Gość: kijana Re: Nie chcemy maria na FT IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 10:55 mów za siebie!!!! pierdoło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Nie chcemy maria na FT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 10:57 Zostaw gnoja- to tepy typ z Jeleniej Gory. Facio pokroju Samci, o Sraczku nie wspominajac- co mowi samo za siebie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
marek391 Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:01 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Zostaw gnoja- to tepy typ z Jeleniej Gory. > Facio pokroju Samci, o Sraczku nie wspominajac- co mowi samo za siebie :o) Shreczkowi nalezy sie medal za pogrom towarzyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Nie chcemy maria na FT IP: *.dami.pl / 192.168.1.* 22.10.02, 12:57 zamknij sie gnoju,co masz do ludzi z Je;eniej Gory,obszczany konfidencie z NRD! Odpowiedz Link Zgłoś
marek391 Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:00 ciebie tez nie przyjeli do ligi:))))))))))))))))))). Ubaw na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:03 marek391 napisał: > ciebie tez nie przyjeli do ligi:))))))))))))))))))). Ubaw na całego. :)))))))))) rozbawiles mnie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Nie chcemy maria na FT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 11:06 mnie tez- widok idiotow zawsze mnie bawi Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:12 w takim razie zazroszcze ci.Ilekroc spojrzysz do lustra to pewnie boki zrywasz ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Nie chcemy maria na FT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 11:37 lepsze to, niz wycie kretynki do ksiezyca na widok wlasnego odbicia Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:13 Shreczek pogromił Towarzyskie?? co Ty idioto wypisujesz!:) spierdolił stąd z podkulonym ogonem! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:48 Kto spier*****?. Nie wiem czy zauważyliście, ze tylko z kilkoma osobami pisałem na tym forum. Ciebie Tygrys akurat lubiłem. Z większością nie miałem ochoty rozmawiać. Nie szukałem w nich przyjaciół. Pisałem na swoim wątku i należało to uszanować. Wszyscy tu tacy mocni w gębie, ale boicie się odezwać gdy komuś dzieje się krzywda. Taka jest prawda. Rzygać mi się chce. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 11:52 No pisales na wlasnym watku kretynie- zakladanych jako mario2_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Nie chcemy maria na FT IP: *.chello.pl 22.10.02, 11:58 o komu decydowac o tym, kto tu moze bywac, a kto nie? pytam tak z ciekawosci, bo chcialabym wiedziec, czy moge sobie tu spokojnie bywac, czy mam stad spierdalac? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 12:05 jak to kto Szrek??? nicka"Shrek_" nie widziałem juz od kilku tygodni!! i co nie nazwiesz tego spierdoleniem???? a kiedyś pisałeś że jak zmienisz nicka to powiadomisz o tym... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Nie chcemy maria na FT 22.10.02, 13:03 Shrek zastanów sie moze dlaczego nie stanęli w obronie?. W pewnym miejscu i czasie okazałes się dwulicowy i dlatego z mojej strony nie mogłes liczyc na poparcie. Tak naprawde to sobie sam na to zasłuzyłes i możesz mieć pretensje tylko do siebie a nie do innych. Odpowiedz Link Zgłoś