liberty_mike 17.01.06, 22:30 miłej lektury ::))- ocz. b. subiektywny osąd z mej strony ::)) muzyka.onet.pl/all,1303586,1,424,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hedonista.oswiecony Janerka :) 17.01.06, 22:37 oj, Janerka to mój kanon... wychowałem się na jego muzyce, na jego tekstach... duszne lata 80. i ten świeży powiew dystansu i drwiny z rzeczywistości, robionej w sposób tak inteligentny, że się cenzorzy nie mogli połapać ;) ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
liberty_mike Re: Janerka :) 17.01.06, 22:43 Bywa w moim mieście koncertowo to zaznaczając- Pod Jaszczurami, Alchemia, inne miejsca, których niekoniecznie trzeba się strzec. Wywiad ciekawie rozpisany, nieźle się czyta :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Janerka :) 17.01.06, 22:49 raz byłem na Mistrzu w Proximie, a potem w Dekadzie... Podoba mi się, że gość ciągle ma poczucie humoru i jakże jest odmienny do ludzi w swoim wieku, wciąż żywy umysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
liberty_mike Re: Janerka :) 17.01.06, 23:23 są takie typy, co skleroza, stretyczenie i oklapnięcie ogólne ich się nie ima, pewnie Lechu do nich należy :)) Odpowiedz Link Zgłoś