r.kruger 13.12.05, 12:54 co pięć minut będe sprawdzać czy jesteś...do oporu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conejito13 Re: conejito13 czekam 14.12.05, 10:00 kruger, ale wiesz, ja nic nie dostalam. serio. wtedy jak weszlam na poczte, kiedy ci pisalam, ze weszlam, mialam dwa maile od ciebie, ale one byly hm... z tych smiesznych maili. tam nie bylo tresci do odpowiedzi. wysle ci moj email drugi, ok? bo ta glupia gazeta to nie dziala dobrze. zaraz ci wysle moj adres priv. papa. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: conejito13 czekam 14.12.05, 10:02 o bosz... chyba cie zle zrozumialam. ty czekasz na mnie a nie na maila, tak? matko, podpowiedz, bo nie wiem o co chodzi... jestem troche chora. zlapalam jakas pieprzona grype zoladkowa. wczoraj rano nie bylam w robocie,wieczorem sie przyczlapalam a dzisiaj mam leb pekajacy i wory pod oczami... mamo, ja chce juz wiosneeeeee! precz z zima, wilgotnoscia i obrzydliwa pogoda, chce slonce i dobre samopoczucie! Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: conejito13 czekam 14.12.05, 11:24 czekałam na ciebie on line a w skrzynce powinny być 4 wiadomości 2 śmieszne i dwie bardziej normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: conejito13 czekam 14.12.05, 12:21 no wlasnie ni mom. zara pojdem i ci wyslem jemajla. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: conejito13 czekam 14.12.05, 14:57 jestem już bo mnie nie było teraz pewnie ciebie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: conejito13 czekam 14.12.05, 17:14 no kurcze, nie ma mnie, bo jak moge byc jak jestem w domu w tym czasie:( przeciez ja pracuje ze sjesta, wiadomo, hiszpania:):) ale juz jestem, to teraz pewnie cysi dajesz adasiowi!:( Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: conejito13 czekam 14.12.05, 17:50 byłaś to teraz moja zmiana-o sjeście zapomniałam baranica jedna Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: conejito13 czekam 14.12.05, 18:08 a ja bylam i znikam, bo dali mi glupiego robote, jako ze dept. administracji sie nie wyrabia, to wrobili mnie:( a moj szef to zwykly chujek i zamiast powiedziec, zem zajeta wybitnie, to powiedzial, ze mam zawijac w te sreberka. to siedze i zawijam. jutro sie pojawie. Odpowiedz Link Zgłoś