Dodaj do ulubionych

Panowie z kompleksami do dzieła.

08.12.05, 23:03
www.mp3base.net/powiekszenie.html
Obserwuj wątek
    • bebe80 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 08.12.05, 23:09
      Heh girl .... znalam takiego jednego z Wloclawka , facet ma 25 lat i jego "zboj"
      ma 5 cm... w zwodzie 8 :) Chyba by mu sie przydala ta stronka;)
      • girl32 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 08.12.05, 23:11
        No to koniecznie.Dawaj go.Może przy okazji pokaże nam jak Cwiczy? Heheheheh...
        • bebe80 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 08.12.05, 23:14
          Poznalam go na innym forum i byl tak sfrustrowany i otwarty jezeli chodzi o
          problem ze az trudno opisac .... bo to naprawde jest problem
          • girl32 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 08.12.05, 23:16
            Tak,tak...teraz możesz mu pomóc.Buhahahahahaha....
          • girl32 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 08.12.05, 23:18
            A swoją drogą nie ma się czego dziwić,toż narząd nieużywany zanika.
            • bebe80 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 08.12.05, 23:19
              Podobno od poczatku byl taki :)
              • girl32 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 08.12.05, 23:21
                To mu poradz niech w końcu zacznie go używać.Przecież to nie mydło to się nie
                wymydli.
                • bebe80 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 08.12.05, 23:23
                  Hahahahaha no wlasnie problem w tym ,ze kazda co mu w majtki zajrzy to ucieka bo
                  z palcow jej ucieka :)
                  • girl32 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 08.12.05, 23:26
                    Kurcze,my lepiej skończmy te rozmowy nocą,bo się komuś narazimy jeszcze.
    • girl32 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 08.12.05, 23:23
      panienka po powrocie z randki z kulturysta ,opowiada kolezance:...a pozniej to
      tak,jakby przewrocila sie na mnie taka potezna szafa z bardzo
      malutkim ...kluczykiem w zamku.
      • bebe80 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 08.12.05, 23:29
        :))))))) podobno male jest piekne ;)
        • bebe80 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 08.12.05, 23:39
          Jest masa facetow z takim problemem ,ale rzaden Ci sie nie przyzna a tym
          bardziej na forum , dopoki mu w majtki nie zajrzysz :|
          • girl32 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 08.12.05, 23:42
            No tak.Tu to się jedynie przechwalają,ale gdyby doszło do
            konfrontacji....buhahahahaah.....ZARTOWAŁAM
            • ritti Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 08:43
              A mnie sie wydaje,ze Panie maja chyba takze kompleksy,spedzajac zycie na
              forum... I mam wrazenie,ze marzycie,zeby wziac w raczke nawet takiego
              malutkiego:) Ale jakos nie ma chetnych,co..?:)
              • girl32 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 09:49
                Nie martw się...
                • ritti Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 09:49
                  Wcale nie jestem zmartwiony:)To Twój problem w koncu...
                  • girl32 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 09:52
                    No to pozwol,ze sama o to zadbam.Ok?
                  • zosia500 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 09:53
                    Droga girl:) jeśli masz jakiś problem skorzystaj z tel. zaufania :))))))babcia
                    zosia dobrze radzi :)))))))
                    • girl32 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 09:54
                      Nieee...ja mam wypróbowany kącik w "Przyjaciółce".Hihihihi...
    • rysky Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 09:57
      Girl a masz namiary na stronkę gdzie piszą jak zmniejszyć...? :)
      • zosia500 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 09:59
        rysky wejdź do rzeki to Ci się zmniejszy ;)
        • rysky Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 10:06
          Chyba nie myślisz, że będę siedział w rzece bez przerwy, chodzi mi o stały efekt
          a nie chwilowy :)
          • zosia500 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 10:10
            no przestań - laski się zawiodą ;)
            • rysky Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 10:36
              zosia500 napisała:

> no przestań - laski się zawiodą ;)

Zawiodą? Za duży źle za mały źle! No jak Wam dogodzić? :).

A tak nawisem to słyszałem, ze nie ważne czy duży czy mały, ważne by był
              figlarny :)
              • girl32 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 10:38
                Swięta racja.I mały może czynić cuda.Wiele tu też od partnerki zależy.
                • rysky Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 10:40
                  girl32 napisała:

> Swięta racja.I mały może czynić cuda.Wiele tu też od partnerki zależy.

Jesli jest dobrą gospodynia to takiej wszystko w rękach rośnie... :)
          • girl32 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 10:18
            Dobre....chyba coś dla Ciebie wyszukam jednak.Bom miłosierna istota ,nie mogę
            patrzec jak sie męczysz.
            • rysky Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 10:38
              girl32 napisała:

> Dobre....chyba coś dla Ciebie wyszukam jednak.Bom miłosierna istota ,nie mogę
              > patrzec jak sie męczysz.

Dzięki, Wiesz, w tym cały ambaras, że to własnie ja się nie męczę a ktoś inny...
              :):):)
              • zosia500 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 10:41
                > Dzięki, Wiesz, w tym cały ambaras, że to własnie ja się nie męczę a ktoś
                inny..
                chyba były pierwsze sygnały niepokoju ze strony kobiet, że się teraz tak
                wykręcasz?:)
                • rysky Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 10:44
                  No wiesz trudno chodzić po srodki antykoncepcyjene do sklepu z dętkami
                  samochodowym. Musiłabys widzieć ich minę. :)
      • girl32 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 10:01
        Jeszcze nie znalazłam.Ale podejrzewam ,ze gdybym taką tu podała i byłby większy
        oddzew.Bez urazy oczywiscie.
        Przepraszam zarty się mnie ostatnio trzymają i stąd te głupoty. :)))
    • girl32 Rysky 09.12.05, 10:31
      Znalazłam sposób.Ale nie podam go do publicznej wiadomości...z przyczyn
      technicznych.A wiadomosć dla Ciebie czeka.
      • rysky Re: Rysky 09.12.05, 10:56
        Ubawiłaś mnie - no cóż, komentarz też na priv. :)
        • girl32 Re: Rysky 09.12.05, 11:00
          No to mnie zaciekawiłeś.Ale nie odpiszę,bo troszkę próbuję popracować.
          A co do.... to się zastanowię.Ok?
          • rysky Re: Rysky 09.12.05, 11:03
            Skoro się zastanawiasz to myślę, że bedzie pozytywna. Też zabieram się do pracy.
            Pozdrawiam :)
            • girl32 Re: Rysky 09.12.05, 11:04
              Dziękuję.Miłego dnia.:))
            • to-wlasnie-ja Re: Rysky 09.12.05, 11:09
              Chwalipięta :)))))
              • rysky Re: Rysky 09.12.05, 11:12
                Jaki chwali ... pięta ? Chwalę się czymś innym :)
                • zosia500 Re: Rysky 09.12.05, 11:13
                  :))))))))))
                • to-wlasnie-ja Re: Rysky 09.12.05, 11:19
                  Wedlug mnie to raczej ktos tu szukal pomocy w zmniejszaniu i zarazem dokladal kompleksow innym przedstawicielom plci brzydszej. Jakos cicho, pewnie niektorzy poszli obejrzec jeszcze raz ...
                  • girl32 Re: Rysky 09.12.05, 11:22
                    Oddali się lekturze i ćwiczą w zaciszu...dlatego tak cicho.
                    • rysky Re: Rysky 09.12.05, 11:40
                      Girl ja to chyba po ćwiczeniach, będę musiał zatrudnić tragarzy :(. Jak myslisz?
                      • to-wlasnie-ja Re: Rysky 09.12.05, 11:42

Uprzedz jak cos takiego planujesz napisac, bo oplulam monitor :))))))
                        • rysky Re: Rysky 09.12.05, 11:57
                          To moje szczęście, że nie rozmawiamy z sobą "Face to Face" :)
                          • to-wlasnie-ja Re: Rysky 09.12.05, 11:59

Mysle, ze wtedy temat bylby inny, wiec moglbys czuc sie bezpiecznie :))))
                            • rysky Re: Rysky 09.12.05, 12:03
                              Myslę, że temat nie byłby inny, a zostałby skierowany na drogę praktyczną :):):)
                              • to-wlasnie-ja Re: Rysky 09.12.05, 12:08
                                czyli jak konkretny facet - bez zbednych slow?:))))
                                • bettina75 Re: Rysky 09.12.05, 12:09
                                  i zwykle ma tylko JEDNO w glowie:))
                                  • rysky Re: Rysky 09.12.05, 12:21
                                    Wszytko zależy od kobiety? :))) Trudno wywnioskować czy mnie obrażacie czy
                                    komplementujecie? :)
                                    • bettina75 Re: Rysky 09.12.05, 12:23
                                      Ja nie obrazam nikogo (to moja natura:)))
                                      • rysky Re: Rysky 09.12.05, 12:26
                                        bettina75 napisała:

> Ja nie obrazam nikogo (to moja natura:)))

Ja też nikogo nie mam zamiaru obrazić, też taka moja natura a że obdarzyła mnie
                                        hojnie...:):):)
                                        • bettina75 Re: Rysky 09.12.05, 12:29
                                          Widac, ze masz powod do dumy:))
                                          • rysky Re: Rysky 09.12.05, 12:30
                                            Betinko - coś mi się przypomina, że mamy zaległy spacer? Nie będziesz się bała?
                                            • bettina75 Re: Rysky 09.12.05, 12:32
                                              Oj, calkiem o nim zapomnialam....
                                              Chyba jednak nie skorzystam...troche sie boje....Twojego ciepla....nie
                                              wiem....taraz jestem w kropce....
                                              :-))
                                              • rysky Re: Rysky 09.12.05, 12:36
                                                Każda by się bała :). Ale strach należy przełamywać. Życie w strachu to koszmar.
                                                :):):)Seanse terapeutyczne - po starej znajomosci - masz u mnie za darmo :)
                                                • bettina75 Re: Rysky 09.12.05, 12:38
                                                  A na czym beda polegaly te seanse??
                                                  • rysky Re: Rysky 09.12.05, 12:40
                                                    Na Twoim oswajaniu że strachem :). Nie taki ....diabeł starszny jak go malują :)
                                                  • bettina75 Re: Rysky 09.12.05, 12:43
                                                    Jezeli wszystko ma sie odbyc w hipnozie, to sie na to nie pisze...
                                                    Musze wszystko widziec, slyszec, czuc etc. zeby w razie czego...
                                                    powiedziec STOP!
                                                  • rysky Re: Rysky 09.12.05, 12:46
                                                    Nigdy nie usypiam pacjentki to nie w moim stylu, jej reakcje są dla mnie bardzo
                                                    ważne. Myślę, że jeżeli chcesz skorzystać z darmowych seansów to musisz się
                                                    zapisać na wizytę. Radzę sie pośpieszyć bo zostało już nie za wiele wolnych
                                                    terminów a teraz spadam do roboty. PACJENTKI czekają :))))
                                                  • bettina75 Re: Rysky 09.12.05, 12:48
                                                    Dobra, zastanowie sie jeszcze, musze to przespac:))
                                                    Zycze Ci miluchnej pracy:))
                                                  • rysky Re: Rysky 09.12.05, 12:53
                                                    Dzięki, że wpadłaś i chwilę, że mną poświntuszyłaś w myśl zasady: "w piątki
                                                    świńskie wątki". Życzę uśmiechu na twarzy i miłego dnia i weekendu.
                                                  • bettina75 Re: Rysky 09.12.05, 12:55
                                                    Rysky, ja nie swintusze:PP !!!!!!!!
                                                    Tobie tez milego weekendu:)
                                                  • rysky Re: Rysky 09.12.05, 13:06
                                                    Tak czy owak to miło, że wpadłaś i prowadziłaś ze mna poważną rozmowę na
                                                    niepoważny temat, dzięki :) Pozdrawiam
                                                  • bettina75 Re: Rysky 09.12.05, 13:15
                                                    :-))
                                        • to-wlasnie-ja Re: Rysky 09.12.05, 12:33
                                          Obrażać? ależ skąd !:)) czasem tylko lubię sie podroczyć i to wszystko. Zresztą, czy to ja zaczęłam o praktyce? Jak widzę jesteś skłonny sie podzielić darami natury...
                                          • rysky Re: Rysky 09.12.05, 12:39
                                            Dal Ciebie też darmowa dmonstracja: jak działa takie urządzenie, pod warunkiem,
                                            że zgodzisz się osobiście uczestniczyc w pokazie :):):)
                                            • to-wlasnie-ja Re: Rysky 09.12.05, 12:47
                                              W pokazie -jak najbardziej. Jako widz :))))
                                              • rysky Re: Rysky 09.12.05, 12:55
                                                Podglądaczka !!! :):):)
                                                • to-wlasnie-ja Re: Rysky 09.12.05, 16:23
                                                  ????... sam mnie zaprosiles na pokaz :))))
                                                  • girl32 Re: Rysky 09.12.05, 16:29
                                                    Ja też chcę popatrzec.Samo zdjęcie mi nie wystarczy.:))
                                                  • rysky Re: Rysky 10.12.05, 15:46
                                                    Niestety pokaz jest zamknęty. Nie przewiduję widowni a tylko urządzenie i obiekt
                                                    do testów :)
                                                  • girl32 Re: Rysky 10.12.05, 15:47
                                                    Szkoda...:))))
                                                  • rysky Re: Rysky 10.12.05, 15:49
                                                    Mozesz zawsze zostać obiektem do testowania. Decyzję pozostawaiam Tobie :)
                                                  • girl32 Re: Rysky 10.12.05, 15:52
                                                    A kto będzie testował.Sam właściciel czy może uczniowie? :)
                                                  • rysky Re: Rysky 10.12.05, 16:00
                                                    Nie mam uczniów, jestem w tych sprawach indywidualistą :)
                                                  • girl32 Re: Rysky 10.12.05, 16:01
                                                    No to muszę się poważnie zastanowić.:)
                                                  • rysky Re: Rysky 10.12.05, 16:04
                                                    Zastanów sie ale coś mi się zdaje, że Ciebie nie przekonam. Zmykam w takim razie
                                                    szukać obiektów do testowania. Przyjemnego wieczorku życze i jutrzejszej
                                                    niedzieli. :)
                                                  • girl32 Re: Rysky 10.12.05, 16:11
                                                    Dziekuję bardzo i vice versa.
    • tapatik Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 12:02
      A reszta? :-)
      • bebe80 Re: Panowie z kompleksami do dzieła. 09.12.05, 12:36
        Prosze ,prosze widze,ze watek rosnie .... :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka