Dodaj do ulubionych

Otwórz oczy!

05.11.02, 06:31
Widzisz coś? Nie???
To zapal światło ;)
Dzień dobry.
Obserwuj wątek
    • dr_mengele otworzyłem oczy... 05.11.02, 06:44
      ...zmoczyłem ciało... wypiłem herbatkę... ubrałem się... i mogę światło zgasić
      bo się już jasno zrobiło...
      ;))))
    • mawyr Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 06:51
      widze ciemność, ciemność widze, ciemność widze ;)))))))))
      i wszystkim dzieńdobry :))))
      • Gość: maryjo2 Re: Otwórz oczy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 07:11
        Ano, dzień dobry raz jeszcze.
        Mawyr, zdejmij te okulary przeciwsłonecznie!
        :)
        • tygrysek_ Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:16
          ..darkness everywhere....uuuuuuuchchchchuuuuuu!!!!!! :))
    • kwasna_cytryna Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:15
      maryjo2 napisała:

> Widzisz coś? Nie???
      > To zapal światło ;)
      > Dzień dobry.

pstryk :-)))))) I stała się jasność:-)
      A śniadanko będzie ?? ;P

Witam :-)
      • Gość: martucha Re: Otwórz oczy! IP: *.chello.pl 05.11.02, 07:25
        uuaaaaa! (przeciagam sie) dziendobry panstwu. mialam dzisiaj taki wspanialy sen, szkoda, ze trzeba bylo zwlec sie z
        wyrka, ale juz czuje jak kawusia krazy w zylach :)))))
        • tygrysek_ Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:26
          nie przeciągaj siem tak bo ci koszula peknie!!!:)))
          • mawyr Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:30
            ale wysoko pojechała ;))))))))))))))))
            • Gość: martucha Re: Otwórz oczy! IP: *.chello.pl 05.11.02, 07:32
              hihihi, lapki z daleka, mam laskotki, a poza tym tak z samego rana sie wam zachciewa? :)))))
              • mawyr Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:34
                to pora ma wpływ na chciejstwo ?;))))))
                czy te miłe kształty ?;))))))))))))))))))))))))))))))))
                • tygrysek_ Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:35
                  raczej pora!:)))
                  • mawyr Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:38
                    pora na kształty :))))
                    • Gość: martucha Re: Otwórz oczy! IP: *.chello.pl 05.11.02, 07:39
                      hmmmh, wole myslec, ze jednak ksztalty. tak wygodniej dla mnie jako kobitki. ;)))))))
                      • tygrysek_ Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:41
                        albo kształty na pore????:))
                        • Gość: martucha Re: Otwórz oczy! IP: *.chello.pl 05.11.02, 07:43
                          jestes pewny, ze nie masz na mysli takich porow w skorze, coby jej sie lepiej oddychalo? :)))))))))
                          • mawyr Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:45
                            to są jaja w porach ;)))))))))
                          • tygrysek_ Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:46
                            nieeeeeeeee.... no co Ty Martusia!!:)), mam na myśli pory jadalne!:)
    • saqqara Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:50
      zapalilam swiatlo, otworzylam oczy i nadal ciemno.

dzien dobry i dowidzenia, znaczy sie dobranoc
      yezooo, ktora to godzina?
      • Gość: maryjo2 Re: Otwórz oczy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 07:53
        Saqqara, wstydu nie masz! Godzina jest słuszna. 8.00 dochodzi, co ty jeszcze
        robisz w łóżku??
        Jestem zazdrosna :o)
        • mawyr Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:56
          co może robić jak śpi na brzuchu i oczy ma w poduszce ;)))))))))
          no chyba że.........:))))))))))))))))
          • Gość: martucha Re: Otwórz oczy! IP: *.chello.pl 05.11.02, 07:58
            no, to ja do pracy idem, dziciaki bawic, do-zo-ba-cze-nia !!!!
          • saqqara Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 08:03
            skad wiedziales ze sypiam na brzuchu? hm..... ;)))
        • saqqara Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 07:57
          czesc Maryjko:)))

owszem przysypiam, ale nie w lozku tylko z glowa na biurku, nie powiem, calkiem
          wygodnie jesli sie jeszcze dodatkowo nogi na kubelku od smieci oprze. nawet
          jestem zdolna zachrapac....;)
          • Gość: maryjo2 Re: Otwórz oczy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 08:02
            No to masz u mnie biurową poduszeczkę w prezencie.
            Nie martw się, nie taką z tuszem do stempli :)
            • saqqara Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 08:04
              dziekuje bałdzo!!! a moge prosic jeszcze o jakis pledzik? strasznie mi po
              krzyzu wieje..:)
              • Gość: maryjo2 Re: Otwórz oczy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 08:10
                Pled to może nie, ale jakiś ciepły szal...
                • czort Re: Otwórz oczy! 05.11.02, 08:15
                  szeroko mam otwarte te oczy kaprawe! w pracce juzem jezd i do niej siem
                  bierem:)
                  idacych jeszcze pozdrawiam!
                  • tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:17
                    nie macie jakichś lepszych tematów z rana niz jakieś tam pledy i poduszeczki!!!
                    kurna co za ......:))
                    • saqqara Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:19
                      oooo wlasnie, cieplutki szal! Maryjko, jestes aniolem, w pozytywnym
                      znaczeniu:)))

Tiger
                      czep sie tramłeja, oki? zaspana jestem i mam prawo narzekac!!!!:))

• czort Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:20
                      kurcze, jak siem z wyra wstalo, to jeszcze do niego teskno, ni tiger??
                    • mawyr Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:21
                      dla czego nie pledzik jako prześcieradełko, poduszeczka pod biodra........Qrde
                      co ja w tej robocie jeszcze robię ;)))))))))
                      • tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:25
                        taaaaa... niedługo zaczniecie o szydełkowaniu gadac do chuja!!!!
                        ..kurde,...zamiast jakieś życiowe tematy to te ino jak te matrony... pledziki,
                        poduszeczki, szaliczki...fuck!!!!

tygrysek...
                        • czort Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:27
                          tigerek, a szaliczek na zime masz? i cieple rekawiczki? i czapke-uszanke na
                          uszka twoje przesliczne????
                          ty tu nie pierdol, jeno za szydelko!!!!
                          • tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:35
                            nie trza mi tego bo futerko mam!!!!!:))))
                            • saqqara Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:36
                              futro moze i masz, ale z dziurami!!!!!:)))
                              • tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:48
                                dziury to Wy macie baby!!!!:)))))
                                • saqqara Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 08:54
                                  a Ty to moze nie? to w takim ukladzie mam pare pytan:
                                  np. gdzie sobie pchasz te upolowane antylopki, co?;)))
                                  • mawyr Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 09:02
                                    Tygrysy posiadają otwory ;))))))))
                                  • tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 09:04
                                    to nie jest dziura tylko otwór!!!:)),...gębowy....:))
                                    • saqqara Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 09:22
                                      dziura czy otwor, co za roznica? fakt jest jeden, nie masz futra jendolitego,
                                      hehehe;)))
                                      ps. antylopki wychodza tez tym otworem gembowym?:)))
                                      • tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 09:32
                                        no ba! jeszcze siem pytasz!!! włażą w całości z kopytami!!!:)))
                                        • saqqara Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 09:53
                                          ja sie pytalam jak WYLAZA!!!!! ktorym otworem! tym samym co wlaza?
                                          • tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 10:12
                                            aha... sorry:)),.. a po co maja WYŁAZIĆ!!!!?????
                                            • saqqara Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 10:32
                                              hm.. chcesz mi powiedziedz ze wszystkie pozarte antylopki masz nadal inside? i
                                              jeszcze masz sile sie ruszac?;)))
                                              • tygrysek_ Re: kurde baby!!!! 05.11.02, 11:02
                                                ..no co Ty!!!!! już dawno strawione som!!!!!:)))
                                                • ulalka Re: kurde !!! 05.11.02, 11:25
                                                  heh.. proszem nie dreczyc futrzaczka!! ma piekne pregowane futerko, cieplutkie
                                                  i mile, jezd milutki i juz wystarczajonco go na dzis menczom.. no!...
                                                  pozdrooveczki na dzien dobry dla Was ode mnie :))))))

Szakunia :)))))) juz mi lepiej dzis.. olac tzw. "przyjaciolki" i zatanczymy na
                                                  ich "grobach" w piatek, tak?? bedziesz??? :))))))))
                                                  • saqqara Re: kurde !!! 05.11.02, 11:54
                                                    Tiger
                                                    ale jak sie cos strawi to potem trzeba to tentego..... a Ty mowisz ze one nadal
                                                    sa u Ciebie w srodku, bo nie wylazly, to jak w koncu z Toba jest?))

U-lalala
                                                    ja go wcale nie mecze, ja go podrywam:))) bo sie tak zapatrzyl w te kocice ze
                                                    bozego swiata nie widzi!!!
                                                    w puatek nie bede:((( bede udawala ze kocham dzieci u mojej kolezanki, druga
                                                    jest w ciazy, wiec bedzie komplet, chyba pojde sie pochlastam:((((
                                                  • Gość: martucha Re: kurde !!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 12:15
                                                    Szaki!!! cmokaski dla Ciebie, kochana. laski, olejcie glupawe pseudo-przyjaciloki i szykujcie sie na balety :)))
                                                  • saqqara Re: kurde !!! 05.11.02, 12:22
                                                    czesc MArtucha:))
                                                    psiapsiolki jedynie na dobre olalam juz dawno! po diabla sie meczyc? gorzej ze
                                                    sie cholera odczepic nie chce, ale to juz jej problem;)))
                                                  • Gość: martucha Re: kurde !!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 12:25
                                                    tiaaaa, znam ten bol rowniez, czasami sie taka harpia przyczepi na wieki wiekow, nawet nie podejrzewa, ze cos jest
                                                    niewlasciwie :)))
                                                  • saqqara Re: kurde !!! 05.11.02, 12:28
                                                    ona podejrzewa, ale wychodzi z zalozenia ze mnie urobi, wiec mnie do siebie
                                                    zaprasza liczac ze naprawi, a ja z kazda wizyta przekonuje sie ze jest coraz
                                                    gorzej, ze nie mamy o czym rozmawiac itd. i trwa to juz rok. ech zycie;))
                                                    widac ja taka super jestem ze sie ludzie wola meczyc niz ze mna rozstac:)))
                                                  • Gość: martucha Re: kurde !!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 13:47
                                                    ja sie z toba moge meczyc cale wieki :))) taka jestes fajniutka, o!!!
                                                  • ulalka Re: kurde !!! 05.11.02, 16:42
                                                    saqqara napisała:

> U-lalala
                                                    > ja go wcale nie mecze, ja go podrywam:))) bo sie tak zapatrzyl w te kocice ze
                                                    > bozego swiata nie widzi!!!
                                                    > w puatek nie bede:((( bede udawala ze kocham dzieci u mojej kolezanki, druga
                                                    > jest w ciazy, wiec bedzie komplet, chyba pojde sie pochlastam:((((

bosszzzzzz.. Szakunia, szczerze wspolczujem :(((( a mialo byc tak fajnie.. nio
                                                    ale coz.. a wiesz co?? moze przestan reagowac? moze siem obrazom? ;)))
                                                    duzo sily wytrzymania tego zyczem w takim razie i do zobki :)))))

ps. moze w sobote?? :))))))))))))
    • Gość: maryjo2 Re: Otwórz oczy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 20:56
      Znowu nic nie widać.
      Co za pokiełbaszona pora roku :(
      • kitek1 fajnie jest maryjko................. 05.11.02, 20:59
        w domku cieplutko,
        zaraz ze smieciami sie wyskoczy,
        jakis browarek przy okazji przywlecze,
        i dalej milo w ciepelku gnusniec sie bedzie:)
        • maryjo2 Re: fajnie jest maryjko................. 05.11.02, 21:09
          To prawda, że pora roku sprzyja domatorstwu :)
          Jaki masz ulubiony sposób na gnuśnienie, kitku?
          • kitek1 dzisiaj jak durny amelke, ogladam............ 05.11.02, 21:40
            klatka po klatce:)
            • Gość: ulalka Re: dzisiaj jak durny amelke, ogladam............ IP: 195.116.200.* 05.11.02, 22:56
              a nie lepiej by to bylo kobite na zywo, Kitus? ;))))))))
              • Gość: maryjo2 Re: dzisiaj jak durny amelke, ogladam............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 06:20
                Sęk chyba w tym, że kobiety na żywo nie da się wyłączyć guziczkiem od pilota.
                • kitek1 święte słowa..................... 06.11.02, 06:25
                  święta maryjko,
                  ju u mnie już świta:)
                  • Gość: maryjo2 Re: święte słowa..................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 06:33
                    No u mnie też :)
                    Ale wiesz, kitku, z chłopami na żywo jest dokładnie to samo.
                    I co tu robić?
                    • kitek1 no trudno........................ 06.11.02, 06:44
                      dalej trzeba eksperymentowac z zywymi egzemplarzami,
                      a czasami, sobie jakiegos amelka poogladac:)
                      • Gość: maryjo2 Re: no trudno........................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 06:58
                        Przynajmniej dopóki teleportacja nie wejdzie w życie. Wtedy samemu będzie się
                        można wyłączyć :)
                        • kwasna_cytryna Re: czy u was 06.11.02, 07:13
                          też tak zimno??????????
                          bryyyyyyyy :-)
                          • Gość: martucha Re: czy u was IP: *.chello.pl 06.11.02, 07:19
                            zzzzzzzimnnnnnnnnoo, ohydnie! ale witam wszystkich, buziaki :)))
                            • kwasna_cytryna Re: czy u was 06.11.02, 07:22
                              Gość portalu: martucha napisał(a):

> zzzzzzzimnnnnnnnnoo, ohydnie! ale witam wszystkich, buziaki :)))

boję się z domu wypełzać na ten pierwszy mróz.Może lepiej do ciepłego łóżeczka
                              wrócić ??? :P
                              • mawyr Re: czy u was 06.11.02, 07:25
                                taki malutki mróz a Ty masz już taką skwaśniałą minę :)))))))
                              • Gość: martucha Re: czy u was IP: *.chello.pl 06.11.02, 07:25
                                az mnie korci, zeby tam powrocic, ale do roboty tzra isc. sroda to najciezszy dzien da mnie, dlaczego zadne swieto
                                we srode nie wypada? :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka