ja lubie intymnosc, wiec mnie tak i tak nigdy nie zrozumiesz. Poczekaj na wypowiedzi innych forumowiczow, moze ktos inny bedzie chetny na troche wiecej exhibicjonizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:39 Pytam o ukryte pasje ktore nosisz w sobie i ktore Cie fascynuja. Kurna gdzie tu pytanie o intymnosc. Nie pytam o sex. Ale widze ze kojarzy Ci sie to wylacznie z jednym. Myslalem ze trafie na kogos z bogatym wnetrzem, zainteresowaniami, pasja. A tu jak zwykle dostaje po lapach za moje wczesniejsze pisanie. Wsztscy tu pisza o tym ze wnetrze jest wazniejsze niz okladka. A jak pytam sie wlasnie o nie to nikt nie raczy napisac nic. Tylko wrzuca mnie do wora exhibicjonizmu i braku intymnosci. Hipokryzja na maxa! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:47 Nie popadaj w zlosc i nie mow ze wszyscy, bo napewno dla wielu innych jestes nadal bardzo interesujacym czlowiekiem, ktoremu beda sklonni ukazac ich bogate wnetrze (bez poczucia exhibicjonizmu). Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:52 To nie zlosc. Raczej zawod albo kolejne rozczarowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:57 Dzien sie jeszcze nie skonczyl, wiec napewno uzyskasz jeszcze odpowiedz na Twoje pytania. (Myslalam, ze krzyczysz, bo byly wykrzykniki) Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:04 Na ile wazna jest dla Was opinia ogolu i jak bardzo sie z nia liczycie? Ile jest w Was konformizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:36 Cóż, nie ma się co oszukiwać - nie żyjemy na bezludnej wyspie, więc siłą rzeczy trzeba brać pod uwagę opinię innych, ale cała zabawa polega na tym, żeby znaleźć sposób na wyrażenie swojego zdania, nawet jeśli nie pokrywa się ono ze zdaniem większości w taki sposób, żeby zmusić innych do wysłuchania nas, a nie obrzucenia od razu błotem. Kiedyś wydawało mi się, że jestem wielką buntowniczką i mam gdzieś innych, z czasem nauczyłam się, że walka z wiatrakami rzadko bywa dobrym pomysłem, chociaż pewnie wszystko zależy od konkretnej sytuacji - może nadal znalazłoby się coś, za co byłabym skłonna powalczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:45 Takie pokazanie wszystkim PRAWDZIWEGO SIEBIE to naprawde oczyszczajace i dodajace wiary w swoja wolnosc przezycie. Wiem ze schemat spoleczny czasem neguje rozne wybryki ponad srednia, ale czasem warto robic to wbrew innych chociazby albo zwlaszcza dla siebie samego! To przykre ze swiat jest kieratem stworzonym przez ludzi dla ludzi. Zeby przelamac ten szablon potrzebna jest odwaga, szczescie, czasem kasa, a czasem tez drugi czlowiek ktory to zauwazy, polubi, doceni i zacheci... Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:53 Wszystko zależy od tego, czy mówimy tu o realizowaniu jakiejś nieszkodliwej "hidden passion", której ujawnienie może spowodować w najgorszym przypadku przyczepienie nam etykietki "dziwaka" lub "wariata", czy też o stawanie okoniem do ogółu - np. tylko po to, żeby udowodnić, że nas na to stać... Bunt dla samego buntu uważam za bezsensowne marnowanie energii. Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 11:58 wszystko zależy od tego czy się widzimy...my sami Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:01 A bunt dla samego siebie? Bunt ktory spotyka sie z ogolnym potepieniem a Tobie daje poczucie wolnosci, niezaleznosci i wiary w sens isnienia na swiecie chyba wart jest wysilku. Rzecz jasna nie za wszelka cene i nie po trupach. Lubie czuc ze zyje i ze nie jestem mrowka w mrowisku... czas płynie na moją korzyść... jak z winem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:03 Bunt ktory spotyka sie z ogolnym potepieniem a Tobie daje poczucie wolnosci, niezaleznosci adrenalina ...adrenalina...i nic co zgodne z ogółem Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:06 Czasem glupoty pod tytulem garnitur codziennie, wymuskana fryzura to schemat... I przychodzi dzien kiedy masz to gleboko, no normalnie wali Cie ta pieprzona etykieta i zakladasz jeansy strzyzesz wlosy na jeza albo irokeza. Wtedy wiesz ze zyjesz ze sam o sobie stanowisz, ze jestes swiatem na swiecie. Bo czlowiek to odrebny swiat, kazdy inny i unikalny... Dla takich i innych chwil "buntu" warto sie rodzic Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:08 Nawet takie pierdoly moga postawic na nogi! I prosze mi tu nie wyjezdzac z exhibicjonizmem! Mam ochote pisac to pisze. Problem w tym ile ktos z tego zrozumie. Problem... nie moj problem! Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:10 Bardziej zależy mi na opinii kilku bliskich osób niż anonimowego "ogółu", więc jeśli byłabym wewnętrznie przekonana, że to co robię, jest z jakiegoś tam powodu słuszne, sprawia mi przyjemność i nie krzywdzę przez to kogoś innego, to w porządku. Ludzie mają to do siebie, że boją się odmieńców, bo to oni wywołują rewolucję, są wichrzycielami i wywracają ustalony porządek do góry nogami - nawet jeśli potem zmiany wychodzą na dobre większości... Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:14 Wlasnie Ci wszyscy nazywani sa wichrzycielami. Sa potepiani, opluwani. A Ci sztampowcy poprostu boja sie wychylic, byc kims kto nie boi sie krytyki. Tak jest bezpieczniej i duzo wygodniej. Stana kiedys w obliczu smierci ze swiadomoscia jedna. Koncze sie i koniec! Nic procz dzieci w zyciu mi nie wyszlo nic nie dokonalem. Jestem trybikiem i takim mnie pochowaja Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:16 A ja nie chce byc i nie bede trybikiem! Szkoda czasu i ludzi! Konformisci na ksiezyc! Zakladac kolonie wzajemnej adoracji! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:18 Masz wielka szanse zostak kims, wiec nie trac czasu na rozmowy na FT. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:17 Nie wszystkim bedzie dany czas na taki zyciowy bilans... Ale czy wszyscy musimy stac sie zyciowymi bohaterami??? Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:18 a dlaczego nie? jeżeli nimi nie jesteśmy ...to ...po co żyć???? Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:20 Wybor nalezy do nas! Jak sobie poscielisz tak sie wyspisz... Chodzi mi o jedno. Jesli chce byc nawet exhibicjonistom to komu to nie w smak niech nie czyta niech nie opluwa niech zajmie sie gotowanie zupki. Ja nie odbieram mu do tego prawa. Kazdy zyje wedlug swojego scenariusza. I sam jest jego rezyserem. Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:22 Z tym się zgadzam :) Ale to jest kwestia tolerancji, a nie konformizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:23 No widzicie, wlasnie tak jest, kazdy sobie poscieli na jego wygodne zycie, wiec zyjcie i pozwolcie innym zyc w tym kieracie. Niektorym odpowiada taki tryb zycia, innym nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:25 Betti i jak to sie ma do pisania o milosci, uczuciach ktore mialo miejsce jakis czas temu. Zostalismy z eemmy opluci. Jak mozesz to teraz tak swobodnie pisac? "Zyjcie i pozwolcie zyc innym" Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:28 Powiem Ci dlaczego tak sie stalo. Poprostu balas sie opinni innych, balas sie wyjscia poza szablon, balas sie tych podejrzliwych spojrzen, komentarzy czy wreszcie miecza ktorym sama wojowalas Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:31 Zasadnicze pytanie! Czy to my kierujemy zyciem, czy zycie kieruje nami...? Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 MY 02.12.05, 12:33 MY MY MY MY ..ale zawsze jesteśmy komuś za to wdzięczni albo pytamy kogoś dlaczego ..a kim jest ten ktoś? nasze życie Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:33 To byla moja opinia, z ktora Ty i Eemmy nie musieliscie sie absolutnie zgadzac. Moglam to pochwalic, lub skrytykowac, ale nie moglabym Wam tego zakazac. Wiem, ze niektorzy maja inny poglad na ten sposob wyrazania uczuc i nie moglabym nikomu tego zabronic. Gdybysmy nie mogli tutaj ujawnic naszych opinii forum nie istnialoby. Krytyki tutaj wyrazane, to tylko sposob wyrazania mysli, ale czy ktos sie z tym liczy, czy nie to juz zupelnie inna sprawa. Michal, zyj swoim zyciem, juz nic na Twoj temat tutaj nie powiem, masz moje slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:34 To byla moja opinia, z ktora Ty i Eemmy nie musieliscie sie absolutnie zgadzac. Moglam to pochwalic, lub skrytykowac, ale nie moglabym Wam tego zakazac. Wiem, ze niektorzy maja inny poglad na ten sposob wyrazania uczuc i nie moglabym nikomu tego zabronic. czytałaś swoje wypowiedzi?????? jesteś totalnym zaprzeczeniem. Over Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:53 Teraz ide na obiad. Jak wroce to sprawdze liste obecnosci! PEACE!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:19 Nie rozpatruj tego w kategoriach "białe-czarne", bo zgodnie z tym, co napisałeś wyżej, jedynym sensem życia byłoby postawienie się i zrobienie czegoś wbrew społeczeństwu, a wszyscy Ci, którzy żyją sobie spokojnie, bo po prostu nie odczuwają wewnętrznej potrzeby buntowania się, są przegrani... Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:18 Taki katharsis jest często potrzebny. W naszej polskiej rzeczywistości rzadko występuje. Lubimy pokazywać siebie takimi, jakimi chcą nas widzieć. Nie wychylamy się. Kompleksy? Bywa i tak, że konfabulujemy na temat swego życia, udajemy, przesadzamy....oj sporo tego!. Ludzie, ktorzy mówią o swoich pasjach są nudni, albo nie rozumiani. Sama się przekonałam wiele razy, ze lepiej nie rozwodzić się np. o podłym Picassie, ktory zniszczył psychicznie całą rodzinę, bo kogo to obchodzi? Teraz trzeba robić kasę, karierę wszelkimi sposobami, a uczucia wyższe? Wsółczucie? Bezinteresowność? To pojęcia wychądzące z mody. Całe szczęście, że nie dotyczy to wszystkich Polaków. Ale trzeba się natrudzić, by takich znaleźć. Otaczamy się pancerzem i wara od naszego wnętrza! Myślę, że nasze dzieci naprawią błędy rodziców, oby tylko ich nie powielały:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:20 Dzieci prawie zawsze sie buntuja, wiec napewno naprawia bledy rodzicow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: BZDURA !!!!!! totalna 02.12.05, 12:22 Moze i bzdura. Ale mam prawo do bzdur bo to ja za nie kiedys odpowiem, to ja bede mial wyrzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 Re: BZDURA !!!!!! totalna 02.12.05, 12:24 BZDURĄ jest to co pisze Bettina. off Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: BZDURA !!!!!! totalna 02.12.05, 12:24 Dlacze uwazasz, ze to bzdura?? Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 Re: BZDURA !!!!!! totalna 02.12.05, 12:29 bo człowiek taki jak ty czyli -żyje w nieswiadomości tego co robi - żyje wirtualnie - aczkolwiek nawet nie do końca bo tu też nie potrafisz siępochamować od prostoty - nie wiesz co to adrenalina - nie wiesz co to życie - na większość tematów odpowiadasz książkowo - nie ma w tobie nic....innego Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 jesteś zwykła 02.12.05, 12:30 a nie staniesz się niezwykłą na siłę .....otwórz się Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: jesteś zwykła 02.12.05, 12:41 A moze ty otworzysz nam sie i ujawnisz swoje bogate wnetrze? Pokaz nam, kim jestes wszechwiedzaca istoto??? Udowodnij nam wszystkim co z ciebie za oryginal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 Re: jesteś zwykła 02.12.05, 12:43 no i poooooooocoooooo ten kontratak???? nie muszę udowadniać wystarczy że taka jestem i czerpię z Tego maksymalną ekstazę nie opiszę Ci tego bo nie zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 Re: jesteś zwykła 02.12.05, 12:44 ktoś próbował..i co Betinko wylaąłś na nich kubeł zimnej wody....ale byli w tym tak głęboko że nawet nie poczyli aury chłodu tej właśnie wody.. i po co Ci to było??? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: jesteś zwykła 02.12.05, 12:45 To byla nadzwyczaj kompromitujaca, pozbawiona jakiejkolwiek inteligencji opdpowiedz. DNO! Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 Re: jesteś zwykła 02.12.05, 12:46 eee???? i widzisz kochana : padasz: proste Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu TO NIE BAZAR! NIE KLOCIC SIE! 02.12.05, 12:48 To moj watek i nie chce robic z niego bajzlu! Jak chcecie klotni to bujac sie na inna galazke:) Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 ok ok przepraszam nie jestem mężczyzną 02.12.05, 12:50 dlatego taki atak na mnie ale jak lubisz tak się wylaweać na bazarze to nir miej potem pretensji jakich masz słuchaczy Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: BZDURA !!!!!! totalna 02.12.05, 12:35 Indepedence! Szybko poszła Ci ta ocena .....robisz tak często? Niebezpieczny proceder. Nigdy tak do końca nikogo nie znasz. Pokusić się o coś takiego na podstawie wypowiedzi na FT, to odwaga? A może łagodnie rzec nieostrożność, lekkomyślność? Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 Re: BZDURA !!!!!! totalna 02.12.05, 12:37 ale o czym Ty piszesz? odwaga na FT???? czy kogoś znam? jakie to ma znaczenie każdy staje się tu tym kim chciałbybyć a nie kim w rzeczywistości jest! Takie jest FT Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: BZDURA !!!!!! totalna 02.12.05, 12:48 Indepe....Ja tylko ustosunkowalam się do Twego postu oceniającego Betine....jeżeli myslisz tak, jak piszesz teraz, to w jakim celu dokonaleś tej oceny? A jeżeli chodzi o szczerość na Ft mam podobne zdanie, o czym tu parę razy wspominałam Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: BZDURA !!!!!! totalna 02.12.05, 12:51 Zastanawiajacy jest fakt. Ze przeciez normalnie jest tu przynajmniej tuzin osob dziennie. Zawsze pisza cos madrego, lub tez nieco mniej madrego. A teraz jak makiem zasial. Moze latamy za wysoko...?? Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: BZDURA !!!!!! totalna 02.12.05, 12:29 Bunt bywa twórczy.....nie ten "odmrożę sobie palce na złość babci".....masz wiele przykładów z historii chociażby Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:04 i don't like social rules. Only one I agree: Live and let live Odpowiedz Link Zgłoś
malowana.lala Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:39 namietnosci wcale nie musza oznaczac czegos, co jest sprzeczne z normami spolecznymi. ale jesli juz o takich mowa to twierdze, ze tych najdzikszych i najbardziej szalonych NIKT nie ujawnia. od czasu do czasu chcac oderwac sie od nudnej codziennosci uciekamy sie do "drobnych" prowokacji, ktore i tak nie daja spelnienia. zamiast sie wykapac moczymy nogi i myslimy, ze jestesmy czysci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:40 Nie opluwam ludzi dla zasady i frajdy patrzenia jak tupia nozkami z nerwow. Poprostu nie pisze albo nie mowie nic. kazdy ma prawo zyc i myslec jak chce. Ale jesli ktos mnie krytykuje a potem pisze ze mam prawo pisac co zechce to cos tu nie gra. Cos schizofrenicznego sie zaczyna pojawiac. Niewiele mnie obchodzi parzenie kawki na forum dlatego nie podstawiam swojej filizanki. Ale jesli ja mam ochote kochac sie, pisac o uczuciach i to komus nie pasuje to niech swoja filizanke trzyma przy sobie! Tak bedzie fair Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 12:57 Pytasz dlaczego tak się zlatują do Twego wątku? No Złodzieju:) Nie bądź taki skromny:) Ty juz dobrze wiesz:) Ciekawie prawisz:) Jezeli chodzi o jakiś konflikt, to się wycofuję, bo nie znam sprawy. Na co mi kłopoty? Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 13:00 "zlatują" miało być:) Odpowiedz Link Zgłoś
malowana.lala DYGRESJA 02.12.05, 13:20 zastanawia mnie co Ty czlowieku porabiasz na tym forum wsrod tych ludzi. spojrz na problemy i tematy, ktore ich zajmuja. zewszad wieje nuda. czy myslisz, ze ci ludzie wiedza co to namietnosc? przeciez to same ciotki-klotki-idio... uuups, znow sie za daleko zapedzilam w kazdym razie ja stad spadam... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: DYGRESJA 02.12.05, 13:24 taaaa ostatni gasi światło i zostawia kartkę: do wynajęcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
independence1 Re: DYGRESJA 02.12.05, 13:34 hiaiaihahahihiihhahahahahaha::)))))) menka !!! git!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu Re: DYGRESJA 02.12.05, 14:09 malowana.lala napisała: > zastanawia mnie co Ty czlowieku porabiasz na tym forum wsrod tych ludzi. > spojrz na problemy i tematy, ktore ich zajmuja. zewszad wieje nuda. > czy myslisz, ze ci ludzie wiedza co to namietnosc? > przeciez to same ciotki-klotki-idio... > uuups, znow sie za daleko zapedzilam > > w kazdym razie ja stad spadam... Poczulem powolanie i dlatego tu jestem. Ciekaw jestem czy wiesz jakiego typu... Mierzi minie zasciankowosc i przyziemnosc. Lubie otwierac oczy, a jesli choc troche uchyle tez oczy innych i pokaze im inne barwy to mam z tego frajde. Nie chce niczego narzucac niczego wymagac. Ot taka filantropia:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: DYGRESJA 02.12.05, 14:31 malowana.lala napisała: > zastanawia mnie co Ty czlowieku porabiasz na tym forum wsrod tych ludzi. > spojrz na problemy i tematy, ktore ich zajmuja. zewszad wieje nuda. > czy myslisz, ze ci ludzie wiedza co to namietnosc? > przeciez to same ciotki-klotki-idio... > uuups, znow sie za daleko zapedzila Nie same. Jest też kilku męskich szowinistów, jak ja :) > > w kazdym razie ja stad spadam... Odpowiedz Link Zgłoś
zlodziej_czasu To chyba na tyle. Zamykac watek nadszedl czas. 02.12.05, 14:39 Ale jesli komus slina przyniesie cos jeszcze to zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Zamykać wątek, nadszedł czas podsumowania 02.12.05, 15:00 jakieś wnioski? Na pzrykład , że .... ludzie są konformistami. I liczą się z ogółem. Czy to z tchórzostwa, czy z lenistwa, wygody a może nawet ciasnych horyzontów. W jakich warunkach staje okoniem, wbrew wszystkim i wszystkiemu? Co musi mu być odebrane lub zagrożone, aby walczyć? Zbuntować się? Jaka diagnoza? Cóż jawi się po analizie wcześniejszych ..."wypowiedzi" ? Odpowiedz Link Zgłoś
bzangmo Re: Can You express Your hidden passion... 02.12.05, 21:34 Ja się najlepiej czuję sama, ale chciałabym żeby to jaka jestem w samotności z kimś korespondowało. Nie wychodzi to. Odpowiedz Link Zgłoś