Dodaj do ulubionych

Witaj Tygrysku :))))))))))

14.11.02, 11:57

Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 12:01
      witaj sweet home Ulalka !!!!!:)))))
      buziaczki!!!!:)))
      • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 12:52
        buuuu... a mnie znow dzis net nie lubi :(((((
        dobrze, ze Ty mnie lubisz Tygrysiu :))))))))))))
        • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 12:55
          nie martw siem Ulaluś!!, ja tu zawsze czekam na Ciebie!!:)))
          ..no pewnie że Cie lubiem!!!!! bardzo!!!!!!!:))))

buziaki!:)

tygrysek...
          PS..pozdrów Marteczke!:)
          • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 13:01
            mioodzio... az siem slodko robi, jak siem takie slowa slyszy :)))))
            cmoooooooooooook, Tygrysku :))))))))

ps. no pewnie ze pozdrowiem :)))))
            • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 13:10
              no i dobrze!!:)) bo na ten miód zasługujesz Ulaluś!!:))))
              • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 14:15
                no widzisz, jaka maupa ze mnie?? :)))))) zamiast pilnowac Tygrysiowego miodu,
                zamotalam sie w inne watki.. ale wracam do Cie, najmilejszy z futrzaczkow :)))))
                • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 14:33
                  oj Ulaluś!!! wszystko Ci wybacze!!:))), i jeszcze ucałuje!!!:)))
                  ..najważniejsze że już jezdeś!!!:))))

tygrysek...

• ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 14.11.02, 14:53
                    nio Tygrysku :)))) cios siem znow net pieprzy... ehhhhh... czy ja siem juz
                    przytulilam do Twojego futerka, zeby Ci dac buzi?? :)))))))
                    • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 15.11.02, 07:03
                      witaj Ulaluś słodka!!!:)))
                      ...jeszcze siem nie przytuliłaś ale dziś możesz!:)))
                      ..buziaki!:))

tygrysek...

• Gość: ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) IP: proxy / *.chello.pl 15.11.02, 13:09
                        buziaczek Tygrysku :)))))))))))))))))
                        pozdrooveczki from Warsaw :))))))
                        nio to przytulam sie do pregowanego milutkiego futerka :)))))))))
                        • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 15.11.02, 13:12
                          oooo jak milutko!!:))))

..to jezdeś już in Varsav city!!??:))
                          ..w takim razie pozdroovka from Katowice!!!:)))

tygrysek...

• Gość: ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) IP: proxy / *.chello.pl 15.11.02, 13:20
                            nio.. ja zawsze pamietam o Tygrysku, gdzie bym nie byla :))))))))))
                            a za pozdrooveczki z miasta gornikow (choc przede wszystkim pregowanego
                            futrzaczka :)))))))) dziekujem :))))))
                            • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 15.11.02, 13:23
                              no nie tylko górników ale tez hutników!!!:))))

...ja też o Tobie zawsze pamiętam Ulaluś sweet babe!!!:)))))

tygrysek...

• Gość: ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) IP: proxy / *.chello.pl 15.11.02, 13:27
                                i gornicy i hutnicy,
                                marynarze i cinkciarze,
                                taradam, taradam,
                                nic nie wyrwie piesni nam :))))))

kiedys tam byla taka piekna piosenka, ktora Ci Tygrysiu dedykujem
                                dzisiaj :)))))))
                                buziaczki :)))))
                                • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 15.11.02, 13:39
                                  tera to już całkiem wymiękłem...:))))))
                                  • Gość: ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) IP: *.chello.pl 15.11.02, 14:35
                                    nio widzisz?? ja dla Ciebie wszystko.. no!.. nawet wywlekam piosenki czerwone ;)))))
                                    buzaczki Tygrysku :))))))))
                                    • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 15.11.02, 14:41
                                      ja też cie buziakuje Ulaluś mocno i zycze fantastico weekendo!!!:)))
                                      ..do Poniedziałku !!:)))

tygrysek...

• Gość: ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) IP: *.chello.pl 15.11.02, 14:50
                                        ja tez Ci zycze fantastycznego weekendu, mam nadzieje, ze zdazylam zanim wyszedles :)))))))
                                        a jak nie, to porwe Twoj numer Martusi i wysle Ci sesemesa :)))))))
                                        buziaczki :)))))))))))
                                        • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 10:11
                                          witanko Tygrysku :))))))
                                          jak mija dzis dzionek? moj bedzie pracowity, choc jeszcze w domku :)))))
                                          buziaczki na dobry dzionek :)))))))
                                          • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 10:15
                                            o mader of god!!!! Ulaluś witaj słodkie babe!!!:)))
                                            ..no u mnie troche luz dzisiaj!:)))
                                            ..a co u was?? (znaczy ciebie i martusi)

tygrysek...

• ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 10:20
                                              heh.. ja tam siedzem i pisze sobie :))))) potem jeszcze zalegle robocze
                                              sprawki.. a Martusia? Ona w robotce jezd...
                                              dobrze, ze dzis Ciem nie meczom.. ale mimo to...
                                              may the power be with You (as the Witch said :))))))))
                                            • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 10:20
                                              • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 10:28
                                                Martusia biedna zaś siem z dzieciarnią użera!!:)),..
                                                ..dzięki za power Ulaleczko!!:))
                                                całuje mocno!!!,..

może by troche mocy Martusi dac???:)
                                                • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 12:31
                                                  qreczka.. rozmnozylo moj wpis i nie zauwazylam Tygrysku, ze mi odpisales :(((
                                                  ehh.. chiba ja tyz powera na dzis potrzebujem.. ;)))))))
                                                  jutro wracam jak Martucha.. ale na dzis swiecem Ci slonkiem :)))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 12:37
                                                    ten net to chyba na serio nas nie lubi, albo zazdrosny czy co!!???:))))
                                                    ja całuje Cie mocno i śle uśmiechy!!!:))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 12:43
                                                    kiedys tego neta olejemy i juzzzzzz ;))))))
                                                    ja Ciem tez calujem serdecznie :)))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 14:08
                                                    kurcze ale mam dzisiaj w pracy zapierdziel!!! ani pogadać nie możemy..:((((
                                                    Ulaluś ratunku!!!!!!!:))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 14:31
                                                    wytrzymaj Tygrysiu :)))))) caly czas Ciem wspieram.. i czarowna_ tyz :)))))
                                                    ehh... a to pech.. a jutro juz mnie nie bendzie tak duzo :(((
                                                    buziaczki mocne na wzmocnienie :))))))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 19.11.02, 09:44
                                                    witaj Tygrysiu :))))))))
                                                    zaraz juz sobie pojdem, ale niech Twoj dzionek bedzie ze wsparciem
                                                    czarownej_ :))))))
                                                    pozdrooveczki na dziendoberek :))))))
                                            • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 18.11.02, 10:27
                                              • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 19.11.02, 11:06
                                                cześć Ulaluś!!! dziś to chyba mnie zajada na amen....
                                                • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 19.11.02, 15:25
                                                  biedny Tygrysiu... muszem pogadac z czarowna... zeby zwiekszyla dawkem Tobie,
                                                  alibo rzucila czar na Twoich pracodawcow ;))))
                                                  myslem, ze do jutra, bo juz Ciem nie ma pewnikiem...
                                                  buziaczki Tygrysku :))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 20.11.02, 07:22
                                                    jestem już Ulaluś!!!!!,..chyba moce czarownej podziałały bo dziś juz luzik
                                                    jezd!!:))))
                                                    ...całuje i ściskam Ulalke mocno na dzień dobry!!!!:))
                                                    ..cmmmmoooookkkkkkk!!!!!:))

tygrysek...

• ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 20.11.02, 14:04
                                                    witaj Tygrysku :))))))
                                                    za to ja dzis zapierniczam, jak maly samochodzik :(((( buuu... a to jeszcze nie
                                                    koniec.. tylko przerwa na lunch i potem wracam dopiero po 8.. :(((((
                                                    buziaczkuje niezmiennie jednak :)))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 20.11.02, 14:28
                                                    to teraz moc Tygrysa niechaj z toba będzie!!!!!!!:)))
                                                    całuje Cie mocno babe sweet Ulaluś!!!!:))))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 20.11.02, 14:32
                                                    bendem o tym pamietac, Tygrysku, jak wrocem do pracy :)))))))))
                                                    ochhhhhh...!! jak mocno!! :))))))))))))
                                                    cmooooooooooki jak smoki :))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 21.11.02, 07:27
                                                    witaj Ulaluś!!!:))

..wiesz co,...tak sobie właśnie myślałem... ciekawy ten nasz watek....
                                                    ...prawie w ogóle nie rozmawiamy tylko sie całujemy i ściskamy na nim!!!:)))
                                                    ...drugiego takiego chyba nie ma !:)))

tygrysek...
                                                    PS..oczywiście całuje mocno!!!:))
                                                    PS>..pozdrów koniecznie Marteczke!!!!:))

• ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 21.11.02, 09:29
                                                    witaj Tigerku :)))))
                                                    nio to Ci powiem (zaczniemy rozmawiac ;))))) wczoraj mnie wykonczyli
                                                    maksymalnie.. siedzialam wieczorem, jak dupek kompletny, mialam tylko pomysly,
                                                    zeby zakladac watki na forumie.. a nie mialam sily do mojej mgrki.. :(( trzymaj
                                                    za mnie prosze kciuki :)))))
                                                    ale niezmiennie buziakuje i pozdroovkujem serdecznie :))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 21.11.02, 09:32
                                                    no pewnie że będe trzymał!!!! cały czas!!!!!!:)))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 21.11.02, 09:36
                                                    ha!.. teraz mi bedzie latwiej wracac do pracy :))))) juz po 2 km spacerku,
                                                    dwoch kawkach (za zdroovko Twoje Tygrysku :)))))
                                                    nio to brykam.. jutro pogadamy wiecej, obiecujem :))))))
                                                    buziaczki i usciski :))))

ps. Martucha mnie podejrzewa o cosik niecnego... ;))))) sprobuje jej przekazac
                                                    pozdrooveczki, ale zobaczym czy to wyjdzie... :))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 21.11.02, 09:41
                                                    ale mnie jutro nie będzie Ulaluś słodka!!!!:((((((
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 21.11.02, 16:23
                                                    to nie dobrze Tygrysku :(( jak mam wolne, to akurat Ciem nie ma.. :(( to ja Cie
                                                    wyslem sesemeska :)))))))
                                                    buziaczki :)))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 25.11.02, 07:07
                                                    witaj Ulaluś!!:)))),..sesemesek nie doszedł!:((
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 25.11.02, 10:36
                                                    witaj moj Tygrysiu :)))) buziaczki na dziendoberek :))))
                                                    a bo nie poszedl.. bo Ulalka nie wiedziala, czy moze :((
                                                    mocne usciski na caly dzionek :)))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 25.11.02, 10:43
                                                    Ulalus słodka!!! no jak możesz o to pytać!!!! pewnie że możesz wysyłać!!!
                                                    kiedy tylko zechcesz!!:))
                                                    całuje mocno!!!:))))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 25.11.02, 10:46
                                                    nio to poszedl sesemsik teraz :)))) dzis to ja poproszem o interwencje u the
                                                    Witch.. bo mnie jakos sily spadly, mimo wypitej kawki.. a tu jeszcze dluuugi
                                                    dzien przede mna...
                                                    buziaczkuje :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 25.11.02, 11:19
                                                    no byłem juz u the Witch i obiecała Ci pomóc!!!:))))
                                                    ..a sms-ik doszedł, dzięki!!!!!:))))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 25.11.02, 16:15
                                                    buuuuuzka Tygrysku :)))))))))**
                                                    pomoglo naprawde, jeszcze tylko jednen etap mojego dnia i bede mogla
                                                    odpoczac :)))))
                                                    milego i nieuciazliwego wtorasa zycze pozdroovkujac serdecznie :))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 26.11.02, 07:20
                                                    witaj Ulaluś babe!!:)))),..zaraz Ci wyśle sms-ka!!:))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 26.11.02, 09:26
                                                    witaj Tygrysku :)))
                                                    sesemesek doszedl :)))) buziaczki na dziendoberek :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 26.11.02, 09:34
                                                    ciesze sie bardzo i całuje mocno na dzień dobry!!!:)))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 26.11.02, 10:19
                                                    tyz przeslylam buziaczki i spadam do pracy :)))))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 27.11.02, 14:19
                                                    buziaczki dla Tygryska od zalatanej (jak the Witch, na swojej miotle ;)))
                                                    Ulalki leca.. chwilkem jestem :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 27.11.02, 14:23
                                                    dzięki Ulaluś!!!:)) ja równiez całuje mocno czekam na ciem jutro!!!:)))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 27.11.02, 14:28
                                                    oki :))) jutro bede krotko rano, ale bede :)) obiecuje :))) to wreszcie
                                                    pogadamy sobie :)))
                                                    buziaczki usciski :)))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 27.11.02, 14:28
                                                    oki :))) jutro bede krotko rano, ale bede :)) obiecuje :))) to wreszcie
                                                    pogadamy sobie :)))
                                                    buziaczki usciski :)))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 28.11.02, 08:54
                                                    dziendoberek Tygrysku :)))
                                                    pozdroovkuje serdecznie na nowy dzionek :)) i buziakuje tyz :))))

ps. heh.. czy wczoraj to Ty kciales pogadac?? nio to pech.. polazlam siem juz
                                                    wtedy do lazienki, dzwonki wylaczylam i spac poleglam :(( sorka...
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 28.11.02, 09:08
                                                    witaj Ulaluś!!:)),.. ano szkoda..:(((
                                                    ...to co Ty z kurami spać chodzisz???:)
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 28.11.02, 09:12
                                                    no.. nie z kurami, ale po takim dniu jak wczoraj, to mialam ochote byc
                                                    kura ;))) 12 godzin w pracy, to za duzo :(((
                                                    buziaczkuje :)))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 28.11.02, 09:33
                                                    rzeczywiście za duzo...żal mi cie... buuuuuuuuuuuuu...
                                                    ..biedna Ulaluś słodka babe........buuuuuuuu....
                                                    ..wysyłam ci energie Tygrysiom i całuje mocno!!!!!!:)))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 28.11.02, 21:36
                                                    dziekuje Ci Tygrysku przytulny futrzakowy :)))))) cmooooooooook :))))
                                                    nio to zyczem Ci milutkiego i lekkiego piatku, bo jutro jadem studiowac.. i nie
                                                    tylko ;)))
                                                    pozdrooveczki cieplutkie mocne i serdeczne :))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 29.11.02, 07:07
                                                    i będziecie znowu z Martusią imprezować cooo??:))
                                                    ..bużka na dzień dobry!!!:))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 02.12.02, 17:05
                                                    dzien doberek Tygrysku :))))
                                                    dzis rano mnie net nie chcial wpuscic, zeby Ci powiedziec tak milo i buziaczki
                                                    przeslac :((
                                                    nio... dansowanie fajne bylo.. ciekawe co o tym mysli Marteczka ;))
                                                    buziaczki i usciski na dobry wtorek :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 07:06
                                                    witaj Ulaluś!!!:))
                                                    ..szkoda,,...bo czekałem na Ciem...:)
                                                    ..ale może dziś siem _ica zjawi!!!:))
                                                    całuje , ściskam i pozdrawiam mocno!!!!:))

tygrysek...

• ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 09:43
                                                    witaj Tygrysku :))))) dzis tak zimno, ze chetnie przytulilabym siem do
                                                    futrzaczka :)))))
                                                    buziaczki na dziendoberek :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 09:49
                                                    no widzisz Ulaluś! gdybyś była bliżej Tygryska to już byłoby Ci cieplutko!:)))
                                                    ..całuje mocno!!:))

• ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 10:04
                                                    .. a tak to siedze w grubym swetrze... no i pewnie latwiej bylo by z Tygryskiem
                                                    gdzies isc po takim lodzie... wczepil by sie pazurkami, a ja bym sie tylko
                                                    trzymala go :)))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 10:07
                                                    noooooooo.... fajnie by Ci było z takim Tygryskiem!!:))))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 10:13
                                                    nio... to wychodzac na ten ziab, bede sobie myslala, ze jezd taki cieplutki
                                                    Tygrysek :)))))
                                                    do zgadania Tygrysku, buzka cieplutka :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 10:14
                                                    pa Ulaluś! cauje mocno i ściskam cieplutko!!:))))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 03.12.02, 15:09
                                                    bossszzz.. Tygrysku, znow mnie chcom zajezdzic!... :(( jutro od 7 - 5 po
                                                    poludniu, bez przerwy!... jutro poproszem od doladowanie Tygryskowom energia
                                                    bardzo.. :)))))
                                                    buziaczki cieplutkie na Twojom srodem milsza od mojej :)))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 04.12.02, 07:09
                                                    witaj Ulalus!!:)),.buuuu,....szkoda...pogadaloby siem..:((
                                                    ...ale przesyłam Ci super doładowanie energiom Tygryskowom!!!!!!:)))
                                                    ..i całuje mocno!!!!!:)))

tygrysek...

• ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 04.12.02, 14:08
                                                    dziekuje Tygrysku za doladowujaca energie i slodkiego sesemeska :))))
                                                    buuuuuuzi :))) z przerwy kawowej :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 04.12.02, 14:15
                                                    pa Ulaluś ! całuje i do poniedziałku ! :))))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 04.12.02, 14:19
                                                    :((( szkoda, ze do poniedzialku :(( czyje futerko bedzie mnie rozgrzewac do
                                                    walki z dniem jutrzejszym?? i czyje pazurki beda chronic, zebym nie padla jak
                                                    dluga na lodzie??
                                                    cmoooooook jak smok dla Tygryska :)))))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 10:40
                                                    dziendoberek poniedzialkowy :))))))
                                                    buziaczek na rozgrzewke, w ten mrozny dzionek :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 10:45
                                                    Ulaluś słodka witaj!!!!!!!!!!!!:))))
                                                    ..cmok, cmok, cmok!!!!!!!!:))))

sory że nie odpisałem ale Twój numer zostawiłem na GG i nie miałem w tel., a ty
                                                    sms-a też wysłałaśz GG i numeru nie było...:(

całuje mocno!!!!!!:)

tygrysek...

• ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 10:48
                                                    ale Tygrysku.. bywa.. dobrze, ze jetes i nikt Ciem nie zajezdzil w
                                                    weekenda :)))
                                                    may the power be with you :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 10:59
                                                    dziękuje Ualaluś !:))),..and my is with you!!!!:)))
                                                    ...ale za to siem troche pochorowałem!:((

• ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 11:06
                                                    biedny Tygrysek :(( nio to ja zalatwiam z _ica, zeby Ci jeszcze zdroovka
                                                    dodala :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 11:12
                                                    załatw Ulaluś!!:))),..a jak sie spotkamy to masz za to 1000 buziaków!!:)))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 09.12.02, 11:22
                                                    nio :))) to obie siem zabieramy do pracy.. czarowna bendzie Ciem ratowac, a
                                                    ja.. tyz wybrykam.. buziaki na reszte dnia dobra :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 10.12.02, 07:22
                                                    witaj Ulaluś sweeet babe!:))))
                                                    całuje mocno z rana!!:))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 10.12.02, 09:37
                                                    witaj Tygrysku :)))))))))
                                                    cmooooooooook z rana :))))) dziekuje za milego sesemeska :)))))
                                                    duzo energii slem na dzionek caly.. jak zdrooveczko?? :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 10.12.02, 09:51
                                                    nie ma za co Ulaluś!:))
                                                    ...4 U All..ways...:))))

..a zdrówko już lepieej dziś!:)))
                                                    ..widocznie _ica zadziałała swoją mocą!!!:))
                                                    ..całuje mocno!!!:)

tygrysek...

• ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 10.12.02, 09:56
                                                    :))))))))
                                                    nio to dobrze :)))) znaczy siem moge teraz isc popracowac spokojnie :))) szkoda
                                                    tylko, ze to oznacza koniec pogadania na dzis.. :((
                                                    buziaczki slodkie :)))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 07:52
                                                    witaj Ulaluś!!!:)))
                                                    ..dostałaś sms-ka????:)
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 13:33
                                                    witaj Cieplutki Futrzany Tygrysku :)))))
                                                    buziakow moc slodkich za Twojego milutkiego sesemeska :)))))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 13:39
                                                    nie ma sprawy Ulaluś!!:))
                                                    ..a jak jeszcze raz Only na Ciebie wsiądzie to woe to her!!!:))))
                                                    ..nie pozwole Ulalki słodkiej tak traktować nikomu!!!!:)))

tygrysek...

• ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 13:44
                                                    troszki to ja siem sama prosilam o to.. ale juz nie bede sie wiecej pchac..
                                                    wiesz jakie jest polskie przyslowie?? chcesz zeby Ci bylo dobrze, nie rob innym
                                                    dobrze na sile ;)))
                                                    dziekuje :)))))***
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 13:51
                                                    wiesz Ulaluś, i to jezd w Tobie takie fajne,...jesteś poprostu zbyt dobra dla
                                                    innych...:)),..masz zbyt dobre serduszko!!:))))
                                                    ..czytałem ten wątek,...to że chciałaś ich pogodzić uważam nie było proszeniem
                                                    sie o atak na Ciebie!!!!,..Only mogła normalnie powiedzieć Ci abyś dała
                                                    spokój,..a nie chamsko , wykorzystując swój "staż" na FT wsiąść na Ciebie jak
                                                    na jakąś dziwke!!!
                                                    ..ja też święety nie jezdem!!! kłócić siem, opierdalać innych uwielbiam wręcz!!
                                                    ale zawsze robie to jeżeli ten ktoś zasłuży na to!!!!
                                                    ..a Ty nie zasłużyłaś i tym mnie Only podurwiła strasznie!!!!

..ale co tam...Tygrys z Tobom jezd i nic ci ni grozi!!!:)))))

tygrysek...

• ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 13:56
                                                    a bo wiesz Tygrysku.. heh.. jakos nie nauczylo mnie jeszcze zycie, ze nie
                                                    trzeba pchac palcow miedzy drzwi.. a kto ma miekkie serce, to powinien miec
                                                    twarda dupe.. hi hi hi.. pewnie niedlugo bede miec taka z marmuru, co bedzie
                                                    mialo swoje dobre strony, prawda?? ;))
                                                    jakos lzej mi, jak wiem, ze Tygrysek i Jego moc jezd ze mna.. :))))
                                                    buziaczek :)))))**
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 13:59
                                                    Ulaluś , powiem Ci jedno,...pokazuj to serce tylko tym którzy na nie
                                                    zasługują!:)))))))
                                                    ...np. Tygrysek!!:)))))

..pewnie że jezdem z Tobą!!! zawsze , wszędzie i o każdej porze!!!!:))))
                                                    ..i Ulalki skrzywdzić nigdy nie pozwole!!!!:))

tygrysek...
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 14:04
                                                    a co zrobic, ze Ulalka jezd taka naiwna i chce dobrze dla calego swiata.. to
                                                    jakis porabany idealizm... ale Tygryskowi zawsze chetnie bede okazywac
                                                    serduszka :)))

ps. jestem na gg jeszcze przez pol godza :))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 11.12.02, 14:14
                                                    ale mi sie "świecisz" na czerwono i skąd mam wiedziec że jezdeś...buuu...
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 12.12.02, 15:58
                                                    Tygrysku :)) dzis siem faktycznie swiecilam na czerwono.. bo mi jedna godzine
                                                    dodali roboty i dopiero przyszlam... :(( no a jutro jadem do Wawawki, wiec znow
                                                    nie pogadamy :(( mimo to zyczem Ci milego piatasa i jeszcze milszego weekend'a
                                                    udanego bardzo :))))
                                                    buziaczki :)))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 13.12.02, 07:21
                                                    dzieki Ulaluś!!! ja Tobie też!!!:))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 13.12.02, 10:26
                                                    Tygrysku :)) nio to, zeby nam watek nie zamarzl... :)))) buziaczek, choc
                                                    gadamy :)))))
                                                  • ulalka Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 20.12.02, 13:14
                                                    buziaczek w porze lunch'owej :)))) moze bys chociaz zamruczal?? :))))
                                                    pozdrooveczki :))
                                                  • tygrysek_ Re: Witaj Tygrysku :)))))))))) 23.12.02, 07:56
                                                    mru......:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka