bad_habit Re: tra la la la la la 01.02.06, 12:34 nutopia napisała: > biedronka mala ta!:) a to z jakiejśc bajki??? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: tra la la la la la 01.02.06, 13:09 nekroskop88 napisał: > "Śpiąca królewna Nutopia" > > aha! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tra la la la la la 01.02.06, 14:24 wysoko leci wysoko! dzień dobry mówi obłoko~! la lal lala to piosenka mojej niuni:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: tra la la la la la 01.02.06, 14:55 nutopia napisała: > wysoko leci wysoko! dzień dobry mówi obłoko~! > la lal lala > to piosenka mojej niuni:) fajna,nigdy wcześniej jej nie słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: tra la la la la la 01.02.06, 16:47 na zielonej łączce raz, dwa, trzy pasły się zajączki raz,dwa, trzy a to była pierwsza zwrotka teraz będzie druga zwrotka na zielonej łączce raz, dwa, trzy pasły się zajączki raz,dwa, trzy a to była druga zwrotka teraz będzie trzecia zwrotka na zielonej łączce raz, dwa, trzy pasły się zajączki raz,dwa, trzy a to była trzecia zwrotka teraz będzie czwarta zwrotka na zielonej.... (po 14 zwrotce dziecię śpi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: tra la la la la la 01.02.06, 17:41 zazwyczaj zasypiasz po drugiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tra la la la la la 01.02.06, 17:42 makbrajd napisał: > zazwyczaj zasypiasz po drugiej ;) > fakt ale o tym sza!:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: tra la la la la la 01.02.06, 17:48 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > zazwyczaj zasypiasz po drugiej ;) > > > fakt > ale o tym sza!:) sza! Odpowiedz Link Zgłoś