Dodaj do ulubionych

I jest Pan tam gdzieś?

25.12.05, 22:19
Obserwuj wątek
    • t-800 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:25
      Jaki pan? :-]
    • konrado80 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:26
      jestem pse Pani
      ale coś ze służą mi te święta, wczoraj po wigilii źle się czułem i teraz znowu,
      ale to nie z przejedzenia, tylko coś siadło mi na żołądku i ide połóżyć się
      • sunrise_0 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:27
        Wielka szkoda proszę Pana ale cóż ... lepiej niech się Pan położy
        • konrado80 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:28
          ale mam nadzieje że jutro będzie jeszcze okazja porozmawiać pse Pani
          • t-800 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:30
            W razie czego zastąpię. ;-)
            • konrado80 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:31
              ale czy dasz rade? :P
              • t-800 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:32
                Zobaczymy. ;-)
              • girl32 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:33
                Konrado a może Ty w ciąży jesteś?
                • natashaa2 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:34
                  Girl, nie przeszkadzaj, nie widzisz ze tu sie na romans zanosi - no chodz juz
                  kochana, wychodzimy cichaczem (a moze z cicha pek:))
                  • sunrise_0 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:35
                    no nie pani N. romanse....? nieee....
                    • natashaa2 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:36
                      :) ja tam swoje wiem...no juz ide za Girl, bo mnie zaraz zdzieli ponczocha za
                      ociaganie sie:)
                      • sunrise_0 pytanie do Pań 25.12.05, 22:39
                        moje drogie Panie tu obecne..właśnie powróciłam z burzliwego spotkanie 30-
                        latków...pytanie wieczoru postawione przez naszego wiecznego kawalera brzmiało:
                        czy kobieta i mężczyzna moga byc przyjaciółmi ...no i jak moje Panie ..mogą?
                        • konrado80 nie jestem kobietą, ale 25.12.05, 22:42
                          jak najbardziej tak
                          • sunrise_0 Re: nie jestem kobietą, ale 25.12.05, 22:43
                            przykłady z życia? dowody..? pana lub kolegów?
                            • konrado80 Re: nie jestem kobietą, ale 25.12.05, 22:45
                              nie wiem jak to udowodnić, po prostu ja wiem i zresztą mam przyjaciółkę
                              i jakoś nie wylądowaliśmy w łóżku
                              • sunrise_0 Re: nie jestem kobietą, ale 25.12.05, 22:46
                                hmmm interesujące
                                • konrado80 Re: nie jestem kobietą, ale 25.12.05, 22:47
                                  a Pani wierzy??
                          • sunrise_0 Re: nie jestem kobietą, ale 25.12.05, 22:47
                            Pytanie brzmi dlaczego nie ?
                        • sunrise_0 pytanie do Pań 25.12.05, 22:45
                          moje drogie Panie tu obecne..właśnie powróciłam z burzliwego spotkanie 30-
                          latków...pytanie wieczoru postawione przez naszego wiecznego kawalera brzmiało:
                          czy kobieta i mężczyzna moga byc przyjaciółmi ...no i jak moje Panie ..mogą?
                        • radzio.ktory.dody.nie.kochal z moich 26.12.05, 00:36
                          przebogatych, bo jakżeby inaczej, przemyśleń i dopświadczeń wynika, że jednak
                          nie. Nie daje rady..
                  • girl32 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:35
                    Ups... przepraszam.Masz rację pogadajmy lepiej o pończoszkach.:))
                • konrado80 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:35
                  to dlatego siakiś taki duży apetyt miałem dzisiaj :)))
            • sunrise_0 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:33
              dziękuje T-800 za zastępstwo :-) u proszę Pana życze powrotu do zdrowia do 2
              rundy .. :-)
              • sunrise_0 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:34
                No i witam Panią ...
              • konrado80 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:35
                postaram się na jutro być gotowy ;))
                a teraz miłego wieczorku, a potem
                kolorowych i erotycznych snów :))
                • natashaa2 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:35
                  a nie mowilam:)))
                  • sunrise_0 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:36
                    Oj Pani N...
                    • natashaa2 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:37
                      W celu pozbycia sie erotycznych snow radze przejsc:
                      na topik o ponczoszkach
                      na topik o kurach domowych:)
                      • konrado80 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:38
                        a dlaczego miałaby pozbyć się erotycznych snów?? ;>
                        • sunrise_0 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:41
                          No Panie K... czas do spania a do Pań kieduje moje pytanie, które sie gdzieś tu
                          pojawiło
                          • konrado80 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:43
                            będe walczył z bólem i pozostane jeszcze troche i porozmawiam z Panią ;)
                          • natashaa2 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:43
                            :) ale jakie pytanie?
                        • natashaa2 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:41
                          podobniez Pan chory...
                          • konrado80 Re: I jest Pan tam gdzieś? 25.12.05, 22:47
                            a co ze mną?? ;)
                        • sunrise_0 Dzielny Pan jest 25.12.05, 22:44
                          • sunrise_0 Re: Dzielny Pan jest 25.12.05, 22:45
                            Tam wyżej pojawiło sie pytanie do Pań
                            • konrado80 Re: Dzielny Pan jest 25.12.05, 22:46
                              a jaki ja dzielny, po prostu fajnie się rozmawia ;)
                              • sunrise_0 wierze 25.12.05, 22:48
                                wierze w taką przyjaźń bo mam takiego wariata z którym sie znamy już 5 lat
                                natomiast zawsze jest taki moment kiedy się myśli...hmm a może....?
                                • konrado80 Re: wierze 25.12.05, 22:50
                                  zawsze się myśli, ale ważne jest to żeby to przezwyciężyć
                                  • sunrise_0 Re: wierze 25.12.05, 22:54
                                    Oczywiście...ma Pan rację.Dzięki temu racjonalnemu myśleniu możemy sobie z
                                    Panem B. ( przyjacielem) pić kawke na Świętokrzyskiej i plotkować
                                    • konrado80 Re: wierze 25.12.05, 22:56
                                      czyżbyś pijała kawe w tej samej kawiarni w której piłem herbate? ;)
                                      • sunrise_0 Re: wierze 25.12.05, 22:57
                                        Hmm Panie N czyżby Daily..?
                                        • sunrise_0 Re: wierze 25.12.05, 22:58
                                          Kurcze Panie K oczywiście ...;-) to jeszcze raz..czyżby Daily?
                                          • konrado80 Re: wierze 25.12.05, 23:01
                                            nie wiem czemu, ale przyuważyłem że tylko kobiety mają problemy w odpisywaniu
                                            na dany post i zawsze Wasze odpowiedzi nie są tam gdzie być powinny
                                            czy możecie mi wyjaśnić dlaczego tak się dzieje? ;)
                                • natashaa2 Re: wierze 25.12.05, 22:54
                                  W filmie Kiedy Harry poznal Sally jest cala scena dotyczaca tego zagadnienia z
                                  pointa ze taka przyjazn jest niemozliwa (co dobitnie potwierdza zakonczenie
                                  filmu)
                                  • sunrise_0 Re: wierze 25.12.05, 22:57
                                    Ale czasem lepiej zdusić to w sobie bo jak nie wyjdzie związek to trci sie
                                    super przyjaciela pani N.
                                  • konrado80 Re: wierze 25.12.05, 22:57
                                    ale film nie jest życiem realnym
                                    • sunrise_0 Mała ta stolica 25.12.05, 23:01
                                      ...jeżeli pijemy kawe/hebate w tym samym miejscu
                                      • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:03
                                        no właśnie gubię sie w tym drzewku :-)
                                        • konrado80 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:04
                                          masz drzewko, czy widzisz wszystkie wypowiedzi??
                                      • konrado80 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:03
                                        tego jeszcze nie wiem, bo na Świętokrzyskiej sa przynajmniej dwie :)
                                        • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:04
                                          Hmm...Daily bliżej Mazowieckiej..tam mżna zaparkować
                                          • konrado80 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:05
                                            koło orange?
                                            • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:06
                                              Nie zróciłam uwagi..duże jest to Daily...jedne z większych..wychodzisz
                                              przechodzisz przez ulicę i jest poczta głowna
                                              • konrado80 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:09
                                                to ta sama ;)
                                                • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:13
                                                  No widzi Pan...A może Pan siedział tam z kolegą/koleżanka pił Pan herbate a ja
                                                  siedziałam obok...?
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:14
                                                    może i może to Pani otwierałem drzwi?
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:16
                                                    I może to na mnie Pan się zapatrzył i zapytał kolegę o radę..?
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:19
                                                    i może to Pani odwzajemniła mój uśmiech, odwracając głowe do przyjaciela?
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:21
                                                    udając,że jest przyjaciel jest kimś wiecej...a kim był pana znajomy?
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:25
                                                    a tak naprawde był tylko zwykłym przyjacielem?
                                                    a mój znajomy był kolegą ze szkoły
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:27
                                                    był zwykłym przyjacielem z którym popijamy sobie kawę i czasem chodzimy na
                                                    Mazowiecką poskakać
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:28
                                                    a kiedy mogę zastać Panią będącą samą?
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:32
                                                    przy moim trybie życia bardzo rzadko...niech mi pan powie tak szczerze tak
                                                    czystko teoretycznie z ciekawości pytam ...spotyka sie Pan z ludzmi z Forum?
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:34
                                                    już nie raz... ;)
                                                    a Pani?
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:37
                                                    Nie jakoś rzadko tu bywam.jak już to gdy mam chwilę w pracy... jakieś
                                                    przyjaźnie Pan zawiązał? miłośc się tu zdarza?
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:41
                                                    moim zdaniem, miłość się nie zdarza w necie, ale po poznaniu interesującej
                                                    osoby i spędzeniu z nią troche czasu, wszystko jest możliwe
                                                    znajomości już kilka się zawiązało i mam nadzieje że to jeszcze nie koniec ;)
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:44
                                                    Trochę mnie Pan tym zdziwił...jestem trochę racjonalną osoba i o ile w
                                                    znajomość moge uwierzyc to jakiś wypływający z tego związek nie za
                                                    bardzo...dowody prosze pana
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:51
                                                    a dlaczego nie??
                                                    miejsce do poznania tej osoby, jak każde inne
                                                    najpierw rozmawiacie, coraz częściej, wymieniacie się fotkami, lub nie (i wtedy
                                                    jest randka w ciemno), po jakimś czasie jest pierwsze spotkanie
                                                    a co potem to już nie wiem :)
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 25.12.05, 23:56
                                                    zgadzam sie ale zawsze jest element rozczarowania...wie Pan wiele ludzi
                                                    filozofuje na forum a w życiu tak cieniutko jak sie usiądzie z nimi twarza w
                                                    twarz
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:00
                                                    w każdej sytuacji może być rozczarowanie
                                                    jak poznasz kogoś w realu i pierwszej sytuacji będziesz zadowolona, a jak
                                                    umówicie się na spotkanie to już nie musi być tak pięknie (ostatnio o takim
                                                    przypadku słyszałem) więc...??
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:04
                                                    no nie zupełnie...rozmawiasz z kimś tutaj..Pani X snuje piekne wywody piszę
                                                    kilometrowe maile...spotykasz się z nią i okazuje sie ze Pani X nie ma nic do
                                                    powiedzenia tak na prawde....w życiu od razu widzisz co jest grane...tutaj
                                                    podświadomie budujesz obraz osoby z którą rozmawiasz...pewnie robisz to i ze
                                                    mna nawet o ym nie wiedząc
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:09
                                                    wszędzie jest jakieś ryzyko, jak nie zaryzykujesz to możesz stracić szanse na
                                                    poznanie tej osoby, zresztą nie trzeba z góry zakładać że to musi być związek,
                                                    może na początku być zwykła znajomość, a dopiero potem...
                                                    co do spotkania, jeżeli będzie coś nie tak, zawzse możesz powiedzieć że nie ma
                                                    sensu męczyć się i pożegnać się...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:10
                                                    Lubie to pragmatyczne podejscie!
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:11
                                                    Michał, ale o co chodzi? :)
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:11
                                                    witam nowego Pana ...zapraszamy
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:12
                                                    O pragmatyczne podejscie Konrad.
                                                    Nic dodac nic ujac:)
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:14
                                                    ale nie rozumiem Cie, nie można już sobie normalnie porozmawiać??
                                                  • sunrise_0 pragmatyzm 26.12.05, 00:17
                                                    rozwiń swoja teorie pragmatyzmu w takim razie
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:17
                                                    Ale z ja nie kwestionuje normalnosci tej rozmowy!
                                                    Pisze tylko ze lubie pragmatyczne podejscie do rzeczy zwanej podryw przez
                                                    internet:)
                                                    No ale nie przeszkadzam juz bo niewiaste Ci wyplosze i z wspolnej kawy nici;)
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:20
                                                    raczej nie jest to pragmatyzm Panie Michale poniewaz gdyby tak było to
                                                    uzależniałabym moje twierdzenia od ich faktyczny skutków to tylko spekulacje
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:21
                                                    Nic z tego nie zrozumialem, ale przychylam sie. Pozno juz;)
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:22
                                                    hahaha dziękuję miło...żeby każdy męczyzna był tak układowy
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:24
                                                    Po imieniu bylo to i mily staram sie byc. Choc nie przypominam sobie...
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:25
                                                    Po imieniu było ponieważ Konrad wyżej wymienił to imię tak więc pozwoliłam
                                                    sobie z imienia...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:27
                                                    Bystra jestes!,)
                                                    Konrad czy tak bardzo zdewaluowaly sie te moje trzy grosze?? Tak bardzo?
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:28
                                                    1) Oj bystra Panie Michale 29 lat wprawy

2) Spokojnie Konrad pamietaj słaby dziś jestes...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:30
                                                    Nie ma sie czym chwalic!
                                                    Gdybys wykzala sie bystroscia w wieku 18 lat... no to bylby powod do dumy...;)
                                                    A tak...
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:30
                                                    jeszcze boli, ale nie jest źle ;)
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:29
                                                    chodzi mi o to że przychodzisz, namieszasz coś a potem nagle niby nic się nie
                                                    stało i wychodzisz, czy ja jak zabawiasz się z emmy, to zaczynam Wam mieszać?
                                                    i jeszcze z tym czepianiem się teraz do dziewczyny bo zwróciła się do Ciebie po
                                                    imieniu
                                                  • sunrise_0 ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:32
                                                    PANOWIE!!! SPOKOJNIE...to tylko forum na miłość Boską...nawet jeżeli Michał
                                                    mnie powyzywa to co z tego...??Nic wyłącze komuter pójde obejrzeć film i na
                                                    prawdę mało mnie to obejdzie
                                                  • konrado80 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:33
                                                    ale my jesteśmy spokojni, nie od dziś się znamy ;)
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:35
                                                    Potyczki słowne na monitorze nie powodują bólu...oke Michał widzę lubi ironie i
                                                    sarkazm miło zmusza do mobilizacji szarych komórek ale nie sprawia bólu
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:37
                                                    Uff!
                                                    Zanotowalem powrot do pionu:) Radosc ogarnela me serce!
                                                    Wschod sloneczny sprawil wschod mojej wiary w ludzi!!!

czas płynie na moją korzyść... jak z winem...:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:39
                                                    A opowiadaliscie juz sobie jak wygladacie?
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:40
                                                    Brawo Panie Michale! Niech ironia i sarkazm w spoczynku czeka na dogodny moment
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:42
                                                    No jak to Panie Michale wygląda

1) Skąd klikasz
                                                    2) Jak wyglądasz
                                                    3) Masz chłopaka?

Tak?
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:43
                                                    Juz sobie utrwalam: SARKAZM, IRONIA....SARKAZM, IRONIA...
                                                    To nowe slowa ktore poznalem, bede mogl nimi jutro blysnac:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:44
                                                    Stalem sie wrogiem publicznym!
                                                    Nikt nie chce ze mna rozmawiac:((
                                                    Konrad na moj widok idzie spac!
                                                    Ziemia mi sie spod nog osuwa!
                                                    Jest zle...
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:46
                                                    spokojnie..bez tupania nogami i rzucania obiektami które są pod ręką
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:48
                                                    Obiekty juz dawno polecialy na przeciwlegla sciane!
                                                    A tupanie nozkami jest malo humanitarne ze wzgledu na sasiadow z 2 pietra!
                                                    Co do przyjazni damsko-meskiej w daily to wierze w moc dobrej kawy:)
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:48
                                                    a na tyle co znam facetów to takie cięte jezyczki to w sumie delikatni faceci
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:49
                                                    sunrise_0 napisała:

> a na tyle co znam facetów to takie cięte jezyczki to w sumie delikatni faceci

Sie w sumie zgodze z ta teza:)
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:51
                                                    No proszę ...A jednak jest życie na tej planecie ;-)
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:53
                                                    sunrise_0 napisała:

> No proszę ...A jednak jest życie na tej planecie ;-)

Prosze to rozwinac w miare mozliwosci...
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:56
                                                    Ależ proszę bardzo...oprócz ironi i sarkazmu jest tam jeszcze jakieś życie po
                                                    drugiej stronie monitora, które nie ziaja ciętą puentą ale i potrafi sie
                                                    zgodzić z czymś
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:58
                                                    z czyms tak:)
                                                    Mam wyrzuty sumienia ze zepsulem Wam ten magnetyczny trans...
                                                    Ale poniewaz Konrad napisal ze znacie sie dobrze to pozostaje nutka nadziei ze
                                                    nie wszystko stracone...;)
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:00
                                                    I tak myśle , ze siedzi przed monitorem inteligentny facet rzuca
                                                    komentarze ..mniej lub bardziej trafne na pewno cięte ale jestem pewna ,że w
                                                    życiu ten ostry zlodziej_czasu to delikatny wrażliwy gość
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:02
                                                    Myslisz ze to prawda co piszesz czy raczej myslenie zyczeniowe?
                                                    I wcale nie jestem ostry, momentami wrecz tepy!
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:05
                                                    nie wiem czy to prawda...to tylko domysły nic
                                                    więcej..generalizacja..stereotyp..szczypta doświadczenia...nuta dekadencji ;-)
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:07
                                                    Zaczynasz nabierac obrotow!
                                                    Boje sie sily odsrodkowej...
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:08
                                                    Nuta dekadencji...
                                                    Czy ja to rozumiem????
                                                    Udam ze tak!
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:07
                                                    Zalozylas sobie ten swoj poscik, a ja tu chlew robie.
                                                    Kolega Konrad sie dasa, inni na sam widok mojego nicka nie wchodza.
                                                    Czas wypasc z gry!
                                                    Przepraszam za zaklocenia ale to na laczach poza granicami kraju:)
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:10
                                                    Przestań...jak dla mnie to tylko słowa które sobie wyskakują na monitorze...i
                                                    tyle...Z Konradem sie dogadacie a reszta...cóż nie znam reszty....
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:11
                                                    Myslisz ze zalezy mi na tym zeby akurat z Nim sie dogadywac?
                                                    Plocha nadzieja:)
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:12
                                                    mocny przeciwnik....dobrze..bardzo dobrze
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:11
                                                    A co dekadencji bez fałszywej skromności Panie M.
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:12
                                                    Zlodziej ma prawo do odrobiny falszywej skromnosci!

Rwiesz mnie?:)
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:13
                                                    no nie Panie Michale > Rwiesz mnie?:) niech Pan trzyma klase....
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:14
                                                    A ktora mam trzymac?
                                                    Jakie sa?
                                                    Nie zostalem uprzedzony!
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:15
                                                    swoją Panie M. swoja...;-)
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:17
                                                    Hmmm.
                                                    Skoro jest moja klasa to ja decyduje jak ona wyglada.
                                                    Mialem ochote zapytac. A odpowiedz padla mocno wymijajaca!
                                                    I gdzie tu jest klasa pytam? ;)
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:19
                                                    Decydujesz o swojej klasie ja o swoich odpowiedziach....nie sprowokujesz mnie
                                                    nie ma szans
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:20
                                                    ostatni papieros zawsze smakuje najlepiej zawsze,,
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:20
                                                    Nie musisz siostro odpowiadac!
                                                    Konrad mi to juz zalatwil wczesniej:)
                                                    A teraz tylko stawiasz kropke nad "i" :)
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:21
                                                    rozwiń myśl
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:22
                                                    Wracajac do klasy...

Mysli rozwijam badz nie...
                                                    i tez na wlasne zyczenie:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:21
                                                    Ja mam jeszcze cala paczke.
                                                    Smakujesz jak pierwszy...;)
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:16
                                                    No nie papierosy mi sie skończyły jest tylko jeden...poświecam panu tego
                                                    papierosa..chwilo trwaj
                                                  • zlodziej_czasu Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 01:18
                                                    Jakze to szczytny cel?! Nieprawdaz?
                                                  • sunrise_0 Re: ( tak mnie tu nie ma ) 26.12.05, 00:45
                                                    dobrze Panie Michale nasz wątek tego daily itp wziął sie od mojego pytania o
                                                    przyjaźni damsko-męskiej jak pan to widzi...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:32
                                                    "Zabawiasz z eemmy"
                                                    Konrad waż slowa!
                                                    Zapytaj sie (jak to napisales) dziewczyny czy poczula moj ciezar na sobie?
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:36
                                                    tak samo jak Ty mówisz o mojej i koleżanki rozmowie jako pragmatycznej
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:25
                                                    ech Michał, Ty zawsze musisz przyjść i dodać swoje trzy grosze...
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:11
                                                    trzecie brawo w jednym dniu...nieźle...
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:12
                                                    a tym razem za co? ;)

PS. jest już poniedziałek, więc to już można zaliczyć na kolejny dzień ;)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:18
                                                    konrado80 napisał:

> wszędzie jest jakieś ryzyko, jak nie zaryzykujesz to możesz stracić szanse na
                                                    > poznanie tej osoby, zresztą nie trzeba z góry zakładać że to musi być związek,
                                                    > może na początku być zwykła znajomość, a dopiero potem...
                                                    > co do spotkania, jeżeli będzie coś nie tak, zawzse możesz powiedzieć że nie ma
                                                    > sensu męczyć się i pożegnać się...

To jest pragmatyzm w czytej formie!!!:)
                                                    Pozrawiam tworce i ewentualne tworzywo,)
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:01
                                                    PS. nie jestem Panem, więc może tak na Ty przejdziemy??
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:28
                                                    Czytam te Wasze podchody...
                                                    Daily ktore jakze dobrze znam...
                                                    Kwitnie, kwitnie...,)
                                                  • sunrise_0 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:29
                                                    Podchody ..znawca in the air...?
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:32
                                                    jakie podchody?? bo nie rozumiem
                                                    to już każda rozmowa musi sprowadzać się według Ciebie do podchodów
                                                    do tego żeby zakończyła się spotkaniem??
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:34
                                                    Boooze! No nic dystansu i przymrozenia oka!
                                                    Smietelna powaga obowiazuje tu w Swieta?
                                                    Jutro wolny dzien! Dziewczeta i chlopcy odrobine luzu:)
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:39
                                                    własnie Michał, są święta więc po co te akcje z Twojej strony?
                                                    że rozmowa pragmatyczna...
                                                    czy ja naprawde Tobie tak przeszkadzam na tym forum??
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:41
                                                    Konrad przeciez ja Ciebie ubostwiam!
                                                    Jak moglbym sprawiac Ci przykrosc. Jesli tak sie stalo to wylacznie przez moja
                                                    jakze aktywna ostatnio glupote!
                                                    Wybacz mi naprawde dobre intencje mna powodowaly:)
                                                  • konrado80 Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:44
                                                    Michał, nie tylko ja to zauważyłem, ale po pewnej gierce z emmy zmieniłeś się
                                                    ale to nie moja sprawa, tylko zajmij się swoimi sprawami czasem, bo przeginasz
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:46
                                                    Nie wsciekaj sie na mnie tylko ignoruj!
                                                    Przeciez mam prawo pisac co chce i jak chce.
                                                    A skoro piszesz tu sobie z Pania X, Y albo Z to Twoja sprawa, a moja to taka ze
                                                    jak mam chec sie wtracic to sie wtracam.
                                                    Wiecej luzu i wiary w swoje mozliwosci!
                                                  • zlodziej_czasu Re: Mała ta stolica 26.12.05, 00:52
                                                    Konrad. Jestem tu ostatnio tak czesto jak blekitne niebo i slonce piekace twarz
                                                    zima. I jeszcze zle... Wiem ze chcialbys moze zostac monopolista, ale nietety te
                                                    czasy juz minely:)))
                                                  • devila Do zlodzieja 26.12.05, 01:22
                                                    Ty napewno nim (monopolista) nie bedziesz:((

A Konrad jest okay:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:23
                                                    Masz juz pewnie moja laleczke i wbijasz igielki?:)
                                                  • devila Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:24
                                                    Lubisz rozmowy z diablicami?
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:25
                                                    To pewnie i tak tylko slogan reklamowy
                                                  • devila Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:26
                                                    To tylko Twoje slowa.
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:26
                                                    Twoje tez
                                                  • devila Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:27
                                                    Nudnie tutaj:(
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:28
                                                    Zegnam znudzona!
                                                  • devila Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:30
                                                    Zegnam niedoszlego monopoliste!
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:30
                                                    Zagnam samozwancza diablice!
                                                  • devila Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:33
                                                    Diablica nie da Ci spokoju, miej sie na bacznosci, bedziesz obserwowany :))))
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:33
                                                    To zabrzmialo jak grozba!
                                                    Dreszcz przeszedl, obejrzalem sie za siebie nawet!
                                                  • devila Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:34
                                                    Bede Twoim sumieniem.
                                                  • sunrise_0 Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:35
                                                    sumieniem....?prooooooszę.....
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:35
                                                    Nie wiem czy podolasz?!
                                                    Ale probowac mozesz...
                                                  • devila Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:37
                                                    Pozyjemy, zobaczymy jak dlugo wytrzymasz z tym sumieniem.
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:37
                                                    Oki doki:)
                                                  • devila Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:38
                                                    Nie usmiechaj sie za wczesnie, bo ten sie smieje, kto sie smieje ostatni.
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:39
                                                    Zaczyna wiac groza!!!!
                                                  • devila Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:40
                                                    To tylko Twoje sumienie.
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:41
                                                    A bylo tak nudno!
                                                    I juz sie zegnala!
                                                    I juz machala lapka!
                                                    I zostala...
                                                    WHY?
                                                  • devila Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:42
                                                    Dlaczego mnie dwa razy zegnales?
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:42
                                                    Bo lubie dopieszczac na pozegnanie:)
                                                  • devila Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:43
                                                    Z diablicami lepiej sie nie wdawaj, bo moga byc bolesne w pieszczotach pozegnalnych.
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:44
                                                    Nie rob sobie zbytniej nadziei! :)
                                                  • devila Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:50
                                                    Wiem, ze lubisz inny typ kobiet, ale ja tez mam inne wymagania.
                                                    oddaje Cie w rece s..._0

Pamietaj o Toim sumieniu:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:52
                                                    Widze ze wszyscy znaja mnie tu swietnie!
                                                    Staje sie slawny! Niedlugo wkrocze na droge slawy:)
                                                  • sunrise_0 Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:52
                                                    egocentryk...?
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:53
                                                    Si
                                                  • sunrise_0 Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:54
                                                    niech pana nie dziwia moje wywody...teoretyzowanie...taką już mam pracę
                                                  • zlodziej_czasu Re: Do zlodzieja 26.12.05, 01:54
                                                    A teraz przystapie do pozegnania gdyz jutro wstac zamierzam nie za pozno i pedze
                                                    na spotkanie co by sie fitulac i czerpac slodycz z ust!
                                                    Dobranoc
                                                  • sunrise_0 kończac temat 26.12.05, 01:57
                                                    dobranoc panu...pozwolę sobie coś dodać na pożegnanie
                                                  • sunrise_0 Re: kończac temat 26.12.05, 01:58
                                                    ostrożnie panie Michale ostrożnie
                                                  • zlodziej_czasu Re: kończac temat 26.12.05, 01:59
                                                    Bede pamietal! Staram sie!
                                                    Dziekuje
                                                  • sunrise_0 Re: kończac temat 26.12.05, 02:00
                                                    ;-) niech pan biegnie do przodu ale niech pan sie obejrzy na tych którzy przy
                                                    panu stoją
                                                  • zlodziej_czasu Re: kończac temat 26.12.05, 02:02
                                                    To byl kiln!
                                                    Zastanawiajaco tajemniczy:)
                                                    Brawurowo na koniec! No to jeszcze moze kiedys bedzie okazja do przeciagania
                                                    liny slownie! Pozdrawiam
                                                  • sunrise_0 Re: kończac temat 26.12.05, 02:03
                                                    Dobranoc..i idę walczyc z sasiadem pozdrawiam Karolina
                                                  • sunrise_0 ehh 26.12.05, 01:25
                                                    uparta sztuka z pana jak cholera..aż miło bardzo
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:26
                                                    i nie było w tym żadnej ironi...sadystycznie podoba mi sie to
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:27
                                                    chyba masohistycznie?!
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:28
                                                    brawo panie michale i gdzie ta tepota?
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:28
                                                    Bog mi swiadkiem, nie wiem:)
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:29
                                                    No przewodzenie przz synapsy dość szybko się odbywa jednak mimo pory jakże
                                                    późnej
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:32
                                                    sunrise_0 napisała:

> No przewodzenie przz synapsy dość szybko się odbywa jednak mimo pory jakże
                                                    > późnej

Chcesz mnie zauroczyc swoja skladnia i znajomoscia anatomii?
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:30
                                                    Juz po papierosie zapewne!
                                                    I teraz zacznie sie nerwowo, dygocik...:)
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:30
                                                    O nie przyjemne kołysanie...
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:32
                                                    a nerwik może jest a raczej kombinacja czy sąsiad już śpi bo jako jedyny pali
                                                    na piętrze i zawsze wspomaga w potrzebie....
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:33
                                                    Nie spi bo wlasnie z Toba pisze!
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:33
                                                    wyjdz na klatke za pół godziny z papieroskiem
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:34
                                                    Wiesz ze nie przepadam za Twoimi metodami wyludzania papierosow!
                                                    Nie wyjde!
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:36
                                                    Oj słuchaj to chodziaż przez dziurkę od klucza puść dymek z papierosa....
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:36
                                                    Ktos pisal kiedys, gdzies o klasie...
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:37
                                                    Tak gdzieś to było...i ktoś pisał że trzyma taką klasę jaką chce...
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:38
                                                    No tu blysnelas! Punkt dla Ciebie
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:36
                                                    zawsze mogę scenę na klatc zrobić...
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:37
                                                    sunrise_0 napisała:

> zawsze mogę scenę na klatc zrobić...

I co bedziesz wystawiac? Poskromienie zlosnicy??!
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:39
                                                    o nie jakoś Szekspir mi nie podchodzi
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:40
                                                    Dym i dziurka Ci podchodzi tak?
                                                    Fee
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:41
                                                    POdchodzi mi to na co mam ochotę
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:42
                                                    Wyzej celuj droga Pani! Wyzej!
                                                    Nudzic sie zaczynam:)
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:42
                                                    a tak wracając do moich teorii nie życzeń to pan to chyba jedynak prawda?
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:43
                                                    Wylacznie!
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:44
                                                    no proszę a jednak bystra ze mnie kobieta
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:46
                                                    Przyjmijmy ze tak.
                                                    Poza tym nie tracilbym czasu na rozmowe o wcikach i parzeniu herbatki albo o
                                                    hicie ostatnich postow-o sniegu ktory spadl zima i stal sie wydarzeniem
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:47
                                                    przyjmijmy tak:

-kawaler
                                                    -miłe mieszkanki
                                                    -pewnie ukochany samochód
                                                    -dość wysublimowany smak jeżeli chodzi o kobiety
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:49
                                                    Przyjmijmy skoro tak proponujesz
                                                    Mozesz tu pisac co chcesz!
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:50
                                                    oczywiscie ,ze tak a z Twojej reakcji wynika ,że trochę racji mam
                                                  • zlodziej_czasu Re: ehh 26.12.05, 01:51
                                                    Duzo nawet!
                                                    Umiesz czytac z dloni, fusow czy moze z niedopalka?
                                                  • sunrise_0 Re: ehh 26.12.05, 01:51
                                                    Zdecywanie z niedopałka
    • konrado80 DOBRANOC 26.12.05, 00:42
      ide już spać, bo nie chce mi się rozmawiać z pewną osobą
      która od pewnego czasu się zmieniła (zmienił) i nie da się już z nim porozmawiać

sunrise, dziękuje za miłą rozmowe i mam nadzieje że to nie ostatnia
      kolorowych i do miłego
      • devila Re: DOBRANOC 26.12.05, 01:54
        Konrad, ignoruj Jego wypowiedzi, jezeli ktos rodzi sie z taka natura, to nie ma
        innego wyjscia, jego pech, nie Twoj:)
        • zlodziej_czasu Re: DOBRANOC 26.12.05, 01:56
          Kolezanka dobrze prawi!
          Widac zna sie na ludziach i ma juz to swoje zyciowe doswiadczenie:)
          • devila Re: DOBRANOC 26.12.05, 01:57
            To byly tylko slowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka