makbrajd 17.01.06, 20:05 wracam ja z piwem...a tu na liście kontaktów kilkanaście anonimowych numerów dodanych.... a te stare, znane pod inną nazwą... (ja jeszcze nic nie piłem....) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: spik dostał w głowę.... 17.01.06, 20:30 makbrajd napisał: > wracam ja z piwem...a tu na liście kontaktów kilkanaście anonimowych numerów > dodanych.... > a te stare, znane pod inną nazwą... > > > (ja jeszcze nic nie piłem....) > > co za gówno... opanowałem sytuację mniej więcej... hm...co ciekawe...tylko jeden kontakt pozostał nienaruszony:) a pozostałe...pokiereszowane... chyba się na mirindę przerzucę znów Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: spik dostał w głowę.... 17.01.06, 20:44 makbrajd napisał: > makbrajd napisał: > > > wracam ja z piwem...a tu na liście kontaktów kilkanaście anonimowych nume > rów > > dodanych.... > > a te stare, znane pod inną nazwą... > > > > > > (ja jeszcze nic nie piłem....) > > chyba się na mirindę przerzucę znów > Wkręcam się tu w środeczek żebyś sam ze sobą przestał godać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: spik dostał w głowę.... 17.01.06, 20:45 :) eh morfi... na ciebie zawsze można liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: spik dostał w głowę.... 17.01.06, 20:48 makbrajd napisał: > :) > eh morfi... > na ciebie zawsze można liczyć nooo... rozumniemy się bez słów,bo witamy się bez podawania ręki ;) w tych sprawach zwykłe gesty som macz zbędne,i wogóle i w szczególe i pod każdem innem względem :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: spik dostał w głowę.... 17.01.06, 20:33 ale do teraz nie wiem skąd na mym spik/gg zjawili się drakon, zilonka albo euphymerus... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd i jeszcze jedno wkuriwenie odkryłem! 17.01.06, 20:46 makbrajd napisał: wykasowane wszelakie dane w kontaktach...zwłaszcza numery tel. komórkowych... fak! Odpowiedz Link Zgłoś