Dodaj do ulubionych

siedzę sobie na forum

09.01.06, 21:23
i myślę o tych wszystkich, którzy lekceważa podstawowe potrzeby fizjologiczne

mi się od 15 minut chce siku i nogi ściskam iiiiiiiiiiiiii............ nie
puszczę!!!!!
Obserwuj wątek
    • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:24
      ...biegnij, biegnij...poczekamy...;))
      • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:26
        ale musi mnie ktoś wysadzić :I
        • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:27
          ...o matko, a gdzie Ty akurat siedzisz??...;))
          • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:29
            w nosidełku :)
            • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:30
              ...jak w nosidelku, to ktos musi Cie nosic....moze poprosisz ktosia, aby
              pomogl?...;)
              • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:31
                zawiesili mnie na wieszaku i ledwie klawiatury sięgam :)
                • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:32
                  hmm, co nabroilas, ze Cie tam powiesili? ale nie moglo byc tak zle, bo kompa Ci
                  jednak zostawili...;))
                  • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:34
                    nóżką podsunęłam :)
                    • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:37
                      ...sprytans jak lisiczka...;)) a czy Ty wiesz, kogo to tu na ft teraz ignorowac
                      wszyscy chca?...cos przeoczylam nowosci...;))
                      • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:38
                        eh, mialo byc: sprytnas...;))
                        • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:43
                          ja tu właśnie nowa i w ogóle nie wiem o co chodzi

ale chyba nieżle się tu biją :)
                          • onlyania Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:45
                            a wczesniej pod jakim nickiem pisalas???
                            • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:48
                              ...co z glista...?...;)
                              • onlyania Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:50
                                polazla sobie jak na razie
                                wroci pozniej pewnie
                                • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:51
                                  ...;)...pewnie sie zmeczyla...
                                  • onlyania Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:52
                                    etam, zmeczyla, zimno sie zrobilo to sie schowala
                                    • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:53
                                      ...moze jej jakie futerko zafundujesz, tak z dobroci?...;)
                                      • onlyania Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:54
                                        ma, ma, sporo za duze...
                                        na wyrost bedzie miala...
                                        • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:56
                                          ...futerko ma i nie chce wyjsc?!...to moze kareta po nia pojechac?...;)
                            • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:48
                              onlyania, a w przelocie neita ;D
                              • onlyania Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:49
                                zapomnialas o wrednej suce...
                                • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:50
                                  i o pazernej rzecz jasna :)
                                  • onlyania Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:52
                                    no w sumie masz prawo,
                                    w koncu zes nowa na tym forum,
                                    no nie??
                                    • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:57
                                      ano ja pierwszak
                                      a ty?
                          • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:45
                            ...hmm, u mnie podobnie, sa tu "starsi" ode mnie, i wlasnie dlatego narazie nie
                            wiele tez rozumiem...;))
                            • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:50
                              to tu taki zaawansowany alzheimer panuje? :)
                              • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:52
                                ...nie wiem, sama sie wczoraj w jakas rozmowe dwoch starszych forumowiczow
                                wplatalam i nie wiem o co piorka lecialy, ale wole nie wsadzac nosa w nie swoje
                                sprawy...;)
                                • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:57
                                  eee... to ty pewien staż masz
                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:59
                                    ...jak mam, jezeli nie wiedzialam o co chodzi?...ale fakt: wczoraj tu
                                    bylam...;))...to juz pewien staz...;)
                                    • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:01
                                      nawet całkiem poważny :D

a kto to jest glista?
                                      • onlyania Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:03
                                        glista??
                                        aaa,
                                        taka jedna wesola kicia....
                                        • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:04
                                          ...masz dobre widze kontakty z tym kretem...;)...juz masz namiary?...;)
                                        • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:04
                                          to jednak nie jest tu chyba tak bojowo skoro kicie macie :D
                                          tylko czemu je zwiecie glistami?
                                          a może one ostre pazurki maja? :)
                                          • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:07
                                            ...kicie zazwyczaj pazurki maja...;)
                                            ...ja tam nie wiem czy kicia to glista...;)
                                            • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:12
                                              no właściwie to inne gatunki
                                      • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:03
                                        ...jasne...;)
                                        ...a tez nie wiem, chodzila tu wieczorem, chcialysmy zrobic analize i spytac
                                        kreta, ale pozno juz bylo i nic nie wyszlo...;)
                                        • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:08
                                          boże i jakieś krety tu macie???

niezły cyrk :)
                                          • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:09
                                            ...kochana, kretow to tu jest pewnie wiecej niz my sie spodziewamy...;)...cos
                                            tak czuje...;)
                                            • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:11
                                              kretów podkopywaczy czy ślepych kretynów?
                                              a może pociesznych krecików?
                                              • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:13
                                                ...mysle, ze wszystkich po troszku...;)...tylko nigdy nie wiadomo na ktorego
                                                wpadniesz...;)
                                                • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:17
                                                  łoooj byle nie wpadać!!!
                                                  a które krety to bandyty? :D
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:19
                                                    ...niestety, i tu nie moge sluzyc rada...:(...najgorsze jest jak wpadniesz
                                                    wlasnie w "dyskusje" starszych tubylcow i oni sobie jaja z Ciebie robia...wtedy
                                                    najlepiej poszukaj swoich widelek i daj im w nosa...;))
                                                  • mawyr Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:22
                                                    E tam w nos, a jaja na boczku czy na wznak to jest to ;))
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:23
                                                    ...Ty mi nadal nie odpowiedziales...!...;)
                                                  • mawyr Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:25
                                                    należę jak to powiedziałas do tych raczej starszych z dośc długą przewą dla
                                                    tego się nie widzieliśmy :))
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:30
                                                    ...czy Ty na prawde mnie nie mylisz?!...;)
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:31
                                                    ...starszych wiekiem czy stazem?!...;)
                                                  • mawyr Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:33
                                                    i jednym i drugim, nicki mam te jedne i niezmienne ;))
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:35
                                                    ...tak, kurcze, zalezy co to znaczy wiekiem...;)...badz tak laskawy i daj mi
                                                    jakas wskazowke?...;)
                                                  • mawyr Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:38
                                                    po co, mój pobyt tu to tylko rozmowa , jeśli wiesz o co chodzi, kto chce
                                                    rozmawiac ze mną to rozmawia czy żartuje jak i ja czasami
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:40
                                                    ...wiem, ze to jest tylko zabawa, ale Ty mnie nie mozesz znac...bo ja Ciebie
                                                    nie znam...a poza tym jestem ciekawska...;)
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:37
                                                    ...powiedz mi: dlaczego ja nie kojarze?!...;)
                                                  • mawyr Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:41
                                                    nie raz tak mi wychodzi, że potrafię tak zapętlic niechcąco, piszę tylko
                                                    towarzysko, przyjacielsko i tyle.
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:43
                                                    ...toz ja nic nie mowie...;)...tylko dales mi do zrozumienia, ze mnie znasz, a
                                                    ja Cie wlasnie nie kojarze, dlatego ta ciekawosc. rany, Ty zawsze tak
                                                    podbierasz biedne istoty?!...;)
                                                  • wesolutka72 Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:45
                                                    fika dotarla do tej lazienki? (z czystego lenistwa nie chce mi sie wszystkiego
                                                    czytac :))
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:46
                                                    ...wyglada na to, ze tak, ale tu chodzi o co innego juz...;))
                                                  • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:48
                                                    udało się :)

nawet na dymku fika była :)
                                                  • mawyr Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:46
                                                    zawsze jak biedne ;))
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:47
                                                    ...to co w konuc: znamy sie czy nie...?!...grrrrrrrrrrr...;)
                                                  • mawyr Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:50
                                                    raczej nie, znasz moje nicki, które Ci nic nie mówią, jak byś my się znali to
                                                    byś miała kiedys inny nick bo ja Twego nie spotkałem dawno dawno temu ;))
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:52
                                                    ...aha, wiec jednak mialam racje...;)...to co mnie tu caly czas
                                                    podpuszczales?!...;)
                                                    ja tu mecze moje szare i nic nie moge wymeczyc...;))
                                                    ok, nie znamy sie...;)
                                                  • mawyr Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:55
                                                    ano nie chyba , to tylko moja niobecnośc sprawiła, że nie wiem kto jakie teraz
                                                    nicki używa ;))
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:57
                                                    ...tak, znam to, tez juz ktos do mnie pisal, ze mnie zna i sie okazalo, ze sie
                                                    pomylil, i w koncu znalazl kogo szukal...;)
                                                    a ja tez kogos zgubilam: moja kolezanke "devila"...;)
                                                  • mawyr Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 23:00
                                                    raczej nie spotkałem ale zaglądnij na forum fotografia tam jest taki nick
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 23:01
                                                    aha, dzieki za info...;)
                                                  • shaytan ja sie chyba wyniose...;)...nic nie kumam...n/t 09.01.06, 22:46
                                                  • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:24
                                                    ja kiedyś bywałam na kobiecie i tu chyba też macie swoją "gwiazdę" taką jaką
                                                    tam był taki jeden boski...
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:30
                                                    ...to juz wiesz wiecej niz ja, bo na gwiazdke to pewnie pare kandydatow by
                                                    bylo...;)
                                                    a co ten boski wyprawial?...;)
                                                  • mawyr Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:32
                                                    nie wiesz ?? Na kobiecie?? :))
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:33
                                                    ...ZE CO?!...;)
                                                  • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:36
                                                    FK - Forum Kobieta
                                                  • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:34
                                                    siał chwasty gdzie urodzaj...
                                                    podawał się za inne osoby, wykładał swe zacne myśli i chełpił swą wyjątkową
                                                    tępotą...
                                                    boski.zawodowiec
                                                    boski.zawodnik
                                                    boski.ku..chur
                                                    etc.
                                                    etc.
                                                    ...
                                                  • shaytan Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 22:36
                                                    ...nie powiem, nie zla kariera...;)
                                                  • fika_mika kariera forumowego magazyniera 09.01.06, 22:37
                                                    chłopak potrafi wzbić się na wyżyny :)
                                                    szczególnie intelektualne
                                                  • shaytan Re: kariera forumowego magazyniera 09.01.06, 22:44
                                                    ...nie ma go juz tam?...;)
                                                  • fika_mika Re: kariera forumowego magazyniera 09.01.06, 22:46
                                                    nie wiem, to forum wypuściło już powietrze
                                                    ale tu chyba można złapać oddech?
                                                  • shaytan Re: kariera forumowego magazyniera 09.01.06, 22:48
                                                    ...mozna, mozna...widzisz tu jest tak: czlowiek nawet nie wie kto go tu zna, i
                                                    znowu sobie jaja ze mnie robia...eh...chyba sobie na prawde pojde...:(
                                                  • fika_mika ech....wszystko już było :( 09.01.06, 22:50
                                                    bo tu chyba też co niektórzy posługują się kilkoma nickami i zapominają
                                                    przelogować w odpowiednim momencie
                                                  • mawyr Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 22:52
                                                    albo chcą aby inni zobaczyli :))
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 22:53
                                                    a co chcesz pokazać?
                                                  • mawyr Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 22:56
                                                    nie pokazac tylko rozpoznac jakie kto teraz używa nicki
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 22:58
                                                    a we mnie kogo rozpoznajesz?
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 22:59
                                                    ...jemu sie troszke dzis myli, bo ja to tez nie ta, ktora ma na mysli...;))
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:01
                                                    on już chyba sam siebie pomylił w tym wszystkim
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:04
                                                    ...tak, przynajmniej dwa nicki swoje uzyl...chyba sie biedaczek gubi...nie moze
                                                    swoich bratnich duszyczek odszukac...;)
                                                  • mawyr Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:01
                                                    jeszcze nie wiem ;((
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:03
                                                    ...a czego Ty znowu nie wiesz?!...;)
                                                  • mawyr Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:06
                                                    juz parę osób rozpoznałem ale staram się rozpoznac pozostałych
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:07
                                                    ...rozumiem, wspolczuje Ci...ale ja Ci nie pomoge, bo ja to nie ja....;)
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:06
                                                    pewnie jakiego ma teraz nicka :D
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:08
                                                    ...niech napisze kogo szuka a oni, jezeli jeszcze chca, zglosza sie do niego i
                                                    sprawa zalatwiona...nie myslisz, fikus-mikus?...;)
                                                  • mawyr Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:09
                                                    to by było zbyt proste :))
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:11
                                                    ...w detektywa sie bawisz?...a ja sie ciesze, ze wypadlam z Twojego
                                                    poszukiwania, bo juz sie o moje zmysly balam...;)
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:11
                                                    wolisz na okrętkę?
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 22:53
                                                    ...kto sie znowu nie przelogowal?!...hmm, przynajmniej tyle wiem: nie znam
                                                    Was...;))
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 22:57
                                                    chyba mawyr

To się poznajmy :)
                                                    wyciągam do ciebie rączkę :)
                                                    Ps.to było do shaytan :)
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 22:58
                                                    ...:D poznajemy sie: milo mi: shaytan, witam Cie...:D
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:00
                                                    :D miło mi: fika co ciągle bryka a zawsze coś zmaluje :)
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:02
                                                    ...tosmy sie dobraly: ja tez zawsze cos nabroje, i pozniej nie wiem sama o co
                                                    chodzi...;))
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:05
                                                    no... to to forum zaczyna rokować jakieś nadzieje :)
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:06
                                                    ...dokladnie: nabroimy cos i zrobimy troszke chaosu...;))
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:09
                                                    możesz na mnie liczyć
                                                    bom ja wyposzczona ostatnio :)
                                                    było cichutko spokojniutko i już chyba wytarczy :)
                                                  • mawyr Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:11
                                                    OOO nowa liga ;)) liga rządzi, liga radzi liga nigdy Cię nie zdradzi, już to
                                                    było moje drogie
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:12
                                                    ale nie w takim wykonaniu :P
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:12
                                                    ...no ja juz dzis bylam w lidze, na drugim miejscu...grrrrrrrrrr...
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:13
                                                    ????
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:16
                                                    ...no jak, nie widzialas: lista idiotycznych forumowiczow, autor:
                                                    schizoo...niestety tak sie staralam, ale tylko na 2 miejscu wyladowalam...:((
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:12
                                                    ...a ja to chyba cos ostatnio nabroilam, ale jeszcze zyje...nie zlinczowali
                                                    mnie...;)
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:13
                                                    opowiadaj, opowiadaj!!! :)
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:15
                                                    ...a nic takiego, ale ze schizoo "podyskutowalam" tylko, ze mu argumentow
                                                    zabraklo...szkoda...:D
                                                    no i wplatalam sie w jakas rozmowe dwoch kogotow, ktorzy o jakies kurczaki sie
                                                    bili, ale to bylo przed moim czasem, wiec nie znam tych kurczakow.
                                                    no i jakas glista byla...;))
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:18
                                                    no, no i ty mi piszesz, żeś ty nowa :)
                                                    jak ty stare wygi zatykasz :D

no i znowu ta glista :(
                                                  • mawyr Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:15
                                                    Niestety a ja muszę już do pracy się udac, miło było, kiedyś może jeszczy
                                                    poklikamy
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:17
                                                    ...nieznajomemu: dobranoc...;)
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:19
                                                    miłej pracy nieznany kolego klikaczu :)
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:21
                                                    ...sorry, wywalilo mnie...;)
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:24
                                                    nie szkodzi
                                                    ja i tak bylam na dymku :D

kolega mawyr przypomniał mi, że jutro z rana trza do fabryki :( więc chyba będę
                                                    się zbierać :(
                                                  • shaytan Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:26
                                                    ...to grzecznie, ze wychodzisz...;)
                                                    ...ja tez sie musze juz pozegnac, ale mysle, ze sie jeszcze spotkamy...;)
                                                    pozdrawiam, pa...;)
                                                  • fika_mika Re: ech....wszystko już było :( 09.01.06, 23:27
                                                    I hope so

PA PA
    • t-800 Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:27
      Czekasz na zwolennika pissu? ;->
      • fika_mika Re: siedzę sobie na forum 09.01.06, 21:29
        pissuaraaaaaaa.... ??????????
        aaaaaaaa =8O
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka