silvii Re: hmmm... 06.11.02, 09:15 saqqara napisała: > hmmmm > a o czym?:) szczerze? o czym kolwiek... nudzi mi się... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hmmm... 06.11.02, 09:23 hmmm ze Cie tu przygnala nuda to juz wiemy, a skad? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 09:27 saqqara napisała: > hmmm > ze Cie tu przygnala nuda to juz wiemy, a skad? Wawa... a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hmmm... 06.11.02, 09:47 tez:) tu sporo nas z wawki jest. a przedzial wiekowy jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 09:59 saqqara napisała: > tez:) tu sporo nas z wawki jest. ;))) fajowo > a przedzial wiekowy jaki? nie najgorszy myślę między 25-30 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hmmm... 06.11.02, 10:29 jeszcze powiedz ze masz imie na i a sie zaczne zastanawiac czy sama ze soba nie stukam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hmmm... 06.11.02, 10:33 nie, ale umieram, i moge miec juz zwidy wiec sie zastanawiam nad roznymi mozliwosciami:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 10:36 zgadzam się... roboty full.... tylko tak jakoś ponuro... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 10:34 aaaa nieeee ;)))) ze sobą nie stukasz... S. mam na imię... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hmmm... 06.11.02, 10:41 ufff, ulzylo mi, bo juz zaczynalam sie obawiac o swoje i tak juz marne zdrowie psychiczne:)) to moze wpadniesz dzis do czarownicy? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hmmm... 06.11.02, 10:50 wiecej info na watku czorta "sluchajcie, moze male spotkanko dzisiaj" Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 11:16 kucze... płaczę.... ;(((( o 19 nie mogę... jestem wolna dopiero ok 20,30 buuuu chyba dzis rady nie dam... ;(((( ale nie zapomnijcie o mnie następną razą proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hmmm... 06.11.02, 11:19 kobito, a Ty myslisz ze na ile my tam przyjdziemy, na pol godziny? wpadaj o 20,30, bedziemy na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hmmm... 06.11.02, 11:43 nono, pierwszy dzien na FT i takie sukcesy, winszuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: hmmm... 06.11.02, 11:47 dokładnie, jest szybsza odemnie :)))) I przez biustonosz nie przeszła, chory jakiś, czy jeszcze jej nie wytropił ??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 11:52 no to teraz się pogubiłam ;))) JAŚNIEJ Panie proszę!!!! bo spać nie będę mogła... Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: hmmm... 06.11.02, 12:08 Wytłumaczymy ci w czarownicy :)))) Nie przejmuj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 12:11 a nieee... do przejmowania się jeszcze daleko ;))) ale chętnie posłucham... zwłaszcza o tym co mnie ominęło... lub jeszcze do mnie nie dotarło... ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 09:16 tygrysek_ napisał: > czego? what? was????? generalnie niczego ;) ale... cześć Tygrysek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 09:22 tygrysek_ napisał: > no to gadaj o niczym!:) oka ;) "niczym" to takie słowo,które stosujemy, gdy chcemy coś do czegoś porównać.... hmmm... np: słoń wielki "niczym" góra! ;) teraz Twoja kolej... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: hmmm... 06.11.02, 09:40 albo: jego fiut "niczym" mi nie imponował!" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 09:57 tygrysek_ napisał: > albo: jego fiut "niczym" mi nie imponował!" :)))))) przykład baaardzo dobry ;) ale hmmm.. treść do kawy, którą właśnie piję nie pasuje... ;((( wymyśl coś fajnieszego... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: hmmm... 06.11.02, 10:07 hmmmmm..szkoda:(((( ..albo taki: "niczym" wiatr bende, bo "niczym" nie żyje, na niczym mi nie zależy, "niczym" On nie tęsknie za niczym....:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 10:15 oooooo!!!! właśnie ;))) widzisz? a jednak potrafisz... niczym jak listek zwiewna, za niczym gonię niczym perszing na nieboskłonie... ;)))) a pfe... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: hmmm... 06.11.02, 10:22 bo Tygrys jak chce to potrafi!!!!:))), ale już mnie sie nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 10:27 ;) ok... nicości niczym zastąpić się nie da... na dowidzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 10:08 hunter_ napisał: > Ty chyba troszke niesmiała jestes? wrrrrrrr...... ale powiało... hmm... nieśmiałą? nieeee.... zaspana jestem... oczka się kleją i nudą wieje... ot senność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: hmmm... IP: *.chello.pl 06.11.02, 10:13 to ja tez dorzuce swoje dwa grosze do tej rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: hmmm... 06.11.02, 10:16 Czy jestes nowa na forum?. Ja pisałem na innym, ale zaczeło przymierac smiercia naturalna Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 10:19 hmm... nową chyba nie jestem ;) to nie jest mój pierwszy raz ;))) ale nie było mnie tu przej jakieś pół roka ;))) Też jesteś z wawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: hmmm... IP: *.chello.pl 06.11.02, 10:22 cmokasay dla Ciebie Silvii, ja tez w Wawki jestem!!! milo zapoznac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: hmmm... 06.11.02, 10:27 Witam nowalijkę :))) Tyż z wawki a podział wiekowy podobny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 10:31 randia_ napisała: > Witam nowalijkę :))) > Tyż z wawki a podział wiekowy podobny :))) A miluśśśśko mi straaaszliwie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: hmmm... 06.11.02, 10:38 Niczym niezapowiadane słońca promienie mnie opromieniają. Nie z Wawy w przedziale wiekowym bardziej zaawansowany. Dzień dobry wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 10:42 Witaj mm ;)) a gdzie to słonko tak promienie rozdaje? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: hmmm... 06.11.02, 11:05 silvii napisał(a): > jasne! ;)))a cumujesz gdzieś czasem??? Z tym ostatnio jest problem, cumy zostały zerwane a i portu żadnego na horyzoncie nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 11:20 no tak... chciałoby się powiedzieć... siamo życie... ale takie samotne dryfowanie w nieskończoność nie za dobre jest... hmmm... w końcu gdzieś musisz dopłynąć... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: hmmm... 06.11.02, 11:57 Ech. Powiało trochę szarością. Nie ma co popadać w niczym nie uzasadniony pesymizm :-) i udajmy, że to dryfowanie kontrolowane he, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 12:03 no! tak już lepiej ;))) w końcu portów wiela... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 15:09 a na to niestety recepty ni ma ;((( jeśli sam nie wiesz jak szukać, hmmm... przynajmniej daj szansę, żeby port sam Cię odnalazł... ;))) to tak jak z tym kawałem... płacze facet do Boga, że nigdy w życiu nic nie wygrał, nigdy nie miał szczęścia, nigdy nic mu się nie udało... na co Bóg mu odszeptuje: "DAJ MI SZANSĘ! DAJ MI SZANSĘ! KUP LOS NA LOTERII!!!"... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: hmmm... 06.11.02, 15:45 silvii napisał(a): > a na to niestety recepty ni ma ;((( > > jeśli sam nie wiesz jak szukać, hmmm... przynajmniej daj szansę, żeby port sam > Cię odnalazł... ;))) > Dam ogłoszenie, że jestem do wzięcia, może ktoś się zainteresuje. :-)))) Zaraz spadam. Miłego dnia. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: hmmm... 06.11.02, 10:50 Kapri paskudo :))))) dla mnie wiek odpowiedni, a ze nie z wawy,hmmmmmmmmmmmmm, cóż i tyle :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: hmmm... 06.11.02, 11:14 randia_ napisała: > Kapri paskudo :))))) > dla mnie wiek odpowiedni, a ze nie z wawy,hmmmmmmmmmmmmm, cóż i tyle :)))) To fakt. Ponoć coś tam się rozszerza, ale u nas chyba nic takiego się nie dzieje przynajmniej z odległościami. Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: hmmm... 06.11.02, 11:31 Jezuuuuuuu, co się rozszerza ????? Zaczynam sie martwić.......... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: hmmm... 06.11.02, 12:05 Tak dokładnie to nie pamiętam. Ale jak by może polać to coś czymś zimnym to się pewnie skurczy. Jednak szkoda, że nie jestem w Wawie, bo u was jakiś przemiły wieczór się szykuje. :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: hmmm... 06.11.02, 12:15 Nio widzisz :)))) Ja tyż żałuję :(( To jak??? Polewa sie jak już będzie rozszerzone??? A co zrobić zeby się znów rozszerzyło ??? :))) Tyż polać ???? Tylko czym ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: hmmm... 06.11.02, 12:53 randia_ napisała: > Nio widzisz :)))) Ja tyż żałuję :(( Cała żałość po mojej stronie bycie mogli się dobrze bawić. > > To jak??? Polewa sie jak już będzie rozszerzone??? > A co zrobić zeby się znów rozszerzyło ??? :))) > Tyż polać ???? > Tylko czym ??? Chcesz bym się udławił (kanapką)? Myślę, że można by jeszcze potrzeć, od pocierania też cię może coś rozszerzyć lub przetrzeć, trzeba uważać. :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: hmmm... 06.11.02, 13:43 Co tu uważać, trzeba wziąść sprawy w swoje ręce i tyle. Dopóki nie będzie żądanych efektów, trzeba coś robić :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: hmmm... 06.11.02, 15:18 Lepiej pocierenie niz ocieranie :))) Ocieractwo jest pewną formą onanizmu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: hmmm... 06.11.02, 10:37 Silvi od Sylwi?. dlaczego dzisiaj jest tak zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 10:40 hunter_ napisał: > Silvi od Sylwi?. ;)) zagadki w tym nima... > dlaczego dzisiaj jest tak zimno. bo zimaaa idzie..... i będzie coraz zimniej i zimniej... ale przynajmniej coś tam na niebie świeci... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: hmmm... 06.11.02, 10:44 Wole taka pogode od zgniłej jesiennej pluchy. Zimy nie bedzie ja to stary przepowiadacz pogodowy zapowiadam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: hmmm... 06.11.02, 10:55 Teraz troche przymrozi, pozniej bedzie ciepło, swieta bez sniegu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: hmmm... 06.11.02, 11:07 silvii napisał(a): > buuu ni bedzie bałwanka pod choine??? ;((( Nie bedzie bałwanka. Lubie nieraz w mrozny sniezny dzien siedziec w ciepłyn domu i pic mocniejszy trunek. w tym roku tego nie budziet Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 11:24 buuu to nie fajowo wcale... a mogłoby być tak pięknie! ciepły kocyk... i biało... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: hmmm... 06.11.02, 11:41 Nie ma tego złego, palmy niedługo beda u nas rosły, pomarancze zamiast jabłek:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 11:53 nio ta... ale ileż można jeśt te mandarynie??? jakaś odmiana musi być! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: hmmm... 06.11.02, 12:02 Przy drogach zamiast wierzb beda rosły palmy, przypełzna do nas tez waze jadowite i pajaki włochate. To bedzie zycie!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 12:09 pająki i węże jak dla mnie chodzić i pełzać sobie mogą.... a jednak wolę jak czasem chłodniem zawieje... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: hmmm... 06.11.02, 13:24 Po co nam snieg i chłody?. tropiki poprosze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 13:52 idzmy na kompromisa! troche zimy troche lata... albo WIECZNA WIOSNA! co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: hmmm... 06.11.02, 13:59 Ugodowy jestem i zgadzam sie na kompromis :)))). Na starosc przeprowadze sie do Grecji. Kupie sobie tam dom i bede pływał w ciepłym morzu Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 14:23 oka ;) i tak już lepiej!!! ślicznościowo dziękuję za te następne lata, kiedy będę mogła w mroźny wieczór posiedzieć sobie przy kominku otulona kocykiem i hmmm... może jakimiś ramionami... z kuflem grzańca w łapce... hmm... zrobiło się ciepło, przytulnie, gorąco, mam wypieki... Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: hmmm... 06.11.02, 15:40 wracajmy na ziemie. za oknami szaro i zimno chyba mróz z lekka trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 06.11.02, 15:43 za to ciepły wieczór się szykuje... ;)))) i sporo nowych twarzy hmmm... jak ja to lubiem! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: hmmm... 06.11.02, 15:53 Na forum nowe twarze?. ja tez lubie poznawac ludzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: hmmm... 07.11.02, 10:00 Jak widzisz nie byłem, nie jestem z Warszawy. Wczorajszy wieczór spedzilem w domu przy piwku ogladajac bzdetne filmy. Bylo jednak miło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 07.11.02, 10:05 buuu a ja sobie myślałam, że jesteś z wawy... to gdzie to pfko piłeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: hmmm... 07.11.02, 10:10 Czy moge narazie zachowac to w tajemnicy?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hmmm... 07.11.02, 10:14 a jasne! kcesz? nie ma sprawy! ja tam nie ukrywam, żem z wawy... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś