saqqara 19.11.02, 08:23 meskie pasozyty!!!myslalby ktos! ps. sam jestes feministka i juz, blondyneczko ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robsonick Re: Gary? 19.11.02, 08:27 Nie pasozyty tylko co najwyzej "szowinistyczne swinie" (meskie - dodam - jakbys nie zalapala o co idzie bo ty teraz mocno rozjasniona a to szarym komorkom nie sluzy:) a dlaczego pasozyty ??? qde kto tyu pasozyt cholera czlowiek tyra od rana do nocy a one tylko kase na lewo i prawo ... ech qde i teraz jeszcze pasozyty..... "i kto to mowi ??? " Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Gary? 19.11.02, 08:36 szowinistyczna swinia to fakt, a jesli chodzi o kase, to jak powiedzialam, ja jej nie widze ,wiec sie nie liczy. i nie wkurzaj mnie od rana. bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Gary? 19.11.02, 08:50 Szakuś! Gary? Oldman? hihihi myśl o przyjemnych rzeczach z rana:))) buzialek:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Gary? 19.11.02, 08:55 Gary Oldman.... hm.... rozmarzam sie:)))) dziekuje moja Piekna o Poranku za dobre slowa. ten szwinistyczny prosiak mnie potrafi tylko do szalu doprowadzic, i to jeszcze zanim kawe zdolam wypic. Gad jeden!;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Gary? 19.11.02, 09:00 Szowinistyczny prosiaczku uprzejmi uprasz się o nie drażnienie Saqqarki dzisiaj ponieważ dzisiaj moze się to skończyć na przerobienie Cie na szyneczki baleroniki i kiełbaski we flaku naturalnym:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Gary? 19.11.02, 09:07 on juz od dawna jest chodzacym trupem tylko jeszcze o tym nie wie;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Gary? 19.11.02, 09:31 no patrz pozory myla, musze sie go spytać o jego wizazyste, skurkowany dobry jest:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Gary? 19.11.02, 09:53 nie daj sie nabrac! kiedy tylko slonce zaswieci to od razu wszystko odlazi jak stary tynk:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Gary? 19.11.02, 09:55 toś ty obeznana w tym temacie hihihihi, tzn w temacie Robsona:)) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: Szaki, spiochu 19.11.02, 09:23 Dzien dobry gwiazdko moja goraca. Tak nagle zasnleas wczoraj przytulona do mojego ramienia:)). Cze Iwus, hej Robsonicku, witanko dla wszystkich i cmoki dla zainteresowanych:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Szaki, spiochu 19.11.02, 09:32 buźka Gruszku, ale cosik Ci nie poszło bo twoja gwiazdeczka za momencik wybuchnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: Szaki, spiochu 19.11.02, 09:33 iwusia napisała: > buźka Gruszku, ale cosik Ci nie poszło bo twoja gwiazdeczka za momencik > wybuchnie;) DLACZEGO????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki, spiochu 19.11.02, 09:43 jesli juz to bedzie to wybuch kontrolowany. tak mi sie wydaje;)) przepraszam. zasnelam, ale bylo mi tak dobrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: Szaki, spiochu 19.11.02, 09:45 Balem sie, zem cos narozrabial:)). Ja sie dzis obudzilem wypoczety i zrelaksowoany jak never before:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki, spiochu 19.11.02, 09:54 hehehe, ze narozrabiales to sie zgodze, nieprzytomna jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 10:52 ...a chopy na piwo!!!!!!!!!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:03 chopy na piwo a Tiger podlogi szorowac, ale juz!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:11 haha !!! chciałabyś !!! baby do garów i do podłóg!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:21 no wlasnie mowie, baby do podlog, a ze Ty baba jestes.... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:38 haha!! chciałabyś!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:47 ze co niby bym chciala? zebys byl babą? a po diabla, przeciez to juz fakt dokonany, BABO!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:52 igrasz z Tygrysem masochistko pieprzona w dupe walona!!!!!!?????? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:55 sie nie unos, bo Ci sie sztuczne rzesy odkleja. naprawde, widze ze masz ciezki okres, ale nie przejmuj sie, to minie! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:59 pierdole to rozumiesz babo!!!!! chuj z nimi!!! niech siem odklejom!!! ...kupie se nowe!!!!! ..żałuje tylko żem taki wkurwiony bo nie mam nawet siły na daszek do mej kici ukochanej wejść... ..a napewno tęskni biedaczka moja najdroższa! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:04 fakt, zawsze mozna wymienic mysle ze kicia tez zaluje, szczegolnie ze nie bedzie walona w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:05 nie mów tak!!!! zabraniam!!! ja sie z nią kocham namietnie i romantycznie a nie wale ją w dupe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:11 punkt widzenia sie zmienia od punktu ... walenia cholera, jakie to prawdziwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:14 ja ci to opisałem z mojego punktu walenia!,..ee znaczy siem widzenia!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:18 dobrze, to Twoj punkt widzenia ktory jednak niekoniecznie pokrywa sie z punktem widzenia np moim. jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:23 a ja to pierdole,.. mam swoją kicie, ona mnie i chuj z resztą!!! niech se myślą i mówią co chcą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:35 yezooo, kicia to, kicia tamto... a wal sobie ja ile chcesz, ale od mojego tylka wara;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:42 a kto sie do Twojej dobiera !!!!!?? wali Ci!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:51 oddales dzisiaj mozg do czyszczenia czy jak? nie mozna sie wogole z Toba dogadac. jeszcze sie powstrzymuje, ale malo mi brakuje, wiec nie prowokuj mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:53 haha!!! boje sie jak cholera!!!,... to z tobom sie nie można dogadać!!! pitolisz bez sensu!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:57 nie mam do Ciebie juz sil, rece opadaja... babo!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:09 dobrze że Ci cycki nie opadły!!!!!hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:15 a wlasnie ze opadly, tak na mnie dzialasz ze wszystko opada i juz;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:19 no to masz problem babo!!!hehe, tera nikt cie nie zechce z opadłymi cyckami!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:31 jak trafie na prawdziwego mezczyzne! to sie podniosa, niech Cie o to glowa nie boli;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:33 haha!!! musiałabyś se chyba do nich sterowanie radiowe dorobić żeby stanęły!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:36 fak! Tiger, odczep sie od moich opadlych cyckow, zajmij sie swoja oklapnieta antenka:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:43 co siem rzucasz babo!!! samaś powiedziała że ci opadły!!:)) ..a moja antenka stoi!! ale tylko przy mej kici gorącej!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:51 ja o swoich cyckach moge powiedziec, co chce! a Ty mozesz co najwyzej powiedziec ze są, taka roznica!;) aha, tak Ci stoi, ze Cie dzisiaj kocurzasta olala, hehehehehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:58 są!!!????,nie zauważyłem jakoś!!!, czemu ich nie nosisz!!!????:) ..spox!! moja kicia czeka!!! tylko ja zbyt wkurwiony jezdem żeby iść do niej!! ...jeszcze bym niechcący skrzywdził babe moje sweet of love!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 14:05 nosze nosze, slepy jestes:) jasne, czeka. i myslisz ze co? wleziesz na daszek a ona od razu ogon do gory? moze i zakochana jest ale dume swoja ma i pewnie dlugo bedziesz ja prosc musial;P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 14:09 slepy nie jestem!! nie bój nic!! wystarczył moment a zobaczyłem jakie kicia moja ma oczka zielone!:))) ...załóż te piersi Szaki!!! może wtedy Cie kto weźmie!!!:)) ...a kto Ci powiedział że ja ogon od razu do góry jej podwijać chce!!! ...nie jezdem taki!!! najpierw długa gra wstępna!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 14:47 dobra, dobra, juz mi tutaj nie sciemniaj, przepros mnie to moze sie dam uglaskac, inaczej tlumaczenia ze nie wiedziales o kant mozesz tluc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 14:50 o jezdeś znowu!!!:))) ..uderz w piec a GARY siem odezwom!!:))hehe... ..a za co Ciem przepraszać??? toć jo cało prowde o Tobie powiedział!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś