0nly Re: Bendziem długo żyć!!! 12.11.02, 18:27 to znaczy co, bo nic nie rozumiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: Bendziem długo żyć!!! IP: proxy / *.net81-65-32.noos.fr 12.11.02, 18:30 to znaczy, ze ja niedlugo umre bo nigdy, cholera, nie mam kaca ilebym nie wypil i mieszajac trunki okrutnie...:-(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Bendziem długo żyć!!! 12.11.02, 18:53 no to moze masz jakies ostatnie zyczenie???? moze ci woreczek z ziemia potrzeba.........:(((( ze mna to se kac w kulki normalnie tak wam powiem leci..... na drugi dzien nic a nic, a na trzeci to dopiero wyskakuje i sie ze mna drazni........to znaczy w takim razie w moim przypadku ze co, ze bedzie mnie sie chyba wydawalo ze dlugo zyje, no bo jak...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: Bendziem długo żyć!!! IP: proxy / *.net81-65-32.noos.fr 12.11.02, 18:55 Witaj Only ! Przykro mi ale to nie jest kac...Ty masz DYBUKA ! A teraz wracam do kuchni :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Bendziem długo żyć!!! 12.11.02, 18:59 o masz......to czy juz mam spisywac testament?????? to ja moze lepiej nie tobie ale sobie ten woreczek z ziemia przywioze, nigdy nic nie wiadomo....:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kisiulak Re: Bendziem długo żyć!!! 12.11.02, 19:44 Ale mimo wszystko nikomu nie zycze takiego kaca jakiego ja potrafie miec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Bendziem długo żyć!!! IP: *.arcor-ip.net 12.11.02, 21:11 Kisiulak,przestań wreszcie chlać benzynę bezołowiową i prezrzuć się na denaturat,dopiero wtedy zakosztujesz w pełni prawdziwej cudowności życia. Odpowiedz Link Zgłoś