tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 12:01 witaj sweet home Ulalka !!!!!:))))) buziaczki!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 12:52 buuuu... a mnie znow dzis net nie lubi :((((( dobrze, ze Ty mnie lubisz Tygrysiu :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 12:55 nie martw siem Ulaluś!!, ja tu zawsze czekam na Ciebie!!:))) ..no pewnie że Cie lubiem!!!!! bardzo!!!!!!!:)))) buziaki!:) tygrysek... PS..pozdrów Marteczke!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 13:01 mioodzio... az siem slodko robi, jak siem takie slowa slyszy :))))) cmoooooooooooook, Tygrysku :)))))))) ps. no pewnie ze pozdrowiem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 13:10 no i dobrze!!:)) bo na ten miód zasługujesz Ulaluś!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 14:15 no widzisz, jaka maupa ze mnie?? :)))))) zamiast pilnowac Tygrysiowego miodu, zamotalam sie w inne watki.. ale wracam do Cie, najmilejszy z futrzaczkow :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 14:33 oj Ulaluś!!! wszystko Ci wybacze!!:))), i jeszcze ucałuje!!!:))) ..najważniejsze że już jezdeś!!!:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 14:53 nio Tygrysku :)))) cios siem znow net pieprzy... ehhhhh... czy ja siem juz przytulilam do Twojego futerka, zeby Ci dac buzi?? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 15.11.02, 07:03 witaj Ulaluś słodka!!!:))) ...jeszcze siem nie przytuliłaś ale dziś możesz!:))) ..buziaki!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) IP: proxy / *.chello.pl 15.11.02, 13:09 buziaczek Tygrysku :))))))))))))))))) pozdrooveczki from Warsaw :)))))) nio to przytulam sie do pregowanego milutkiego futerka :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 15.11.02, 13:12 oooo jak milutko!!:)))) ..to jezdeś już in Varsav city!!??:)) ..w takim razie pozdroovka from Katowice!!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) IP: proxy / *.chello.pl 15.11.02, 13:20 nio.. ja zawsze pamietam o Tygrysku, gdzie bym nie byla :)))))))))) a za pozdrooveczki z miasta gornikow (choc przede wszystkim pregowanego futrzaczka :)))))))) dziekujem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 15.11.02, 13:23 no nie tylko górników ale tez hutników!!!:)))) ...ja też o Tobie zawsze pamiętam Ulaluś sweet babe!!!:))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) IP: proxy / *.chello.pl 15.11.02, 13:27 i gornicy i hutnicy, marynarze i cinkciarze, taradam, taradam, nic nie wyrwie piesni nam :)))))) kiedys tam byla taka piekna piosenka, ktora Ci Tygrysiu dedykujem dzisiaj :))))))) buziaczki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 15.11.02, 13:39 tera to już całkiem wymiękłem...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) IP: *.chello.pl 15.11.02, 14:35 nio widzisz?? ja dla Ciebie wszystko.. no!.. nawet wywlekam piosenki czerwone ;))))) buzaczki Tygrysku :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 15.11.02, 14:41 ja też cie buziakuje Ulaluś mocno i zycze fantastico weekendo!!!:))) ..do Poniedziałku !!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) IP: *.chello.pl 15.11.02, 14:50 ja tez Ci zycze fantastycznego weekendu, mam nadzieje, ze zdazylam zanim wyszedles :))))))) a jak nie, to porwe Twoj numer Martusi i wysle Ci sesemesa :))))))) buziaczki :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 10:11 witanko Tygrysku :)))))) jak mija dzis dzionek? moj bedzie pracowity, choc jeszcze w domku :))))) buziaczki na dobry dzionek :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 10:15 o mader of god!!!! Ulaluś witaj słodkie babe!!!:))) ..no u mnie troche luz dzisiaj!:))) ..a co u was?? (znaczy ciebie i martusi) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 10:20 heh.. ja tam siedzem i pisze sobie :))))) potem jeszcze zalegle robocze sprawki.. a Martusia? Ona w robotce jezd... dobrze, ze dzis Ciem nie meczom.. ale mimo to... may the power be with You (as the Witch said :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 10:20 heh.. ja tam siedzem i pisze sobie :))))) potem jeszcze zalegle robocze sprawki.. a Martusia? Ona w robotce jezd... dobrze, ze dzis Ciem nie meczom.. ale mimo to... may the power be with You (as the Witch said :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 10:28 Martusia biedna zaś siem z dzieciarnią użera!!:)),.. ..dzięki za power Ulaleczko!!:)) całuje mocno!!!,.. może by troche mocy Martusi dac???:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 12:31 qreczka.. rozmnozylo moj wpis i nie zauwazylam Tygrysku, ze mi odpisales :((( ehh.. chiba ja tyz powera na dzis potrzebujem.. ;))))))) jutro wracam jak Martucha.. ale na dzis swiecem Ci slonkiem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 12:37 ten net to chyba na serio nas nie lubi, albo zazdrosny czy co!!???:)))) ja całuje Cie mocno i śle uśmiechy!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 12:43 kiedys tego neta olejemy i juzzzzzz ;)))))) ja Ciem tez calujem serdecznie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 14:08 kurcze ale mam dzisiaj w pracy zapierdziel!!! ani pogadać nie możemy..:(((( Ulaluś ratunku!!!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 14:31 wytrzymaj Tygrysiu :)))))) caly czas Ciem wspieram.. i czarowna_ tyz :))))) ehh... a to pech.. a jutro juz mnie nie bendzie tak duzo :((( buziaczki mocne na wzmocnienie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 19.11.02, 09:44 witaj Tygrysiu :)))))))) zaraz juz sobie pojdem, ale niech Twoj dzionek bedzie ze wsparciem czarownej_ :)))))) pozdrooveczki na dziendoberek :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 10:27 heh.. ja tam siedzem i pisze sobie :))))) potem jeszcze zalegle robocze sprawki.. a Martusia? Ona w robotce jezd... dobrze, ze dzis Ciem nie meczom.. ale mimo to... may the power be with You (as the Witch said :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 19.11.02, 11:06 cześć Ulaluś!!! dziś to chyba mnie zajada na amen.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 19.11.02, 15:25 biedny Tygrysiu... muszem pogadac z czarowna... zeby zwiekszyla dawkem Tobie, alibo rzucila czar na Twoich pracodawcow ;)))) myslem, ze do jutra, bo juz Ciem nie ma pewnikiem... buziaczki Tygrysku :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 20.11.02, 07:22 jestem już Ulaluś!!!!!,..chyba moce czarownej podziałały bo dziś juz luzik jezd!!:)))) ...całuje i ściskam Ulalke mocno na dzień dobry!!!!:)) ..cmmmmoooookkkkkkk!!!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 20.11.02, 14:04 witaj Tygrysku :)))))) za to ja dzis zapierniczam, jak maly samochodzik :(((( buuu... a to jeszcze nie koniec.. tylko przerwa na lunch i potem wracam dopiero po 8.. :((((( buziaczkuje niezmiennie jednak :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 20.11.02, 14:28 to teraz moc Tygrysa niechaj z toba będzie!!!!!!!:))) całuje Cie mocno babe sweet Ulaluś!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 20.11.02, 14:32 bendem o tym pamietac, Tygrysku, jak wrocem do pracy :))))))))) ochhhhhh...!! jak mocno!! :)))))))))))) cmooooooooooki jak smoki :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 21.11.02, 07:27 witaj Ulaluś!!!:)) ..wiesz co,...tak sobie właśnie myślałem... ciekawy ten nasz watek.... ...prawie w ogóle nie rozmawiamy tylko sie całujemy i ściskamy na nim!!!:))) ...drugiego takiego chyba nie ma !:))) tygrysek... PS..oczywiście całuje mocno!!!:)) PS>..pozdrów koniecznie Marteczke!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 21.11.02, 09:29 witaj Tigerku :))))) nio to Ci powiem (zaczniemy rozmawiac ;))))) wczoraj mnie wykonczyli maksymalnie.. siedzialam wieczorem, jak dupek kompletny, mialam tylko pomysly, zeby zakladac watki na forumie.. a nie mialam sily do mojej mgrki.. :(( trzymaj za mnie prosze kciuki :))))) ale niezmiennie buziakuje i pozdroovkujem serdecznie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 21.11.02, 09:32 no pewnie że będe trzymał!!!! cały czas!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 21.11.02, 09:36 ha!.. teraz mi bedzie latwiej wracac do pracy :))))) juz po 2 km spacerku, dwoch kawkach (za zdroovko Twoje Tygrysku :))))) nio to brykam.. jutro pogadamy wiecej, obiecujem :)))))) buziaczki i usciski :)))) ps. Martucha mnie podejrzewa o cosik niecnego... ;))))) sprobuje jej przekazac pozdrooveczki, ale zobaczym czy to wyjdzie... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 21.11.02, 09:41 ale mnie jutro nie będzie Ulaluś słodka!!!!:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 21.11.02, 16:23 to nie dobrze Tygrysku :(( jak mam wolne, to akurat Ciem nie ma.. :(( to ja Cie wyslem sesemeska :))))))) buziaczki :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 25.11.02, 07:07 witaj Ulaluś!!:)))),..sesemesek nie doszedł!:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 25.11.02, 10:36 witaj moj Tygrysiu :)))) buziaczki na dziendoberek :)))) a bo nie poszedl.. bo Ulalka nie wiedziala, czy moze :(( mocne usciski na caly dzionek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 25.11.02, 10:43 Ulalus słodka!!! no jak możesz o to pytać!!!! pewnie że możesz wysyłać!!! kiedy tylko zechcesz!!:)) całuje mocno!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 25.11.02, 10:46 nio to poszedl sesemsik teraz :)))) dzis to ja poproszem o interwencje u the Witch.. bo mnie jakos sily spadly, mimo wypitej kawki.. a tu jeszcze dluuugi dzien przede mna... buziaczkuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 25.11.02, 11:19 no byłem juz u the Witch i obiecała Ci pomóc!!!:)))) ..a sms-ik doszedł, dzięki!!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 25.11.02, 16:15 buuuuuzka Tygrysku :)))))))))** pomoglo naprawde, jeszcze tylko jednen etap mojego dnia i bede mogla odpoczac :))))) milego i nieuciazliwego wtorasa zycze pozdroovkujac serdecznie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 26.11.02, 07:20 witaj Ulaluś babe!!:)))),..zaraz Ci wyśle sms-ka!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 26.11.02, 09:26 witaj Tygrysku :))) sesemesek doszedl :)))) buziaczki na dziendoberek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 26.11.02, 09:34 ciesze sie bardzo i całuje mocno na dzień dobry!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 26.11.02, 10:19 tyz przeslylam buziaczki i spadam do pracy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 27.11.02, 14:19 buziaczki dla Tygryska od zalatanej (jak the Witch, na swojej miotle ;))) Ulalki leca.. chwilkem jestem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 27.11.02, 14:23 dzięki Ulaluś!!!:)) ja równiez całuje mocno czekam na ciem jutro!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 27.11.02, 14:28 oki :))) jutro bede krotko rano, ale bede :)) obiecuje :))) to wreszcie pogadamy sobie :))) buziaczki usciski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 27.11.02, 14:28 oki :))) jutro bede krotko rano, ale bede :)) obiecuje :))) to wreszcie pogadamy sobie :))) buziaczki usciski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 28.11.02, 08:54 dziendoberek Tygrysku :))) pozdroovkuje serdecznie na nowy dzionek :)) i buziakuje tyz :)))) ps. heh.. czy wczoraj to Ty kciales pogadac?? nio to pech.. polazlam siem juz wtedy do lazienki, dzwonki wylaczylam i spac poleglam :(( sorka... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 28.11.02, 09:08 witaj Ulaluś!!:)),.. ano szkoda..:((( ...to co Ty z kurami spać chodzisz???:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 28.11.02, 09:12 no.. nie z kurami, ale po takim dniu jak wczoraj, to mialam ochote byc kura ;))) 12 godzin w pracy, to za duzo :((( buziaczkuje :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 28.11.02, 09:33 rzeczywiście za duzo...żal mi cie... buuuuuuuuuuuuu... ..biedna Ulaluś słodka babe........buuuuuuuu.... ..wysyłam ci energie Tygrysiom i całuje mocno!