24.01.06, 19:39
Święty czas się przywitać, więc witam wszystkie Panie, noo i zaglądających
czasami Panów. Od dłuuugiego czasu przeglądam to forum i w końcu zdecydowałam
się przyłączyć aktywniej. Od czerwca ubiegłego sezonu jeżdżę na Hondzie Rebel
250, którą dostałam w spadku po mężu. Powiem szczerze, że bardzo mi się to
spodobało i nie mogę się już doczekać wiosny. Pozdrawiam Em-picz-ka :) i
wszystkich tu zaglądających.
Obserwuj wątek
    • goha66 Re: Witam :) 25.01.06, 06:28
      Lena :)
      Dzień cudów normalnie :D Bardzo się cieszę, że nareszcie się ujawniłaś :)...
      Witaj, zostawaj i wspomagaj :)
    • draka00 Re: Witam :) 25.01.06, 07:47
      Witamy i zapraszamy do pisania. Bardzo się cieszę, że jest nas tutaj coraz
      więcej.
      • goha66 Re: Witam :) 25.01.06, 09:09
        Ania, czy to będzie przesadny optymizm gdy napisze, że chyba nastąpiła u nas
        odwilż i widac pierwsze oznaki wiosny bo dziewczyny zaczęły budzić się z
        zimowego snu? :D
        • draka00 Re: Witam :) 25.01.06, 13:41
          Nie będzie. A jeszcze niedawno ktoś śmiał pisać, że forum umiera.

Ostatnio przegladając allegro mój małżonek stwierdził, że mało ogłoszeń z gs-
          ami, bo dziewczyny już wszystkie wykupiły.
    • motograss Re: Witam :) 25.01.06, 08:10
      Pozdrawiam również:)
      • cien1100 Re: Witam :) 25.01.06, 11:25
        Dziewczyny,ale Was przybywa.Coraz to jakaś nowa się pokazuje i to z motocyklem!
        :)))))
        • draka00 Re: Witam :) 25.01.06, 13:43
          Niedługo forum ogólne to w porównaniu z naszym bedzie wiało nudą i świeciło
          pustkami.
          • sarawi :) 25.01.06, 17:41
            To moze w tym roku nam sie uda wkoncu jakis babski zlot zrobic ... ? :)))
            • llenaa74 Re: :) 25.01.06, 18:24
              Ojj, byłoby super :). Ja niestety, na zloty obupłciowe, mam niewielkie szanse
              załapania się, a to za sprawą mojego "m" (czyt.męża). Zastrzegł sobie
              pierwszeństwo.
            • goha66 Re: :) 25.01.06, 19:08
              a dojedziesz na niego?
              • goha66 Re: :) 25.01.06, 19:12
                goha66 napisała:

> a dojedziesz na niego?
                ło dżizas zakręcona jestem jak domek ślimaka, nie dopisałam Magda.....
                no więc jeszcze raz
                Magda, a dojedziesz na taki babski zlot?? :>
                No :D teraz dobrze mi się napisało :)
                • sarawi :) 25.01.06, 20:09
                  wlasnie sie zastanawialam co Ty tam Goha naskrobalas :))) hihihi
                  wiesz jak sprawa wyglada ... :> jesli bedzie w okolicach czerwca-lipca,
                  mysle, ze sie uda ! :) a jak nie, to tak czy siak na kawe jeszcze do Ciebie
                  ktoregos razu wpadne :) tylko trza bedzie wyjechac po mnie, bo sie zgubie na
                  slasku i bede miec tygodniowe opoznienie :) hihihi
                  • goha66 Re: :) 26.01.06, 06:21
                    Oczywiście, że wyjedziemy po Ciebie (toż stare przysłowie, po lekkiej przeróbce
                    mówi: motocyklista w dom, Bóg w dom :D) ... Natomiast nie licz na to, że
                    wyprowadzimy Cię potem na drogę na Kraków (może zostaniesz dłużej, jeśli nie
                    będziesz wiedziała którędy do domu :D)...
                    A tak serio - trudno jest cokolwiek wiążącego planować w temacie "spotkanie
                    forumowe" ... w ubiegłym roku udało się ono połowicznie (i to tylko dlatego, że
                    Maniów to coroczna, otwarta impreza i ściąga tam dużo luda - nie trzeba było
                    nic załatwiać, wystarczyło przyjechać i się znaleźć)... Ale :D:D:D ... czekam z
                    zaciekawieniem na propozycje i deklaracje od koleżanek
                    • sarawi :) 26.01.06, 08:55
                      spokojnie - jesli udalo mi sie dojechac na pielgrzymke motocyklistow na Gorze
                      sw.Anny samej ( a liczylam na to, ze dogonie ekipe z Krakowa na Slasku, bo nie
                      mialam pojecia gdzie mam dalej jechac, tylko tyle, ze ew. gdzies na
                      Kedzierzyn ... ) = przebrnac przez Slask i nie zabic sie :))) to i wyjade od
                      Was jakos :) oby tylko wjechac :) bo domek to pamietam jak wyglada, ale gdziez
                      to jest? ... za cholere ! :)
            • motograss Re: :) 27.01.06, 08:23
              A propos babskiego zlotu to ja bardzo chętnie (jako nowa też mam szanse się
              załapać?;))Nieźle by było dograć miejsce, czas, trasę, tylko rzeczywistość
              zazwyczaj potem "nie na rękę" wyglada...Ale pewnie i tak na jakichs ogolnych
              zlotach się spotkamy może, a juz teraz zapraszam do Torunia na końcowolipcowy-
              początkowosierpniowy zlot organizowany przez BMW Veteran Club:)
              • draka00 Re: :) 28.01.06, 16:20
                Proponuję od razu umówić się na jakimś zlocie mniej więcej po środku Polski,
                żeby nie było takich komplikacji jak ostatnio i zastanawiania się, czy jest
                sens zlot organizować, bo frekwencja kiepska.
                • goha66 Re: :) 30.01.06, 06:18
                  Oczywiście, że nie nie ma sensu organizować oddzielnej imprezy, a niektóre z
                  nas i tak "wpadną" na siebie na jakiś zlotach. Ale jeśli miałabym proponować to
                  świetną 3 dniową imprezę w konwencji rajdowej zorganizowała w ubiegłym sezonie
                  grupa Poznań (sympatyczny ośrodek, dobre zaplecze i fajne konkursy podczas
                  rajdu), więc może... ??? :)
                  Kosiek napisz proszę czy coś wiadomo o tegorocznej Pyrze
                  • rider79 Re: :) 30.01.06, 11:54
                    Pyry 2006 nie ma i IMHO nie będzie, skoro do tej pory nie zawiązał się komitet
                    organizacyjny. Raczej po zeszłorocznych doswiadczeniach ludziom przeszła ochota
                    na organizację - za dużo pracy w stosunku do tego, co udało się osiągnąć w
                    zeszłym roku. Poza tym u precli poznańskich szykują się w tym roku inne
                    pozakalendarzowe imprezy typu siakieś śluby:) więc tym bardziej nikt nie będzie
                    robił nic dodatkowego, skoro okazja do imprezy i tak będzie:)

Pozdro
                    Kosiek
                    • goha66 Re: :) 31.01.06, 06:29
                      rider79 napisał:
                      ...szykują się w tym roku inne pozakalendarzowe imprezy typu siakieś śluby:)
                      więc tym bardziej nikt nie będzie robił nic dodatkowego, skoro okazja do
                      imprezy i tak będzie:)...

Coraz więcej ludzi zmienia stan "skupienia" ;) Szkoda, że nie będzie w tym roku
                      Pyry - impreza była przednia ... ale ... parady ślubne też mają swój urok :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka