hexian 08.01.06, 07:10 Jak odbieracie WOŚP ? WEDŁUG MNIE JEST O.K Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caruzzo Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 09:04 Bardzo OK.......zyczmy jej dzisiaj powodzenia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 10:15 Jest ok Jest to jedyna organizacja tego typu którą pop\ieram z głebi duszy Zadna inna tak dużo i tak jawnie nie zrobiła POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
juras34 Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 11:16 O.K to mało powiedziane ,chylę czoła tysiącu wolontariuszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajolka1 Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 11:34 Napewno znajdą się przeciwnicy. ALE DLA MNIE JEST FANTASTYCZNE TO CO ONI ROBIĄ. TYLE DOBREGO. TEŻ CHYLE CZOŁA WSZYSTKIM WOLONTARIUSZOM I OCZYWISCIE JURKOWI OWSIAKOWI KTORY MA NAPRAWDE WIELKIE SERCE. życzę wośp powodzenia. A ludziom dobrej woli do chociaż niewielkiego wsparcia fundacji WOŚP. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 11:36 NIGDY NIE DAŁEM I NIE DAM NAWET 1 GROSIKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 12:14 debil, co w tym zestawieniu na jedno wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
zydmason Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 12:55 WOŚP jest godną pochwały inicjatywą, warto nań dać parę złociszy choćby po to, by uradowany Jurek Owsik zorganizował kolejny odlotowy Przystanek Woodstock!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz WOŚP - dla leniwych 08.01.06, 13:21 Pierwsza możliwość: wysłanie SMS-a za 5 złotych (dla WOŚP) plus VAT pod numer 7547 o treści SERCE Druga możliwość: dzwonimy pod numer linii TP: 0 400 407 401 www.wosp.org.pl/fundacja/index.php/11/2//2971 Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 15:09 Zwlaszcza Tym co wyciagaja pieniadze z puszek.Kilka minut temu podali,ze jakis czas temu zlapali jednego wolontariusza jak wyciagal kase z puszki.No takim to tylko klaniac sie po same kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 15:11 Lepiej dac proboszczowi, nie? On legalnie oprozni puszke :) Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 15:18 Zawsze mozna jeszcze puscic przelewem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 15:20 Wole dac dzieciakowi do puszki. Niech nie marznie na daremno Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 15:22 Spojrz na rozmiar calej akcji. Zawsze znajdzie sie jakas czarna owca, nie sposob wszystkich sprawdzic.Popieram niezmiennie odkad trwa. A krytykantom proponuje - sami stworzcie cos dobrego zamiast tylko byc na "nie". Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 15:23 ale kiedy najprosciej jest skrytykowac. Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 15:25 Hej Ja nie kryttykuje Nikogo ewentualnie wladze w moim miescie,ze nie pozwolily na zaden koncert ani zadna akcje w kierunku WOŚP.Tak jak bylo to rok temu,za pol godziny wybieram sie zeby szukac kogos z puszka,co roku zawsze cos daje.A to,ze trafila sie czarna owca,to juz inna bajka.Wiec nie mow,ze krytykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 15:27 Mialam na mysli ogolnie osoby, ktore stac tylko na krytyke. Nie Ciebie.Przepraszam, chyba zle sformułowalam wpis, zbyt ogolnie . Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 15:31 Poprostu denerwuje mnie to,ze Jurek Owsiak stara sie zeby pomoc kazdemu a znajduja sie chciwe osoby co chca to wykorzystasc,wiec albo sami okradna albo ktos okradnie wolontariusza.Pozatym jest jeszcze jeden wielki zlodziej co chce okrasc Jurka jest to Minister Finansow,bo chce zeby WOŚP zaplacil podatek od tej kwoty jaka uzbiera WOŚP Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 15:47 a to mnie nie dziwi w tym durnym kraju :(( Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 15:47 Ja przyznam szczerze, ze sama idea jest bez sprzecznie wspaniała ale WOŚP schodzi już na psy, kiedyś to się czekało na tą pierwszą styczniową niedziele, a teraz ludzie sobie przypominają o ty dzień wcześniej, nie ma żadnych atrakcji, ktore mogły bym mnie wyciągnąc z domu:( Smutne to ale prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 17:35 Super akcja, a mnie dodatkowo jeszcze wzruszenie łapie, gdy zatrzymuję się przy wolontariuszach, wrzucam pieniądze i daję sobie nalepić serducho - bo w pierwszym finale WOŚP sama zbierałam pieniądze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hexian Re: WOŚP -wasze opinie 08.01.06, 18:01 Fajnie jest że komuś pomagamy, że jakaś część tego co ofiarowaliśmy innym jest właśnie od nas .Czuję że żyję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
juras34 Re: WOŚP -wasze opinie 09.01.06, 07:25 Jest O.K i pewnie padnie kolejny rekord.Cieszy fakt że w tym kraju ludzie chcą sobie ponmagać Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony WOŚP - na wesoło 08.01.06, 18:02 autentyk - wchodzi do metra wolontariusz i mówi: "proszę państwa, zbieramy datki na wielką orkiestrę świątecznej pomocy. Kto jeszcze nie dał...?" kłaniam się HO p.s. ogólnie to respect Odpowiedz Link Zgłoś