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 28.11.02, 21:36 dziekuje Ci Tygrysku przytulny futrzakowy :)))))) cmooooooooook :)))) nio to zyczem Ci milutkiego i lekkiego piatku, bo jutro jadem studiowac.. i nie tylko ;))) pozdrooveczki cieplutkie mocne i serdeczne :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 29.11.02, 07:07 i będziecie znowu z Martusią imprezować cooo??:)) ..bużka na dzień dobry!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 02.12.02, 17:05 dzien doberek Tygrysku :)))) dzis rano mnie net nie chcial wpuscic, zeby Ci powiedziec tak milo i buziaczki przeslac :(( nio... dansowanie fajne bylo.. ciekawe co o tym mysli Marteczka ;)) buziaczki i usciski na dobry wtorek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 07:06 witaj Ulaluś!!!:)) ..szkoda,,...bo czekałem na Ciem...:) ..ale może dziś siem _ica zjawi!!!:)) całuje , ściskam i pozdrawiam mocno!!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 09:43 witaj Tygrysku :))))) dzis tak zimno, ze chetnie przytulilabym siem do futrzaczka :))))) buziaczki na dziendoberek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 09:49 no widzisz Ulaluś! gdybyś była bliżej Tygryska to już byłoby Ci cieplutko!:))) ..całuje mocno!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 10:04 .. a tak to siedze w grubym swetrze... no i pewnie latwiej bylo by z Tygryskiem gdzies isc po takim lodzie... wczepil by sie pazurkami, a ja bym sie tylko trzymala go :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 10:07 noooooooo.... fajnie by Ci było z takim Tygryskiem!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 10:13 nio... to wychodzac na ten ziab, bede sobie myslala, ze jezd taki cieplutki Tygrysek :))))) do zgadania Tygrysku, buzka cieplutka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 10:14 pa Ulaluś! cauje mocno i ściskam cieplutko!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 15:09 bossszzz.. Tygrysku, znow mnie chcom zajezdzic!... :(( jutro od 7 - 5 po poludniu, bez przerwy!... jutro poproszem od doladowanie Tygryskowom energia bardzo.. :))))) buziaczki cieplutkie na Twojom srodem milsza od mojej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 04.12.02, 07:09 witaj Ulalus!!:)),.buuuu,....szkoda...pogadaloby siem..:(( ...ale przesyłam Ci super doładowanie energiom Tygryskowom!!!!!!:))) ..i całuje mocno!!!!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 04.12.02, 14:08 dziekuje Tygrysku za doladowujaca energie i slodkiego sesemeska :)))) buuuuuuzi :))) z przerwy kawowej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 04.12.02, 14:15 pa Ulaluś ! całuje i do poniedziałku ! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 04.12.02, 14:19 :((( szkoda, ze do poniedzialku :(( czyje futerko bedzie mnie rozgrzewac do walki z dniem jutrzejszym?? i czyje pazurki beda chronic, zebym nie padla jak dluga na lodzie?? cmoooooook jak smok dla Tygryska :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 10:40 dziendoberek poniedzialkowy :)))))) buziaczek na rozgrzewke, w ten mrozny dzionek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 10:45 Ulaluś słodka witaj!!!!!!!!!!!!:)))) ..cmok, cmok, cmok!!!!!!!!:)))) sory że nie odpisałem ale Twój numer zostawiłem na GG i nie miałem w tel., a ty sms-a też wysłałaśz GG i numeru nie było...:( całuje mocno!!!!!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 10:48 ale Tygrysku.. bywa.. dobrze, ze jetes i nikt Ciem nie zajezdzil w weekenda :))) may the power be with you :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 10:59 dziękuje Ualaluś !:))),..and my is with you!!!!:))) ...ale za to siem troche pochorowałem!:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 11:06 biedny Tygrysek :(( nio to ja zalatwiam z _ica, zeby Ci jeszcze zdroovka dodala :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 11:12 załatw Ulaluś!!:))),..a jak sie spotkamy to masz za to 1000 buziaków!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 11:22 nio :))) to obie siem zabieramy do pracy.. czarowna bendzie Ciem ratowac, a ja.. tyz wybrykam.. buziaki na reszte dnia dobra :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 10.12.02, 07:22 witaj Ulaluś sweeet babe!:)))) całuje mocno z rana!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 10.12.02, 09:37 witaj Tygrysku :))))))))) cmooooooooook z rana :))))) dziekuje za milego sesemeska :))))) duzo energii slem na dzionek caly.. jak zdrooveczko?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 10.12.02, 09:51 nie ma za co Ulaluś!:)) ...4 U All..ways...:)))) ..a zdrówko już lepieej dziś!:))) ..widocznie _ica zadziałała swoją mocą!!!:)) ..całuje mocno!!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 10.12.02, 09:56 :)))))))) nio to dobrze :)))) znaczy siem moge teraz isc popracowac spokojnie :))) szkoda tylko, ze to oznacza koniec pogadania na dzis.. :(( buziaczki slodkie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 07:52 witaj Ulaluś!!!:))) ..dostałaś sms-ka????:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 13:33 witaj Cieplutki Futrzany Tygrysku :))))) buziakow moc slodkich za Twojego milutkiego sesemeska :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 13:39 nie ma sprawy Ulaluś!!:)) ..a jak jeszcze raz Only na Ciebie wsiądzie to woe to her!!!:)))) ..nie pozwole Ulalki słodkiej tak traktować nikomu!!!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 13:44 troszki to ja siem sama prosilam o to.. ale juz nie bede sie wiecej pchac.. wiesz jakie jest polskie przyslowie?? chcesz zeby Ci bylo dobrze, nie rob innym dobrze na sile ;))) dziekuje :)))))*** Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 13:51 wiesz Ulaluś, i to jezd w Tobie takie fajne,...jesteś poprostu zbyt dobra dla innych...:)),..masz zbyt dobre serduszko!!:)))) ..czytałem ten wątek,...to że chciałaś ich pogodzić uważam nie było proszeniem sie o atak na Ciebie!!!!,..Only mogła normalnie powiedzieć Ci abyś dała spokój,..a nie chamsko , wykorzystując swój "staż" na FT wsiąść na Ciebie jak na jakąś dziwke!!! ..ja też święety nie jezdem!!! kłócić siem, opierdalać innych uwielbiam wręcz!! ale zawsze robie to jeżeli ten ktoś zasłuży na to!!!! ..a Ty nie zasłużyłaś i tym mnie Only podurwiła strasznie!!!! ..ale co tam...Tygrys z Tobom jezd i nic ci ni grozi!!!:))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 13:56 a bo wiesz Tygrysku.. heh.. jakos nie nauczylo mnie jeszcze zycie, ze nie trzeba pchac palcow miedzy drzwi.. a kto ma miekkie serce, to powinien miec twarda dupe.. hi hi hi.. pewnie niedlugo bede miec taka z marmuru, co bedzie mialo swoje dobre strony, prawda?? ;)) jakos lzej mi, jak wiem, ze Tygrysek i Jego moc jezd ze mna.. :)))) buziaczek :)))))** Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 13:59 Ulaluś , powiem Ci jedno,...pokazuj to serce tylko tym którzy na nie zasługują!:))))))) ...np. Tygrysek!!:))))) ..pewnie że jezdem z Tobą!!! zawsze , wszędzie i o każdej porze!!!!:)))) ..i Ulalki skrzywdzić nigdy nie pozwole!!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 14:04 a co zrobic, ze Ulalka jezd taka naiwna i chce dobrze dla calego swiata.. to jakis porabany idealizm... ale Tygryskowi zawsze chetnie bede okazywac serduszka :))) ps. jestem na gg jeszcze przez pol godza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 14:14 ale mi sie "świecisz" na czerwono i skąd mam wiedziec że jezdeś...buuu... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 12.12.02, 15:58 Tygrysku :)) dzis siem faktycznie swiecilam na czerwono.. bo mi jedna godzine dodali roboty i dopiero przyszlam... :(( no a jutro jadem do Wawawki, wiec znow nie pogadamy :(( mimo to zyczem Ci milego piatasa i jeszcze milszego weekend'a udanego bardzo :)))) buziaczki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 13.12.02, 07:21 dzieki Ulaluś!!! ja Tobie też!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 13.12.02, 10:26 Tygrysku :)) nio to, zeby nam watek nie zamarzl... :)))) buziaczek, choc gadamy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 20.12.02, 13:14 buziaczek w porze lunch'owej :)))) moze bys chociaz zamruczal?? :)))) pozdrooveczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś