maryjo2 05.11.02, 06:31 Widzisz coś? Nie??? To zapal światło ;) Dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_mengele otworzyłem oczy... 05.11.02, 06:44 ...zmoczyłem ciało... wypiłem herbatkę... ubrałem się... i mogę światło zgasić bo się już jasno zrobiło... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 06:51 widze ciemność, ciemność widze, ciemność widze ;))))))))) i wszystkim dzieńdobry :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Otwórz oczy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 07:11 Ano, dzień dobry raz jeszcze. Mawyr, zdejmij te okulary przeciwsłonecznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:16 ..darkness everywhere....uuuuuuuchchchchuuuuuu!!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:15 maryjo2 napisała: > Widzisz coś? Nie??? > To zapal światło ;) > Dzień dobry. pstryk :-)))))) I stała się jasność:-) A śniadanko będzie ?? ;P Witam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Otwórz oczy! IP: *.chello.pl 05.11.02, 07:25 uuaaaaa! (przeciagam sie) dziendobry panstwu. mialam dzisiaj taki wspanialy sen, szkoda, ze trzeba bylo zwlec sie z wyrka, ale juz czuje jak kawusia krazy w zylach :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:26 nie przeciągaj siem tak bo ci koszula peknie!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Otwórz oczy! IP: *.chello.pl 05.11.02, 07:32 hihihi, lapki z daleka, mam laskotki, a poza tym tak z samego rana sie wam zachciewa? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:34 to pora ma wpływ na chciejstwo ?;)))))) czy te miłe kształty ?;)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Otwórz oczy! IP: *.chello.pl 05.11.02, 07:39 hmmmh, wole myslec, ze jednak ksztalty. tak wygodniej dla mnie jako kobitki. ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Otwórz oczy! IP: *.chello.pl 05.11.02, 07:43 jestes pewny, ze nie masz na mysli takich porow w skorze, coby jej sie lepiej oddychalo? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:46 nieeeeeeeee.... no co Ty Martusia!!:)), mam na myśli pory jadalne!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:50 zapalilam swiatlo, otworzylam oczy i nadal ciemno. dzien dobry i dowidzenia, znaczy sie dobranoc yezooo, ktora to godzina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Otwórz oczy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 07:53 Saqqara, wstydu nie masz! Godzina jest słuszna. 8.00 dochodzi, co ty jeszcze robisz w łóżku?? Jestem zazdrosna :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:56 co może robić jak śpi na brzuchu i oczy ma w poduszce ;))))))))) no chyba że.........:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Otwórz oczy! IP: *.chello.pl 05.11.02, 07:58 no, to ja do pracy idem, dziciaki bawic, do-zo-ba-cze-nia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 08:03 skad wiedziales ze sypiam na brzuchu? hm..... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:57 czesc Maryjko:))) owszem przysypiam, ale nie w lozku tylko z glowa na biurku, nie powiem, calkiem wygodnie jesli sie jeszcze dodatkowo nogi na kubelku od smieci oprze. nawet jestem zdolna zachrapac....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Otwórz oczy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 08:02 No to masz u mnie biurową poduszeczkę w prezencie. Nie martw się, nie taką z tuszem do stempli :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 08:04 dziekuje bałdzo!!! a moge prosic jeszcze o jakis pledzik? strasznie mi po krzyzu wieje..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Otwórz oczy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 08:10 Pled to może nie, ale jakiś ciepły szal... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 08:15 szeroko mam otwarte te oczy kaprawe! w pracce juzem jezd i do niej siem bierem:) idacych jeszcze pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:17 nie macie jakichś lepszych tematów z rana niz jakieś tam pledy i poduszeczki!!! kurna co za ......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:19 oooo wlasnie, cieplutki szal! Maryjko, jestes aniolem, w pozytywnym znaczeniu:))) Tiger czep sie tramłeja, oki? zaspana jestem i mam prawo narzekac!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:20 kurcze, jak siem z wyra wstalo, to jeszcze do niego teskno, ni tiger?? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:21 dla czego nie pledzik jako prześcieradełko, poduszeczka pod biodra........Qrde co ja w tej robocie jeszcze robię ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:25 taaaaa... niedługo zaczniecie o szydełkowaniu gadac do chuja!!!! ..kurde,...zamiast jakieś życiowe tematy to te ino jak te matrony... pledziki, poduszeczki, szaliczki...fuck!!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:27 tigerek, a szaliczek na zime masz? i cieple rekawiczki? i czapke-uszanke na uszka twoje przesliczne???? ty tu nie pierdol, jeno za szydelko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:35 nie trza mi tego bo futerko mam!!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:36 futro moze i masz, ale z dziurami!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:54 a Ty to moze nie? to w takim ukladzie mam pare pytan: np. gdzie sobie pchasz te upolowane antylopki, co?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 09:04 to nie jest dziura tylko otwór!!!:)),...gębowy....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 09:22 dziura czy otwor, co za roznica? fakt jest jeden, nie masz futra jendolitego, hehehe;))) ps. antylopki wychodza tez tym otworem gembowym?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 09:32 no ba! jeszcze siem pytasz!!! włażą w całości z kopytami!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 09:53 ja sie pytalam jak WYLAZA!!!!! ktorym otworem! tym samym co wlaza? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 10:12 aha... sorry:)),.. a po co maja WYŁAZIĆ!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 10:32 hm.. chcesz mi powiedziedz ze wszystkie pozarte antylopki masz nadal inside? i jeszcze masz sile sie ruszac?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 11:02 ..no co Ty!!!!! już dawno strawione som!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: kurde !!! 05.11.02, 11:25 heh.. proszem nie dreczyc futrzaczka!! ma piekne pregowane futerko, cieplutkie i mile, jezd milutki i juz wystarczajonco go na dzis menczom.. no!... pozdrooveczki na dzien dobry dla Was ode mnie :)))))) Szakunia :)))))) juz mi lepiej dzis.. olac tzw. "przyjaciolki" i zatanczymy na ich "grobach" w piatek, tak?? bedziesz??? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kurde !!! 05.11.02, 11:54 Tiger ale jak sie cos strawi to potem trzeba to tentego..... a Ty mowisz ze one nadal sa u Ciebie w srodku, bo nie wylazly, to jak w koncu z Toba jest?)) U-lalala ja go wcale nie mecze, ja go podrywam:))) bo sie tak zapatrzyl w te kocice ze bozego swiata nie widzi!!! w puatek nie bede:((( bede udawala ze kocham dzieci u mojej kolezanki, druga jest w ciazy, wiec bedzie komplet, chyba pojde sie pochlastam:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: kurde !!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 12:15 Szaki!!! cmokaski dla Ciebie, kochana. laski, olejcie glupawe pseudo-przyjaciloki i szykujcie sie na balety :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kurde !!! 05.11.02, 12:22 czesc MArtucha:)) psiapsiolki jedynie na dobre olalam juz dawno! po diabla sie meczyc? gorzej ze sie cholera odczepic nie chce, ale to juz jej problem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: kurde !!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 12:25 tiaaaa, znam ten bol rowniez, czasami sie taka harpia przyczepi na wieki wiekow, nawet nie podejrzewa, ze cos jest niewlasciwie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kurde !!! 05.11.02, 12:28 ona podejrzewa, ale wychodzi z zalozenia ze mnie urobi, wiec mnie do siebie zaprasza liczac ze naprawi, a ja z kazda wizyta przekonuje sie ze jest coraz gorzej, ze nie mamy o czym rozmawiac itd. i trwa to juz rok. ech zycie;)) widac ja taka super jestem ze sie ludzie wola meczyc niz ze mna rozstac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: kurde !!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 13:47 ja sie z toba moge meczyc cale wieki :))) taka jestes fajniutka, o!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: kurde !!! 05.11.02, 16:42 saqqara napisała: > U-lalala > ja go wcale nie mecze, ja go podrywam:))) bo sie tak zapatrzyl w te kocice ze > bozego swiata nie widzi!!! > w puatek nie bede:((( bede udawala ze kocham dzieci u mojej kolezanki, druga > jest w ciazy, wiec bedzie komplet, chyba pojde sie pochlastam:(((( bosszzzzzz.. Szakunia, szczerze wspolczujem :(((( a mialo byc tak fajnie.. nio ale coz.. a wiesz co?? moze przestan reagowac? moze siem obrazom? ;))) duzo sily wytrzymania tego zyczem w takim razie i do zobki :))))) ps. moze w sobote?? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Otwórz oczy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 20:56 Znowu nic nie widać. Co za pokiełbaszona pora roku :( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 fajnie jest maryjko................. 05.11.02, 20:59 w domku cieplutko, zaraz ze smieciami sie wyskoczy, jakis browarek przy okazji przywlecze, i dalej milo w ciepelku gnusniec sie bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: fajnie jest maryjko................. 05.11.02, 21:09 To prawda, że pora roku sprzyja domatorstwu :) Jaki masz ulubiony sposób na gnuśnienie, kitku? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dzisiaj jak durny amelke, ogladam............ 05.11.02, 21:40 klatka po klatce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: dzisiaj jak durny amelke, ogladam............ IP: 195.116.200.* 05.11.02, 22:56 a nie lepiej by to bylo kobite na zywo, Kitus? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: dzisiaj jak durny amelke, ogladam............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 06:20 Sęk chyba w tym, że kobiety na żywo nie da się wyłączyć guziczkiem od pilota. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 święte słowa..................... 06.11.02, 06:25 święta maryjko, ju u mnie już świta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: święte słowa..................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 06:33 No u mnie też :) Ale wiesz, kitku, z chłopami na żywo jest dokładnie to samo. I co tu robić? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no trudno........................ 06.11.02, 06:44 dalej trzeba eksperymentowac z zywymi egzemplarzami, a czasami, sobie jakiegos amelka poogladac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: no trudno........................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 06:58 Przynajmniej dopóki teleportacja nie wejdzie w życie. Wtedy samemu będzie się można wyłączyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: czy u was 06.11.02, 07:13 też tak zimno?????????? bryyyyyyyy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: czy u was IP: *.chello.pl 06.11.02, 07:19 zzzzzzzimnnnnnnnnoo, ohydnie! ale witam wszystkich, buziaki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: czy u was 06.11.02, 07:22 Gość portalu: martucha napisał(a): > zzzzzzzimnnnnnnnnoo, ohydnie! ale witam wszystkich, buziaki :))) boję się z domu wypełzać na ten pierwszy mróz.Może lepiej do ciepłego łóżeczka wrócić ??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: czy u was 06.11.02, 07:25 taki malutki mróz a Ty masz już taką skwaśniałą minę :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: czy u was IP: *.chello.pl 06.11.02, 07:25 az mnie korci, zeby tam powrocic, ale do roboty tzra isc. sroda to najciezszy dzien da mnie, dlaczego zadne swieto we srode nie wypada? :( Odpowiedz Link Zgłoś