randia 29.10.02, 14:02 ....zainteresowanych oraz nie, że cudownie ozdrowiałam :))) Czyli, ni mniej, ni więcej wrócił Mnie humorek :)))) Iwusia tyż dzięki tobie :)* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braian_druciarz Re: Informuję............... 29.10.02, 14:03 cieszy mnie to jak karwia na mazurach Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Informuję............... 29.10.02, 14:13 a dzięki dzięki, mnie jednak dalej nap....wala ta szyja:((( Odpowiedz Link Zgłoś
braian_druciarz Re: Informuję............... 29.10.02, 14:14 szyje krawiec, miarę bierze itd Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Informuję............... 29.10.02, 14:17 To zajmij się robotą, a nie szyją :))))) Chyba wiesz jaka jest różnica między pracą a robotą ??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:17 ...poleca w tego rodzaju przypadłościach... ...sok z banana... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:19 iwusiowa medycyna proponuje isć do domu i pierdyknąć sie na wyrko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:22 pierdnąć w wyrko... :o nic mi o takiej metodzie nie wiadomo... czy jest skuteczna... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:25 na pewno na żołądek :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:29 wiesz doktorku jak to miło zagęszcza atmosfere hihihi, otumania cie całkiem i czujesz sie jak w innym świecie, a o bólu najzwyczajniej w świoecie zapominasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:40 o romantycznej kolacji czy śniadaniu we dwoje również można zapomnieć... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:42 i rano problem - dlaczego nie zostawił numeru telefonu ? ;((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:58 hahahahahhahah oj mawyrku dobre spostrzeżenie hihihihihi doktorku to trzaba jeszcze podgazować to napewno nie bedzie w stanie podnieśc się z wyrka przed obiadem hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele a z miejsca nocnych swawoli... 29.10.02, 14:59 ...oddaliliście się jak... ??? w szoku... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
braian_druciarz Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:20 smakosz się znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:21 A zdajesz sobie sprawę ile czasu trzeba żeby ten sok wycisnąć :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
braian_druciarz Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:25 to zależy od potencjalnych umiejętności wyciskającej Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:28 Zawsze można się posłużyć robotem kuchennym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
braian_druciarz Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:30 to jest perwersja? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:31 nie ma to jak dobry przyjaciel pani domu, nie Randia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: afrykańska medycyna naturalna... 29.10.02, 14:33 BARDZO DOBRY PRZYJACIEL :)))))) Bez niego ani rusz................. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Informuję............... 29.10.02, 14:50 i sie bardzo ciesze ze humorek wrocil!!! buzka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Informuję............... 29.10.02, 15:12 A teraz to uspokoić się nie moge, tak Mi radośnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: Informuję............... 29.10.02, 14:57 I ja siem qrwa pszyloncze do wontku, bo mi humor zaczyna wracac:). Na statku stary bosman zaciaga sie fajka. Podchodzi do niego marynarz: - Panie bosmanie, uzywamy tego samego tytoniu, a jednak aromat z panskiej fajki jest o niebo lepszy od mojego. Niech Pan zdradzi, jak pan to robi? Bosman na to: - Ha, chlopcze, mam na to pewien stary sposób: do tytoniu dodaje zawsze pare wlosów lonowych mlodej dziewczyny... Zawineli do portu, po powrocie na poklad marynarz podchodzi do bosmana, wrecza mu fajke mówiac: - No, niech pan teraz spróbuje, zrobilem jak pan radzil! Bosman wciaga dym, rozsmakowuje sie nim przez chwile i wypuszcza majestatycznie przez nos: - Za blisko dupy rwiesz... :)) Qrde, szybko odpowiadac, bo mi zara fajka zgasnie Odpowiedz Link Zgłoś