Dodaj do ulubionych

mua Kicia !!!!!

13.11.02, 07:47
gdzie siem podziałaś Tygryskowi!!!????:(
...daszek już stopiony, asfalt podziurawiony, karoserie w autach kłami
poprzebijane , szyby w sklepach powybijane, bankomaty poniszczone, kostki
chodnikowe powyrywane .... a Tygrys dalej szaleje bo Ciebie nie ma!!!!!!
come back to me!!!!!!!!!!!!!!

tygrysek...

Obserwuj wątek
    • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 08:08
      mraułłłł, mraułłłł, mraułłłł.....
      • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 08:23
        KICIUNIU MOJA NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!! LOVE ME!!! KISS ME!!! TAKE ME!!!! MAKE
        ME!!! FUCK ME!!!!! SHAKE ME!!!!! BREAKE ME!!! HATE ME!!!! TAKE ME OVER!!!!!!!!
        MÓJ OGON JUŻ NIE WYTRZYMA DŁUŻEJ!!!!!!!!!!!!

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 08:43
          ooo, moj Tygrysek taki dzisiaj napalony na Kicie? nonono:))))

....tutaj kotka zamaszyscie zawinela tylkiem unoszac wysoko ogon....
          • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 09:04
            och kiciu!!!! poczekaj!!!! nie opuszczaj ogonka!!! już pędze ze swoim aby siem
            połączyć!!!!!
            • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 09:23
              tylko sie pospiesz bo juz czuje ze mnie futro swierzbi!! pedz, moj Tygrysie,
              niech Twoje futro marszczy sie na wietrze, niech Twe uszy stoja na maxa!!! juz
              czuje drzenie ziemi, gdy sie do mnie zblizasz, juz czuje narastajace
              pozadanie... och....:))
              • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 09:34
                już jezdem przy Twej d.... kiciu moja!!!!!:)) nic nas nie rozłączy!!!!!:))
                ..mmmmmmmmmm....jakaś Ty ciasna i ciepła!!!!:), lepsza ze 100 razy niż bułka z
                Hot -Doga do której zawsze swój ogon wtykałem!!!!:)))
                love me babe forever!!!!! achchchchhhhh...!!!!!:)

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 10:02
                  porownujesz mnie do hot dog'a????!!! czy Ty wiesz jaka to obraza dla rasowego
                  kota????!!! nawet jesli komplementy mi mowisz, to mimo to ja i hot dog??? o moj
                  boze, na co mi to przyszlo!!!!

;))
                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 10:26
                    ależ Kiciuniu maj sweet babe from the stars!!!!! nie porównuje Ciebie bo to
                    śmieszne!! rozgrzana bułka Hot-dogowa jezd niczym w porównaniu z ciepłem Twej
                    khmmmmm... !!!!:))),.. ona najgorętrza na całym universe jezd!!!!!:))
                    i dlatego Tygrysek tak bardzo love Ciebie!!!!!, oczywizda Twój cudny ,
                    zadziorny charakterek też robi swoje mła kicia!!!:))

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 10:44
                      jeszcze mi powiedz, ze sie tak krusze jak ta bulka, to juz wogole pojde sie
                      zabic u tego groznego psa z podworka obok!
                      skad wiesz ze najgoretsza???!!! masz skale porownawcza??? duza???!!!
                      podoba Ci sie moj charakterek? a cio Ci sie jeszcze podoba?:)))powiedz, to moze
                      dam sie... udobruchac;)))
                      • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 10:53
                        no jak to co!!!?? wszystko!!! pazurki, oczka, nosek, ogonek, kitka, i wiele
                        innych rzeczy of korse naturlich!!:)))
                        • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 11:05
                          a uszka? co powiesz o moich uszkach? i futerko, ladne mam futerko? ostatnio
                          bylam u fryzjera i sobie strzelilam fantazyjny wzorek, podoba Ci sie?:)))
                          • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 11:22
                            Kiciuniu wszystko mi sie podoba!!!! i uszka i muszelki w uszkach, i futerko , i
                            łapki, i ciapki, i klapki, wsjo!!!!!!!!!!!
                            ..masz tyle cudnych zaet że ogranąć nie sposób!!!:)))
                            ..ale koniec juz gadania bo mi ogon stoi od rana!!!
                            bierzmy siem do roboty mła kici babe of mine!!!!:))

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 11:44
                              aha, wszystko Ci sie we mnie podoba? to ja dla Ciebie idealem jestem? oooo, jak
                              milo.... mow mi tak jeszcze... ja wiem, ze ogon Cie boli, ale wiesz co, ja Ci
                              go poglaszcze a Ty mi mow, jak ja Ci sie podobam! no, dalej, mow!

