barthezz 28.10.02, 15:33 ... ale co ja wam moge zyczyc jak juz wszystko macie? chyba jedynie tylko tak wspanialego, cudownego, prawdziwego faceta jak JA! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathildae Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) 28.10.02, 15:39 dzien dobry! jak sie spalo?;) gratuluje refleksu! prima sort;))) - juz Marcys zalozyl (chyba wczoraj;)) stosowny watek. ale nic to - licza sie dobre checi, nie?;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) IP: *.chello.pl 28.10.02, 15:42 Mati, to tylko tak, zeby sie naszym dziewuszkom forumowym podlizac :)))))), cmoki dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) 28.10.02, 15:49 chyba raczej "polizac" a nie "podlizac":)))) Gość portalu: martucha napisał(a): > Mati, to tylko tak, zeby sie naszym dziewuszkom forumowym podlizac :)))))), cmo > ki dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) IP: *.chello.pl 28.10.02, 15:50 o cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) 28.10.02, 15:52 wyluzuj, ciebie tez moge:)) Gość portalu: martucha napisał(a): > o cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) IP: *.chello.pl 28.10.02, 19:19 a jak nie dam? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) 28.10.02, 15:47 a Adam w grudniu namawia Ewe do grzechu? :)))) mathildae napisała: > dzien dobry! jak sie spalo?;) > gratuluje refleksu! prima sort;))) - juz Marcys zalozyl (chyba wczoraj;)) > stosowny watek. > ale nic to - licza sie dobre checi, nie?;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 15:51 wszystkiego najlepszego wszystkim iwonkom!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) 28.10.02, 15:56 dzieki!!! :) Gość portalu: samanta napisał(a): > wszystkiego najlepszego wszystkim iwonkom!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) 28.10.02, 15:58 Dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) 28.10.02, 16:00 cholefcia, skoro "wszystkim" to ja tez powiem "dzieki"!!! ps. nadal sie upieram ze moje imieniny sa w maju, ale co tam! zyczenia przyjac moge i na krzywy pysk:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) 28.10.02, 16:14 cichaj Szakira tylko sie nadstawiaj, jak daja to bierz hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) 28.10.02, 16:30 aha;) wiec masz czas, zeby sie przeimienowac i nauczyc wierszyka by heart, ktory mi pozniej wyglosisz;) golab leci... barthezz napisał: > a Adam w grudniu namawia Ewe do grzechu? :)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) 28.10.02, 16:41 "golab leci w swe gniazdeczko, a Matylda me ciastecko, robi w grudniu imieninki, wiec spadajcie me dziewczynki, bo to ona jest jedyna, a me serce zal rozpina, lecz gdy bede next time w Wawie, to sie niezle z nia zabawie..." chcesz dalej? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: oooooooo!!!!!!!;)))))))))) 28.10.02, 17:03 rozumiem, ze zaspiewasz mi to i zatanczysz w stroju wiesz jakim;)))) nie boj nic, do tego czasu do cyckonosza dokupie Ci stringi w zwierzecy wzorek (lampart albo zebra,co?) ;)))))))))))) barthezz napisał: > "golab leci w swe gniazdeczko, > a Matylda me ciastecko, > robi w grudniu imieninki, > wiec spadajcie me dziewczynki, > bo to ona jest jedyna, > a me serce zal rozpina, > lecz gdy bede next time w Wawie, > to sie niezle z nia zabawie..." > > > chcesz dalej? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: aaaaaaaa!!!! zyczenia dla Iwonek :)))) 28.10.02, 16:57 nio wlasnie :-)))))))) wszystkiego co najlepsze dla Iwonek :-)))))) pozdroovki serdeczne i od Czarownicy :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś