Dodaj do ulubionych

Nie chcemy maria na FT

22.10.02, 10:53
Obserwuj wątek
    • Gość: kijana Re: Nie chcemy maria na FT IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 10:55
      mów za siebie!!!! pierdoło...
      • Gość: mario2 Re: Nie chcemy maria na FT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 10:57
        Zostaw gnoja- to tepy typ z Jeleniej Gory.
        Facio pokroju Samci, o Sraczku nie wspominajac- co mowi samo za siebie :o)
        • marek391 Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:01
          Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Zostaw gnoja- to tepy typ z Jeleniej Gory.
          > Facio pokroju Samci, o Sraczku nie wspominajac- co mowi samo za siebie :o)

Shreczkowi nalezy sie medal za pogrom towarzyskiego.

• Gość: lelek Re: Nie chcemy maria na FT IP: *.dami.pl / 192.168.1.* 22.10.02, 12:57
          zamknij sie gnoju,co masz do ludzi z Je;eniej Gory,obszczany konfidencie z NRD!
      • marek391 Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:00
        ciebie tez nie przyjeli do ligi:))))))))))))))))))). Ubaw na całego.
        • samanta1 Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:03
          marek391 napisał:

> ciebie tez nie przyjeli do ligi:))))))))))))))))))). Ubaw na całego.

:)))))))))) rozbawiles mnie:)))))))
          • Gość: mario2 Re: Nie chcemy maria na FT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 11:06
            mnie tez- widok idiotow zawsze mnie bawi
            • samanta1 Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:12
              w takim razie zazroszcze ci.Ilekroc spojrzysz do lustra to pewnie boki zrywasz
              ze smiechu.
              • Gość: mario2 Re: Nie chcemy maria na FT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 11:37
                lepsze to, niz wycie kretynki do ksiezyca na widok wlasnego odbicia
            • tygrysek_ Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:13
              Shreczek pogromił Towarzyskie?? co Ty idioto wypisujesz!:)
              spierdolił stąd z podkulonym ogonem!
              • shrek_ Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:48
                Kto spier*****?. Nie wiem czy zauważyliście, ze tylko z kilkoma osobami pisałem na tym forum. Ciebie Tygrys akurat
                lubiłem. Z większością nie miałem ochoty rozmawiać. Nie szukałem w nich przyjaciół. Pisałem na swoim wątku i
                należało to uszanować. Wszyscy tu tacy mocni w gębie, ale boicie się odezwać gdy komuś dzieje się krzywda. Taka
                jest prawda.
                Rzygać mi się chce.
                Żegnam.
                • mario2 Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:52
                  No pisales na wlasnym watku kretynie- zakladanych jako mario2_
                  • Gość: martucha Re: Nie chcemy maria na FT IP: *.chello.pl 22.10.02, 11:58
                    o komu decydowac o tym, kto tu moze bywac, a kto nie?
                    pytam tak z ciekawosci, bo chcialabym wiedziec, czy moge
                    sobie tu spokojnie bywac, czy mam stad spierdalac?
                    • tygrysek_ Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 12:05
                      jak to kto Szrek??? nicka"Shrek_" nie widziałem juz od kilku tygodni!!
                      i co nie nazwiesz tego spierdoleniem????

a kiedyś pisałeś że jak zmienisz nicka to powiadomisz o tym...

tygrysek...
                • iwusia Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 13:03
                  Shrek zastanów sie moze dlaczego nie stanęli w obronie?. W pewnym miejscu i
                  czasie okazałes się dwulicowy i dlatego z mojej strony nie mogłes liczyc na
                  poparcie. Tak naprawde to sobie sam na to zasłuzyłes i możesz mieć pretensje
                  tylko do siebie a nie do innych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka