IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 15:56
Nie wiem jak Wy , ale Ruskie jak dobre to ja bardzo lubie.
Pamietam pare takich przypierogowych spotkan...
krm
Obserwuj wątek
    • Gość: krm Re: Ruskie IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 15:57
      Tylko prosze zle nie kojarzyc, nie mysle o RUSKICH W KABULU.
      • Gość: Lala Re: Ruskie IP: *.bms.com 03.10.01, 16:02
        no nie wiem... niektorzy sadza ze to leniwe....
    • latarnia Re: Ruskie 03.10.01, 15:59
      Zajrzałam tu, bom głodna i nie pomyliłam się. Nareszcie ktoś o podobnych
      smakach. Taaaaak, ruskie wyborne są (z cebulką duszoną najbardziej lubię lub
      podgrzewane we frytownicy) - mniamki, mniamki.
    • Gość: m. Re: Ruskie IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 03.10.01, 16:10
      Krzys, do rzeczy, bo pora wybitnie obiadowa - kto zrobi te ruskie?
      • Gość: fiona Re: Ruskie IP: 217.8.178.* 03.10.01, 16:35
        -Kto prosił ruskie?
        - Nikt! Same przyszli!

P.S. Najlepsze pierogi ruskie robi moja Mama. Zapraszam!
        • Gość: krm Re: Ruskie IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 17:11
          Nie bede sie spieral, ale najlepsze robi moja Mama.
          Pyszne robi Mama Wojtka z Zakopanego...
          • Gość: samanta1 Re: Ruskie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 18:53
            Ja robie takie ruskie ze medal mi sie nalezy! Powaga!
            • Gość: escorpio Re: Ruskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 19:39
              Nieprawda bo moja Mamusia :) wpadajcie do wrocka to sie przekonacie!!!
              • Gość: samanta1 Re: Ruskie scorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:40
                Gość portalu: escorpio napisał(a):

> Nieprawda bo moja Mamusia :) wpadajcie do wrocka to sie przekonacie!!!

**To ja z szanowna rodzicielka moge w szranki stanac!:))
                • Gość: escorpio Re: Ruskie scorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 19:42
                  nie bądż tak pewna :)) chociaz nie ukrywam, ze moge zostac jurorem :)
                  • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:43
                    Duzo miescisz pierozkow?:) A pozniej jak ten ruski general ,co to setnego jadl
                    a na pierwszym juz siedzial?:)
                    • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 19:45
                      ja pierozki lubie :) nawet bardzo...a zmiescic niestety nie moge duzo, bo nie
                      jestem postury mistrza sumo ;))
                      • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:47
                        Eee!To ciachniesz po jednym i wydasz werdykt???:)
                        • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 19:50
                          mam bardzo wyczulone kubki smakowe ;)))))
                          • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:59
                            I oczywiscie Twoje kubki przyznaja zwyciestwo mamusi!:))
                            • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 23:08
                              a to droga samanto zalezy od bardzo wielu czynnikow.....;) ksztalt, kolor
                              pierozkow na przyklad...ale daje fory mamusi :)
                              • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 07:48
                                Wiedzialam!:( Dlatego sedziowac powinna postronna osoba.:)
                                • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.01, 16:10
                                  a proponujesz kogoś ? ;)
                                  • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 19:39
                                    Trzeba znalezc jakiegos obiektywnego smakosza,ot co!:)
                                    • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.01, 22:08
                                      czyli crimen odpada ? ;)))
                                      • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 22:15
                                        Ha! Mialabym wygrana w kieszeni!!!:)))
                                        • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: 156.17.217.* 08.10.01, 10:18
                                          Ha!! pierozki mojej mamy uwioda kazdego :) nie badz wiec taka pewna ;)))
                                          • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 14:37
                                            jesli na pelna piwa lodowke mnie nie zamienil to i pierozkom nie da sie
                                            uwiesc!:))
                                            • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.01, 14:59
                                              to kiedy do wrocka? ;))
                                              • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 16:02
                                                Kiedy mamuska pierozkow nagotuje!!!:) Ladny jest Wroclaw ,bardzo lubie to miasto
                                                Kiedys jezdzilam na Olesnicki zamek na kursy wiec zawsze byla okazja polatac po
                                                Wroclawiu:)
                                                • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.01, 19:35
                                                  madrze prawisz :) miasto mam rzeczywiscie piekne :) i ludzi wspanialych :):) i
                                                  jedzenie wspaniale...a szczegolnie pierozki ;))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 19:50
                                                    Nooo! Jak mialam troche ( a raczej duzo!:)) mniej lat to byla tam taki
                                                    fajny.Mial zgrabne nozki(jak na chlopaka) i dlugie wlosy!:)) Ech!Gdzie te
                                                    lata??:)
                                                  • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.01, 19:55
                                                    otoz mam zgrabne nozki i dlugie krecone wlosy :) ale nie te lata ;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 20:19
                                                    Moze drugie pokolenie? kto wie? :)
                                                  • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 18:31
                                                    dziekuje za komplement :):)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:34
                                                    No wiesz ja tam nie wiem czy JEGO synek tez bylby taki ladny jak tatus.;)))
                                                  • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 18:36
                                                    na pewno :) przeciez jestem taki piekny i mlody ;))) a powaznie, to mysle co
                                                    innego :)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:41
                                                    tzn.co?
                                                  • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 18:43
                                                    to to ja mogem powiedziec na zywo :) a wirtualnie...to nie to samo ;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:45
                                                    No niech Ci bedzie ,na sile nie bege informacji wyciagac.Ja nie z KGB:)))
                                                  • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 18:51
                                                    ale mi ulzylo :):)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Ruskie Escorpio IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 18:57
                                                    ..ale za to mam powiazania z CIA!:)
                                                  • Gość: escorpio Re: Ruskie Escorpio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 19:00
                                                    prosze, nie strasz mnie :):)
    • Gość: kamma Wy o jedzonku.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 18:56
      a ja z innej beczki.
      bardzo lubię rosyjską muzykę dyskotekową
      polecam
      • Gość: krm Re: Wy o jedzonku.... IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 03.10.01, 19:42
        BIELYJE ROZY...?
        • Gość: samanta1 Re: Wy o jedzonku.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:48
          Gość portalu: krm napisał(a):

> BIELYJE ROZY...?

Bubliczki ,knedliczki...czy jakos tak to lecialo!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka