fantka 05.02.06, 00:26 Przez miesiąc miałam spokój. Żadnych maili, sms-ów. I znowu przysłał sms-a. Ja nie odpowiadam, pomimo to przysyła mi liściki, dręczy mnie. Czy dlatego moje uczucie nie może wygasnąć? Co zrobić????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: Znowu przysłał sms-a 06.02.06, 18:26 Znowu zaglądam na pocztę, czy przypadkiem nie napisał :( Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Znowu przysłał sms-a 08.02.06, 20:48 Nakrzyczcie na mnie. Ciągle zaglądam na pocztę. Sama sobie z tym nie poradzę. :-((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Znowu przysłał sms-a 11.02.06, 10:53 No i co Ci z tego że ktos nakrzyczy. Sama dobrze wiem, że w takich momentach nie myśli się o tym co inni doradzają tylko robi to co dyktuje serce(rozumek i rozsądek są wyłączone). Będziesz się tak z tym szarpać dopóki coś Cie porządnie nie palnie w głowę. Niestety, nie ma na to recepty:( Nie rozumiem tych facetów. Czy oni są całkiem pozbawieni serca, że wciąż świadomie na nowo rozdzierają rany w sercu?? Przeciez sami zadecydowali, że będzie tak jak jest więc dlaczego nie potrafią być konsekwentni??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Znowu przysłał sms-a 11.02.06, 19:17 To ja odeszłam. On w dalszym ciągu udaje że nie rozumie o co mi chodzi. Wg niego najlepiej gdybyśmy spotykali od czasu do czasu, bo ciagle mu się śni seks ze mną. Drań. Dlaczego był nieuczciwy?! Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Znowu przysłał sms-a 11.02.06, 22:09 Skoro piszesz, że był nieuczciwy to rozumiem, że swoim postępowaniem sprowokował Cię do odejścia. Jasne! niezobowiązujące bzykanko na życzenie- tak byłoby najlepiej ale dla kogo?? Nie mogę zrozumieć jednego. Jak można to robić tak bez zaangażowania uczuciowego?? Ja nie potrafię i przyznam szczerze, że nie wiem czy chciałabym tak umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Znowu przysłał sms-a 12.02.06, 09:57 No właśnie, też tego nie rozumiem. Facet jest nieuczciwy i jednocześnie mówi że kocha. Dla mnie to przeciwności. Dla niego ten układ był bardzo wygodny. Niestety dla mnie już nie. Wiele lat nabierałam się na to. Przez to przez wiele lat ogromna huśtawka. Ja kochałam i niestety nadal kocham. Dlatego nie mogłam zrozumieć nieuczciwości. Jak całkowicie przestałam wierzyć w jego miłość wniosłam o rozwód. Ciągle zadaję sobie to pytanie: czy można nieuczciwie traktować i wykorzystywać osobę którą się kocha??????????? Seks był naprawdę ekstra. Ja też za tym tęsknię. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Znowu przysłał sms-a 03.03.06, 16:41 Pierwsza rzecz którą zrobiłam po wejściu do domu to sprawdzenie poczty email. No i po co ja to robię ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Znowu przysłał sms-a 08.03.06, 16:41 Nawet ten mój przysłał mi maila z życzeniami na Dzień Kobiet. Serce mi nie drgnęło. To dobrze. Cieszę się z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: Znowu przysłał sms-a 13.03.06, 14:31 ciesz sie, ja nie dostałam od "niego" smsa na dzien kobiet nie zajarzył nawet jak mu pokazałam kwiaty ktore dostałam... ciemna masa eh faceci :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Znowu przysłał sms-a 13.03.06, 18:00 Mądre książki mówią że faceci sami nie jarzą. Wszystko im trzeba łopatą do głowy. Żadne aluzje nie skutkują. Kawa na ławę. A najskuteczniejsze to młotkiem po głowie ;( niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Znowu przysłał sms-a 14.03.06, 20:21 Wczoraj się dowiedziałam, że musi ode mnie odpocząć. To miał być żart!!! Ale się wściekłam i odpisałam, że pokażę mu ile można odpoczywać. Zaparłam się. Dzisiaj na pytanie jak się czuuje odpowiedziałam grzecznie, że jakoś sobie samna radzę i żeby nie gadał tylko odpoczywał. Mam to gdzieś, nie musze go widzieć z wielkiej łaski. Oczywiście nie wymagam żeby codziennie przychodził ale takie teksty mnie straaasznie wkurzają! Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Znowu przysłał sms-a 14.03.06, 20:22 a na Dzień Kobiet dostałam smsa: "Jak ci mija komunistyczne święto?" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Znowu przysłał sms-a 14.03.06, 20:25 Screen nie daj się. On lubi się znęcać nad Tobą. Nie pozwól mu na to! Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Znowu przysłał sms-a 01.04.06, 20:07 Znowu przysłał mi majla. Po co on to robi? Chyba lubi się znęcać. Ja nie odpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Znowu przysłał sms-a 02.04.06, 15:18 Nie odpowiadam na maile i sms-y, więc zaczął wysyłać mi karteczki z różnych portali. Cwaniaczek chce wiedzieć czy odbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_gr78 Re: Znowu przysłał sms-a 02.04.06, 18:12 Hej, laski, widze, że macie te same problemy co ja...mój mnie kochał jak tylko się upił, po trzeźwemu o tym zapominał...boję się, że znów się upije i odezwie...tak bardzo mu pojechałam na gadulcu, że mam spokój, a on jest wyłączony, najlepsze, że nawet już nie wiem gdzie mieszka..może w końcu na dworcu? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Znowu przysłał sms-a 02.04.06, 20:00 No to widzę, że żadnej oryginalności nie ma. Wszystkie mamy to samo i tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_gr78 Re: Znowu przysłał sms-a 03.04.06, 10:45 I nie musiałam długo czekać, otwieram rano kompa a tu wiadomość od niego na tlenie...i po co? Ale musze ze zdziwieniem przyznać, że mnie to aż tak nie porobiło...jest ktoś inny, kto chce przy mnie być...choć jeszcze go dobrze nie znam...ale coraz więcej o nim myśle... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka przysłał wściekłego maila 04.04.06, 17:50 - napewno w końcu dostał wezwanie do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: przysłał wściekłego maila 04.04.06, 18:56 nie denerwuj się Fantko. ja jestem na swiezo po przeczytaniu wiadomości na gg. Smutno mi i przykro ale szczegółów nie wyjawię, jeszcze to zbyt świeże:( Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: przysłał wściekłego maila 04.04.06, 18:58 Ja to tego meila przeczytałam "po łebkach". Wiedziałam, że tak będzie. Dla mnie to sygnał, że sprawa w końcu ruszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: przysłał wściekłego maila 04.04.06, 19:00 nie wiem o jakiej sprawie mówisz. U mnie nic nie rusza do przodu:( Ex dalej nie zlokalizowany, nieszczęścia chodzą parami... para za parą, para za parą...:( Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: przysłał wściekłego maila 04.04.06, 19:06 Screen tym razem mówię o mojej sprawie jaką założyłam byłemu. Musimy się rozliczyć - chociaż trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: przysłał wściekłego maila 04.04.06, 19:09 oooo, to nie zazdroszczę. Właśnie swoje rozliczenia zakończyłam, nie powiem, żeby pozytywnie dla mnie. Polskie prawo jest do bani!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: przysłał wściekłego maila 04.04.06, 19:22 tu nie ma sprawiedliwości - tu jest sąd samo życie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: przysłał wściekłego maila 23.04.06, 19:44 Jakiś czas był spokój. Poczty od niego już od dawna nie otwieram. Ale dzisiaj dzwonił, żebyśmy razem byli - mówi! I po co mi to? Czy Was były też tak nęka? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: przysłał wściekłego maila 26.04.06, 18:41 Atakuje mnie krótkimi sms-ami, żebym pocztę odebrała i słowo kocham. Nawet nie napisał ze mnie kocha, potem zawsze można powiedzieć że kocha np życie. Nie otwieram poczty, bo tak sobie postanowiłam i trzymam się dzielnie. Ciekawe o co mu tak naprawdę chodzi, bo w ten nawrót miłości to już nie wierzę. Jak do mnie zadzwonił to nawet nie bąknął że przeprasza... nagle mu sie na miłość zebrało... myśli że kiwniecie palcem wystarczy... dobrze że mi przeszło, bo znowy rozhuśtał by moje uczucia... Czy też tak macie z exsami? Odpowiedz Link Zgłoś
aligatho Re: przysłał wściekłego maila 26.04.06, 18:45 moj ex wyraznie w smsach pisze mi ze mnie nadal kocha teskni za mna i ze mu mnie bardzo brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: przysłał wściekłego maila 26.04.06, 19:08 A czy możesz mu wierzyć? Czy wg Ciebie macie jakąś szansę? Ale zastanów się na zimno: rozumem a nie sercem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: przysłał wściekłego maila 26.04.06, 20:20 sory, nie rozumiem Dlaczego się rozwiodłaś? Jeśli możesz mu wierzyć, to co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
netka6666 Re: przysłał wściekłego maila 27.04.06, 08:57 Tak sobie to czytam i myślę sobie, że długo już walczysz ale chyba jesteś dzielna. Ja bym mu też nie wierzyła. Wyszedł pewnie z założenia, że "lepszy wróbel w garści". Tak jakos to powiedzenie szło. Jak się teraz ugniesz to On będzie wiedział, że będziesz tańczyć tak, jak On Ci zagra. Zmień numer telefonu. Ja właśnie tak zrobiłam. Takie teraz promocje i ceny, że nie jest to aż taki problem. Nowy numer dostali tylko najbliźsi. Zmień pocztę. Aby Cię nie kusiło żeby starą otwierać, napisz do administratora prośbę o likwidację skrzynki. Trzeba tylko hasło mu podać. Ja przechytrzyłam sama i siebie i sie udało. Choć raz byłam bliska szukania kartki z Jego nr tel. na śmietniku:) Jednak duma mi nie pozwoliła iść do kontenerów śmieciowych. (Śmieci w domu przetrzepałam ale nic nie znalazłam na szczęście) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: przysłał wściekłego maila 27.04.06, 18:18 No to zastosowałaś radykalne działania. Ja jeszcze nie mogę sobie pozwolić na taki radykalizm. Jeszcze założyłam sprawę o podział majątku dorobkowego. Jeszcze nie wiem co mi będzie potrzebne. Mam skrzynkę tylko dla exa. Ten jego nawrót miłości do mnie, podejrzewam że ma duży związek ze sprawą. Nie tykam tej skrzynki, bo tam teraz leżą zmiękczacze. Odpowiedz Link Zgłoś