niceman1986 13.02.06, 16:30 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3161291.html no właśnie, co wy na to? bo ja jestem za! Mam dość Polski pisowsko-leperowo-giertychowskiej, pod płaszczykiem ojca Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niceman1986 Re: A jakiej sie spodziewasz po wyborach? nt. 13.02.06, 16:44 trudno powiedzieć, na pewno dotychczasowy układ mi się nie podoba :) na PiS głosować nie będę, zresztą jak i wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: A jakiej sie spodziewasz po wyborach? nt. 13.02.06, 16:45 Problem w tym, że w nowe wybory i tak wygra PiS... Dzięki rządowi MArcinkiewicza, który od trzech miesięcy nie robi nic poza PRem dla PiS. :\\\ Odpowiedz Link Zgłoś
niceman1986 Re: A jakiej sie spodziewasz po wyborach? nt. 13.02.06, 16:52 Może i tak, choć w przypadku rządu i dzisiejszego parlamentu wszystko zakończyło Ingerencja Rydzyka, ostatnia sytuacja z mediami pozostawia wiele do zyczenia. Rozwiązanie parlamentu, a co za tym idzie, rządu może coś zmienić, choć i tak mamy kryzys zaufania obywateli do władzy... Dlatego pytam co wy na to? kto ma ochotę na kolejne wybory? :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Nowe wybory? 13.02.06, 17:00 Ja chyba nie mam... Nie wierze juz ze po nowych wyborach Pis dogada sie z PO. Nic sie nie zmieni - a jak pomyśle o kolejnek kampanii wyborczej to mam odruchy wymiotne. chociaz - może warto jeśłi LPR miałoby zniknąc? Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Nowe wybory? 13.02.06, 17:11 Jeśli będą nowe wybory, to będzie to rekord krętactwa PiS w świetle niedawnego paktu z LPR i Samoobroną. Ciekawe, czy PiS zląkł się nagle propozycji PO, żeby głosować... wyborcze obietnice PiS??? PiS nie mógłby ich nie głosować ZA, bo wtedy budżet szlag trafi i wyjdzie na to, że PiS cynicznie obiecywał gruszki na wierzbie i kompromituje się swą niewiedzą ekonomiczną. Nie może też głosować PRZECIW, bo wtedy pokaże, że obietnicami najzwyczajniej w świecie okłamał wyborców! Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Śmieszne / żałosne 13.02.06, 17:24 Słuchałem w TVN24 Cymańskiego z PiS... i wiecie, co powiedział? Że jeśli KAczyński rozwiąże parlament, to dlatego, że... PO swoim krytykowaniem szkodziło paktowi stabilizacyjnemu :))))) Słowem: parlament trzeba rozwiązać, bo PO za bardzo się czepia :))))) Naprawdę zaczyna być jak w tej fraszce Komorowskiego: "Gdy spytasz PiSowca, która jest godzina, odpowie: Nie wiem, to Platformy wina!" Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Re: Nowe wybory? 13.02.06, 19:21 No, najwazniejsze, ze na bogatego trafilo :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Bwahahahahahaha!!! 13.02.06, 21:20 Jak rozumiem, ten cały parogodzinny suspens był po to, by na końcu Kaczor się pojawił i rzekł, że to była ściema? :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Wiecie, jak takie coś można nazwać? Domaganie się uwagi na siłę... Kaczyński chyba postanowił przypomnieć, że jednak istnieje... bo jak na razie to wygląda tak, że rządzi jego brat :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll dobry policjant - zły policjant 13.02.06, 21:38 Lechu pogroził pięścią LPR'owi i Samej Bronie, a Jarosław podał im anekst do podpisania... a akcje na giełdzie spadły, jako i wartość złotówki - kto ma kredyt we frankach? właśnie stracił! niech podziękuje ptactwu wodnemu... :/ Odpowiedz Link Zgłoś