Dodaj do ulubionych

Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!!

20.11.02, 11:59

... specjalnie dla Ciem ode mniem ;)))

www.animamundiweb.com/animamundi/flash/Grok.swf
Obserwuj wątek
    • czort Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:05
      boskie widowisko:))
      • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:08
        ano ;) poczciwa z Ciebie Kocina Tajgerku... z serduszkiem ;))))
      • randia_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:09
        Siuper :))))
        • saqqara Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:11
          haha, caly Tiger:)))
    • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:15
      och dziękuje very much!!!:)
      • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:17
        ależ proszem, proszem ;))) jak sobiem zaczełam to oglondać odrazu o Tobie
        pomyślałam...
        • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:23
          czuje sie zaszczycony i wyróżniony!!!, wzruszenie odbiera mi mowe...
          ...przez łzy nic nie widze.....:))
          • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:25
            zatrzymaj tem kwilem na dłuuugo wysyłam Ci flakonik na łezki!!! zbieraj je do
            niego i przechowaj!!! co by Ci te radosne kwile przypominały....
            • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:29
              bende silvi!!! bende!!!!,... jak Tommy Lee Jones w "Sciganym"!!!!!:)))
              • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:35
                ;)))))))))))) jak Tom & Jerry!
                • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:42
                  jak Dempsey i Makepeace!!!! ( czyt. mejkpiz) : )))))))
                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 13:12
                    ;))) jak... hmmm... Chip & Dejl (ha! a ktoś wie jak to siem pisze? ;)))))
                    • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 14:24
                      ..pisze siem Dale, :))))
                      • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 14:39
                        tygrysek_ napisał:

> ..pisze siem Dale, :))))

OOOO! wyedukowana siem teraz czujem o!

no dobra aaaa.... Pixi i Dixi???
                        • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 14:49
                          a może kurwa jego mać Sigma i Pi cooo????:)))))
                          • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 14:55
                            ooooo widzisz! baaardzo dobry przykład...

hmm... zupełnie jak:

FLIP I FLAP!!!

;))))))))))))
                            • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 07:25
                              ..no nie kobieto!!!!!,..to juz lepiej Bonnie i Clyde!!:))), (chyba tak to siem
                              pisze...)

• silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 09:15
                                a ja stanowczo stwierdzom, że to Jacek i Agatka !!!!!

;)))
                                • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 09:17
                                  ..no niech Ci będzie!!!!:))

..ale to co mi wczoraj wysłałaś fajne było!:)))
                                  ...szczególnie mi siem podobały te ząbki Tygrysie!!!:)))
                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:12
                                    hmmm... ząbki super ;) mnie siem pdobała... "toaleta" i ten dłuuugi
                                    jęzor... ;))))))))))))))
                                    • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:17
                                      no jęzor też byl niezły!!!:))

a skąd to wytrzasłaś!!??:)))
                                      • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:22
                                        z netu rzecz jasna ;)))) ktoś mi podesłał... a że do Ciem adekwatne jak
                                        cholera... to dostałeś odemniem...
                                        • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:27
                                          czyli ze ja tki litosciwy Tygrys niby jezdem!!??:))
                                          • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:30
                                            ;))) no nie do końca o litość tu chodzi... ;))) hmmm... mimo tych zębów dobre
                                            serducho pod futerkiem siedzi...
                                            • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:35
                                              ..chmmmmm....coś w tym jezd!!:)
                                              • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:59
                                                ;))))))) ej coś jest na pewno! kociaki mimo pazórków som super!

....Krwiożercza Lwica......
                                                • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 11:04
                                                  ...no pewnie że som super!!!!! dobrze że to doceniasz!!!!:))

..Lwica powiadasz..?:)
                                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 11:05
                                                    ooojjj Lwica... ;)))))))))))))

wrrrrrrr....
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 12:09
                                                    kurna chata! jezdem zaintrygowany!!!:))
                                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 22.11.02, 08:47
                                                    tygrysek_ napisał:

> kurna chata! jezdem zaintrygowany!!!:))

No mowa! mam pinkne zlote i mnienciuchne futerko... i ogonek tyż mam
                                                    długi ;)))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 07:08
                                                    serio masz????
                                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 09:15
                                                    no jasne! ;)

a jak mnię ktoś zdenerwuje okrutnie to stroszem grzywe mimo, żem kocica jezd! o!
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:09
                                                    holy mada!!!! toś ty osta jezd!!!:)))
                                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:13
                                                    ;)))) w normie dla każdego kota ofcors!
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:18
                                                    no nieźle, nieźle...a kły ostre masz?? a pazurki???:))
                                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:31
                                                    kły mam krótsze niż Twoje... ale za to duzo ostrzejsze... wbijam siem
                                                    błyskawicznie... ;) a pazurki? hmm... no niczego sobie... ;))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:44
                                                    cholender!:),..Ty chyba specjalnie Tygrysa kusisz!!!:))
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:47
                                                    cholender!:),Ty chyba Tygrysa specjalnie kusisz!:)))
                                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:53
                                                    a... jasne że tak!!!

wrrrrrrrrrrr.....
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 11:13
                                                    hmmmmmmmm......ciekawe, dotąd to Ja kusiłem!!!!:)))
                                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 11:25
                                                    Zdaje siem, że robiem Ci właśnie niezłom konkurencjem!!!

(...i poprawiłam swoje futerko na bioderku...)

;)
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 13:05
                                                    no nie wiem...bo ty na facetów polować bendziesz ,..ja nie!:)))
                                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 13:13
                                                    tygrysek_ napisał:

> no nie wiem...bo ty na facetów polować bendziesz ,..ja nie!:)))

hmmm... popatrzmy na to inaczej... może to i lepiej... bo oboje dłużej
                                                    pożyjemy ;))) a tak... jak byśmy zaczęli koty drzeć hmmm... ktoś by bez futra
                                                    mógł zostać!
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 13:15
                                                    sądze że tym kimś byś była Ty!!:))))))
                                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 13:23
                                                    no wiesz... bez futra też wyglądam baardzo ponętnie ;)))) chociaż nie sądzę, że
                                                    byłbyś w stanie go ze mnie zedrzeć...
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 13:40
                                                    serio???, jakoś nie wierze..:)))
                                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 13:51
                                                    ależ oczywiście masz do tego prawo! ;))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 14:14
                                                    musiałabyś mnie jakoś przekonać,... np. zdjęciem bez futerka!:)))
                                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 14:43
                                                    przykro mi bardzo! bezfuterkowa jestem nie dla wszystkich!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 14:49
                                                    no to po co siem chwalisz!!!???:)))
                                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 14:51
                                                    ja siem wcale nie chwalem... pytałeś wienc napisałam ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 14:54
                                                    akurat!!!!:)))
                                                  • silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 15:04
                                                    nie no jasne! nie ma co ze mną gadać jestem tłusta, brzydka, obślizgła, koślawa
                                                    i nawet nie wylniała bo jestem ŻABĄ!!!!

nie ma co ze mną gadać Tygrys! ;)
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 07:22
                                                    to co ? chcesz żebym z Toba nie gadał żabciu???:))
                                                  • obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 11:15
                                                    Jestem na Twoje wołanie!

tylko nie rozumiem... dlaczego miałabym nie chcieć żebyś ze mną gadał?
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 11:18
                                                    obrzydliwa żaba to ty Silvi!!???:))

..jak to czemu!! sama napisałaś "nie ma co ze mna gadać Tygrys!:)"...
                                                  • obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 11:52
                                                    tygrysek_ napisał:

> obrzydliwa żaba to ty Silvi!!???:))
                                                    >

A skąd Ci to przyszło do głowy? hre hre hre... ;))))))

>
                                                    > ..jak to czemu!! sama napisałaś "nie ma co ze mna gadać Tygrys!:)"...

z tego co przeczytałam wyżej hmm... wynika, że wątpiłeś w piękność futerka bez
                                                    futerka lwicy, z którą rozmawiałeś... może właśnie dlatego napisała Ci, że
                                                    skoro tak twierdzisz to może tracisz swój czas na nią i powinienieś rozpocząć
                                                    łowy gdzie indziej?

Nooo ale na mokradła się nie zapuścisz! zatem jestem bezpieczna w moim
                                                    domu ;))))

• tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 11:57
                                                    a dupie to mam!!!:)))
                                                  • obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 12:16
                                                    tygrysek_ napisał:

> a dupie to mam!!!:)))

hre, hre, hre, hre!!!!!
                                                    Tajger a nie uwiera Cie to co tam masz?
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 12:25
                                                    spox! nie Twoje zmartwienie ropucho!!:)
                                                  • obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 12:32
                                                    tygrysek_ napisał:

> spox! nie Twoje zmartwienie ropucho!!:)

hrehrehre MÓW tak do mie Kocurze! MÓW NIE PRZESTAWAJ!!!!
                                                    ;)))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 12:43
                                                    pieprz sie!!! wal sie!!! wsadź se tatarak w cipe i nadmuchaj!!!:)))
                                                  • obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 12:47
                                                    tygrysek_ napisał:

> pieprz sie!!! wal sie!!! wsadź se tatarak w cipe i nadmuchaj!!!:)))

TYGRYS uważaj! bo sie w Tobie zakocham!!! hrehrehre..

i jak sie przyhehram do do konca swoich dni będziesz mnie błagał żebym Cię z
                                                    bagien puściła!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 12:50
                                                    a chuj Ci w dupe!, w usta!! w cipe!!! obyś pękła wrzeszcząc z roskoszy o pomoc!!
                                                  • obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:06
                                                    BĘDZIESZ TY MNIE JESZCZE BŁAGAŁ KOCIE WYLNIAŁY, ŻEBYM CI Z DUPY TĄ PAŁKĘ WODNĄ
                                                    WYJĘŁA!!!!

HREHREHREHREHRE...

KUM!
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:12
                                                    taaa....pierdol tak dalej a ci dupsko rozerwie!!!!!!!:))
                                                  • obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:16
                                                    moje dupsko sie kupy trzyma! A twoje wystarczy tylko troche błotem zapaćkać i
                                                    śmiga pow szystkich!

hrehrehre
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:25
                                                    kupy to Ty siem trzymasz!! stąd ten smród od ciebie zapewne!!!:))
                                                  • obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:40
                                                    Te Kocur wylniały z połamanymi kłami!!!! Ty sie na ROPUCHAN NIE ZNASZ!!!! Taki
                                                    smród to NAJOBRZYDLIWIEJ PIĘKNE PERFUMY!!!!!

PCHŁY se z resztek sierści wydrap!!!!

hrehrehrehre... ;))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:50
                                                    eee....mało oryginalna ropucha z ciebie!! , spierdalaj na bagna!!!:))
                                                  • obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:57
                                                    WŁAŚNIE WYSŁAŁAM DO CIEBIE ŻMIJĘ!!!! POŻEGNAJ SIĘ ZE SWOJĄ OZNAKĄ MĘSKOŚCI
                                                    (JEŚLI W OGÓLE KIEDYKOLWIEK JA MIAŁEŚ) BO PO JEJ WIZYCIE JUŻ NA PEWNO KOCUREM
                                                    NIE BĘDZESZ!!!

hre hre hre ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 14:04
                                                    coś ta żmija nie doszła,....chyba siem w bagnie utopiła!:))
                                                  • obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 14:22
                                                    hre hre hre... ale z tonu spuściłeś!!! ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 14:34
                                                    a co Ci miałem tak napisać ?:
                                                    coś kurwa ta kurwa jebana żmija pierdolona w dupe ruchana nie doszła !, chyba
                                                    siem w tym Twoim chujowym pierdolonym jebanym bagnie utopiła na amen pizda
                                                    jeban w dupsko ruchana!!!:)

pojebało Cie do reszty ?:)

• obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 14:41
                                                    HRE HRE HRE dawno się tak nie zrechotałam!!!!!! UWIELBIAM (jak każda
                                                    obrzydliwa żaba, a ja jestem JEDYNA w swoim rodzaju...) PROWOKOWAĆ TAKIE
                                                    WYLNIAŁE KOTY JAK TY!!!!!!!!!

hre hre hre... ;)))))))

strzelasz błotem jak z karabinu maszynowego!!! mniam!
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 14:45
                                                    no to możesz to uznac za ostatnią prowokację! więcej nie będzie!
                                                    szkoda talentu mego!!!:))
                                                  • obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 14:55
                                                    OOOOO!!! I takie właśnie słowa od Tajgerka Żabcia chciała usłyszeć!!!! jednak
                                                    poczciwa z Ciebie kocina (jak chcesz... oczywiście...) CMOK!
                                                  • tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 27.11.02, 07:15
                                                    phi,... też mi coś....
                                                  • Gość: martucha_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! IP: *.chello.pl 27.11.02, 07:24
                                                    Tygrysku, witam Cie, wtrace sie do rozmowy, zeby podrapac Cie za uchem troszke i wycalowac mordke.
                                                    pozdrawiam :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka