Dodaj do ulubionych

szukam przyjaciela

16.10.02, 19:31
Mieszkam i pracuje w Austrii juz kilka lat.Tak sie sklada,ze dokucza mi
samotnosc.Mam wielu znajomych i przyjaciol.Jestem lubiana na ogol a jednak
brakuje mi kogos z kim moglabym szczerze porozmawiac,zaprzyjaznic sie na
dobre i zle.Nie wszystko mozna powiedziec osobom z najblizszego
otoczenia.Wiem,ze tutaj w Austrii jest wielu ludzi,ktorzy maja podobny
problem.Dlatego chcialabym poznac osoby powyzej czterdziestego roku
zycia ,ktore podobnie jak ja szukaja kontaktu z rodakami.
Obserwuj wątek
    • Gość: obcy Re: szukam przyjaciela IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.10.02, 23:23
      jeżeli szukasz szyderców, prześmiewców zamkniętych we własnym kręgu - trafiłaś
      w najlepsze miejsce. Przyjaciela to tu raczej nie znajdziesz :-(
      • kitek1 nie jest tak zle wiedenko................ 16.10.02, 23:48
        jak obcy gada,
        tylko na ogol rzadko w wiedniu bywamy:(
        • Gość: pom Re: nie jest tak zle wiedenko................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 23:50
          powiem nawet, że bardzo rzadko...
          • iwusia Re: nie jest tak zle wiedenko................ 16.10.02, 23:51
            a ja nawet wcale;)
          • kitek1 Re: nie jest tak zle wiedenko................ 16.10.02, 23:52
            czasami malego menika,
            bierzemy do wesolego miasteczka,
            a my sobie przy okzaji troszeczke walcujemy z pompeczka:)
            • Gość: pom Re: nie jest tak zle wiedenko................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 23:54
              walcujemy i równamy teren:)
              • kitek1 Re: nie jest tak zle wiedenko................ 16.10.02, 23:56
                nad pieknym modrym dunajem:)
                • Gość: pom Re: nie jest tak zle wiedenko................ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 23:58
                  chcesz równać donaj, Kitusiu?:)

p.s. byłam i się "zemściłam"... flaki z olejem!!
                  • Gość: wiedenka Re: nie jest tak zle wiedenko................ IP: *.ewave.at 17.10.02, 11:29
                    • tygrysek_ Re: nie jest tak zle wiedenko................ 17.10.02, 11:34
                      a co to za wpis???
                      • robsonick Re: nie jest tak zle wiedenko................ 17.10.02, 11:38
                        tygrysek_ napisał:

> a co to za wpis???

To był atrament sympatyczny - tylko sympatyczni go widza dlatego dla nas jest
                        bialy hihih ;)
                        • tygrysek_ Re: nie jest tak zle wiedenko................ 17.10.02, 11:57
                          kurna chata...:)

a szkoda bo chciałem jaj napisac że mieszkam i pracuje na Grenlandi i tez mam
                          tutaj mało przyjaciół!
                          dookoła same foki i morsy!! buuuu...
    • Gość: Pinot napisalem ale nie dochodzi IP: proxy / 134.65.105.* 17.10.02, 16:37
      niestety Twoj adres jest nieosiagalny .... niedzisiejszy ...
      szukam dalej na dobre i na zle
      • wiedenka1 Re: napisalem ale nie dochodzi 18.10.02, 02:23
        Gość portalu: Pinot napisał(a):

> niestety Twoj adres jest nieosiagalny .... niedzisiejszy ...
        > szukam dalej na dobre i na zle
        Nie dochodzi?No coz,sprobuj sie zalogowac.Odpisze.Mam troche klopotow z
        logowaniem bo zapomnialam piewszego hasla.Jestem tu nowa i nie mam jeszcze
        wprawy:-)
        • Gość: Pinot do Wiedenki IP: proxy / 134.65.105.* 18.10.02, 14:00
          Wiedenko napisz na
          copestello@hotmail.com
          oczywiscie jesli chcesz napisac i masz co napisac ...
          przwaznie na pierwszych checiach sie konczy
          probowalem ze 3 razy zawierac znajomosc przez internet i nawet raz doszlo do spotkania ...
          nie bylo drugiego z wielu powodow. Internet to loteryjka wieksza niz gra w totka.
          Przyjaciol sie ma ze szkoly , z dziecinstwa, pozniej czlowiek nabiera dystansu i boi sie byc skrzywdzonym.
          Otwartosc, naiwnosc, wiara w wartosci -zostawiamy to dzieciom, dorosli tylko w to graja jak w gre albo jak
          na scenie. Jesli chcesz napisac 2 slowa, jesli naprawde szukasz bliskosci, szukasz wspomnien, szukasz
          usmiechu i ciepla, szukasz nadziei to napisz. Pomysl tez z jakiego powodu bedac lubiana nie znajdujesz tego
          wsrod osob poznanych? ciekawe. Ja wiem dlaczego mnie to spotyka -moj wybor, stworzylem sobie tarcze
          za ktora sie schowalem. Tych ktorych chce zobaczyc mam poza zasiegiem wzroku, sa tylko w marzeniach
          albo za horyzontem. Gdzies daleko ... moze w Wiedniu ... moze dalej. Wiem ze odleglosc nic nie znaczy a licza
          sie checi, badz przeznaczenie.
          Mieszkam w UE ale nie w Austrii .
          Ciekaw jestem co napiszesz o ile napiszesz. Sprawdze dzis skrzynke i sprawdze ja w poniedzialek. Jestem
          niecierpliwy i nie lubie odkladac nadziei na pozniej
          pozdrowienia
        • Gość: Pinot do Wiedenki IP: proxy / 134.65.105.* 18.10.02, 14:01
          Wiedenko napisz na
          copestello@hotmail.com
          oczywiscie jesli chcesz napisac i masz co napisac ...
          przwaznie na pierwszych checiach sie konczy
          probowalem ze 3 razy zawierac znajomosc przez internet i nawet raz doszlo do spotkania ...
          nie bylo drugiego z wielu powodow. Internet to loteryjka wieksza niz gra w totka.
          Przyjaciol sie ma ze szkoly , z dziecinstwa, pozniej czlowiek nabiera dystansu i boi sie byc skrzywdzonym.
          Otwartosc, naiwnosc, wiara w wartosci -zostawiamy to dzieciom, dorosli tylko w to graja jak w gre albo jak
          na scenie. Jesli chcesz napisac 2 slowa, jesli naprawde szukasz bliskosci, szukasz wspomnien, szukasz
          usmiechu i ciepla, szukasz nadziei to napisz. Pomysl tez z jakiego powodu bedac lubiana nie znajdujesz tego
          wsrod osob poznanych? ciekawe. Ja wiem dlaczego mnie to spotyka -moj wybor, stworzylem sobie tarcze
          za ktora sie schowalem. Tych ktorych chce zobaczyc mam poza zasiegiem wzroku, sa tylko w marzeniach
          albo za horyzontem. Gdzies daleko ... moze w Wiedniu ... moze dalej. Wiem ze odleglosc nic nie znaczy a licza
          sie checi, badz przeznaczenie.
          Mieszkam w UE ale nie w Austrii .
          Ciekaw jestem co napiszesz o ile napiszesz. Sprawdze dzis skrzynke i sprawdze ja w poniedzialek. Jestem
          niecierpliwy i nie lubie odkladac nadziei na pozniej
          pozdrowienia
    • ulalka Re: szukam przyjaciela 17.10.02, 16:53
      a na moja Babcie, to Jej Ojciec,a moj Pradziadek mowil: "Helusia - wiedenka",
      bo siem we Wiedniu urodzila :-))))
    • Gość: obcy Re: szukam przyjaciela IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.10.02, 20:38
      wiedenka napisał(a):

> Wiem,ze tutaj w Austrii jest wielu ludzi,ktorzy maja podobny
      > problem.

bywalcy FT są w III Najjaśniejszej

> Dlatego chcialabym poznac osoby powyzej czterdziestego roku
      > zycia

niestety też pudło, sądząc po wspisach (a jeżeli mają powyżej 40 to chyba już
      zdziecinnieli :-()

> ktore podobnie jak ja szukaja kontaktu z rodakami.

Oni nie szukają kontaktu, Oni dobrze się tu bawią (pod warunkiem, że nikt obcy
      się nie będzie wtrącał)
      • ulalka Re: szukam przyjaciela 17.10.02, 21:10
        Gość portalu: obcy napisał(a):

Oni nie szukają kontaktu, Oni dobrze się tu bawią (pod warunkiem, że nikt obcy
        się nie będzie wtrącał)

alez skad ten pesymizm :-)))))) chetnie pogadam i z obcym.. decydujace
        starcie ;-)))
        pozdr
        • tygrysek_ Re: szukam przyjaciela 18.10.02, 07:11
          cześć Ulala!!:)),..a moge sie zgłosić jako 8 pasażer Nostromo!????:))
          • Gość: obcy Re: szukam przyjaciela IP: *.crowley.pl 18.10.02, 09:43
            tylko nie przestrasz się mojego wyglądu...
            • ulalka Re: szukam przyjaciela 18.10.02, 13:51
              nio to wysylaj :-))))) czekam na ten Twoj straszny wyglad ;-))) adres znasz :-))
              • Gość: obcy Re: szukam przyjaciela IP: *.crowley.pl 18.10.02, 15:24
                zdjęcia rozdaję wyłącznie osobiście (jeżeli po spotkaniu jeszcze chętni się
                znajdą ;-)
                • Gość: ulalka Re: szukam przyjaciela IP: 195.116.200.* 19.10.02, 16:05
                  Gość portalu: obcy napisał(a):

> zdjęcia rozdaję wyłącznie osobiście (jeżeli po spotkaniu jeszcze chętni się
                  > znajdą ;-)

he he he.. ales mnie zaintrygowal.... ;-))) no to gdzie siem z tymi "chetnymi"
                  spotykasz?? w lochach?? ;-))))))
          • ulalka Witaj Tygrysie :-)))) 18.10.02, 13:50
            jak dzionek?? wlasnie skonczylam sniadanko i kawusie i siadam zaraz do nauki...
            milego dzionka zycze :-)))
            • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysie :-)))) 18.10.02, 13:59
              a czego bendziesz siem uczyć!???:))))
              • Gość: Pinot do Wiedenki IP: proxy / 134.65.105.* 18.10.02, 14:32
                spojrz na moj wpis wyzej
                • vika411 Do Pinot. 20.10.02, 21:18
                  Gość portalu: Pinot napisał(a):

> spojrz na moj wpis wyzej

Spojrzalam i odpisalam na podany adres.Mam powazne klopoty.Podalam ci tez numer
                  telefonu do wiednia.Prosze badz tutaj jutro od 10.00.Chcialabym zebys
                  potwierdzil odbor korespondencji.Pozdrowienia.
                  • Gość: wiedenka Re: Do Pinot. IP: proxy / 213.164.5.* 20.10.02, 21:39
                    vika411 napisała:

> Gość portalu: Pinot napisał(a):
                    >
                    > > spojrz na moj wpis wyzej
                    >
                    > Spojrzalam i odpisalam na podany adres.Mam powazne klopoty.Podalam ci tez
                    numer
                    >
                    > telefonu do wiednia.Prosze badz tutaj jutro od 10.00.Chcialabym zebys
                    > potwierdzil odbor korespondencji.Pozdrowienia.

Przepraszam ale uzylam dotad nickow:wiedenka,i vika uz roznymi numerami.Dzieje
                    sie tak dlatego,ze mam klopoty z logowaniem.Za kazdym razem proponuja mi inny
                    login.Na kobieta uzywam i zawsze uzywalam tylko jednego nicka:Vika.Przepraszam
                    ale to nie moja wina tylko sa jakies klopoty z poczta.W poscie na adres ktory
                    podales napisalam podalam ci moj adres domowy i telefon.Odebrales?
              • Gość: ulalka Re: Witaj Tygrysie :-)))) IP: 195.116.200.* 18.10.02, 15:23
                a uczem siem uczem, do mojej mgrki :-))) a wiesz jakie to ciekawe?? o Bozym
                swiecie zapominam... ;-)))) a tak chcialam isc do kina... a teraz z kim?? :-((
                :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka