randia_ 12.11.02, 17:55 ................że dzidzia po raz pierwszy z domku nadaje ??? Nie?? To już wiecie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kisiulak Re: czy wiecie............... 12.11.02, 18:04 gratuluje...a czy dzidzia ma na zbyciu komorke? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: czy wiecie............... 12.11.02, 18:06 moj dziadek ma szopke na zbyciu pod lasem, jesli juz taki brak mieszkan nastapil w kraju...... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: czy wiecie............... 12.11.02, 18:04 jasne ze wiemy..... juz tydzien temu tudziejszy premier pedzil po stolicy na rowerze coby w calej uni oglosic to niezwykle wydarzenie, az zlamal sobie lape, a w niedziele sam krol ktory przejal odpowiedzialnosc poinformowania wszystkim o nadawaniu przez randie od siebie juz, ten tym razem na motorku i se lokiec zlamal...... dobrze ze juz sama objawilas ten fakt swiatu, moze wiecej wypadkow juz nie bedzie w tym miesiacu..... Odpowiedz Link Zgłoś
kisiulak Re: czy wiecie............... 12.11.02, 19:43 no to chyba nie za dlugo podzialalo bo jakos nic nie wiecej nie slychac Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: czy wiecie............... 12.11.02, 20:37 randia_ napisała: > ................że dzidzia po raz pierwszy z domku nadaje ??? > Nie?? To już wiecie :))))))) a zatem witaj Randyjko... w domu :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: czy wiecie............... IP: *.arcor-ip.net 12.11.02, 20:45 Ja bym to ujął w ten sposób: Radyjko zasiadło do kompa. Radyjko wysłało pierwszy komunikat/samodzielnie,wow/ Radyjko nacisnęło potem nie ten klawisz. W efekcie chuj strzelił kompa Radyjka, I Radyjko znowu zacznie nadawać z kafejki. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: czy wiecie............... 12.11.02, 20:47 no i tak.....caly net warszawski poszedl sie.....jak to mowia....:(((( a do kafejek to teraz randia do poznania bedzie jezdzila....... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: czy wiecie............... 12.11.02, 21:00 Leziu :)))))) ja bym to inaczej ujela, choc sens moze byc ten sam :)))))) wg mnie nie ma niewlasciwych klawiszy, tylko... mlotek ladujacy na kompie, jak sie komp wiesza.. wtedy to nawet serwis na gwarancji nie pomoze ;))))))))) 0nly :))))) czemu do Poznania?? blizej juz ni ma kafejek?? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: czy wiecie............... IP: *.arcor-ip.net 12.11.02, 21:07 Trudno wymagać,żeby po wyjebaniu przez Randię w powietrze warszawskiej sieci komputerowej i telefonicznej,ostała się jeszcze jaka np.w Wołominie,albo Grójcu. Więc dlatego Poznań,o ile rozumiem córeczkie... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: czy wiecie............... 12.11.02, 21:17 baaaa... znaczy siem, ja poniala.. ale to znaczy, ze bendem odcieta od swiata w ten weekend :(((((( skoro wszystkie kafejki, to i ta w szkolce magistranckiej, buuuuu.. :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kisiulak Re: czy wiecie............... 12.11.02, 21:49 Randia niezle rozrabia, niedosc ze ja wcielo to jeszcze probuje forum unicestwic Odpowiedz Link Zgłoś