blind_librarian 24.01.06, 18:17 olahabe, aaneta, monikate, crazy.berseker, jenny_s, griszah, marquis, naked.royal.family.member Zaginieni w akcji, dotknięci syndromem forumowego odstawienia, czy nie dajbuk jakieś złe Was spotkało? P:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marquis Re: ? 24.01.06, 19:00 Melduję, że jedyne co mnie dopadło to jakaś apatia, może to troche prez brak papierosów (już 3 tugodnie), może przez ograniczenia żywnościowe (wszak czas najwyższy pozbyc się otuliny), może przez syndrom końca semestru - zawsze jakoś tak smutno rostawać się ze studentami i "następni proszę!" za jakiś czas ;) A poza tym mam chyba grypą, bo mnie trzęsie z zimna i w ogóle jakoś słabo się czuję. Ale do lekarza mi się nie chce iść. Jak ptasia - to i tak kopnę w kalendarz, a jak zwyczajna - to sobie poradzę po domowemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
marquis PS. 24.01.06, 19:01 No ale na FK się mimo wszystko parę razy odezwałem, bo nie zdzierżyłem!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaneta żyję, żyję 24.01.06, 19:57 Nawet całkiem nieźle, bo mam wolne, dlatego nie siedzę przy kompie, w domu mam ciekawsze rozrywki, np. przed chwilą skończyłam gotować ruskie pierogi, duuużo ruskich pierogów, żeby się dzieciątka zapchały i dały mi spokój przez dwa dni przynajmniej, odpukać. Ale, kurczę, raptem od piątku chyba się nie odzywałam, więc nie jest tak źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Żyję, żyję 24.01.06, 20:49 Melduję się posłusznie! :)) Codziennie TWA czytam! Jakoś tylko nic mądrego do głowy mi nie przychodziło, coby napisać. Chwilowy (mam nadzieję) spadek formy. No, obecności oli, aaneety i marquisa też mi brakowało; czyli jesteśmy solą forum? :) Odpowiedz Link Zgłoś
naked_royal_family_member Re: ? 25.01.06, 11:59 Nie, no ja nie moge pisac, bo sie trzese ze smiechu, blind, pardon;-) (ten watek o Polsce rozchelstanej, tak tak, moj psychiatra odradza mi takie rozrywki, ale ja nie moge nie czytac!) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: ? 25.01.06, 12:34 oj, golasie, podejrzewam, że psychiatra dowiedziawszy się, że w ogole czytujesz to forum, momentalnie zaordynowałby kaftan:) miło, że jesteś:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
olahabe Re: ? 02.02.06, 23:21 U mnie syndrom odstawienia. Od wszystkiego, klasycznie. Chciałam ostatnio tylko o "nie opuszczaj mnie", ale nie miałam siły poszukać wątku. Na nic nie mam. Chyba wywalą mnie z pracy, albo gdzieś przeniosą. Niech mnie wywalają, nie wiedzą co tracą, wały jedne, hehe, a taka jestem zdolna, milutka, aż się niedobrze robi od tej słodyczy. A tu nagle- pani już dziękujemy. No to dziękujemy, dam znać, jak się zrealizuję zawodowo, tzn. pewnie nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: ? 03.02.06, 14:32 W tej sytuacji, to mogę Cię wirtualnie tulnąć, co niniejszem czynię:) Trzymaj się:) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Się dołączam. 03.02.06, 18:55 :)) i ja. Myślę, że będzie lepiej, niż ci się wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
griszah Jestem, jestem 28.03.06, 16:09 Po prostu przez parę miesięcy miałem totalny zasuw w robocie i praktycznie nie zaglądałem do netu. Czytelniczo jednak nie próżnowałem - pękło kilkanaście Pratchettów (odkrytych dzięki zachętom forumowym - m.in. intrygującą piosenką o jeżu niani Ogg), seria o kapitanie Alatriste i inne Perez-Reverty. A teraz muszę się przebić przez zaległe wątki na TWA - jak mi dadzą trochę odsapnąć w pracy :). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaneta Re: Jestem, jestem 28.03.06, 16:13 No, wreszcie! I już to kiedyś mówiłam, ale się powtórzę: jak to dobrze, że są jeszcze na świecie ludzie, którzy mają totalny zasuw w robocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
griszah Re: Jestem, jestem 28.03.06, 16:18 aaneta napisała: > No, wreszcie! I już to kiedyś mówiłam, ale się powtórzę: jak to dobrze, że są > jeszcze na świecie ludzie, którzy mają totalny zasuw w robocie :) Ale najlepiej żeby to byli jacyś inni :). Przypomina mi się świetny komiks Z Garfieldem: Pracuj uczciwie... to nam pozostałym będzie lżej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: Jestem, jestem 28.03.06, 16:58 griszah napisał: > Ale najlepiej żeby to byli jacyś inni :). Zasuwu Ci nie zazdroszczę, ale cieszę się, że znów jesteś! A odkąd się dowiedziałam, żeś wielbiciel Ture Sventona to... tęskniłam za Twoim powrotem podwójnie. Więcej wyznań nie będzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Jestem, jestem 28.03.06, 17:02 no wreszcie jakiś poważny męzczyzna zaprowadzi porzadek w tem rozbisurmanionym forumie! Fajnie, że wróciłeś:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Jestem, jestem 28.03.06, 17:55 Grisha z wiosna nowych sil nazbieral to teraz dopiero nastapi produkcja postow. Witaj po przerwie:) Odpowiedz Link Zgłoś