nutopia Re: kocham nutopię 17.12.05, 23:30 makbrajd napisał: > ...ale za co? > teraz wpadłeś na ten genialny pomysł?;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kocham nutopię 17.12.05, 23:31 toć....kazałaś mi to napisać...z nowym, niepołamanym pejczem stojac nade mną... cóż miałem uczynić? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kocham nutopię 17.12.05, 23:32 makbrajd napisał: > toć....kazałaś mi to napisać...z nowym, niepołamanym pejczem stojac nade mną... > > cóż miałem uczynić? > chciałam cię sprawdzić dobry niewolnik dostaniesz dziś chleb z cukrem Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kocham nutopię 17.12.05, 23:33 kamilar napisał: > Ja sie was boju:( nie bój się tylko załóz wątek kocham nutopię to nie dostaniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: kocham nutopię 17.12.05, 23:34 Będę nudny i powiem, że ja nie klamię a już na pewno nie w sprawie miłości:P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kocham nutopię 17.12.05, 23:35 kamilar napisał: > Będę nudny i powiem, że ja nie klamię a już na pewno nie w sprawie miłości:P ty nie masz mówic ty masz pisać:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kocham nutopię 17.12.05, 23:37 kamilar...wierz mi..tak bedzie lepiej dla Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: kocham nutopię 17.12.05, 23:38 Komformistom i reltywiatom mówimy nie, choćbym miał żałować to się nie ugnę przed tyranią. Choćbym podążał ciemną doliną zła sie nie ulęknę, albowiem jam jest doliną. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: kocham nutopię 17.12.05, 23:33 może choć smalcu trochę? odtłuszczyłem się trochę ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kocham nutopię 17.12.05, 23:34 makbrajd napisał: > może choć smalcu trochę? > > odtłuszczyłem się trochę ostatnio... > tak? ja powinnam ale mi się nie chce jakoś brak motywacji Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kocham nutopię 17.12.05, 23:36 makbrajd napisał: > to moze ja przejmę bacik? > hahahhahaa Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kocham nutopię 17.12.05, 23:38 makbrajd napisał: > czyli nie mówisz nie? > skoro masz tym pomóc zrozumieć kamilarowi jedyną i słuszną drogę.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30277&w=33658420&a=33658859 Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:42 Choćbym padł na kolana nie usłyczycie mojego skomlenia, możecie mnie pokonać, ale nigdy mnie nie złamiecie. Mac towarzyszu nie lękaj się, niech Ci nie zadrży ręka. Kwaśniewski i tak Ci w moim imieniu wybaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:43 kamilar napisał: > Choćbym padł na kolana nie usłyczycie mojego skomlenia, możecie mnie pokonać, > ale nigdy mnie nie złamiecie. Mac towarzyszu nie lękaj się, niech Ci nie zadrży > ręka. Kwaśniewski i tak Ci w moim imieniu wybaczy:) nie szukam wybaczenia! szukam sprawiedliwośći! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:45 A czymże jest sprawiedliwość, wszyscy o tym mówią, ale nikt nie widział, ani nie potrafi zdefiniować. Gdzie się podziały czasy gdy wszystko miało swoją nazwę?? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:46 Ej czy na tej fotce wyżej za marszałkiem nie ma poświaty:) flickr.com/photos/94606490@N00/?saved=1 Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:43 nutopia napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30277&w=33658420&a=33658859 pomoz mi o pani z tym krnąbrnym człekiem Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:45 trzeba będzie zastosować inne środki perswazji Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:46 Praiw byś mnie rozgryzła, gdybyś tylko zamiast perswazji napisała perwersji: moauuuu Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:47 kamilar napisał: > Praiw byś mnie rozgryzła, gdybyś tylko zamiast perswazji napisała perwersji: mo > auuuu czyli bacik się przyda;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:50 Ale ja wrażliwą wierchnią powłokę mam i bacik musi być mięciutki jak kaczuszka. P.S. oglądaliście film closer:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:52 nie zmieniaj tematu! nutopia, szlifuj bacik! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:54 ja nie oglądałam o czym (ja dziś miałam dzień pod wezwaniem Kubusia Puchatka oraz duetu Jacka i Placka - moje dziecko nie mogło wyjść z podziwu że jeden z nich to prezydent i zadawało mi wielce kłopotliwe pytanie - który.... a skąd na Boga mam to wiedizeć??? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:56 Jest tam wątek o gościu, który myśli że gada przez net z ekstra laską a gada z innym facet, a jaki przy tym napalony:0 Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:57 kamilar napisał: > Jest tam wątek o gościu, który myśli że gada przez net z ekstra laską a gada z > innym facet, a jaki przy tym napalony:0 czyli samo życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:58 kamilar napisał: > Jest tam wątek o gościu, który myśli że gada przez net z ekstra laską a gada z > innym facet, a jaki przy tym napalony:0 to nic nowego:) standard wejdź na czata jako basia_25:) nic nie musisz gadać...tłumy napaleńców odrazu Cie przelecą wirtualnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:58 makbrajd napisał: > kamilar napisał: > > > Jest tam wątek o gościu, który myśli że gada przez net z ekstra laską a g > ada z > > innym facet, a jaki przy tym napalony:0 > > > to nic nowego:) > standard > wejdź na czata jako basia_25:) nic nie musisz gadać...tłumy napaleńców odrazu > Cie przelecą wirtualnie:) > więc to ty basiu??? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: mak bierz bat i nauczaj 17.12.05, 23:59 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > kamilar napisał: > > > > > Jest tam wątek o gościu, który myśli że gada przez net z ekstra las > ką a g > > ada z > > > innym facet, a jaki przy tym napalony:0 > > > > > > to nic nowego:) > > standard > > wejdź na czata jako basia_25:) nic nie musisz gadać...tłumy napaleńców od > razu > > Cie przelecą wirtualnie:) > > > więc to ty basiu??? ja jestem zofia_49 Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: mak bierz bat i nauczaj 18.12.05, 00:03 JA zawsze piszę cześć, imenuje się krzyś i też mam 12 lat Odpowiedz Link Zgłoś