Dodaj do ulubionych

WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA

08.02.06, 11:19
Krążą opinie (fałszywe?) iż wegetarianie pozbawieni witaminy B12
bardziej złośliwi są od innych postaci żernych?
Czy wynika z tego ,iż nasze forum otoczone jest przez BANDĘ SKRYTOŻERCÓW?
CO Z TYM FORUM panie Lis , chciałoby się rzec, co z tym FORUM?
Obserwuj wątek
    • around_the_sun Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 12:55
      po ilu zastrzykach z wit. B 12 złośliwość przechodzi?
      nie powiedzieli?
      czy to tylko doustnie działa?
      • drzejms-buond Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 12:57
        BA! mnie sie pytasz? takie tam plotą na forumach wegetariańskich..
        a co ELLIOTOWI chcesz zapodać?
        :-P)
        • around_the_sun Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 12:58
          też :)
          • bialamamba Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 14:18
            Bardzo przepraszam, ale czy ja jestem bardziej złośliwa niż wy ??
            :)))
            • drzejms-buond Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 14:36
              mamba azaliż czy to możliweż?
              • bialamamba Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 14:41
                Azaliż, azaliż :)))
                całkiem możliwe !
                • drzejms-buond Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 14:49
                  no to jest WAS tu azaliż mrowie a mrowie
                  :)
                  • invicta1 Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 14:51
                    ja jestem mięsożerna
                    nawet bardzo:)
                  • bialamamba Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 14:57
                    Azaliż ? a kto jeszcze ? chętnie zieloną dłoń uścisnę wirtualnie :)))
                    • aga_ata Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 15:05
                      Ja żem jestem mięsożerna:-D
                      • forumowicz_pospolity Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 15:21
                        co to byłoby za życie bez mięsa??:)
                        a kaczuszka pieczona, mniam!:)))
                        • drzejms-buond Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 16:27
                          powyższa wypowiedź świadczy, iż mięsożercy TEŻ SĄ POTRZEBNI w przyrodzie
                          Q Chwale Oj czyzny.Druhu.SMACZNEGO
                          • aga_ata Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 16:32
                            Idę zjeść obiad :-D Mięsny :)
                            • drzejms-buond Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 08.02.06, 16:37
                              a jedliście kiedyś w GREENWAY'u? ( przy chmielnej w wawie)
                              bożżżżżżżżz, jakie oni tam mają pyszne i TANIE żarcie!!!
                              sie zdziwiłem!
                              • drzejms-buond Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 09.02.06, 15:27
                                filozofuję dalej...
                                czy to znaczy,ze gdy ludzie wyszli na ulice w latach 80-tych ...to z powodu
                                braku witaminy BEEE i to jeszcze DWANAŚCIE??? (brak mięcha)

MA TO SENS ;-}
                              • invicta1 Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 09.02.06, 15:30
                                Greenway działa też w Gdansku, Sopocie i Gdyni-ale tam za dużo agresywnych się
                                żywi:)))
                                • mozambique Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 09.02.06, 15:32
                                  ja tez drpaiezna jestem , i krwiopijca drobiowy

i co w związku z tym ?
                                  • aga_ata Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 09.02.06, 15:44
                                    możesz zostać wykluczona ze społeczeństwa IV RP - w najlepszym wypadku :-)
                                    • tw_muza Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 09.02.06, 16:25
                                      a jak ja na ten przykład mięska prawie nie jem, bo lubię tylko słodycze, to
                                      co????? Mogę być w IV RP??? I czy mam pełnię praw obywatelskich, pomimo tego,
                                      że nie byłam ministrantem u ks Jankowskiego?
                                      • drzejms-buond Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 09.02.06, 16:54
                                        tw_muza napisała:

> a jak ja na ten przykład mięska prawie nie jem, bo lubię tylko słodycze, to
                                        > co????? Mogę być w IV RP??? I czy mam pełnię praw obywatelskich, pomimo tego,
                                        > że nie byłam ministrantem u ks Jankowskiego?

nooooooooo, nie wiem, nie wiem...
                                        i do jedzenia KACZEK SIĘ NIE PRZYZNAWAJ!!!
                                    • drzejms-buond Re: WEGETARIANIZM a sprawa POLSKA 09.02.06, 16:26
                                      hmm może to NERWICA po prostu?
                                      :)
                                      • drzejms-buond Wegetarianizm a sprawa POLSKA 23.02.06, 14:09
                                        no proszę..
                                        tłusty śfartek...
                                        żrom te swoje tłuste, szmalcowe pąąączucie a wegetariany mają jeno po bananie...

a d... rośnie
                                        :-/
                                        DYSKRYMINACJA!

czy istnieją pączki wegetariańskie?
                                        • drzejms-buond Re: Wegetarianizm a sprawa POLSKA 23.03.06, 11:27
                                          ZAUWAŻYLISCIE jak dużo ostatnio POLITYKUJEMY na bezOTTKU...
                                          • rozmowy_kontrolowane Re: Wegetarianizm a sprawa POLSKA 23.03.06, 14:35
                                            A ja czasami jem mięso.
                                            Ale tylko czasami.
                                            Ryby lubię.
                                            Czy to znaczy, że ja do IV RP należeć nie moge? (przypominam, żem bura suka, bo
                                            dziennikarz)
                                            • drzejms-buond Re: Wegetarianizm a sprawa POLSKA 23.03.06, 14:47
                                              burym sukom wolno jeść wszystko!

podpisano:
                                              pies na baby :}
                                              • drzejms-buond DAR J-aniny 23.03.06, 16:11
                                                MUSZYNKA! POLEWAJ
                                                8-D)))))))))))
                                                wiadomosci.onet.pl/1283285,11,item.html
                                                • around_the_sun Re: DAR J-aniny 23.03.06, 16:28
                                                  ble ble ble,
                                                  papluga
                                                  • drzejms-buond Re: DAR J-aniny 24.03.06, 12:48
                                                    co jedna to i druga
                                                    :}
                                                  • around_the_sun Re: DAR J-aniny 24.03.06, 13:02
                                                    pf pf pf pf
                                                    ano :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka