r.kruger 15.01.06, 13:18 Dlaczego ludzie którym się powiodło, osiągnęli lepszy status majątkowy zamieniaja się w pustych debilnych dupków? I dlaczego ja musiałam na takich trafić? brrr jak mi nieprzyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annb nie każdy 15.01.06, 13:43 r.kruger miałaś pecha na szczescie nie kazdy :) jest nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: nie każdy 15.01.06, 13:50 Najwidoczniej wcześniej też byli pustymi debilnymi dupkami tylko lepiej się kryli... a że świezutkie pieniądze wyzwalają w ludziach najgorsze cechy to wylazło szydło z worka... mówiąc krótko co niektórym zaczyna walić w dekiel dokładnie jak troszkę staus materialny się im podniesie. olać towarzystwo krótko mówiąc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: nie każdy 15.01.06, 19:06 Trzeba będzie olać, bo tępota chyba już im się nie cofnie a odór tandety mdli jak mało co Wyjaśniam że nie ściska mi dupy żal ani zawiść żadna. Tym bardziej że nie dorobili się fortuny ani posad bardzo zaszczytnych. Dorobili się natomiast siana i słomy w obuwiu. Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: Dlaczego? 15.01.06, 20:55 pieniążki przewrówciły im w głowie, to tyle...uważają się za lepszych, mądrzejszych, "wyższej kategorii" w ich mniemaniu. ja też to własnie przerabiam, a raczej przerobiłam z końcem starego roku. nie Ty jedna na nich trafiasz...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
takasobie_ja Re: Dlaczego? 22.01.06, 14:29 Hmmm...chyba miałes pecha jak chol...a :( Ja znam ludzi, którym się względnie powiodło i są to naprawdę rewelacyjni znajomi. Za to znam tez ludzi, którzy nie mieli niczego a jak się dorobili 8letniego ticosa to im się w głowie poprzewracało. Kiedyś mi powiedzieli cytuję "zaciągasz kredyty, inwestujesz we własne mieszkanie a nawet komputera w domu nie masz ??". No i proszę bardzo, teraz mam kompa w domu, niedługo przeprowadzę sie do własnego M (nie wnikając, ze kredyt zaciągnięty na ten cel będę spłacać do emerytury) a oni mają nadal tylko swojego tikacza i to w dodatku w ciągłej naprawie. Tak więc są wyjątki. Odpowiedz Link Zgłoś
kosma9 Re: Dlaczego? 22.01.06, 21:43 Masz juz wszystko, czego potrzebujesz.... teraz moge tobie życzyć jednego. Żyj pełnią życia. Zbieraj doswiadczenia. Nawet te bolesne, a moze zwłaszcza takie Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Dlaczego? 01.02.06, 12:34 Ale to prawda... pieniądze robią z ludzi debili. Oczywiście są wyjątki, nie uogólniam. Ale znam raczej takich, co zgłupieli do reszty przez kasę... Przykre... nie wiem jednak, jaka palma by mi odbiła na ich miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś