katimai 08.12.05, 12:48 dostałam drugą pracę :D:D będę księgową w salonie sukien ślubnych hehe siedem stówek za dwa dni w tygodniu - cudnie nie ?? mówię wam tak się cieszę, że nie moge w miejscu usiedzieć :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: no muszę się pochwalić ;P 08.12.05, 12:51 Łaaaał.... To jednym słowek ceniona (ceniąca się??) księgowa z Ciebie :)) Gratulacje, stawiasz kolejkę wszystkim :D Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: no muszę się pochwalić ;P 08.12.05, 12:55 eheh księgowa ze mnie żadna bo papieru brak , ale !! swoje umiem :) jasne, że stawiam , kto? co? sobie życzy? :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta74 Re: no muszę się pochwalić ;P 08.12.05, 13:03 moi, moi! przywiozlam dupe z paryza to teraz tylko w lengłidżu mowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: no muszę się pochwalić ;P 08.12.05, 13:06 A ja właśnie miałam zakładać wątek poszukujący Ziuty!! PS: zarzygałaś taksówkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta74 Re: no muszę się pochwalić ;P 08.12.05, 13:31 sluchaj, tym razem kultura balszaja. obciachu nie bylo. troche sie podjadlo, popilo, wynudzilo w sali bez okien. dzieki za troske:) z. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: no muszę się pochwalić ;P 08.12.05, 13:45 ach, nuda? w Pałyżu?no nie wiadrem w łeb chyba Ci dam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maggot.maggot Re: no muszę się pochwalić ;P 08.12.05, 13:54 bo paryz, to ja z taxowki liznelam. zauwazylam tylko, ze piekne buty maja te paryzanki. przerozne rodzaje kozakow. bosssskie! ale czasu na nic nie mialam:( Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: no muszę się pochwalić ;P 08.12.05, 14:11 maggot.maggot napisała: > bo paryz, to ja z taxowki liznelam. zauwazylam tylko, ze piekne buty maja te > paryzanki. przerozne rodzaje kozakow. bosssskie! ale czasu na nic nie mialam:( Ziuta to Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 ziuta 08.12.05, 22:03 chociaz wacikow bylo naprzywozic. jakby nie bylo, to z paryza!! wiesz jak sie ceni luksus i exclusive:):) eh... zycie bogaczy...:) a czlowiek tu na wiosce siedzi, bo zimno, ciemno i do domu daleko...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta74 Re: ziuta 08.12.05, 22:22 nie no, wina nawiozlam hurtowo, ze az sie taxiarz zdziwil jak mi torbe podawal heheh a co? butow nie kupilam, torebki nie kupilam, najnowszych trendow nie liznelam to przynajmniej gardlo polaskocze trunkiem francuskim. z. Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: no muszę się pochwalić ;P 08.12.05, 14:46 ja tez gratuluje chyba w ogole robi sie w Polsce lepiej, co chwila ktos mi mowi ze dostal prace (czy to juz myslenie magiczne ?) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: no muszę się pochwalić ;P 08.12.05, 22:01 zajebiscie, katimai!!!! gratulejszons! to na te okazje, moze jakis kieloneczek wychylim i kaszaneczka najlepsiejsza zagryziem:) mam dobra sliwowice ze slowacji. dzisiaj moj ojciec przyjechal z delegacji i przywiozl, ze nie wspomne o napoleonie:):) wyrabisty! Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: no muszę się pochwalić ;P 09.12.05, 06:59 och Conejito ty mi o 22-giej śliwowice proponujesz, jak ja o tej porze to już dawno ululana byłam (wypiłam 2 piwa i tak mnie ścięło że o 21- ej smacznie spałam;) no i musiałam wcześniej spać , zreszta , no która godzina ...:(( Odpowiedz Link Zgłoś