Dodaj do ulubionych

a ten durny portal

09.10.01, 11:39
znowu mnie nie wpuszcza a jak juz to na krotko buu((( i na dodatek moj kroton lysieje. co
robic? pomozcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Re: a ten durny portal IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 11:56
      Porozmawiaj z nim po męsku. Zagróź że jak zgubi jeszcze jednego to zrzucisz go
      z okna na ziemię. Skutek murowany.
      PS A tak naprawdę to pewnie ma przędziorki. To takie malutkie pajączki prawie
      niewidzialne gołym okiem na spodniej stronie liści. Wykąp go w ciepłej wodzie
      powtórz kurację za trzy dni albo kup coś na przędziorki.
      • anka1 Re: a ten durny portal 09.10.01, 12:10
        dzieki Dorotko. myslisz ze mogly go tak nagle napasc? do tej pory rosl pieknie i nawet kwitl.
        • Gość: Dorota Re: a ten durny portal IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 13:01
          Przepraszam,że dopiero teraz odpowiadam ale pracuję i wpadam na witrynę co
          jakiś czas.
          Na bank przędziorek. Jego rozwój z jajeczka do "imago" trwa trzy dni. Teraz
          zrobiło się sucho i ciepło (grzeją) a one to uwielbiają. Jak będziesz kwiatka
          kąpać systematycznie( pod prysznicem) to przejdzie jak ręką ujął ( najlepiej co
          trzy dni)Spróbuj postawić go też w kuchni - krotony uwielbiają ciepło i wigoć.
          Moje wszystkie krotony stoją w kuchni. Jak urosną i przestawiam je do pokoju to
          po paru tygodniach opadają im liście. Wtedy znowu jadą do sanatorium w kuchni.
          Na razie. Jadę do banku więc mnie nie będzie przez jakiś czas.
    • Gość: Neo Re: a ten durny portal IP: 9.67.96.* 09.10.01, 12:06
      cześć Ania!!!

nie przejmuj się!, pobrykaj sobie trochę!

tygrysek(neo)
      • anka1 Re: a ten durny portal 09.10.01, 12:49
        czesc Neo! nie moge brykac mam za duzo pracy i ludzi za plecami(((
        • Gość: Neo Re: a ten durny portal IP: 9.67.96.* 09.10.01, 12:54
          szkoda......chlip, chlip

tygryski lubią brykać!, a szczególnie młode,
          ale nie lubią brykać same!

może pózniej......

a co z naszą Ronją? chyba tak ją pracą zawalili ze
          rano się raz odezwała i od tamtej pory nic......buu

tygrysek jest smutny.....
          • Gość: Ronja Re: a ten durny portal IP: 212.244.252.* 09.10.01, 14:04
            Aniu! Muszę Cię ostrzec! Przędziorki jak raz się czepią człowieka to wracają!
            Przygotuj się więc na Wielki Kam Bek Przędziorków!!!

neo, wprawdzie zarzucona pracą, ale sobie od czasu do czasu pobrykują! W
            przeciwnym razie, zżarłaby mnie energia, a tak ulatnia się co i rusz przy
            wygłupach!

A w ogóle, to jak dobrze pójdzie, to od listopada wyląduję na Dworcu
            Centralnym, buuu... Właściciel mieszkania które wspólnie ze znajomymi
            wynajmuję, wyrzuca nas na zbity pysk...
            • Gość: Neo Re: a ten durny portal IP: 9.67.96.* 09.10.01, 14:10
              co??????????

nie martw się Ronjeczko, jakby coś to zamieszkasz
              u tygryska, na wrzosowisku!!!
              ale napewno nie na dworcu!!

tygrysek..
              • Gość: Ronja Re: a ten durny portal IP: 212.244.252.* 09.10.01, 14:21
                He, he, Tygrysku, ale ile fajnych ludzi bym poznała!;)

Nie, no mam jeszcze czas do końca miesiąca na znalezienie sobie czegoś, ale nie
                powiem, żeby mi się znowu uśmiechało szukanie jakiegoś lokalu. Człowiek się w
                końcu przywiązuje do miejsca, w którym od tylu miesiecy mieszkał...
            • Gość: Neo Re: a ten durny portal IP: 9.67.96.* 09.10.01, 14:18
              co??????????

nie martw się Ronjeczko, jakby coś to zamieszkasz
              u tygryska, na wrzosowisku!!!
              ale napewno nie na dworcu!!

tygrysek..
    • Gość: hania Re: w sprawie lysiejacego krotona :-) IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 19:35

A bo te krotony
      spryskiwac trzeba letnia woda ....
      spryskiwac czesto ....
      spryskiwac wytrwale .....bo rzeczywiscie lubia wilgoc.
      I nie martw sie liscie odrosna
      Pozdrawiam Cie :-))
      • anka1 Re: w sprawie lysiejacego krotona :-) 10.10.01, 08:09
        naprawde odrosna? bo lysy jest taki brzydki... a moze jeszcze mi powiecie dlaczego zielistce
        schna konce listkow? tez nie wiem co z tym robic.
    • anka1 Re: a ten durny portal Ronja Neo!!! Dorota!!! Hania!!! 10.10.01, 08:14
      zapomnialam sie przywitac przez te kwiatki ale juz naprawiam faux pas.
      Dzien dobry! witajcie! jak sie macie!
      Ronja zamieszkaj u mnie tymczasem! dojazdy sa uciazliwe ale od czasu do czasu kaszlaka
      Ci pozycze!
      • Gość: Dorota Re: a ten durny portal Ronja Neo!!! Dorota!!! Hania!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 08:22
        Dzień dobry ! Jestem jestem ale na razie pracuję
        • anka1 Re: a ten durny portal Ronja Neo!!! Dorota!!! Hania!!! 10.10.01, 08:24
          a ja zaraz zaczne :))) Dorotka moze poradzisz mi cos jeszcze z ta zielistka?
          • Gość: Dorota Re: a ten durny portal Ronja Neo!!! Dorota!!! Hania!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 08:47
            A co konkretnego ?
            • anka1 Re: a ten durny portal Ronja Neo!!! Dorota!!! Hania!!! 10.10.01, 08:54
              a pisalam juz ze schna jej konce listkow i sa brzydkie. zielono zielono a tu nagle braz!
    • anka1 Re: a ten durny portal 10.10.01, 08:58
      znikam na troche ale sie odezwe jak bede mogla! na razie!
      • Gość: Ronja Re: a ten durny portal IP: 212.244.252.* 10.10.01, 09:51
        A ja się właśnie pojawiłam!!! To bez sensu...
        • mirinda Re: a ten durny portal 10.10.01, 10:20
          Ronja mam Cię - może byś sie w końcu wzięła do roboty!!!!
          a tak na marginesie dlaczego nie odpowiadasz na e - maile generałe???
          ja nie dośc że muszę toczyć wojnę by dostać się na Forum to jeszcze zero
          odzewu od podwaładnych

obrażam się na całe żeycie!!!
          • Gość: Ronja Re: a ten durny portal IP: 212.244.252.* 10.10.01, 12:26
            Mirinda! Nie było mnie w czwartek i w piątek, to co miałam, telepatycznie
            odebrać??? Ja tu zwiedzałam lekarzy drżąc o swoje zdrowie, a genrał na mnie
            psioczy, buuuuuuuuu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka