neita33 20.12.05, 12:54 Twojego Królestwa,każ rozewrzeć wrota,bo oto przybywam,niosąc ze sobą pozytywną energię i zwój najszlachetniejszego jedwabiu ;) Bądź pozdrowion! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hedonista.oswiecony Re: Hedon....czekam u bram 20.12.05, 13:35 neita33 napisała: > Twojego Królestwa,każ rozewrzeć wrota,bo oto > przybywam,niosąc ze sobą pozytywną energię i zwój > najszlachetniejszego jedwabiu ;) > Bądź pozdrowion! :) Witaj Neita33, bądź pozdrowiona między forumowiczami i korzystaj odpowiedzialnie z hedonizmu ku Twojej i królestwa pomyślności ;) kłaniam się, Hedon Oświecony I Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Hedon....czekam u bram 20.12.05, 14:48 hedonista.oswiecony napisał: > Witaj Neita33, bądź pozdrowiona między forumowiczami i korzystaj > odpowiedzialnie A co będzie jak będę korzystać nieodpowiedzialnie? Wolę wiedzieć z góry jakie kary w tej kwestii przewidziałeś ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony kary? jakie kary? 20.12.05, 15:39 Hedonista szuka dojścia do człowieka poprzez przyjemność. Przyjemność otwiera, kara zamyka... To nie real, żeby trzeba było karać ;) HO:) p.s. ew. jak się pojawią napaści itd... to same wypowiedzi będę usuwał coby się nie rozprzestrzeniały Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: kary? jakie kary? 20.12.05, 19:34 Napastliwa nie jestem,więc nie mam się czego obawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
christopher_frank Re: Hedon....czekam u bram 20.12.05, 14:24 Taaa...a ja tu jak ten cham, bez pukania, i "siemka" zamiast odpiwedniego rytuału powitalnego... Powinno mi być głupio. Głupio mi, że mi nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Hedon....czekam u bram 20.12.05, 14:46 christopher_frank napisał: > Taaa...a ja tu jak ten cham, bez pukania Widocznie było otwarte :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony królestwo stoi przed wami otworem 20.12.05, 15:40 Hedon jest wyluzowany i siemka też jest git ;) Odpowiedz Link Zgłoś