silvii 20.11.02, 11:59 ... specjalnie dla Ciem ode mniem ;))) www.animamundiweb.com/animamundi/flash/Grok.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:08 ano ;) poczciwa z Ciebie Kocina Tajgerku... z serduszkiem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:15 och dziękuje very much!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:17 ależ proszem, proszem ;))) jak sobiem zaczełam to oglondać odrazu o Tobie pomyślałam... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:23 czuje sie zaszczycony i wyróżniony!!!, wzruszenie odbiera mi mowe... ...przez łzy nic nie widze.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:25 zatrzymaj tem kwilem na dłuuugo wysyłam Ci flakonik na łezki!!! zbieraj je do niego i przechowaj!!! co by Ci te radosne kwile przypominały.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:29 bende silvi!!! bende!!!!,... jak Tommy Lee Jones w "Sciganym"!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:35 ;)))))))))))) jak Tom & Jerry! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 12:42 jak Dempsey i Makepeace!!!! ( czyt. mejkpiz) : ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 13:12 ;))) jak... hmmm... Chip & Dejl (ha! a ktoś wie jak to siem pisze? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 14:24 ..pisze siem Dale, :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 14:39 tygrysek_ napisał: > ..pisze siem Dale, :)))) OOOO! wyedukowana siem teraz czujem o! no dobra aaaa.... Pixi i Dixi??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 14:49 a może kurwa jego mać Sigma i Pi cooo????:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 20.11.02, 14:55 ooooo widzisz! baaardzo dobry przykład... hmm... zupełnie jak: FLIP I FLAP!!! ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 07:25 ..no nie kobieto!!!!!,..to juz lepiej Bonnie i Clyde!!:))), (chyba tak to siem pisze...) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 09:15 a ja stanowczo stwierdzom, że to Jacek i Agatka !!!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 09:17 ..no niech Ci będzie!!!!:)) ..ale to co mi wczoraj wysłałaś fajne było!:))) ...szczególnie mi siem podobały te ząbki Tygrysie!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:12 hmmm... ząbki super ;) mnie siem pdobała... "toaleta" i ten dłuuugi jęzor... ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:17 no jęzor też byl niezły!!!:)) a skąd to wytrzasłaś!!??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:22 z netu rzecz jasna ;)))) ktoś mi podesłał... a że do Ciem adekwatne jak cholera... to dostałeś odemniem... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:27 czyli ze ja tki litosciwy Tygrys niby jezdem!!??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:30 ;))) no nie do końca o litość tu chodzi... ;))) hmmm... mimo tych zębów dobre serducho pod futerkiem siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:35 ..chmmmmm....coś w tym jezd!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 10:59 ;))))))) ej coś jest na pewno! kociaki mimo pazórków som super! ....Krwiożercza Lwica...... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 11:04 ...no pewnie że som super!!!!! dobrze że to doceniasz!!!!:)) ..Lwica powiadasz..?:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 11:05 ooojjj Lwica... ;))))))))))))) wrrrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 21.11.02, 12:09 kurna chata! jezdem zaintrygowany!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 22.11.02, 08:47 tygrysek_ napisał: > kurna chata! jezdem zaintrygowany!!!:)) No mowa! mam pinkne zlote i mnienciuchne futerko... i ogonek tyż mam długi ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 09:15 no jasne! ;) a jak mnię ktoś zdenerwuje okrutnie to stroszem grzywe mimo, żem kocica jezd! o! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:09 holy mada!!!! toś ty osta jezd!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:13 ;)))) w normie dla każdego kota ofcors! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:18 no nieźle, nieźle...a kły ostre masz?? a pazurki???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:31 kły mam krótsze niż Twoje... ale za to duzo ostrzejsze... wbijam siem błyskawicznie... ;) a pazurki? hmm... no niczego sobie... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:44 cholender!:),..Ty chyba specjalnie Tygrysa kusisz!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:47 cholender!:),Ty chyba Tygrysa specjalnie kusisz!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 10:53 a... jasne że tak!!! wrrrrrrrrrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 11:13 hmmmmmmmm......ciekawe, dotąd to Ja kusiłem!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 11:25 Zdaje siem, że robiem Ci właśnie niezłom konkurencjem!!! (...i poprawiłam swoje futerko na bioderku...) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 13:05 no nie wiem...bo ty na facetów polować bendziesz ,..ja nie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 13:13 tygrysek_ napisał: > no nie wiem...bo ty na facetów polować bendziesz ,..ja nie!:))) hmmm... popatrzmy na to inaczej... może to i lepiej... bo oboje dłużej pożyjemy ;))) a tak... jak byśmy zaczęli koty drzeć hmmm... ktoś by bez futra mógł zostać! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 13:15 sądze że tym kimś byś była Ty!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 13:23 no wiesz... bez futra też wyglądam baardzo ponętnie ;)))) chociaż nie sądzę, że byłbyś w stanie go ze mnie zedrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 13:40 serio???, jakoś nie wierze..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 13:51 ależ oczywiście masz do tego prawo! ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 14:14 musiałabyś mnie jakoś przekonać,... np. zdjęciem bez futerka!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 14:43 przykro mi bardzo! bezfuterkowa jestem nie dla wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 14:49 no to po co siem chwalisz!!!???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 14:51 ja siem wcale nie chwalem... pytałeś wienc napisałam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 25.11.02, 15:04 nie no jasne! nie ma co ze mną gadać jestem tłusta, brzydka, obślizgła, koślawa i nawet nie wylniała bo jestem ŻABĄ!!!! nie ma co ze mną gadać Tygrys! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 07:22 to co ? chcesz żebym z Toba nie gadał żabciu???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 11:15 Jestem na Twoje wołanie! tylko nie rozumiem... dlaczego miałabym nie chcieć żebyś ze mną gadał? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 11:18 obrzydliwa żaba to ty Silvi!!???:)) ..jak to czemu!! sama napisałaś "nie ma co ze mna gadać Tygrys!:)"... Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 11:52 tygrysek_ napisał: > obrzydliwa żaba to ty Silvi!!???:)) > A skąd Ci to przyszło do głowy? hre hre hre... ;)))))) > > ..jak to czemu!! sama napisałaś "nie ma co ze mna gadać Tygrys!:)"... z tego co przeczytałam wyżej hmm... wynika, że wątpiłeś w piękność futerka bez futerka lwicy, z którą rozmawiałeś... może właśnie dlatego napisała Ci, że skoro tak twierdzisz to może tracisz swój czas na nią i powinienieś rozpocząć łowy gdzie indziej? Nooo ale na mokradła się nie zapuścisz! zatem jestem bezpieczna w moim domu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 11:57 a dupie to mam!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 12:16 tygrysek_ napisał: > a dupie to mam!!!:))) hre, hre, hre, hre!!!!! Tajger a nie uwiera Cie to co tam masz? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 12:25 spox! nie Twoje zmartwienie ropucho!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 12:32 tygrysek_ napisał: > spox! nie Twoje zmartwienie ropucho!!:) hrehrehre MÓW tak do mie Kocurze! MÓW NIE PRZESTAWAJ!!!! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 12:43 pieprz sie!!! wal sie!!! wsadź se tatarak w cipe i nadmuchaj!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 12:47 tygrysek_ napisał: > pieprz sie!!! wal sie!!! wsadź se tatarak w cipe i nadmuchaj!!!:))) TYGRYS uważaj! bo sie w Tobie zakocham!!! hrehrehre.. i jak sie przyhehram do do konca swoich dni będziesz mnie błagał żebym Cię z bagien puściła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 12:50 a chuj Ci w dupe!, w usta!! w cipe!!! obyś pękła wrzeszcząc z roskoszy o pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:06 BĘDZIESZ TY MNIE JESZCZE BŁAGAŁ KOCIE WYLNIAŁY, ŻEBYM CI Z DUPY TĄ PAŁKĘ WODNĄ WYJĘŁA!!!! HREHREHREHREHRE... KUM! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:12 taaa....pierdol tak dalej a ci dupsko rozerwie!!!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:16 moje dupsko sie kupy trzyma! A twoje wystarczy tylko troche błotem zapaćkać i śmiga pow szystkich! hrehrehre Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:25 kupy to Ty siem trzymasz!! stąd ten smród od ciebie zapewne!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:40 Te Kocur wylniały z połamanymi kłami!!!! Ty sie na ROPUCHAN NIE ZNASZ!!!! Taki smród to NAJOBRZYDLIWIEJ PIĘKNE PERFUMY!!!!! PCHŁY se z resztek sierści wydrap!!!! hrehrehrehre... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:50 eee....mało oryginalna ropucha z ciebie!! , spierdalaj na bagna!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 13:57 WŁAŚNIE WYSŁAŁAM DO CIEBIE ŻMIJĘ!!!! POŻEGNAJ SIĘ ZE SWOJĄ OZNAKĄ MĘSKOŚCI (JEŚLI W OGÓLE KIEDYKOLWIEK JA MIAŁEŚ) BO PO JEJ WIZYCIE JUŻ NA PEWNO KOCUREM NIE BĘDZESZ!!! hre hre hre ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 14:04 coś ta żmija nie doszła,....chyba siem w bagnie utopiła!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 14:22 hre hre hre... ale z tonu spuściłeś!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 14:34 a co Ci miałem tak napisać ?: coś kurwa ta kurwa jebana żmija pierdolona w dupe ruchana nie doszła !, chyba siem w tym Twoim chujowym pierdolonym jebanym bagnie utopiła na amen pizda jeban w dupsko ruchana!!!:) pojebało Cie do reszty ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 14:41 HRE HRE HRE dawno się tak nie zrechotałam!!!!!! UWIELBIAM (jak każda obrzydliwa żaba, a ja jestem JEDYNA w swoim rodzaju...) PROWOKOWAĆ TAKIE WYLNIAŁE KOTY JAK TY!!!!!!!!! hre hre hre... ;))))))) strzelasz błotem jak z karabinu maszynowego!!! mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 14:45 no to możesz to uznac za ostatnią prowokację! więcej nie będzie! szkoda talentu mego!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrzydliwa.zaba Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 26.11.02, 14:55 OOOOO!!! I takie właśnie słowa od Tajgerka Żabcia chciała usłyszeć!!!! jednak poczciwa z Ciebie kocina (jak chcesz... oczywiście...) CMOK! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! 27.11.02, 07:15 phi,... też mi coś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Tajgerek!!!!! Kom tu kwikli!!! IP: *.chello.pl 27.11.02, 07:24 Tygrysku, witam Cie, wtrace sie do rozmowy, zeby podrapac Cie za uchem troszke i wycalowac mordke. pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś