broch 07.01.06, 21:00 .. to bardzo fajna piosenka "Sarenka na mrozie nie moze.. .................. lesniczy ja glaszcze po udzie, niech sie naje do syta" Kto jest autorem? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamarcela Re: sarenka 07.01.06, 21:09 To Haiku Freestyle (czyli haiku Brzóski Brzóskiewicza) - Sarenka według tego, co wiem Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: sarenka 07.01.06, 21:11 Zajrzyj rano do skrzynki gazetowej pozdrawiam mamarcela jakby nie było dobra wróżka Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: sarenka 07.01.06, 22:12 Brochu, już do skrzynki. Czy to jest ta piosenka? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: sarenka 07.01.06, 22:32 Jak fristajl, to fristajl: Sarenka umyła ręce Wodą i mydłem w łazience, Potem wytarła buty z błota, Potem głaskała czarnego kota, Potem zmieniła kołnierzyk, (Bo stary był już - nieświeży), A potem wzięła chleb i dżem i mówi - teraz sobie zjem! A kot się pyta, liżąc się z błota: - czy taka robota to dobra robota? Najpierw się myje, potem się brudzi, A potem się bierze chleb do ręki? Czy to się zdarza u wszystkich ludzi, Czy tylko u sarenki? (Uuups, jestem w stanie usprawiedliwiającym mój nick, eeep! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: sarenka 07.01.06, 22:43 Biegła sarenka przez bór głęboki i wpadła sarenka w rów głęboki I leży tam leży i nikt nie wierzy. a co! Promil nie sam! Odpowiedz Link Zgłoś
daria13 Re: sarenka 08.01.06, 00:46 Sarenka kojarzy się smutnie bo oczy ma łzawe okrutnie Te oczy patrzą tak rzewnie Że kaca mieć będę pewnie:( Odpowiedz Link Zgłoś