:))
                              • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 11:54
                                jak???,...bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!
                                bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!
                                bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!bardzo!!!!
                                bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 12:02
                                  jestem Twoja!!! bierz mnie w swe ramiona, obsyp mnie pocalunkami, zrobie dla
                                  Ciebie wszystko, bede niewolnica Twoja do konca wchechswiata!!! bede lezec u
                                  Twych stop i zebrac o jedno spojrzenie, bede prosic kazdego dnia abyc laskawie
                                  raczyl mnie dotknac, Twoj usmiech bedzie dla mnie sloncem, Twoj oddech bedzie
                                  karmil moje cialo. cokolwiek powiesz, to dla mnie swietosc bedzie!
                                  wlaze na daszek, czyn swoja powinnosc, nawet pazurkiem nie rusze:)))
                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 12:26
                                    ach my kici babe!!!!! już czynie!!!! tylko ty potrafisz grać na mym pożądaniu
                                    jak na instrumencie!!!, jezdeś mistrzynią tej gry i za to Cie uwielbiam!!,
                                    ubóstwiam , pragne , pożądam, podążam, podżynam,eee...ssorry zapedziłem siem..

ale wracajmy do nas i do mej powinności maj kici babe from eternitu unreal
                                    world of heaven and stars shining forever!!!!, podnieś ogonek my sweet a ja
                                    natychmiast zajme siem tym czym rasowy Tygrys powinien!!!!!:))
                                    bądź moja na wieki babe!!!!!!!!

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 14:17
                                      tylko ja potrafie tak rzepolic na Twym laskawym serduszku? oooo, to do
                                      rzepolenia, wyciagniemy kilka wysokich ffff:)))

tak tak, bede Cie drapac za uszami, bede za ogon ciagnac, ugryze Cie tak ze
                                      futro bedzie w powietrzu latac! nie bede miala litosci, zmecze Twe cialo do
                                      granic niemozliwosci, dlugo nie usiadziesz, nie polozysz sie nawet! bedziesz
                                      czul kazdy cm swego futerka!!

kochaj mnie teraz, ogon mi zaraz odpadnie od tego trzymania go w gorze, zrob w
                                      koncu uzytek z tego daszku, do cholery jasnej!!!!
                                      :)))
                                      • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 13.11.02, 14:33
                                        och mua kicia!!! dopierom co skończył a ty już zaś!!!!?? o mader of god!!!! na
                                        jakże nienasycone i pożądliwe babe from eternity trafił Tygrys!!!!:)
                                        to jak łaska boża jezd!!! inne trza namawiać a maj kici hot crazy babe sama
                                        ogonek zadziera i prosi siem o jeszcze!!!
                                        więc pójdź kiciu w me ramiona nadwątlone nieco wymaganiami Twemi, lecz
                                        ostatkiem sił Ciebie of korse my darlin spragnionemi!!!!!
                                        dam Ci szczęścia chwil kilka jeszcze bo zaraz pora mi spadac z daszku mój Ty
                                        miłosny ptaszku!!:)
                                        już ogon gotowy, na łące krowy, w obłokach ptaki a nasz sexs nie byle jaki!!!!!

tygrysek...
                                        PS..uwaga my babe! wchodze w ciem!!!!!!!:)

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 11:31
                                          dla mnie zawsze jest malo, me imie to "jeszcze"... jeszcze Ciebie, jeszcze
                                          milosci, jeszcze powietrza, ktorym Ty jestes.. jeszcze ramion, tak mocnych,
                                          jeszcze ust, tak slodkich, wilgotnych i goracych, jeszcze zapachu, ktory
                                          doprowadza mnie do szalu... JESZCZE!!!!
                                          ja sie nie prosze, ja blagam, stalam sie zebrakiem, ktory wyciagajac rece w
                                          gescie rozpaczy ma nadzieje ze dostanie chociaz czesc Twojej milosci. zwierzeta
                                          laza po lakach zrac trawe, ptaski lataja wznoszac milosne trele, a ja tego nie
                                          widze, a ja tego nie slysze, moje uszy nastawione sa na Ciebie, moje rece tylko
                                          czekaja tego dotyku, ktory obudzi cale me kocie cialko.

ogon mi sie prezy, po futrze przebiegaja radosne dreszcze, ktore sa zapowiedzia
                                          wielkiech usniesien.
                                          nie bede uwazac, wygne sie jeszcze bardziej, zeby poczuc...... ochhhhhhhhhhhh!!
                                          daszku!!!!!!! bedziesz miejscem mojej smierci....
                                          :)
                                          • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 11:49
                                            ach kiciuniu ma kochana!!! only przez Tygrysa na tym daszku brana!!!
                                            miłości naszej końca nie będzie!!! będe Cie kochał dosłownie wszedzie!!!
                                            na daszku, w oborze, w zagrodzie, w komorze,
                                            w tramwaju, autobusie, na stole , obrusie,
                                            w krzakach, tatarakach, jamie , pieczarze
                                            bo nasze szczęście z miłością jezd w parze!!!!
                                            Tyś ma jedyna, tys szczenscie moje
                                            kiedy Cie dotykam sam juz ledwo stoje!
                                            tak mnie rozgrzewa Twe cud ciałko kocie
                                            że sie ino wieszać na pierwszym lepszym płocie!
                                            bo bez Ciebie babe nie ma dla mnie życia!!
                                            stąd już tylko kroczek do picia, i picia, ...........i picia....:)

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 12:32
                                              jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze
                                              ..........
                                              • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 12:37
                                                podobało siem mła kici?????:)))
                                                • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 12:40
                                                  tak jak wszystko co jest od Ciebie:)))))))))))))))))))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 12:48
                                                    ale nie wiem czy moge jeszcze!:)), musze Ci dawki dozowac bo siem mła kici babe
                                                    z tego wszystkiego zakręci w główce ślicznej!!:))
                                                  • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 13:07
                                                    nie tylko mozesz, ale musisz!!!! a ja juz od dawna jak pijana od Twej milosci
                                                    chodze, nie zaszkodzi mi to nic!!!

jeszcze.........
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 13:16
                                                    a więc kiciu moja ukochana!! ogniem naszej miłości smagana!!!
                                                    Ciebie pragne o każdej porze!! rano, na wieczór , w nocy , na dworze!!
                                                    Twe oczęta cud zielone są jak światy odległe dawno zaginione!!
                                                    Twe usta ponętne i gorące jak gwiazdy na niebie na czerwono świecące!!
                                                    Twa pierś cudna i blada sprawia że Tygrysek od miesięcu już nie jada!!!
                                                    Twe cud noki smukłe i długie sprawiają że mam ochote przeorac Cie swym pługiem!!
                                                    ach kici maj babe już dłużej pisać nie moge bo mi sie ogon owinął przez lewą
                                                    noge....

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 13:41
                                                    wiesz ze mam zielone oczy? jak milo, myslalam ze nie zauwazyles...:))

jeszcze.............
                                                    :))))))))))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 13:47
                                                    tak samo zaskoczyłem Samantke!!:)) też nie wiedziała że wiem!!:))
                                                    ...co wy nie wiecie jaki Tygrys wzrok ma dobry!!!!???:)

...kiciuniu już na dziś dość chyba?,..co zadużo to nie zdrowo !:)))
                                                    nie sądzisz mła babe from the stars!!??:)))

tygrysek...
                                                  • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 14:13
                                                    wiem, ze moj Kocur ma bystry wzrok:)))

nigdy nie mam Ciebie za duzo, im wiecej Ciebie tym mniej, przeciez wiesz:)))

• tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 14:35
                                                    no to kiciuniu maj sweet of universe and all world jutro Ci będe cały dzionek
                                                    pisał te słodkości!!!:))
                                                    ...bo zaraz już z daszku spadam (na 4 łapy of korse), i czasu by nie starczyło..
                                                    ...ale jutro...:))

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 14:50
                                                    milego popoludnia zycze i juz sie nie moge doczekac jutrzejszego dnia:))

caluje mocno, mocno, mocno:))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 14:54
                                                    całujesz takkk!!!!???,...właśnie widze co z tym wychydłym gepardem wyprawiasz!!!
                                                    ..maila mi napisz, opowiedz coś o sobie, mój adres masz jakby co....!!!
                                                    fuck!!!

koniec z daszkem mła kici sweet babe!!!!, ide innej szukać!!!!
                                                    ...a to wszystko przez ciebie i próżność Twoją!!!!!!!

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 14.11.02, 14:57
                                                    prosze nie!!!!!!
                                                    tylko TYYYYYY!!!! zaden inny.
                                                    jestem tylko dla CIEBIE!!!!!
                                                    dla Ciebie moj ogon, moje lapki, moje pocalunki, nie niszcz mnie. prosze!!!!
                                                    zabijasz mnie, ranisz bezpodstawnie!!!! nie wkladaj mi w usta slow nie moich!!
                                                    ufaj mi, inaczej milosc nasza sensu nie ma! ja Tobie ufam, chociaz wiele pan
                                                    zaszczycasz soba, dlaczego mnie kazesz za cos czego nie zrobilam????

wbiles mi noz i patrzysz jak zycie ucieka usmiechajac sie..... prosze, mozesz
                                                    mnie uratowac...mowiles ze tylko ja, ze ja jedyna....
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 07:05
                                                    ja Tobie maj kicia nóż w plecy wbiłem!!???? ja!!????
                                                    ...nie przekręcaj kota do góry ogonem!!!!, to Ty nóż w me serce Tygrysie
                                                    wbiłaś lodowaty!!!!!,...a tak Ci ufałem, ...

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 08:49
                                                    wybacz, prosze!!! od wczoraj blagam o litosc, a Ty nie dajesz mi szansy...
                                                    prosze, wez pod uwage nasze wspolne dni spedzone na daszku, przypomnij sobie
                                                    kazda chwile spedzona ze mna i powiedz, ze wiecej mnie nie chcesz. powiedz to
                                                    patrzac mi w oczy...
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 08:51
                                                    wiesz że chce kiciu... bo drugiej tak gorącej jak Ty na świecie całym nie ma...
                                                    ..ale wciąż siem waham...
                                                  • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 09:22
                                                    nie zastanawiaj sie, idz za glosem serca i ogona. poloz reke na mym sercu i
                                                    powiedz, ze mi nie ufasz, patrz mi w oczy, te zielone a nie 75D i powiedz, ze
                                                    juz nie chcesz... ?
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 10:38
                                                    ufam i wciąż pragne!!!!!!!!!:))
                                                  • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 10:46
                                                    na dloni trzymam serce swe, dla Ciebie je mam, kocham Cie za to ze go nie
                                                    odrzuciles. dla Ciebie oddycham, wiesz o tym:)))
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 11:47
                                                    wiem Kiciuniu moja gorąca!, dla Ciebie podchodze wciąż bliżej słońca!!
                                                    dla Ciebie my babe tak siem wyginam że już o świecie dokoła wciąż zapominam!!
                                                    bos Ty Ty religia moja i wiara!! i znakomicie dobrana z nas para!!
                                                    ogien miłości ciągle nas trawi i nikt z tego daszka już Nas nie spławi!!!

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 12:17
                                                    :)))))))))
                                                    drabinke chcesz czy sam sie wdrapiesz?:))))
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 12:54
                                                    no oczywizda że sam siem wdrapie do Ciebie kiciuniu moja!!:)))
                                                  • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 13:12
                                                    to dobrze, bo ja tu tesknie straszliwie, juz mnie nozki od przestepowania bola,
                                                    juz paluszki sie same wykrecaja i trzeszcza, zoladek mam ciagle w okolicach
                                                    gardla a serce na ramieniu, zle sie dzieje w panstwie dusnkim, panie dziejku.
                                                    kicia zakochana jest okrutnie, nie spi po nocach, przerwaca sie z boku na bok,
                                                    snia jej sie straszne rzeczy ze Tygrysek ja zostawia. Kicia budzi sie cala
                                                    mokra, zziebnieta i przerazona, bo sama w tym wielkim lozku lezy, nie ma
                                                    cieplego tygrysiego futra, nie ma tygrysiego mocarnego ramienia, brakuje tych
                                                    goracych ust, ktore budza do zycia kazda krople mojej krwi.. sama, ciagle
                                                    sama...przytul mnie, kochaj na tym daszku jakby jutro swiat mial przestac
                                                    istniec, zamien mnie w nicosc, w pylek na wietrze naszej milosci... caluj az do
                                                    granic szalenstwa, zatrace sie w Tobie na zawsze:))))))
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 13:19
                                                    ach kici my babe!!! jużem jezd przy tobie bogini Ty moja jedyna i prawdziwa i w
                                                    mych snach nadal wiecznie żywa!!!!!!, naszej miłości nie przeszkodzi już żadna
                                                    gnida parszywa!!!!, ani wiatry ani sztormy ni burze!!!! będę Cie obracał kiedy
                                                    zechcesz tu na tym daszku w górze!!!!, bo Tyś ma jedyna wyśniona , wymarzona!!!
                                                    i już sama do łóżka wielkiego nie zostaniesz rzucona!!! masz na to me słowo
                                                    jakem Kocur mocarny!! choć na tym daszku każdy dzinek parny!!:),
                                                    będę Cie trzymał na daszku nie pozwole zginąć!! chodzby miała na tym cała
                                                    wieczność minąć!!!!
                                                    boś Ty ma jedyna!! Tys moja ostoja!!! i bez Ciebie obok ma dusza nie zazna
                                                    spokoja!!!!!!

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 14:00
                                                    bede egoistka do granic, nie oddam Cie nikomu, bede ostoja Twej znekanej duszy
                                                    ktora u mnie zazna ukojenia, ja bede trzymac w dloniach to serce tak gorace jak
                                                    lawa plynaca, to ja przyniose Ci spokoj i sen, to ja bede wyspa nieodkryta dla
                                                    Twych rak, kazdy kawalek mnie nalezy do Ciebie na wieki, zadna sila nie
                                                    rozerwie tej wiezi, ktora nas polaczyla, nikt nie wejdzie miedzy nas, to my
                                                    tworzymy jendosc, polowki pomaranczy, ktore nigdy nie zostaly rozdzielone.
                                                    wiatry szalaly, huragany zmiataly wszystko na swej drodze, a nasze uczucie
                                                    plonelo rownym plomieniem. zaufanie i wiara to nasza najwieksza bron!!!
                                                    daszek miejscem przysiegi, skladania ofiar, moje futro to ofiara, wiecznie
                                                    lezaca na oltarzu naszej milosci!
                                                    bierz mnie, kiedy chcesz, jesli spragnionys, ja Cie napoje, jeslis glodny, ja
                                                    Cie nakarmie, spokoj niose i milosc, milosc do konca... :)))))
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 14:15
                                                    ach kici maj babe jedyne!!!! ten daszek to nasze życie jedyne!!!!!
                                                    to na nim witamy kolejny miłosny dzionek! to na nim preży siem mój ogonek!!
                                                    więc zostańmy na nim do ostatniej chwili , aby Ci co to czytają w końcu
                                                    uwierzyli!!!!!!:))

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 14:27
                                                    Kochanie moje, uwierzyli w co? ze my sie kochamy? to chyba oczywiste,
                                                    prawda?:))))

• tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 14:31
                                                    no baaaaaaaaaa..!!!!!:)))))
                                                  • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 14:35
                                                    droczysz sie z mna :))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 14:42
                                                    no baaaaaaaaa...!!!! jak bym mógł maj sweet kici babe from pain and love!!!:)))
                                                  • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 14:51
                                                    ciagle to robisz:))))
                                                    :P
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 15.11.02, 14:57
                                                    no jakżebym śmiał my love!!:))))

pa! do Poniedziałku!!:))

tygrysek...
                                                    PS..baaaaaaaaa..!!:))))

• tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 09:07
                                                    witaj maj kicia!:))))))
                                                  • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 09:46
                                                    witaj moj Tygrysku!!:)))

i nie placz nigdy wiecej, dobrze?:))))
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 09:58
                                                    ach kici maj babe!!!! jezdeś już!!!!:))))
                                                    ..ocieram więc szybko łzy i pędze do ciebie!!!:))
                                                  • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 10:27
                                                    a co? chce Ci sie?:))
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 10:31
                                                    jak cholera jasna!!!!!!! kiciuniu podwijaj ogon!!!!:)))
                                                  • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 10:39
                                                    tak od razu? wiesz, jako kobieta potrzebuje krotkiej gry wstepnej, jakas kapiel
                                                    z olejkami albo masaz.... ;))
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 10:51
                                                    kurcze kiciuniu moja słodka!!! ale ja zbyt spragniony ciebie jezdem dziś!!!
                                                    olejek by sie usmażył w ogniu mego pożądania!!!!!:))
                                                  • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 11:31
                                                    ja wiem ze mnie chcesz, ale ja musze w mood wpasc, ianczej nici, chociaz moze
                                                    zamiaucz mi jakas serenade, albo cos?:))

• tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 12:16
                                                    kiciu ale ja nie wiem czy tyle wytrzymam!!!!!:)))
                                                  • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 13:06
                                                    wytrzymasz, dla mnie!!:)))

• tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 14:11
                                                    no pewnie maj ekskjuze mła kicia!!!! dla ciebie wszystko!!!!:))))
                                                    wytrzymam nawet próbe ognia i wody!!:))

..tylko że dziś coś Tygrysek zajęty jezd i nie może do kici my babe from the
                                                    stars cześto zaglądać...:(((((
                                                    ale jutro chyba będzie lepiej!!!:)))

tygrysek...

• goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 14:26
                                                    no wlasnie, malo Ciebie dzisiaj:( malo mi Twojej milosci i czulosci:(( zajety
                                                    tak bardzo, ze tylko krotkie chwile jestes mi w stanie poswiecic:((
                                                    smutno mi.......
                                                  • tygrysek_ Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 14:28
                                                    kiciuniu nie smuć siem!!! jutro będzie lepiej!!!:))))
                                                    I love you forever!!!!:)))
                                                  • goraca_kicia Re: mua Kicia !!!!! 18.11.02, 14:35
                                                    mam nadzieje, usycham bez Ciebie..
                                                    Ja Ciebie tez:)))))
    • saqqara yezooo, Tiger, co tu sie dzieje????!!! 13.11.02, 14:32
      wiesz ze sie nie wpieprzam w czyjes sprawy, ale ja juz dluzej na to patrzec nie
      moge!! przeciez jak to jakies dziecko przeczyta to nas o szerzenie pornografii
      oskarza!! to FT a nie FE jest!!!

wez zabierz te swoja kocurke na jakis odlegly daszek i tam sie zabawiaj, ale
      nie tu!! juz mi sie ulewa jak to czytam!!

kurna, ludzie wogole nie maja samokrytycyzmu w sobie... co za narod!
      • tygrysek_ Re: yezooo, Tiger, co tu sie dzieje????!!! 13.11.02, 14:36
        a spadaj!!!, zostaw kicie i mnie w spokoju!!!!!!

"tak to bywa gdy kto zazdrości kiedy brak mu własnej miłości...(...)"
        K.Staszewski.

tygrysek...
        • saqqara Re: yezooo, Tiger, co tu sie dzieje????!!! 13.11.02, 14:41
          powiedzial, co wiedzial, sam spadaj z ta niewyzyta nimfomanka na czterech
          lapach!!!!

i bez piardow, ze jak mi sie nie podoba, to mam nie czytac! ULEWA MNIE SIE,
          kapujesz????

• tygrysek_ Re: yezooo, Tiger, co tu sie dzieje????!!! 13.11.02, 14:45
            a nic takiego nie mówie babo!!!! czytaj ile wlezie!!! i rzygaj przy tym aż do
            Katowic!!!!!!!!!!!!!!!!
            w dupie to mam!!!!!!!!!!!!!!!
            • saqqara Re: yezooo, Tiger, co tu sie dzieje????!!! 13.11.02, 14:51
              do katowic nie doleci, ale do Ciebie na pewno! parasol masz? nie? to masz
              PRZERĄBANE!!!

ja tu na strazy czystosci i moralnosci stoje i nie bede przymykac oczu na takie
              bezecenstwa! nie w tym stuleciu!!!
    • saqqara ZNOWU???!!! 14.11.02, 12:02
      czy ja sie nie wyrazilam jasno? drukowanymi mam mowic?

Kicia
      do Ciebie sie zwracam, bo temu futrzakowi to juz sperma oczy zalala....

zastanow sie nad soba, kobieta jestes (chyba, bo Tiger w panach nie gustuje),
      wstydu nie masz? przeciez to ludzie czytaja! ile masz lat, zeby sie jak
      niewyzyta nastolatka zachowywac? idz, pomodl sie, moze Ci przejdzie....
      • goraca_kicia Re: ZNOWU???!!! 14.11.02, 12:34
        zazdrosna? to moze zrzuc z siebie te maske zimnej suki i pokaz ze tez potrafisz
        byc kobieta pozadana.
        • tygrysek_ Re: ZNOWU???!!! 14.11.02, 12:46
          dobrze powiedziane!!! bravo mła kicia!!!:)))

Saqara ty zimna suko!!!!!!!!!!!!!!
          • goraca_kicia Re: ZNOWU???!!! 14.11.02, 13:09
            Tygrysku
            prosze, wroc do mnie:))) na daszek....
        • saqqara Re: ZNOWU???!!! 14.11.02, 13:56
          no coz, jest goraca kicia to i musi byc zimna suka, rownowaga w przyrodzie
          zachowana.
          zazdrosna? hm.. o Tigera? :)))

hahahahahahahahahaha..........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka